Puchar Polski 2021/2022
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski 2021/2022
Raków k**** bez honoru ....
-
A może dlatego że daje to jakiś rozgłos, nawet w Polsat Sport o kibicach dużo mówią na +. Kulesza też się odciął od Warszawy i ich władz. A myślisz że Trzaskowski jak usłyszy kilka pierdolnięć na jego osobę, to coś sobie z tego zrobi? Zdecydowanie Lech na + nie będę komentował zachowania Rakowa, bo nie ma mnie na miejscu i nie wiem jaką "decyzyjni" podjęli decyzję. Tutaj nie ma co rozkminiać. Ciekaw tylko jestem czy po dzisiejszym dniu znajdzie się jakiś klub, który wpuści Raków na zakazie na swoje sektory? Ale to już zależy od "góry", my wyjazdowicze możemy tylko pogdybać:)zakopane1 pisze: ↑02.05.2022, 17:22Dobra miło było, ja z forum uciekam widząc, że tutaj myślenie nie jest mocną stroną. Powiedzcie mi czemu niby brak wejścia jest lepszy niż wejście? Może się mylę i to ja jestem głupi to przyjmę to z pokorą. Przecież taki brak wejścia to jest to czego rafałek chce, myślicie, że zwykły szary obywatel będzie rozkminiał czemu Lech nie wszedł i że to przez złego Trzaskowskiego? Nie, on jadąc autem usłyszy w jakimś RMF że finał był nad wyraz spokojny dzięki jego działaniom i tyle. Jak wam zakażą jeździć na wyjazdy to robiąc na złość zostaniecie w domach? Może pora przestać odpalać piro bo przecież zakazane? Robicie wszystko takimi pseudo bojkotami żeby te trybuny były coraz smutniejsze, tym bardziej zabawne jest to, że na tym tęczowym lewackim zgniłym zachodzie jest wiecej akcji niż u nas. Powinni wejść i głośno jechać z wulgaryzmami żeby podczas transmisji każdy słyszał to co trzeba, a nie skulić ogon pod stadionem i potem się wyżalić na profilu. Rafałek póki co wygrał
ave Wisła! pozdro dla normalnych
-
No na Polsacie Sport to na początku powiedzieli, że nie wchodzą, bo korki w Warszawie.. :D
-
Mimo, że neutral, a kiedyś nawet zgoda - Raków to mega PIZDY bez honoru!
-
Ciekawe, co ten tęczowy POjeb-czaskowski, szykuje na tegoroczny Marsz Niepodległosci?
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
Masz racje Raków pokazał sie znakomicie na znak solidarności z Lechem wszedł na sektor bez flag bez oprawy bez rac nie dopingował , pobluzgał troche na trzaskowskiego i pośpiweał ... o ironio slynne "pilka nozna dla kibicow" zajebiscie sie pokazali. Ale co tam wazne ze mieli na czym siedzieć co pojeść nie zostli zgazowani przez psy i mogli brameczki zobaczyć i swietować na sektorze GRATULACJE RAKOW. Co do Trzaskowskiego to zobacz co kulesza napisał zobacz co dzienikarze i zwykli ludzie sądzą o tym co o****** myslisz ze gdyby stadion pelny był to ktoś by miał do niego problem wiekszy? nie bądz smieszny. Osobiście uwazałem chlopakow z Rakowa za moze nie duza ekipe ale jednak ekipe honorową i z charakterem która nie spiewa pustych sloganów na sektorze , ale jak widać u nich duzo do powiedzenia maja pikniki skoro sie złamali i jednak weszli na stadionzakopane1 pisze: ↑02.05.2022, 17:22Dobra miło było, ja z forum uciekam widząc, że tutaj myślenie nie jest mocną stroną. Powiedzcie mi czemu niby brak wejścia jest lepszy niż wejście? Może się mylę i to ja jestem głupi to przyjmę to z pokorą. Przecież taki brak wejścia to jest to czego rafałek chce, myślicie, że zwykły szary obywatel będzie rozkminiał czemu Lech nie wszedł i że to przez złego Trzaskowskiego? Nie, on jadąc autem usłyszy w jakimś RMF że finał był nad wyraz spokojny dzięki jego działaniom i tyle. Jak wam zakażą jeździć na wyjazdy to robiąc na złość zostaniecie w domach? Może pora przestać odpalać piro bo przecież zakazane? Robicie wszystko takimi pseudo bojkotami żeby te trybuny były coraz smutniejsze, tym bardziej zabawne jest to, że na tym tęczowym lewackim zgniłym zachodzie jest wiecej akcji niż u nas. Powinni wejść i głośno jechać z wulgaryzmami żeby podczas transmisji każdy słyszał to co trzeba, a nie skulić ogon pod stadionem i potem się wyżalić na profilu. Rafałek póki co wygrał
ave Wisła! pozdro dla normalnych
-
0 pirotechniki u Rakowa mimo że weszli na mecz, najważniejszy w ich historii... DRAMAT
-
A Lechia weszla z Rakowe. Jak tak to tez pizdy
-
O ja p******* :-) Wy będziecie mówić co mógł zrobic i jak się zachował Raków hahaha. Raków wroci to napisze Wam tutaj oświadczenie i przeprosi ze nie wyszedł z sektora :-)
Pokemony internetowe, pokraki wyjdzie z domu- jest majówka. Ścigać kominiarki z radę monitoru i idźcie cos wypić z kumplami.
Pokemony internetowe, pokraki wyjdzie z domu- jest majówka. Ścigać kominiarki z radę monitoru i idźcie cos wypić z kumplami.
-
Widzisz padalcu ja Wiem jak się zachować w takiej sytuacji i dlatego mam prawo te parówy oceniac, bo na taki finał już raz nie pojechałem, bo ludzie zachowali się jak należy tyle w temacie, a teraz wypierd na kiełbachęObserwator1946 pisze: ↑02.05.2022, 18:25O ja p******* :-) Wy będziecie mówić co mógł zrobic i jak się zachował Raków hahaha. Raków wroci to napisze Wam tutaj oświadczenie i przeprosi ze nie wyszedł z sektora :-)
-
Jestem gamoniu pod stadionem, nie taka była umowa...Obserwator1946 pisze: ↑02.05.2022, 18:25O ja p******* :-) Wy będziecie mówić co mógł zrobic i jak się zachował Raków hahaha. Raków wroci to napisze Wam tutaj oświadczenie i przeprosi ze nie wyszedł z sektora :-)
-
to sie pytaj rakowa na co sie umawiali z Lechem a pozniej tu wróć pajacuObserwator1946 pisze: ↑02.05.2022, 18:25O ja p******* :-) Wy będziecie mówić co mógł zrobic i jak się zachował Raków hahaha. Raków wroci to napisze Wam tutaj oświadczenie i przeprosi ze nie wyszedł z sektora :-)
-
Mam cichą nadzieję, że powrócą mecze reprezentacyjne na inne stadiony. Swojego czasu jeździło się po różnych stadionach na reprezentację i zawsze gospodarz ogarniał doping i oprawę. To co się dzieje teraz na narodowym to profanacja. To samo się tyczy finałów PP. Liczę, że od przyszłego sezonu będzie zoorganizowany gdzie indziej, zapewne na śląskim gdzie być może powrócą klimaty jak w meczach takich jak debry Ruch - Górnik, czy chociażby finał Lech - Ruch. Dzisiaj Lech zachował się jak należy, a Raków to cóż... Zaakceptować wymysły włodarzy i wejść bez flag, opraw w sytuacji gdzie druga strona nie wchodzi jest poniżej krytyki.
-
Raków ostatnie 20 minut zaczął normalnie dopingować. Co wg mnie na minus bo zagrali tak jak chciał lewus na literę T.
Uważam i powtórzę znów, albo 2 ekipy wchodzą, albo żadna nie powinna. Nie mi oceniać, takie moje zdanie. Dla obrony Rakowa dodam że w tej ich masówce 90% to pikole były, nie oszukujmy się ile ma trybuna na narodowym pojemności a jaki młyn ma Raków?
Lech jednak ma kocioł po pare tysięcy na meczach więc potrafili się ogarnąć na luzaku z decyzją.
Uważam i powtórzę znów, albo 2 ekipy wchodzą, albo żadna nie powinna. Nie mi oceniać, takie moje zdanie. Dla obrony Rakowa dodam że w tej ich masówce 90% to pikole były, nie oszukujmy się ile ma trybuna na narodowym pojemności a jaki młyn ma Raków?
Lech jednak ma kocioł po pare tysięcy na meczach więc potrafili się ogarnąć na luzaku z decyzją.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Zamilcz! Po prostu zamilcz! trzaskowski c***!Obserwator1946 pisze: ↑02.05.2022, 18:25O ja p******* :-) Wy będziecie mówić co mógł zrobic i jak się zachował Raków hahaha. Raków wroci to napisze Wam tutaj oświadczenie i przeprosi ze nie wyszedł z sektora :-)
Września 100% Lech Poznań!
-
Co ty p*********, ekipa na bramach i nikt nie ma prawa wejść, no chyba ze ma się c*** ekipe to co innego....ZIWPJB. pisze: ↑02.05.2022, 18:45Raków ostatnie 20 minut zaczął normalnie dopingować. Co wg mnie na minus bo zagrali tak jak chciał lewus na literę T.
-
j**** Was k**** z rakowa.
-
Słabe zachowanie Rakowa, zero solidarności w tak ważnej sprawie...
-
Raków to sobie śpiewał kto nie skacze ten za Lechem, więc o jakiej solidarności tu mowa.... Szkoda, spodziewałem się innego zachowania po stronie Rakowa, no ale macie pucharem więc świętujcie...
-
-
Wylogujcie się do rzeczywistości.
Jeden płacze se pod stadionem- pierwszy i ostatni raz nie wszedłeś? To jest właśnie piękno kibicowania. Inny płacze ze solidarność. Jakaś solidarność? Na pokaz robiło się to kiedyś jak był to modne, dzisiaj już nawet nikt nie ma zamiaru udawać. Jeżeli nie wiesz jeden z drugim o co chodzi to zrozumiesz jak dojrzejesz troche i poznasz lepiej życie.
Póki co czekajcie na oświadczenie Rakowa, co minutę odświeżając kibicownie :-)
Jeden płacze se pod stadionem- pierwszy i ostatni raz nie wszedłeś? To jest właśnie piękno kibicowania. Inny płacze ze solidarność. Jakaś solidarność? Na pokaz robiło się to kiedyś jak był to modne, dzisiaj już nawet nikt nie ma zamiaru udawać. Jeżeli nie wiesz jeden z drugim o co chodzi to zrozumiesz jak dojrzejesz troche i poznasz lepiej życie.
-
Nie wstyd ci pajacu?
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Raków żenada. Robili z siebie mega honorową markę, a wystarczyła jedna okazja żeby obnażyć ich zasady. Zapanować nad kibicami po szalu nie potrafili, a Pyry w swoich szeregach brat za bratem i nie było widać żadnego łamistrajka za bramką na narodowym. Czaskowski połowicznie odniósł sukces dzięki postawie Rakowa.
-
Dzisiaj w stolicy zachód pełną gębą. Masa wymieszanych barw po meczu zwiedza Warszawę itp.
.
-
https://www.facebook.com/HooligansTV.eu ... 2160313737
https://www.youtube.com/watch?v=J-XcNO30U9I
Gdy rakow siedzial na sektorach i kibicował , druga strona byla gazowna i taranowana na koniach
https://www.youtube.com/watch?v=J-XcNO30U9I
Gdy rakow siedzial na sektorach i kibicował , druga strona byla gazowna i taranowana na koniach
-
moim zdaniem mylisz się Kolego. Weszli na trybuny, przez 75 min. jechali z czarkowskim, pzpn-em, przestoje piknikowe itd. Ostatnie 15-20 meczu prowadzili normalny doping dla chwały swojego Klubu. Gdyby Lech zdecydował się wejść na trybuny, antydoping byłby na dwie trybuny, jakie byłoby pierdolnięcie... A tak pójdzie przekaz, że była zadyma pod stadionem, i dobrze, że "hołota" nie weszła. Niestety, z perspektywy zwykłego lewactwa taki będzie odbiór. Pozdro!gorylwemgle pisze: ↑02.05.2022, 20:05Raków żenada. Robili z siebie mega honorową markę, a wystarczyła jedna okazja żeby obnażyć ich zasady. Zapanować nad kibicami po szalu nie potrafili, a Pyry w swoich szeregach brat za bratem i nie było widać żadnego łamistrajka za bramką na narodowym. Czaskowski połowicznie odniósł sukces dzięki postawie Rakowa.
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"
-
Jak już Raków wszedł to mógł jakieś piro odpalić... a tak wyglądali jak ekipa wyjęta z siatkarskich hal
-
Nie każdy chowa race w d**** :-)le_suiveur pisze: ↑02.05.2022, 20:47Jak już Raków wszedł to mógł jakieś piro odpalić... a tak wyglądali jak ekipa wyjęta z siatkarskich hal
-
Za to ty w ich d**** siedzisz caly czas.
-
niezły z ciebie chuligan chcetnie sie z toba spotkam mozesz przyjsc z g pipa i orka nawetWileKKS pisze: ↑02.05.2022, 18:47Zamilcz! Po prostu zamilcz! trzaskowski c***!Obserwator1946 pisze: ↑02.05.2022, 18:25O ja p******* :-) Wy będziecie mówić co mógł zrobic i jak się zachował Raków hahaha. Raków wroci to napisze Wam tutaj oświadczenie i przeprosi ze nie wyszedł z sektora :-)
-
Jakiś czas temu lekko sympatyzowałem z kibicami Rakowa bo ciagle mieli w jakiś sposób pod górkę. Tu mecze domowe w Bełchatowie, tu coś tam, tu w trakcie pandemii jeździli pod zamknięte często stadiony. I zawsze mówiłem szacun. Nie duża ekipa, ale poukładany. Ale po dzisiejszym dni cóż, czuje niesmak i są dla mnie w tym momencie ciężko nawet powiedzieć kim.
Weszli na sektory w dniu swojego święta czyli w dniu finału PP bez ani jednej flagi. Pobluzgali na PZPN? Najebany Andrzej tez to robi jak ma wenę. Bez oprawy, bez piro, bez flag, bez charakteru. Nikt nie mówi, że bycie fanatykiem jest łatwe. Zazwyczaj jest trudne, jeżdżąc przecież na zakazach dobrze o tym Raków wie. Tym bardziej jestem zaskoczony i rozczarowany tym co się odjebało. Gdyby nie postawa Lecha o którego braku kibiców na trybunach rozpisują się różni dziennikarze itp, to każdy by miał w c*** czy zawisła jakaś flaga albo czy ktoś tam pobluzgał Trzaskowskiego.
Wyjść z tego impasu było pare. Lech wybrał jedna z kilku opcji i wyszedł z twarzą jako ekipa kibicowska. Raków wybrał inna opcje i nie wyszedł, a wszedł, i nie z twarzą a w gówno.
Weszli na sektory w dniu swojego święta czyli w dniu finału PP bez ani jednej flagi. Pobluzgali na PZPN? Najebany Andrzej tez to robi jak ma wenę. Bez oprawy, bez piro, bez flag, bez charakteru. Nikt nie mówi, że bycie fanatykiem jest łatwe. Zazwyczaj jest trudne, jeżdżąc przecież na zakazach dobrze o tym Raków wie. Tym bardziej jestem zaskoczony i rozczarowany tym co się odjebało. Gdyby nie postawa Lecha o którego braku kibiców na trybunach rozpisują się różni dziennikarze itp, to każdy by miał w c*** czy zawisła jakaś flaga albo czy ktoś tam pobluzgał Trzaskowskiego.
Wyjść z tego impasu było pare. Lech wybrał jedna z kilku opcji i wyszedł z twarzą jako ekipa kibicowska. Raków wybrał inna opcje i nie wyszedł, a wszedł, i nie z twarzą a w gówno.
-
Nienawidzę Lecha! Ale za akcję szanuję. A sraków? Szkoda gadać.
-
Była szansa postawić się konkretnie psom, jednak mimo ustaleń jedna ekipa włazi sobie na stadion. To jest ta jedność kibicowska? To są te zasady? Zawsze i wszędzie ... Raków na stadion wejdzie. Dramat.
-
Ty tak poznałeś życie, że dałeś się całkiem omotać systemowi brawo! Jak to rapował pewien mało znany będziński raper "jakby był trend, jedli by gówna" Tak poznałes życie. Miło? Wygodnie k...a???Obserwator1946 pisze: ↑02.05.2022, 19:50Wylogujcie się do rzeczywistości.
-
k**** j***** hejterzy frajerzy prujecie się k**** do RAKOWA a nie pomyślicie ze kilka tysięcy ludzi wydało kupę kasy na ten mecz i z całymi rodzinami chcieli uczestniczyć w takim wydarzeniu i zobaczyć sukces swojego klubu
oni przynajmniej nie są frajerami i nie stracili kasy i dnia na stanie pod stadionem
oni przynajmniej nie są frajerami i nie stracili kasy i dnia na stanie pod stadionem
-
Hahhahahaha, ja pierd....Ty tak poważnie hahaha imbecyl.obiektywnaocena pisze: ↑02.05.2022, 22:22k**** j***** hejterzy frajerzy prujecie się k**** do RAKOWA a nie pomyślicie ze kilka tysięcy ludzi wydało kupę kasy na ten mecz i z całymi rodzinami chcieli uczestniczyć w takim wydarzeniu i zobaczyć sukces swojego klubu
-
Hahaha spierdalaj na bundeslige parówo....obiektywnaocena pisze: ↑02.05.2022, 22:22k**** j***** hejterzy frajerzy prujecie się k**** do RAKOWA a nie pomyślicie ze kilka tysięcy ludzi wydało kupę kasy na ten mecz i z całymi rodzinami chcieli uczestniczyć w takim wydarzeniu i zobaczyć sukces swojego klubu
-
A kasy na opraawy nie stracili do której dokladali ultrasom do puchy ? ultrasi nie stracili wielu dni/tygodni do przygotowania sie do tego "swieta" kibicowskiego? Raków moze dnia nie stracił stojąc pod stadionem , ale za to stracił szacunek wielu ekip w Polsceobiektywnaocena pisze: ↑02.05.2022, 22:22k**** j***** hejterzy frajerzy prujecie się k**** do RAKOWA a nie pomyślicie ze kilka tysięcy ludzi wydało kupę kasy na ten mecz i z całymi rodzinami chcieli uczestniczyć w takim wydarzeniu i zobaczyć sukces swojego klubu
-
spadłeś z konia przed Narodowym?obiektywnaocena pisze: ↑02.05.2022, 22:22k**** j***** hejterzy frajerzy prujecie się k**** do RAKOWA a nie pomyślicie ze kilka tysięcy ludzi wydało kupę kasy na ten mecz i z całymi rodzinami chcieli uczestniczyć w takim wydarzeniu i zobaczyć sukces swojego klubu
-
Nie zapomnę jeszcze tego jak połowa ludzi na kibice net twierdziła, że nie ma żadnej róznicy między Trzaskowską parówą i Dudą hahha i namawiała do głosowania na chujowego Rafałka. Mało co to byłby kur...a polski prezydent wybrany głosami narodowców.