Nas w młynie ponad 200 osób jednak momentami do dopingu włącza się wiekszość dużej trybuny. Wieszamy flagi: Najstarsi Biało-Zieloni, Stara Wiara, Forza Biancoverde, KSW'08, Wisłoka Dębica oraz Górnika Zabrze. Doping prowadzimy w asyście bębna. Pod koniec meczu odpalamy 5 rac.
Na ten mecz planowaliśmy wyjazd dwoma autokarami. Na zbiórce pojawia się około 80 osób. W ostatniej chwili jeden autokar odmawia posłuszeństwa, a drugi wycofuje się z wyjazdu. Kminimy jeszcze na biegu jakiś transport, ale niestety tego dnia większość przewoźników wybiera pielgrzymki do Częstochowy i musimy pozostać w domach.
Dwóch desperatów na własną rękę wybiera się do Krakowa. Docierają na ostatnie 10 min, ale nie wchodzą, bo kazali płacić za bilety.
Jeden z lepszych wyjazdów tej rundy poszedł się j****. .
KSZO Ostrowiec S. - Łada Biłgoraj 4-1
Nas autokarem 37 osob (w tym 3 Avia dzieki) , doping slaby. Jezeli chodzi o KSZO to sami ocenia swoja liczbe mlynka.
Z atrakcji poza sportowych to na trasie po meczu , po kozackiej akcji trafia nas KSZO.
pozdro
Ostatnio zmieniony 30.09.2007, 09:53 przez labedz, łącznie zmieniany 1 raz.
Informacja o zerze Górnika Łęczna w Nowej Hucie z pewnoscia nie wywołałaby u nas takiej gwałtownej reakcji.
Ponadto niejeden Górnik gra na trzecioligowym froncie i nie widzę w takiej informacji nic uwłaczającego dla fanów z Łęcznej.
Pozdrawiam!
Mysle ze chlopakom chodzi o to, ze czesto nie mowi sie Gornik Leczna a samo Leczna, tak samo jak np: Kolporter Korona, Czy Groclin, wlasnie czesto uzywa sie Leczna a nie Gornik, mysle ze pretensje maja sluszne i walczyc z tym trzeba, mnie tez by sie nie podobalo jakby ktos mowil Zamosc a nie Hetman Zamosc
Klubu "Łęczna" to nie ma i nigdy nie było - jest GKS Górnik Łęczna a jako że jest w Naszej grupie również Górnik Wieliczka to proponuję pisać Górnik Łęczna ew. Górnik Ł.
Odnosnie ostatnich "nieścisłości", to chciałbym zastrzec, że chłopak od nas nie miał nic złego na mysli wpisując zamiast Górnika nazwę Łęczna....swoista oszczędność czasu się tu uwidoczniła...
Ponadto gdy wystepuje pewna liczba klubów to bardzo często upowszechnia się w środowisku kibiców nazwa miejscowości ( dla ścisłości oczywiście ).
Dodać muszę, iż konsaernację we mnie wzbudziła wypowiedź jednego z Łęcznian bodajże, który w ramach riposty użył nazwy Kraków zamiast Hutnika zapominając o dwóch innych klubach i o tym, że my raczej jestesmy kojarzeni z jedną dzielnicą tego miasta i gdy w ten sposób się nas określa to nie "płaczemy"...
Tak na marginesie to na tym forum są wypowiedzi, które rzeczywiście wywołuja pretensje a czasem pomstę do nieba i to je trzeba piętnować a nie ta o której w w/w temacie zaczęła się niepotrzebna dyskusja prowadząca do rozmycia tematu.
To tyle w tej kwestii i wróćmy do meritum tematu a ja mogę obiecać, że nie pominę i mam nadzieję, że koledzy po szalu również Górnika w opisie dotyczącym Waszej ekipy.
Wrzuccie na luz.
Pozdrawiam i ewentualnie zapraszam na pw.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
Górnik Łęczna - Hetman Zamość.
Na derbach lubelszczyzny zbiera się nas w młynie 350 - 400 osób.
Na pierwszy gwizdek rzucamy ogromną ilość konfetti.
W 1 połowie prowadzimy bardzo dobry doping, który jednak w 2 połowie ucichł
W 50 minucie tworzymy główną choreografię: 20 metrowa sektorówka WGW ( W Górnik Wierzymy ) podświetlona dużą ilością stroboskopów i kilkoma świecami dymnymi. Potem jeszcze nad naszymi głowami pojawia się klubowa sektorówka w asyście flag na kijach.
Hetmana dużo, z 3 flagami. W trakcie meczu mają spięcia z ochroną. Konkretniej określą się sami.
Ostatnio zmieniony 07.10.2007, 11:34 przez Obserwator_FIFA, łącznie zmieniany 3 razy.
Nas w młynie jakieś niecałe 4 paczki z niezłym dopingiem, szczególnie w pierwszej połowie i w drugiej po bramce. Delikatna oprawa, ale nic szczególnego. Co do liczby KSZOków to napiszą sami jak wrócą. Spokój.
Gornik Leczna- HETMAN
W Lecznej pojawiamy sie w 300 osob, na wyposazeniu mamy 3 flagi.Praktycznie od momentu wejscia na stadion do zakonczenia meczu mamy spiecia z ochrona.Prezentujemy sektorowke z herbem w asyscie flag na kijach,oraz baloniade w barwach.
Podroz w obie strony z duzym wahadlem zamojskiej policji.
Nas ok 100 z dobrym dopingiem, troche szaleje nasza psiarnia, ktora szuka osob po meczu z Legia, przc co duza czesc osob odpuscila ten mecz.
Wisloki kilkunastu
Nic sie nie dzieje
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato [link]" target="_blank
Do KSW-dziwi mnie wasza postawa jako kibiców,odpuszczacie mecz swojej drużyny aby udać się na Igloopol wspierajac Siarke?Jeżdzicie na wszystkie wyjazdy nawet te dalekie a tu macie blisko i wybieracie mecz swojego układowicza.ŻENADA.