...że kibic pierydolnąć potrafi to wiedziałem od dawna, ale że umysłowe spierydolenie upadło na poziom dna, wiem dopiero od dziś Graf wykonany w Warszawie ku chwale wojennego prowokatora Zełeńskiego. (inne miasta też go posiadają za sprawą niemieckiego ONET, np. Kraków przy dworcu) Graf/malunek nie ruszony ani jednym słoikiem farby. Tymczasem trwa nagonka na Putina, który m.in. walczy z ukraińskim faszyzmem, banderowcami, kończy to czego nie dokonali jego poprzednicy podczas II WŚ. (jest to jedyny profit z obecnego konfliktu na Ukr. Jedyny ale jednak profit)
Jeszcze trochę i będziecie z banderowcami oprawy robić ...
Legia, kiedy oprawa antybanderowska ?
mieczem pisze: 10.04.2022, 19:32
...że tu też ZS siedzi i czyta, to zostawię:
...że kibic pierydolnąć potrafi to wiedziałem od dawna, ale że umysłowe spierydolenie upadło na poziom dna, wiem dopiero od dziś Graf wykonany w Warszawie ku chwale wojennego prowokatora Zełeńskiego. (inne miasta też go posiadają za sprawą niemieckiego ONET, np. Kraków przy dworcu) Graf/malunek nie ruszony ani jednym słoikiem farby. Tymczasem trwa nagonka na Putina, który m.in. walczy z ukraińskim faszyzmem, banderowcami, kończy to czego nie dokonali jego poprzednicy podczas II WŚ. (jest to jedyny profit z obecnego konfliktu na Ukr. Jedyny ale jednak profit)
Jeszcze trochę i będziecie z banderowcami oprawy robić ...
Legia, kiedy oprawa antybanderowska ?
Za pewne jak będą grać z zespołem który ma zgodę/układ z Ukrami.
Sracie się o tych faszystów na Ukrainie, ale już faszyści na Marszu Niepodległości są OK? Tak u nas jak i tam jest to niewielki odsetek społeczeństwa. Waszym tokiem rozumowania niech Putin zaatakuje Polskę bo jesteśmy narodem faszystów.
Oficjalnie gloryfikuje się tam ss-galizien, banderę, szuchewycza, melnyka, borowcia i inne śmieci, które dopuściły się ludobójstwa na Polakach i byli nazistowskimi kolaborantami, wystawia się im pogrzeby z udziałem księży, stawia pomniki... I nie, ich gloryfikacja to nie jest margines, skoro w ukraińskich szkołach i dyskursie publicznych oficjalnie się ich wychwala i ustala rocznice ich upamiętnień, tak jak w tym roku. Widzisz różnicę? Widziałeś kiedykolwiek, żeby władze np. chorwackie oficjalnie czciły pamięć pavelicia i ustaszy?
Kuzyn Burmistrza pisze: 10.04.2022, 13:58
Pytanie do "łowców flag", czy wczorajsza zdobycz tez zostanie ujęta na fanie? Wszak akcja kozacka, prosto z płotu i to podczas meczu! ;)
Skroili jakiś dziadów z flagi UKS dla niewtajemniczonych Uczniowski Kluby Sportowy, którzy przyjechali dopingować kogoś z rodziny co gra w tej drużynce. Krojenie na poziomie tych dla od młodzików itp. Jednym słowem kompromitacja i wstyd, ale nie moje klocki, nie moja piaskownica. Generalnie jest wesoło jak ktoś za takie krojenie się bierze.
biohazard pisze: 12.04.2022, 01:38
Skroili jakiś dziadów z flagi UKS dla niewtajemniczonych Uczniowski Kluby Sportowy, którzy przyjechali dopingować kogoś z rodziny co gra w tej drużynce. Krojenie na poziomie tych dla od młodzików itp. Jednym słowem kompromitacja i wstyd, ale nie moje klocki, nie moja piaskownica. Generalnie jest wesoło jak ktoś za takie krojenie się bierze.
Na stadionowych oprawcach jest fotorelacja z ich meczu z Podlesianka. Na fotkach widac normalnych typow w barwach GKSu w sektorze Gornika Katowice. Takze nie p****** kocopolow.
Nie bedzie wisiec szmata z nazwa Katowice na Zaglebiowskiej ziemi i c***.
to fakt, ze jak Podlesianka czy Rozwoj np nie utozsamiaja sie z zadnym z klubow prowadzaych dzialalnosc kibolska, to MK jest juz bezposrednio kojarzony z Gieksa.
https://youtu.be/n0ZrMmQBTe8?t=460
tutaj tez filmik i pozniejsza wypowiedz trenera Podlesianki. takze no albo ci sami ludzi zaraz chuligania, a raz nie albo dostali tzw niedzwiedzia przysluge od Gieksiarzy z Kostuchny, ze teraz sa tak kojarzeni.
przypalowiec z forum pisze: 13.04.2022, 20:35
haha ten gosciu z TORCIDA_GÓRNIK to niezly dzban od rana tutaj klepie ze prowokacja Ruchu przeciez kierowca dzwoni po psy NA GŁOŚNIKU (na cicho w sluchawce) jeszcze mozna by bylo to wytlumaczyc, ze nie wiedzieli gdzie dzwonil. NA GŁOŚNIKU ODBIERA PSIARNIA a tamci jeszcze krzyczą gdzie obecnie są no ku*wa tutaj nie ma nic do wybielania. Kazdy z tego autokaru powinien zostac wyjebany ze srodowiska kibicowskiego.
W ogole abstrakcja jest ze dwa FC gdzie raczej kazdy sie chyba zna? Jakis chlop z Ruchu sobie przychodzi i nagrywa wszystko przeciez chyba widzieli telefon który nagrywa ? Juz pomijajac fakt ze twarz nieznana to powinni odrazu wyczaic ze cos nie gra. To nawet nie jest z przyczajki normalnie ziomek musial trzymac telefon i kazdy powinien to widziec.
Mnie ciekawi skąd Ruch ma to nagranie. Co mnie zmienia faktu że jak to prawda to do wora wszyscy.
To nie Gieksa ich trafiła tylko ROW.
Cytat ze strony Rowu :
Wczoraj czekamy na Zagłębie wracające z Pragi (50). Z racji tego że nie są chętni do rozmów calym składem, umilamy powrót busowi. Po zdobytych fantach można stwierdzić że osoby nieprzypadkowe.
Miolnir pisze: 15.04.2022, 13:17
To nie Gieksa ich trafiła tylko ROW.
Cytat ze strony Rowu :
Wczoraj czekamy na Zagłębie wracające z Pragi (50). Z racji tego że nie są chętni do rozmów calym składem, umilamy powrót busowi. Po zdobytych fantach można stwierdzić że osoby nieprzypadkowe.
fan fantik pisze: 15.04.2022, 14:04
Co to tam się stało ?? Zagłębie co tam się stało ?? Zgubiliście święconkę gdzieś po drodze??
Trafiacie w około 15 aut 7 osób, bo reszta została w Pradze na integrację, do tego osoby te wychodzą do Was mimo samobójczej misji i się podniecasz jak po pierwszym ruchaniu. Lekcje odrobiłeś?
fan fantik pisze: 15.04.2022, 14:04
Co to tam się stało ?? Zagłębie co tam się stało ?? Zgubiliście święconkę gdzieś po drodze??
Trafiacie w około 15 aut 7 osób, bo reszta została w Pradze na integrację, do tego osoby te wychodzą do Was mimo samobójczej misji i się podniecasz jak po pierwszym ruchaniu. Lekcje odrobiłeś?
Jeden mały busik i byl w stanie naliczyc az 15 aut? Nieprawdopodobne ;)
Teraz bardzo modna jest wymiana jeńców, czy Gladiators wymieni ostatnio stracone barwy na te teraz zyskane :D To tak dla rozładowania napięcia. Oczywiście sama akcja na +, ZS za bardzo pewnie się poczuło, zamiast wracać grupą puścili 7 osób samodzielnie. Dalej twierdzę że to najciekawszy kibicowsko region, tam zawsze coś się dzieje.
Akcja jak najbardziej na plus dla Rowu,ale odbije im się czkawką i to szybciej niż myślą.Pstryczek dla ZSH a ich dwa razy do tańca nie trzeba zapraszać tym bardziej w obecnej kondycji.
Kocham zwierzęta,na ryby chodzę często,czasami coś wypije, bo człowiek to nie wielbłąd.
PolicjaGórnikNoga pisze: 17.04.2022, 17:13
Ale kto ?
Przykleiles się jak jakiś społeczniak
Ale dobrze bo widzę ze masz nasz komplex
Bo masz mieć komplex