Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Chciałem odpisać tamu art 123 ale widzę że parę osób go wyprostowało, nie wiem o czym on marzył to pisząc, dla mnie osobiście liczba była ta najlepsza z tych najmniejszych, wyjazd w miarę daleki, dobrze się ekipa prezentowała, doping mógłby być Głośniejszy.. No i ta oldchoolowa flaga która wisiała na płocie, może ktoś mi przypomnij w którym roku powstała?

-
A się spielas, już po rezurekcji było czy przed kościołem tak się nagrałaś?Banita_1982 pisze: ↑17.04.2022, 06:17na temat fc gniewkowo można by było trochę jeszcze napisać.
A propo ochraniarek z którymi się teraz sami macacie toruńskie k****, ich na Zawiszy już nie ma i nie będzie, a wy z nimi chętnie sobie bursztynki opierdolicie
Ale u was to norma, w końcu połowa z was to kiedyś apator.
A już w ogóle pisać na temat kryzysu w "me" to śmiech na sali. ku*** a co wyście takiego zrobili co?
Gówno!
Nawet na wyjazdy jeździć nie potrafiliście pedały.
Jesteście zwykłą banda c**** i zawsze będziecie w cieniu Zawiszy, a nawet jeszcze niżej. A teraz wielki c*** wam w dupe, sklejcie wary toruńskie farmazony i do kąta na kolanach.
Nie widzisz różnicy między ochroniara z marketu a bramkarzem w klubie, no ale dobrze wiedzieć, że JUŻ nie ma u was ochroniar:)
To już coś
może jeszcze nauczycie się jak wymusić na typie który traci zgodowe barwy zmianę zeznań?
Kumaty człowiek zobaczy, na które uszczypliwości nie odpowiadasz i wyciągnie z tego wnioski
A ty się tam dalej tasuj z kolegami, z którymi powtarzacie to samo jak z ulotki jakiejś i zapluwaj się mocniej
Wesołych Świąt kumatym
-
Piszcie sobie co chcecie farmazony toruńskie. Tylko przypomnę wam jedna ważna sprawę. Zawisza nigdy nie zawiesił działalności chuliganskiej !!!!! A były ciężkie czasy. A wy to zrobiliście cioty zamiast walczyć tym co się ma i do ostatniego to woleliście się poddać. Trochę pokory.
-
zawiszakapy ale Hunter chyba tak bez powodu od was nie odbił i gdyby było wszystko cacy to nie nazwałby was bandą ch...
-
Z drugiej strony gdyby ci co odbili mieli jaja i siłę to na logikę przejęliby trybuny. Chyba,że ja czegoś nie rozumiem.
Nie wiem jak jest teraz na Zawiszy ale mam wrażenie,że po zmianie pokoleniowej i zawirowaniach wyjdą mocniejsi bo zostali ci co mieli zostać. Mają na czym budować i tak obiektywnie na Elanie będzie podobnie. Tu i tu zostali kibice.
Nie wiem jak jest teraz na Zawiszy ale mam wrażenie,że po zmianie pokoleniowej i zawirowaniach wyjdą mocniejsi bo zostali ci co mieli zostać. Mają na czym budować i tak obiektywnie na Elanie będzie podobnie. Tu i tu zostali kibice.
-
Łysy hunter który odbił i mówi to co mówi nie ma na to żadnego uzasadnienia. A prawda jest taka że wychodzi do ringu w chuscie gwiazdy gdzie swój ul maja ochroniarze pubów bydgoskich a na ich czele stoi pseudo git który zatrudnia byłych psów strażników miejskich i gadów. O tym że konfidenci normalnie sobie wchodzą do tych klubów to już nie wspomnę. Realia są takie że popapranstwo miesza się tam z frajerstwem i konfidenctwem i jemu jako Gitowi to nie przeszkadza.
-
No tak najlepiej jest jechać Zawiszy od ochroniarzy. Ale jak Hunter zbija sobie piątki i kupuje w sklepie tego ochroniarza to jest ok. No toruniaki to jak to jest powiedzcie teraz . Co wymyślicie. Ochroniarza nie ma już dawno na Zawiszy. Ale Ci co tak najwięcej na niego jechali się z nim witają. Gowno wiecie w d**** jesteście
-
Był spokój przez jakiś czas to znowu się uaktywniły chujki z bydgoszczy co ich powyjaśniał swego czasu H. a teraz odwracają kota ogonem.
ELANA NIGDY NIE ZGINIE!
ELANA NIGDY NIE ZGINIE!
-
To jak toruniaki Zawiszy jedziecie od ochroniarza ale ze Hunter z owym ochroniarzem zbija piątki u niego w sklepie to jest ok. I kto tu jest banda c****
-
A jak wasze koleżanki zbijały piątki z bramkarzami to jest sztywniutko i git nie? :D Elana nie zginie, bo już zdechła :)
j**** urkaine
-
Spokojnie,przecież i bydgoskie i toruńskie środowisko się oczyściło z tzw. miastowych biznesmenów. Zamiast przyklasnąć i życzyć powodzenia to macie bekę.
-
Sparty ok 65 osób , nie tak źle lepiej napewno niż "potężny" Włocławek ,który wysłał 20 gimnazjalistów i 2 starszych do opieki ;)Soczek01 pisze: ↑29.03.2022, 16:55100 osób w tym Legia, Mławianka, Olimpia Elbląg i jeszcze fan cluby Legii z Pomorza? To ile was tam samych było, 30 osób? Niezła liczba jak na najbardziej atrakcyjny kibicowsko mecz sezonu :)fifarafa22 pisze: ↑28.03.2022, 22:01Sparta Brodnica - Włocłavia Włocławek 2:3
Podczas spotkania z Włocłavią zbieramy się w około 100 osób w tym sporo "doświadczonych"kibiców.
Na płocie wiszą 3 flagi "Spartanie", "Legia Chełmża" i "Mławska Wiara". Śpiewamy praktycznie przez cały mecz z niezłymi momentami, jednak nasza forma wokalna mogłaby być lepsza . Miłą niespodziankę sprawili kibice gości, którzy w symbolicznej liczbie pojawili się w Brodnicy na meczu swojego klubu.
Nie zostali jednak wpuszczeni na trybuny, przez mundurowych i mecz oglądają zza płotu. Z nami: Legia Chełmża, Mławska Wiara, Młoda Olimpia Elbląg i Pomorscy Legioniści. Dobrze pokazał się również nasz FC Jabłonowo.
Piłkarze mimo prowadzenia niestety przegrali w ostatnich minutach, a my po meczu tradycyjnie poszliśmy umacniać kontakty na mieście.
Dzięki za wsparcie i do następnego.
Gdzie się podziały te czasy w III/IV lidze, gdzie przy tego typu meczach była wielka mobilizacja z obu stron?
-
Szkoda że do końca nie ma prawdziwych info o ataku w Gniewkowie.I niech mi nadal z z ubliżają.pozdrawiam
-
-
Zawisza poprostu nie przyjechał. Żadnego zakazu nie było, ani jakiegokolwiek zapytania z ich strony. Ich zgodowicze z Włocławka bez żadnych zapowiedzi, list wyjazdowych itp. kilka tygodni temu przyjechali i normalnie obejrzeli mecz.
-
Podobno do klubu z Bydgoszczy w tamtym tygodniu wpłynęło pismo że kibice gości nie zostaną na ten mecz wpuszczeni stąd pewnie zero.Obiektywnie patrząc nie ma co do Zawiszy się przypierdalać bo jeżdżą wszędzie i jako jedyni regularnie z regionu,chociaż od tej rundy na Elanie też się ruszyło elegancko.
Pytanie do Sparty Brodnica odnośnie ich liczb na ostatnich wyjazdach Toruń(Pomorek)Rypin itp
i do Polonii Bydgoszcz dlaczego nie jeździcie na swoje mecze? Nie lubicie piłki chłopaki? :)
Pytanie do Sparty Brodnica odnośnie ich liczb na ostatnich wyjazdach Toruń(Pomorek)Rypin itp
i do Polonii Bydgoszcz dlaczego nie jeździcie na swoje mecze? Nie lubicie piłki chłopaki? :)
-
Co ty piszesz, Bydgoszcz dostała info ze nie zostaną wpuszczeni, a ja zadałem pytanie skąd powody do nie wpuszczania kibiców gości, sektor w naprawie heh czy może mecz podwyższonego ryzyka, chodzi o takie argumenty, to co piszesz to nie prawda.

-
Akurat jestem blisko klubu i nikt żadnego pisma nie wysyłał. Wszyscy łącznie z psami byli zdziwieni, że Zawiszy nie ma.
Zarząd od kilku lat jest prokibicowski i nie ma problemów z wpuszczaniem. O czym przekonał się sam Zawisza, który przyjechał do nas w dobie "korony" dzięki naszym staraniom. A co do naszych wyjazdów w Rypinie byliśmy, a to że nie było nas na Pomorzaninie nie znaczy, że nie byliśmy gdzieś indziej.
Tu nie chodzi o jakiś atak na Zawiszę, a o sprostowanie rzekomego zakazu.
Zarząd od kilku lat jest prokibicowski i nie ma problemów z wpuszczaniem. O czym przekonał się sam Zawisza, który przyjechał do nas w dobie "korony" dzięki naszym staraniom. A co do naszych wyjazdów w Rypinie byliśmy, a to że nie było nas na Pomorzaninie nie znaczy, że nie byliśmy gdzieś indziej.
-
Mój błąd niestety jakk się okazało pismo poszło o uszkodzonym sektorze gości. Podobno z informacją, że Zawisza zostanie wpuszczony od strony "zakola" (kto u nas byl wie o co chodzi) tylko, że ta informacja nie była już na piśmie. A przekazana ustnie
-
Dzięki za odpowiedź ale poszedłeś ładnie na skróty bo jednak zer wyjazdowych macie całą masę,a patrząc na ligę w której gracie wyjazd do Torunia to raczej priorytet i nie chodzi tu o sam mecz ;) Kibice Zawiszy tez Was do Fordonu wpuścili gdzie na necie są film jak wyzywacie Elanę waląc sporą pucę do gospodarzy...a na Gdańskiej Was nie bylo,odpuściliście bo wiedzieliście kto na Was czeka na trasie czy po prostu nie chciało Wam się jechać?Na jesień mecz Elana-Sparta zapowiadają się ciekawie.Spartabks pisze: ↑21.04.2022, 11:54Akurat jestem blisko klubu i nikt żadnego pisma nie wysyłał. Wszyscy łącznie z psami byli zdziwieni, że Zawiszy nie ma.
-
Z tego co wiem to Sparta była na Gdańskiej i nikt tam pucki żadnej nie walił z relacji kolegów wiem ,że elane w Brodnicy wyzywa się na praktycznie każdym meczu. I kto by stał na trasie wielka Zeta ,która od lat nie ustawiła się na swoją wielką kosę Elane tylko ma sie ustawiać na ekipy z ledwo 30 tysięcznych miasteczek czy może elana miała się ustawić co ty chłopie wogóle p*********. Zeta grała w IV lidze jeden sezon to pojeździła po wioskach ale jak kisisz dupe w takiej lidze dłuższy czas to jeżdzenie na wiochy gdzie nic się nie dzieje mija się z celem ,zresztą koleżanki Zety z Włocławka nie jeżdża praktycznie nigdzie a grają w tej samej lidze co Sparta.grubsonet pisze: ↑21.04.2022, 15:58Dzięki za odpowiedź ale poszedłeś ładnie na skróty bo jednak zer wyjazdowych macie całą masę,a patrząc na ligę w której gracie wyjazd do Torunia to raczej priorytet i nie chodzi tu o sam mecz ;) Kibice Zawiszy tez Was do Fordonu wpuścili gdzie na necie są film jak wyzywacie Elanę waląc sporą pucę do gospodarzy...a na Gdańskiej Was nie bylo,odpuściliście bo wiedzieliście kto na Was czeka na trasie czy po prostu nie chciało Wam się jechać?Na jesień mecz Elana-Sparta zapowiadają się ciekawie.Spartabks pisze: ↑21.04.2022, 11:54Akurat jestem blisko klubu i nikt żadnego pisma nie wysyłał. Wszyscy łącznie z psami byli zdziwieni, że Zawiszy nie ma.
Zresztą na Giallonerii UltraSparta są relacje z Izbicy Kujawskiej,Pakości,Chemika Bydgoszcz,Pruszcza czy Chełma jakoś jeździli i ani ekipka z Bydgoszczy ani z Torunia się nie ustawiła więc odstaw to co bierzesz i skończ pierdolić farmazony w internecie ;)
-
Polonia = najnowszy trend kibicowania w Polsce wszędzie tylko nie do siebie ha ha
-
grubsonet pisze: ↑21.04.2022, 15:58Dzięki za odpowiedź ale poszedłeś ładnie na skróty bo jednak zer wyjazdowych macie całą masę,a patrząc na ligę w której gracie wyjazd do Torunia to raczej priorytet i nie chodzi tu o sam mecz ;) Kibice Zawiszy tez Was do Fordonu wpuścili gdzie na necie są film jak wyzywacie Elanę waląc sporą pucę do gospodarzy...a na Gdańskiej Was nie bylo,odpuściliście bo wiedzieliście kto na Was czeka na trasie czy po prostu nie chciało Wam się jechać?Na jesień mecz Elana-Sparta zapowiadają się ciekawie.Spartabks pisze: ↑21.04.2022, 11:54Akurat jestem blisko klubu i nikt żadnego pisma nie wysyłał. Wszyscy łącznie z psami byli zdziwieni, że Zawiszy nie ma.
Tak mamy 0 w lidze i nie ukrywamy tego. Przyczyny tego są różne. Nie jest żadną tajemnicą, że jeździmy np. też na mecze Legii tej z Warszawy. W naszej buraczanej lidze tylko my i Włocłavia coś działamy, która też działa na ŁKS. Ale porównując wielkości miast. My we Włocławku w 60 osób oni u nas w 20. U nas 30 tys. ludzi, Włocławek chyba 100 tys. Można by było tak pisać i się licytować. Ale to nie o to chodzi. Klimat niższych lig i czasy są takie, że mało kto jeździ regularnie. Ekipy są małe często uzależnione od większych i zbierają się od wielkiego dzwona na jeden dwa mecze z lokalną kosą.
-
Zawisza to On! Po pierwsze, po drugie dlaczego jakiś czas temu elana wracała przez pół Polski do Torunia?
-
Kumaty Zawodniku.Farmazony powiadasz...Ty to jesteś jednak kumaty ale jednak nie za bardzo.SPARTY zero na Gdańskiej,nie wiem czy Zawisza się kiedyś na nich ustawiał ale zawsze lepiej skopać kogos z 30tys miasta,niż pozwalać by ktoś taki się podpruwał ale to już sprawa Zawiszy.Jeżeli nie wiesz jaka ekipa czekała to znaczy że jesteś dziwoląg a nie kumaty.
Teraz przeproś ładnie i zamilcz ZAWODNIKU!
-
Mi to do Sparty daleko i nie wiem jak tam stoją ale wątpie żeby była to dal was łatwa wygrana ;)grubsonet pisze: ↑21.04.2022, 19:12Kumaty Zawodniku.Farmazony powiadasz...Ty to jesteś jednak kumaty ale jednak nie za bardzo.SPARTY zero na Gdańskiej,nie wiem czy Zawisza się kiedyś na nich ustawiał ale zawsze lepiej skopać kogos z 30tys miasta,niż pozwalać by ktoś taki się podpruwał ale to już sprawa Zawiszy.Jeżeli nie wiesz jaka ekipa czekała to znaczy że jesteś dziwoląg a nie kumaty.
Po za tym chłopie przecież my w Grudziądzu jakbyśmy się zebrali to zjadamy was na śniadanie platfusy :D
Ustawcie się na poważne ekipy z dużych miast jak Grudziądz np. czy Włocławek w naszym województwie ale wy potraficie pajacować tylko jak jesteście w przewadze i to jeszcze przeciwko ekipie z małego miasta gdzie możliwości "liczbowe" są o wiele mniejsze.
Ale dalej świrujcie jacy to nie jesteście jeżdząc po wioskach a my jeszcze się kiedyś spotkamy czy to na trasie czy gdzie indziej to wam Grudziądz pokaże gdzie wasze miejsce leszcze :)
-
Ładnie Cię fantazja poniosła feściarko.Trzeba było wspomóc konfidentów z Polonii i wpaść na mecz a nie kalkulator się włączył.kumatyZawodnik pisze: ↑21.04.2022, 20:39Mi to do Sparty daleko i nie wiem jak tam stoją ale wątpie żeby była to dal was łatwa wygrana ;)grubsonet pisze: ↑21.04.2022, 19:12Kumaty Zawodniku.Farmazony powiadasz...Ty to jesteś jednak kumaty ale jednak nie za bardzo.SPARTY zero na Gdańskiej,nie wiem czy Zawisza się kiedyś na nich ustawiał ale zawsze lepiej skopać kogos z 30tys miasta,niż pozwalać by ktoś taki się podpruwał ale to już sprawa Zawiszy.Jeżeli nie wiesz jaka ekipa czekała to znaczy że jesteś dziwoląg a nie kumaty.
Po za tym chłopie przecież my w Grudziądzu jakbyśmy się zebrali to zjadamy was na śniadanie platfusy :D
Ustawcie się na poważne ekipy z dużych miast jak Grudziądz np. czy Włocławek w naszym województwie ale wy potraficie pajacować tylko jak jesteście w przewadze i to jeszcze przeciwko ekipie z małego miasta gdzie możliwości "liczbowe" są o wiele mniejsze.
Ale dalej świrujcie jacy to nie jesteście jeżdząc po wioskach a my jeszcze się kiedyś spotkamy czy to na trasie czy gdzie indziej to wam Grudziądz pokaże gdzie wasze miejsce leszcze :)
-
Jesteście na pół strzała leszcze kiedyś was złamasy złapiemy to łapy wam połamiemy ,sami osrance wracaliscie przez Suwałki do domu bo byliście zesrani ekip które czekały na was na trasie ;)grubsonet pisze: ↑21.04.2022, 22:00Ładnie Cię fantazja poniosła feściarko.Trzeba było wspomóc konfidentów z Polonii i wpaść na mecz a nie kalkulator się włączył.kumatyZawodnik pisze: ↑21.04.2022, 20:39Mi to do Sparty daleko i nie wiem jak tam stoją ale wątpie żeby była to dal was łatwa wygrana ;)grubsonet pisze: ↑21.04.2022, 19:12Kumaty Zawodniku.Farmazony powiadasz...Ty to jesteś jednak kumaty ale jednak nie za bardzo.SPARTY zero na Gdańskiej,nie wiem czy Zawisza się kiedyś na nich ustawiał ale zawsze lepiej skopać kogos z 30tys miasta,niż pozwalać by ktoś taki się podpruwał ale to już sprawa Zawiszy.Jeżeli nie wiesz jaka ekipa czekała to znaczy że jesteś dziwoląg a nie kumaty.
AVE
-
Mocne słowa. Szkoda tylko ,że GKM z nikim się nie bił już kupę czasu, poza ganianiem się po mieście z niedobitkami z Widzewa. Branie sterydów nie sprawi, że ktoś nagle staje się mocny.kumatyZawodnik pisze: ↑22.04.2022, 10:43Jesteście na pół strzała leszcze kiedyś was złamasy złapiemy to łapy wam połamiemy ,sami osrance wracaliscie przez Suwałki do domu bo byliście zesrani ekip które czekały na was na trasie ;)grubsonet pisze: ↑21.04.2022, 22:00Ładnie Cię fantazja poniosła feściarko.Trzeba było wspomóc konfidentów z Polonii i wpaść na mecz a nie kalkulator się włączył.kumatyZawodnik pisze: ↑21.04.2022, 20:39
Mi to do Sparty daleko i nie wiem jak tam stoją ale wątpie żeby była to dal was łatwa wygrana ;)
AVE
Jak wy możecie w ogóle się do Zawiszy porównywać?
-
A kim ku*** jest ta Zeta jadą na reputacji sprzed wielu lat..Soczek01 pisze: ↑22.04.2022, 15:16Mocne słowa. Szkoda tylko ,że GKM z nikim się nie bił już kupę czasu, poza ganianiem się po mieście z niedobitkami z Widzewa. Branie sterydów nie sprawi, że ktoś nagle staje się mocny.kumatyZawodnik pisze: ↑22.04.2022, 10:43Jesteście na pół strzała leszcze kiedyś was złamasy złapiemy to łapy wam połamiemy ,sami osrance wracaliscie przez Suwałki do domu bo byliście zesrani ekip które czekały na was na trasie ;)
AVE
Z NIKIM SIĘ NIE BIJĄ , pod stadionem Widzewa szybciej wsiadali do fur niż z nich wysiedli banda emerytów ,która tak się napina do "nieistniejącej" wg. nich Elany ale jakoś brakuje odwagi żeby cokolwiek zrobić jedyne na co ich było stać to wysłać swoje FC z Kujaw żeby zatakowali Gniewkowo i tak można podsumować całą chuligankę Zety w ciągu ostatnich lat ;)
-
Zawsze możecie wspomóc koleżanki ze SPORTOWEJ i poszaleć w Bydgoszczy na mieście hahakumatyZawodnik pisze: ↑22.04.2022, 15:34A kim ku*** jest ta Zeta jadą na reputacji sprzed wielu lat..Soczek01 pisze: ↑22.04.2022, 15:16Mocne słowa. Szkoda tylko ,że GKM z nikim się nie bił już kupę czasu, poza ganianiem się po mieście z niedobitkami z Widzewa. Branie sterydów nie sprawi, że ktoś nagle staje się mocny.kumatyZawodnik pisze: ↑22.04.2022, 10:43
Jesteście na pół strzała leszcze kiedyś was złamasy złapiemy to łapy wam połamiemy ,sami osrance wracaliscie przez Suwałki do domu bo byliście zesrani ekip które czekały na was na trasie ;)
AVE
Z NIKIM SIĘ NIE BIJĄ , pod stadionem Widzewa szybciej wsiadali do fur niż z nich wysiedli banda emerytów ,która tak się napina do "nieistniejącej" wg. nich Elany ale jakoś brakuje odwagi żeby cokolwiek zrobić jedyne na co ich było stać to wysłać swoje FC z Kujaw żeby zatakowali Gniewkowo i tak można podsumować całą chuligankę Zety w ciągu ostatnich lat ;)
-
Michas Michas skoro jestes taki grypsujacy na wolnosci co w ogole jest niesamowite i zrobiles ta flage GIT Zawiszacy to chyba wiesz jak to ogarnac. Wydzwon tego pseudo gita, spotkaj sie z nim w 4 oczy zalatw to z nim jak sie powinno zalatwic i wrzuc koniecznie relacje bo cale kibice net czeka jak ci poszloGulczas pisze: ↑18.04.2022, 11:18Łysy hunter który odbił i mówi to co mówi nie ma na to żadnego uzasadnienia. A prawda jest taka że wychodzi do ringu w chuscie gwiazdy gdzie swój ul maja ochroniarze pubów bydgoskich a na ich czele stoi pseudo git który zatrudnia byłych psów strażników miejskich i gadów. O tym że konfidenci normalnie sobie wchodzą do tych klubów to już nie wspomnę. Realia są takie że popapranstwo miesza się tam z frajerstwem i konfidenctwem i jemu jako Gitowi to nie przeszkadza.
-
Witaj ciemnoskóry Marku. Pisząc w środku nocy zapewne stojac na bramce widać że dupka boli że została Ci tylko bramka a gdzies w głębi jesteś sam dla siebie jeszcze kibicem. Chciałbym Cie uświadomić iż wypowiadajac się na temat grypsowania gdzie nie masz za grosz pojęcia chciałbym Cie uświadomić że na wolności po części też się grypsuje. A jak to zapytaj kolegów. Ale fajnie chociaż że nie negujesz tego że dzielicie pokład z takim parowami jak wyżej napisane. Tylko po raz enty tłumaczycie się tym że to wolność. Aha i szkoda ze przy okazji meczu w Janikowie nie byłeś taki odważny zeby wyjść do tych Git-Zawiszakow i im powiedzieć co myślisz tylko siedziałeś w tym swoim konfesjonale zamknięty razem z bratem i szefem. Może teraz z tego wrzucisz relacje tu na kibice bo widzę że Cie to kręci. Do szybkiego zobaczenia.
NIEBIESKO - CZARNE KAPUŚCISKA
-
Polonia swego czasu twierdziła, że są ekipą żużlową.
No właśnie, może ktoś z Polonii się wypowiedzieć ? Co weekend relację z meczów innych klubów, tylko nie ze swojego.Już pomijam nawet piłkę, ale skoro jesteście ekipą żużlową, to powinniście się na tej sekcji żużlowej pojawiać.
-
Przecież to jest już od dawna FC Stomilu.
-
Skoro przewija się temat Polonii Bydgoszcz, komu oni skroili flagi ? Na pewno Goplanii Inowrocław, Polonii Piła - razem z GKM-em, żużlową Gwardię Warszawa, poza tym ? Zakładam, że na pewno mają ich więcej na koncie.
-
Całkiem możliwe że mają ich więcej. Tylko szkoda ze jak stracili flagę w Rzeszowie to wydali oświadczenie że to pikniki i że oni nie mają z nimi nic wspólnego. Taki tam styl mają ha ha. Barwy to barwy nie ważne czy piknika czy kogokolwiek.
-
Przecież żużel słynie z Januszy. Tam są może ze cztery ekipy, które można brać na serio. Nie wliczając właśnie Polonii, która nigdzie nie jeździ. Sparta,Wybrzeże,Start Gniezno i inne tego typu wynalazki to jest po prostu jakiś wiejsko-dyskotekowy klimat.
Aha, no i jeszcze warto dodać notoryczne zawyżanie sobie frekwencji. Część klubów nie prowadzi żadnej statystyki co do sprzedanych biletów, nie podaje jej do informacji publicznej. Stadion na 5 tysięcy, zapełniony w 80 %, ale widzów jest 7-8 tysięcy, bo tak i koniec.
Aha, no i jeszcze warto dodać notoryczne zawyżanie sobie frekwencji. Część klubów nie prowadzi żadnej statystyki co do sprzedanych biletów, nie podaje jej do informacji publicznej. Stadion na 5 tysięcy, zapełniony w 80 %, ale widzów jest 7-8 tysięcy, bo tak i koniec.
-
Na wolnosci po czesci tez sie grypsuje... Ja myslalem, ze trzyma sie zasad, ktore sa wpajane od malolata na tzw. Ulicy. W obecnej bandzie Zawiszy macie przynajmniej jednego frajera z puchy, jak ktos sie zjebie czy zaprzeczy to dostanie ksywe. Swoja droga ciekawe jak sie chlopak czuje jak widzi wpisy kolegow po szalu(grypsujacych po czesci na wolnosci) jadacych z chlopakami z innych ekip o tym samym statusie co on jakby byli na tym samym poziomie z konfidentami. U Was od czasu odbicia sporej grupy chlopakow jest bardzo dobrze i wszystko zmierza w bardzo dobrym kierunku jak sami twierdzi iczukujac samych siebie. A od tego czasu ilu kolejnych chlopakow odbilo z Zawiszy? Chlopak, ktory mial walczyc w gromdzie, ale przeciwnik sie nie pojawil, Co sie stalo z OSG Group,? czemu juz nie wisi flaga, czemu chlopcy sobie odpuscili? Kur.. na meczach w Bydgoszczy po 100 osob w mlynie to jest jakis zart... Zawisza juz nie raz dolowal pilkarsko, ale kibicowsko to jest padaka i Co najwazniejsze to nie jest wina dolowania w niskich ligach jak sobie tam spora czesc z nich tlumaczy zeby mydlic oczy tej garstce, ktora zostala, zeby sie nie wydalo, ze to jednak wina kilku osob, ktore przez lata majac o sobie ogromne mniemanie niszczyly ekipe Zawiszy od srodka ponizajac wielu normalnych chlopakow w bardzo chujowy sposob delikatnie mowiac sposob, ktory nie przystoi Ludziom grypsujacym(nawet tym na wolnosci). To, ze caly czas ktos z Zawiszy odbija o czyms swiadczy chociazby nie wiem jak glosno i prawilnie twierdzili, ze jest inaczej. I jeszcze takie pytanko dlaczego ochroniarz zostal pogoniony dopiero w momencie kiedy inny chlopaczyna wrzucil tutaj zdjecie i info a nie wczesniej? Rozumiem, ze wczesniej nie wiedzieliscie, ze byl ochroniarzem z Juwentusu? Oczywiscie jezeli nie wiedzieliscie(smiech) to moze odpowiecie jakim cudem typ o ktorym nic nie wiedzieliscie wozil chuliganska flage Szwederowa? Uzytkowniku zawiszakapy ten lider, ktory jak Sam napisales siedzi o wiele dluzej od lidera Me rozumiem, ze tez pogonil/pogoni ochroniarza i nie bedzie z nim juz nigdy wiecej utrzymywal zadnych kontaktow? I na koniec jak nazwac typa, ktory wali z d***(przepraszam powinno byc prosi moderatora zeby mi zablokowali konto po moim ostatnim wpisie dluzszy czas temu?)
-
Ale żeś się gosciu wylewny zrobil jasny c*** i sto policjantów. Z tego co mi wiadomo to ten gościu z miał walczyć na gromdzie to jeszcze niedawno kiedy był z kolegami na mieście ( którzy zresztą też odbili-śmiech) został wygnany przez ochroniarzy z parasolek. A dziś z nimi stoi na bramkach. Tak tylko dla wiadomości żebyś wiedział jakie to chłopy charakterne itp itd poobijały. Resztę nie będę pisał wolimy Ciebie posłuchać. I ktos tu dobrze zauważył wytykasz komuś coś a może odniesiesz się do tych rewelacji kto u was w mieście stoi na bramkach. Zapraszamy do reklamy