To Ty chyba od wczoraj w piłce siedzisz że się dziwisz że piłkarze mają wyjebane w kibiców. Mało już charakternych piłkarzy którzy utożsamiają się z swoim klubem na dobre i na złe..le_suiveur pisze: 03.05.2022, 16:32 "Atmosfera tutaj na Narodowym była fantastyczna, bardzo dużo kibiców przyszło na to spotkanie dopingować, i nas, i Raków, wiec było bardzo przyjemnie grać na takim stadionie.”
wypowiedź młodzieżowca z Lecha pokazuje ze i piłkarze maja wyjebane na kibolke
Puchar Polski 2021/2022
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Puchar Polski 2021/2022
Buehhehe. A nr 3 to twój stary nr 4 matka kumategoinaczej. Karuzela śmiechu jest nie do zatrzymania tutaj. Co to stanie pod stadionem dało? Nic, a nawet psy się cieszyły bo mogły się poruszać. A trzeba było wejść, przerwać mecz, zrobić...cokolwiek. I wtedy pruć się do Rakowa jak stare zapierdziałe gacie kupione na bazarze we Wronkach...Zresztą część pionków siedziała sobie spokojnie na stadionie, jak dostali info żeby wyjść to mieli w to wyjebane bo akurat strzleiliście gola.Prawilnyy pisze: 03.05.2022, 16:20 No to Raków od wczoraj wróg numer 1 kibicowskiej Polski.Elana spadła na 2 miejsce.
A trzeba było po prostu wejść na mecz i zrobić jazdę w starym stylu z lat 90-tych.
-
Kibic, nie chuligan
Z kim przyznajesz takim się stajesz. Lechia oddała oprawę ochronie a Raków flagi policji.
Ekipy dobraly się w sam raz.
O tym samym pomyślałem... Klimat tego forum jest już tak abstrakcyjny że witki opadają.Sensi_ pisze: 03.05.2022, 16:28 Turlam sie ze śmiechu jak przypomnę sobie oburzenie kibiconetowców, że Legia nie chciała wejść na Jagiellonie i zostawić flag w depozycie :)
Ale co ty mi tłumaczysz? Napisałem, że jesteście ostatni do mówienia o zasadach, a odwracasz kota ogonem i odnosisz się do sytuacji, o której już się wypowiedziałem.Proof pisze: 03.05.2022, 11:30jako ze gadam z malinowyn nosem i jest juz po 11 to pewnie juz troche procentów masz w sobie to ci wytlumacze , ze Raków tą swoja akcje nie zaszkodził Lechowi (tylko) ale i calej kibowskiej Polsce , za rok jak jakims cudem sie utrzymacie i jakimś cudem skleicie z tego swojego klubiku druzyne i dojdziecie do finalu PP to zobaczycie o czym mowie ciekawe czy byście jak wczoraj swietowali na sektorach Rakowa z Bracmi z Lechii i napinali sie do pustego sektora Lecha.kimbol pisze: 03.05.2022, 11:21 Całkiem zabawne jest jak Lech uczy kogoś zasad. Czyjej presji uległy osoby decyzyjne godząc się na Amicę? Jakich zasad to była wykładnia? No, ale to już dawno temu to można zapomnieć.
Nie czyni to akcji Rakowa lepszą, ale widzę, że niektórzy się zapomnieli w swoim pouczaniu i szafowaniu charakternością.
A jaki wstyd kibicom przyniósł i jak zaszkodził Lech jak przyjął Amicę bez problemu, pokazując, że nawet ZASADOWE KIMBOLE MOCNE HULIGANY da się kupić? Jesteście ostatni w kolejce do mówienia o zasadach.
Nikt nikomu opraw nie oddawał jak oprawa nie została wpuszczona przez psy dzbanie, za to u was współpraca na linie wy-ochorona-policja działa jak od lat na wysokim poziomie. Może kupcie sobie FC Barcelonę, to odrazu będziecie mieli co do gabloty wstawiać i grać w LM. A tam herby, licencję itd to nie ważne u was przecież...Kibic, nie chuligan pisze: 03.05.2022, 18:14 Z kim przyznajesz takim się stajesz. Lechia oddała oprawę ochronie a Raków flagi policji.
Hahaha, i ty masz czelność kogoś pouczać co do ZASAD?przypalowiec z forum pisze: 03.05.2022, 20:33 Może jakbyś nie wszedł na stadion to moze moglibysmy porozmawiac ale z takimi ludźmi którzy pozbyli sie zasad nie chce gadac. Pieknie młodzi z Lechii rozp*erdalaja to na co pracowala stara Lechia. Ale jestem z Krakowa z tej lepszej strony Błoń to sie domysl komu kibicuje.
Nie ma już lepszej strony błoń, po obu stronach wylęgarnia konfidentów, tfu...
-
Zupełnie Zielony.
Nie zapędzaj się tak...Łomżyca pisze: 03.05.2022, 13:22 ... Która z tych ekip tak jak Raków jeździła na swoje wyjazdy na zakazach i to w kilkadziesiąt osób bez psów ...
Niezla prehisotrie odgrzebales.
Mi juz sie o Baltii nie chcialo pisac.
Macie taką kondycję, że fotoradar na S6 zrobił Wam zdjęcie.
Mi juz sie o Baltii nie chcialo pisac.
Macie taką kondycję, że fotoradar na S6 zrobił Wam zdjęcie.
ale o jakich wyjazdach mowa... jak obecnie lepsze wyjazdy niż Raków mają w Częstochowie żużlofani, choć ich śmieszny klub szoruje od lat dno ligi, przez rok nie istnieli, w tym sezonie znowu przegrywają mecz za meczem... a potrafią się bez żadnej mobilizacji zebrać w 500 osób na dosyć odległy wyjazd mimo kiepskiej pogody. I ktoś to porównuje z czołowym klubem piłkarskiej ekstraklasy lub próbuje bronić 170 osób na meczach decydujących o mistrzostwie?
A tłumaczenia że pikniki nie pozwoliły zbojkotować to nawet nie chce mi się rozwijać: https://www.facebook.com/RakowCzestocho ... 1536442028
Na gnieździe stoją pikniki? Z mikrofonem też pikniki, bo ekipa dopingu nie prowadziła? Berzowcy to ekipa piknikowa, a z szalikiem przypadkowy Janusz?
Przyznajcie się, że znudziła wam się zabawa w kibicowanie i wolicie pooglądać piłkę, a młodemu pokoleniu bliżej do Amici, Groclinu i Termalici.
A tłumaczenia że pikniki nie pozwoliły zbojkotować to nawet nie chce mi się rozwijać: https://www.facebook.com/RakowCzestocho ... 1536442028
Na gnieździe stoją pikniki? Z mikrofonem też pikniki, bo ekipa dopingu nie prowadziła? Berzowcy to ekipa piknikowa, a z szalikiem przypadkowy Janusz?
Przyznajcie się, że znudziła wam się zabawa w kibicowanie i wolicie pooglądać piłkę, a młodemu pokoleniu bliżej do Amici, Groclinu i Termalici.
Nie kłamię.
Nie chcę.
Nie chcę.
Zanim Lechia zaczęła od zera,to śmigaliście na Lechię-Olimpię,jeżdziliście na wyjazdy,a nawet na protest do Warszawy w obronie tego sztucznego tworu.
https://www.youtube.com/watch?v=aWnfDATbHHcggfh3 pisze: 04.05.2022, 16:41 Zanim Lechia zaczęła od zera,to śmigaliście na Lechię-Olimpię,jeżdziliście na wyjazdy,a nawet na protest do Warszawy w obronie tego sztucznego tworu.
Nawet Dziurowicz nie moze fuzji przeszkodzić...
Sorry ale taka perełka, że musiałem.
Nastepny co wypomina Lechowi Amice a sam pomykal na Olimpia/Lechia.
Szacunek, ze udalo Wam sie od A-klasy, ale byliscie po prostu do tego zmuszeni.
Na 1 fuzji sie spaliliscie ale i tak chodziliscie na druga.
Korzystales kiedys z wyszukiwarki?
Pobratyncy przejeli klub na skraju upadlosci w 2 lidze i z nim awansowali.
Czy Lech kupowal miejsce w wyzszej klasie tak jak Wy dwukrotnie?
Myslisz, ze ile lat by im zajelo gdyby zaczeli od zera z takim potemcjalem, 3?
No i szybko sam sie zaoraleś. Zapewne by im to zajęło 3 lata zaczynając od zera jakby odkupili po drodze najpierw licencje Sparty Szamotuły, następnie Warty Poznan a na koniec Amici Wronki haha to akurat 3 lata zaczynając od A Klasy.tetteh pisze: 04.05.2022, 18:00 Nastepny co wypomina Lechowi Amice a sam pomykal na Olimpia/Lechia.
W latach 90 jesli chodzi o fuzje i korupcje piłkarską był jeden wielki rozpierdol. Krzyżostaniaka, który odpowiadał za fuzje prawie mafia odjebała strzelając do niego. Po prostu trzeba mieć honor, godność i odciąć złe czasy grubą kreską zaczynając wszystko od nowa i potrafić przecierpieć decyzje z którymi kibice na Pomorzu nie mieli nic wspólnego.
Temat pucharowy a Ty jak zwykle musisz swoje żale i kompleksy na temat Lechii tutaj wylewać, wcale mnie to z drugiej strony nie dziwi, taka rola słabszych.
To, że wy musieliście zgłaszać OSP do B-klasy, któremu użyczono miejsca w A-klasie, nie oznacza że Lech też by tak nisko zaczynał.northside pisze: 04.05.2022, 18:40No i szybko sam sie zaoraleś. Zapewne by im to zajęło 3 lata zaczynając od zera jakby odkupili po drodze najpierw licencje Sparty Szamotuły, następnie Warty Poznan a na koniec Amici Wronki haha to akurat 3 lata zaczynając od A Klasy.tetteh pisze: 04.05.2022, 18:00 Nastepny co wypomina Lechowi Amice a sam pomykal na Olimpia/Lechia.
W latach 90 jesli chodzi o fuzje i korupcje piłkarską był jeden wielki rozpierdol. Krzyżostaniaka, który odpowiadał za fuzje prawie mafia odjebała strzelając do niego. Po prostu trzeba mieć honor, godność i odciąć złe czasy grubą kreską zaczynając wszystko od nowa i potrafić przecierpieć decyzje z którymi kibice na Pomorzu nie mieli nic wspólnego.
Temat pucharowy a Ty jak zwykle musisz swoje żale i kompleksy na temat Lechii tutaj wylewać, wcale mnie to z drugiej strony nie dziwi, taka rola słabszych.
Mógłby choćby przejąć miejsce swoich rezerw, albo związek zrobiłby ukłon dla wojewodzkiego hegemona.
Widzew i ŁKS zaczynali od IV ligi.
Kibice na Pomorzu nie mieli nic wspolnego, ale niedobre Pyry to zmusily Rutkowskiego do fuzji.
Lechia zawsze dziewica...
Wytęż umysł i zobacz kto zaczął żale o stadionie i fuzjach, taka rola po Redzie...
Raków dał d***, mozna bylo cicho siedziec ale ktos wolal odwrócić kota ogonem.
Ale to akurat nie tylko wasza zasługa.tetteh pisze: 04.05.2022, 19:24To, że wy musieliście zgłaszać OSP do B-klasy, któremu użyczono miejsca w A-klasie, nie oznacza że Lech też by tak nisko zaczynał.northside pisze: 04.05.2022, 18:40No i szybko sam sie zaoraleś. Zapewne by im to zajęło 3 lata zaczynając od zera jakby odkupili po drodze najpierw licencje Sparty Szamotuły, następnie Warty Poznan a na koniec Amici Wronki haha to akurat 3 lata zaczynając od A Klasy.tetteh pisze: 04.05.2022, 18:00 Nastepny co wypomina Lechowi Amice a sam pomykal na Olimpia/Lechia.
Mógłby choćby przejąć miejsce swoich rezerw, albo związek zrobiłby ukłon dla wojewodzkiego hegemona.
Widzew i ŁKS zaczynali od IV ligi.
Kibice na Pomorzu nie mieli nic wspolnego, ale niedobre Pyry to zmusily Rutkowskiego do fuzji.
Lechia zawsze dziewica...
Wytęż umysł i zobacz kto zaczął żale o stadionie i fuzjach, taka rola po Redzie...
Raków dał d***, mozna bylo cicho siedziec ale ktos wolal odwrócić kota ogonem.
Napisz jeszcze o Żabiance, "antyterroryście" i "siwym", czyli waszych największych "sukcesach" od 2003 roku...
Może jakiś moderator przenieść ostatnie posty do odpowiedniego tematu?
Lechia zawsze dziewica.
Arka i Lech, wiadomo...
Nikogo to nie interesuje ale sie udzielasz...;)
Mocno Ci weszla przekopka w Redzie. Serio.
Arka i Lech, wiadomo...
Nikogo to nie interesuje ale sie udzielasz...;)
Mocno Ci weszla przekopka w Redzie. Serio.
-
Banditosdod
Gdyby WRWE weszlo na stadion, to 30 stron by było nawalone. Ale ze to Raków to ok. Napiszę się ze może tak nie powinno być i żyjemy dalej.... Podejrzewam że zwykła publiczność z Częstochowy i tak to miała w dup.... I by weszła dla nich to piłkarskie święto. Ile tam Raków mógł mieć ekipy, i w sumie nie wiem czy dali by radę ich zatrzymać. Jeżeli jechały autokary zakładowe to oglądać mecz, co ich interesuje te kilkanaście osób. Gdyby może pierwsze osoby nie weszły to reszta może by nie poszła za nimi.
-
ziemniak28
tak Rakow teraz nie bedzie wieszal flag nie bedzie jezdzl na wyjazdy i prowadzil dopingu bo ty mu zakazales, ale jak trzeba bylo sie solidaryzowac z Rakowem to siedziales grzecznie na stadionie. zadna amika wronki nie bedzie ustalac zasad bo sami ich nie maja hipokryzja amiki nie zna granic
-
ze stadionu
Nie jestem z Amici szczurku a twój argument o covidowym jeżdżeniu wsadź sobie w dupe bo Chrobry też jeździł,organizował protesty u siebie ale jakoś nie przeszkodziło mu olać wejście na psiarskich zasadach na najważniejszym wyjeździe sezonu.ziemniak28 pisze: 05.05.2022, 11:44 tak Rakow teraz nie bedzie wieszal flag nie bedzie jezdzl na wyjazdy i prowadzil dopingu bo ty mu zakazales, ale jak trzeba bylo sie solidaryzowac z Rakowem to siedziales grzecznie na stadionie. zadna amika wronki nie bedzie ustalac zasad bo sami ich nie maja hipokryzja amiki nie zna granic
-
ziemniak28
pajacu nie chodzi o covidowe argumenty sektor zamkniety i siedzisz na pizdzie w domu taka jest prawda
Do tej pory miałem Cie za normalnego gościa...FlorianT pisze: 04.05.2022, 23:13 Wszystko już zostało napisane on finale PP A.D. 2022 i zachowania Rakowa nie da się w żaden sposób obronić, ale, że tu sobie niektórzy Lechiści postanowili poamikować i posłowikować... 2 sekundy mi zajęło znalezienie na wujku google takiej stronki: https://lechiahistoria.pl/mecze/legia-warszawa-1995/
Co na niej widać na pierwszym planie? Ano takie zdjęcie z dnia 17.09 1995, z którego wynika, że faktycznie kolega z Arki kłamie, bo Lechia nigdy na fuzję z gwardyjską Olimpią z poznańskiego Golęcina nie chodziła, nigdy jej nie kibicowała i nigdy, przenigdy się do niej nie przyznawała. Krzyżostaniak przeniósł opluwany w Poznaniu milicyjny klub do Gdańska, co spotkało się z masowymi protestami Lechistów. Oczywiście te protesty można zobaczyć na tymże zdjęciu full nabitego stadion, z rozgrywanego w Gdańsku na Traugutta meczu pomiędzy Lechią/Olimpią Gdańsk a Legią Warszawa. Tak tą Legią, którą my byśmy chętnie przytulili jako fuzję, jak to, myślałem, że rozsądny kolo Generall, napisał.
Dobra dość beki, teraz na serio. Skąd w Was Lechiści tyle antypoznańskiego jadu? Ja i może rozumiem malinowych, bo tyle lat żyć w cieniu "błaznów", "słowików" i z mega kompleksem "niebieskich pionków", ale Wy? Kogo w Poznaniu czy Wlkp obchodzą Wasze fuzję, Wasze Olimpię, Polonie czy granie po wioskach i gwałcenie krów czy sołtysów? Jesteście bo jesteście i zawsze było z Wami si, aż tu nagle tyle sztucznej nienawiści heh. Szanujmy się Panowie, bo każdy ma coś za uszami.
Pokaż mi gdzie ktoś od nas pisał że nikt nie chodził na Lechie-Olimpie, fakt że nie wszyscy to akceptowali i zrobiły się u nas o to podziały, ale jednak zdecydowana większość chodziła i nikt się tego nie wypiera.
"Bojkot" był dopiero na Lechii-Polonii na którą też chodziliśmy ale raczej bardziej towarzysko, spotkać się pogadać, umówić na jakąś akcje czy ne reprezentacje. Jakiś młynek czy flagi przeważnie tylko na meczach z przyjezdnymi, to samo wyjazdy. Czasami młodzi coś tam pośpiewali po procentach i tyle z akcentów kibicowskich. Przecież na meczu z wami kręciliśmy niezłą bekę ze wszystkiego łącznie z "naszymi" piłkarzami i trenenerem. Do takiego Bytomia też pojechała wycieczka nie do śpiewania. Wystarczy sprawdzić ile przez te lata "zaliczyliśmy" wyjazdów.
Jeszcze raz napiszę zaczeliśmy od A klasy bo sami chcieliśmy. W tym samym czasie kiedy jeździliśmy po wioskach w 6 lidze, Lechia-Polonia istniała i grała w 3...
Ale co tu tłumaczyć? Normalna ekipa (czyt. taka dla której ich barwy to wartość) nie zostawia flag w depozycie, tylko albo wchodzi z flagami, albo z nimi zostaje przed bramą.
Raków z Lechem nie ustalał że nie wchodzi jakby coTORCIDA_GÔRNIK pisze: 05.05.2022, 16:34 Szacunek za złamanie własnych ustaleń z Lechem czy za to ze pikniki wygrały z ekipa?
Nie ośmieszaj siebie i jeszcze bardziej Rakowa , o tym finale juz chyba sie wszyscy wypowiedzieli nawet inne ekipy z Polski które jak widać są zgodne Lechem ... Rakow zachował sie jak cipy stało się nie ma już co do tego wracać.plamy opadowe pisze: 05.05.2022, 15:37 Dosraliście się do tego Rakowa i teraz przeżywacie jak małe dzieci.
Jestem pewien, że 80-90% ekip jakby ich drużyna grała w finale Pucharu Polski, to by bez mrugnięcia okiem weszła na trybuny.
Jeszcze rozumiem jakby nikogo z Lecha nie było na trybunach, ale kumate osoby z Poznania siedziały między piknikami.
Raków - Szacunek !
A Ty słyszałeś w dzień meczu te zapewnienia czy wywnioskowałeś z postów na fejsiku? Żeby nie było,nie bronię Rakowa tylko tak z ciekawości pytam.TORCIDA_GÔRNIK pisze: 05.05.2022, 17:00 W dzień meczu zapewniali ze nie wejdą ale potem pikniki z dziećmi im pokrzyżowali plany. To zostawili flagi i barwy w depozycie i weszli prowadzili normalny doping jak Lecha gazowano pod stadionem. Szacunek się należy :)
-
le_suiveur
3 dni o meczu i już nikt o nim nie mówi. Z perspektywy czasu decyzja Lecha była jedną z głupszych... Bo wykupili wszystkie bilety (dali zarobić PZPN) i... nie weszli. Dzięki czemu na stadionie był spokój. Bez bez zakłóceń, kasa pełna, PZPN zadowolony....
Na 100% za rok będą podobne obostrzenia i mam nadzieje, że ekipy przemyślą co nie co i że nie można tak robić. Albo bojkot i nie kupujemy biletów (niemożliwy do wykonania), albo kupujemy, wchodzimy i "robimy swoje"... Tym co stało się w poniedziałek nie wygramy, bo ten finał wygrali przeciwnicy ruchu kibicowskiego
Na 100% za rok będą podobne obostrzenia i mam nadzieje, że ekipy przemyślą co nie co i że nie można tak robić. Albo bojkot i nie kupujemy biletów (niemożliwy do wykonania), albo kupujemy, wchodzimy i "robimy swoje"... Tym co stało się w poniedziałek nie wygramy, bo ten finał wygrali przeciwnicy ruchu kibicowskiego
Jakie liczby zgód i układów po obu stronach? ;)
-
le_suiveur
Tak, zabolałoby ich gdyby 2 młyny nie weszły na mecz, a kasa napełniona bo bilety sprzedane...:) Przecież oni mają jeden cel... sprzedać wszystkie bilety i mieć spokojny przebieg meczu, i w chuju mają że jest cisza na trybunach... Przykład kadry jest idealny, ekipy znikły z trybun, brak dopingu itd i co? i gówno, zapełnili to normalnymi ludźmi, kibole sami oddali walkowerem to... Tu tak samo by było przykład finału na Narodowym ZL - Zawisza. Bydgoszczanie ogłosili bojkot i co? i 14 tys pikników z Bydgoszczy miało to w chuju i przyjechali na mecz. Tyle znaczą bojkoty/protesty i znikanie z trybun. Legia walczyła z ITI że POJAWIAŁA się na meczach i utrudniała życie i wygrała. Tak samo powinno być tu, jak się kupuje bilety to należało wejść i "zrobić co trzeba"... podjąć walke...Mertens pisze: 05.05.2022, 21:34Według mnie nie masz racji. Wygraliby wtedy, gdyby Lech postąpił tak jak Raków. Bo byłaby sielanka na trybunach i mogliby wtedy odbębnić zwycięstwo. A tak za sprawą Lecha w przyszłym roku nie zrobią już takiego cyrku z tymi flagami 2x1,5 bo w przeciwnym razie Warszawie odbiorą finał PP. I trzaskowskiLGBT nie będzie pierdolil, że zamiast fan mają być klubowe ręczniki. Ty tak trochę chcesz wszystkim tutaj wmówić, że miałeś rację z tym, że Lech źle zrobił, ale myślę że się mylisz i twierdzę, że nie masz racjile_suiveur pisze: 05.05.2022, 21:27 3 dni o meczu i już nikt o nim nie mówi. Z perspektywy czasu decyzja Lecha była jedną z głupszych... Bo wykupili wszystkie bilety (dali zarobić PZPN) i... nie weszli. Dzięki czemu na stadionie był spokój. Bez bez zakłóceń, kasa pełna, PZPN zadowolony....
Bez spiny, pozdrawiam
Zobaczcie dzisiejsze mecze w europucharach... przecież oni obecnie wciągają ruch kibicowski nosem... tam dzieje się wszystko, nie ma nudy
Gazowanie kibiców Rakowa przez Ruch przy krojeniu flag też akcja po chuju
Żadna normalna ekipa NIE ZOSTAWI SWOICH FLAG POD STADIONEM. Rozumiesz co to znaczy? Żadna normalna ekipa nie przyjedzie ze swoimi flagami, żeby fizycznie zostawić je w jakimś depozycie, przejść przez bramki, i robić za bramkami sielankową atmosferę, albo konkurs rzutu racą. Nie ma takiej opcji. To by była kompromitacja. Ja rozumiem, że może niewiele widziałeś na swojej kibicowskiej drodze, skoro rzucasz pomysłami na prucie i zszywanie flagi czy oprawy, ale chyba napisałem wyraźnie po polsku - jesteś w stanie to pojąć?le_suiveur pisze: 05.05.2022, 22:13Tak, zabolałoby ich gdyby 2 młyny nie weszły na mecz, a kasa napełniona bo bilety sprzedane...:) Przecież oni mają jeden cel... sprzedać wszystkie bilety i mieć spokojny przebieg meczu, i w chuju mają że jest cisza na trybunach... Przykład kadry jest idealny, ekipy znikły z trybun, brak dopingu itd i co? i gówno, zapełnili to normalnymi ludźmi, kibole sami oddali walkowerem to... Tu tak samo by było przykład finału na Narodowym ZL - Zawisza. Bydgoszczanie ogłosili bojkot i co? i 14 tys pikników z Bydgoszczy miało to w chuju i przyjechali na mecz. Tyle znaczą bojkoty/protesty i znikanie z trybun. Legia walczyła z ITI że POJAWIAŁA się na meczach i utrudniała życie i wygrała. Tak samo powinno być tu, jak się kupuje bilety to należało wejść i "zrobić co trzeba"... podjąć walke...Mertens pisze: 05.05.2022, 21:34Według mnie nie masz racji. Wygraliby wtedy, gdyby Lech postąpił tak jak Raków. Bo byłaby sielanka na trybunach i mogliby wtedy odbębnić zwycięstwo. A tak za sprawą Lecha w przyszłym roku nie zrobią już takiego cyrku z tymi flagami 2x1,5 bo w przeciwnym razie Warszawie odbiorą finał PP. I trzaskowskiLGBT nie będzie pierdolil, że zamiast fan mają być klubowe ręczniki. Ty tak trochę chcesz wszystkim tutaj wmówić, że miałeś rację z tym, że Lech źle zrobił, ale myślę że się mylisz i twierdzę, że nie masz racjile_suiveur pisze: 05.05.2022, 21:27 3 dni o meczu i już nikt o nim nie mówi. Z perspektywy czasu decyzja Lecha była jedną z głupszych... Bo wykupili wszystkie bilety (dali zarobić PZPN) i... nie weszli. Dzięki czemu na stadionie był spokój. Bez bez zakłóceń, kasa pełna, PZPN zadowolony....
Bez spiny, pozdrawiam
Zobaczcie dzisiejsze mecze w europucharach... przecież oni obecnie wciągają ruch kibicowski nosem... tam dzieje się wszystko, nie ma nudy
Tak,zrobił.nikodem pisze: 06.05.2022, 09:18 Raków zrobił kiedyś oprawe?Nie mówie o samych racach,bo nie przypominam sobie jakiejś ich sektorówki,kartoniady....
Moje pytanie brzmi po co w ogóle roztrząsać temat.
Nie przekona się oby dwóch stron do swoich racji Jak dla mnie dalszą dyskusja nie ma sensu. Pozdrawiam
Nie przekona się oby dwóch stron do swoich racji Jak dla mnie dalszą dyskusja nie ma sensu. Pozdrawiam
Nie róbcie z tego Lecha bóg wie kogo bo z czasem zapomnicie o ich " wyczynie " jak o autobusie w którym kibice Legii podążali za Tuskiem . Nie weszli i tyle. Raków wszedł i drugie tyle. Czy można się było inaczej zachować ? Oczywiście, że tak ale to już problem Rakowa a Wy nie róbcie z Lecha tych dzięki którym flagi nadal będą wisiały na stadionach .
-
le_suiveur
od 6:08 sek. o dziwo dobrze wyjaśnił zachowani kiboli LP https://www.youtube.com/watch?v=9K0FEJdjJlw
Byliście obecni na sobotnim wyjeździe w Białymstoku?Łomżyca pisze: 03.05.2022, 14:48Chyba coś Ci się kolego poje*** i odrób lekcje na temat naszych wyjazdów i działania.Amok-rts pisze: 03.05.2022, 14:35I pisze to chłop z ekipy, która odpuszczała wyjazdy bo nie wypada w kilka osób jechać:)Łomżyca pisze: 03.05.2022, 13:22 Te wszystkie oświadczenia to czysta hipokryzja kibicowskiej Polski. Która z tych ekip tak jak Raków jeździła na swoje wyjazdy na zakazach i to w kilkadziesiąt osób bez psów przez całą Polskę wzdłuż i wszerz? Która ekipa tak pier**** pseudo pandemię? Która ekipa nie obawia się cenzury i konsekwencji związanej z wyznawanymi poglądami nie przychylnymi władzy i mediom? Nagle Lech to rycerze na białych koniach? Czemu tak ochoczo nie jeździli na zakazach, albo podczas korony nawoływali do pozostania w domach i nie przychodzenia pod stadion aby dopingować u siebie klub na zakazie. Polska scena kibicowska to kłamstwo obłuda. Od wielu dni było wiadomo jaka jest sytuacja i nagle zdziwienie pod bramami? Nie opłacało się odwoływać wyjazdu albo jasno przedstawić sprawę swoim "Januszom" bo hajs by się nie zgadzał ;). I na koniec, znowu dajemy się rozgrywać władzy i psom, bo po tym finale ponownie zamiast się jednoczyć dzielimy. Protestować wspólnie to już trzeba było lata temu, a nie wielkie ekipy tylko specjale sobie zamawiają na masowe wyjazdy, grzecznie z psami jadą i kiełbasę wpier**** na sektorach gości które są kojcami dla psów okamerowanymi z każdej strony. H I P O K R Y Z J A i K A B A R E T.
Piszesz, że duże ekipy jeżdżą tylko w obstawie, to zupełnie tak jak wy.
Lech jakoś nie wszedł i sektor pozostał całkowicie pusty. A Raków jednak olał zasady i solidarność kibicowską. To kto tu się zesrał ? Zabrakło jaj.
Może Raków jeździł na zakazach czy tam wieszał flagi na zewnątrz tylko co z tego skoro w jeden dzień stracili całkowity szacunek i wizerunek ekipy.
Ps. Nie zapominaj, że wasi koledzy Olsztyna też byli na finale.
Zostawianie flag poza stadionem jest zaprzeczeniem wszelkich zasad. Nie ma tłumaczenia. Wyglądaliście jak bruk-bet prowadząc doping.
Ale co Stanowski źle powiedział?
Wypowiada się dokładnie tak jak użytkownicy forum w tym temacie jedni są za inni przeciw, próbuje znaleźć rozwiązanie pośrednie. Nic nikomu nie narzuca.
Wypowiada się dokładnie tak jak użytkownicy forum w tym temacie jedni są za inni przeciw, próbuje znaleźć rozwiązanie pośrednie. Nic nikomu nie narzuca.