Komentarze / FotoVideo / Relacje - 04-07.03.2022
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
kornik drukarz
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 04-07.03.2022
rozkminiacz
Uwazasz ze.banderowcy to żaden problem . ??
https://kresy.pl/wydarzenia/ukraina-ant ... we-lwowie/
Taki przykład z.brzegu 1wszy lepszy.
Rok 2022 to rok s.bandery na ukrainie.
Uwazasz ze.banderowcy to żaden problem . ??
https://kresy.pl/wydarzenia/ukraina-ant ... we-lwowie/
Taki przykład z.brzegu 1wszy lepszy.
Rok 2022 to rok s.bandery na ukrainie.
Widze Lech jak ma przewage to juz nie dzwoni na komisariat po pomoc.
Rozwiniesz?przypalowiec z forum pisze: 06.03.2022, 11:56Nie wiem na c*** sie napinasz jak ten flet wkswawelhooligans jak nie masz nic do powiedzenia to siedz cicho. Napisz mi kiedy Arka zrobila akcje na Lechie nie licze ustawki na autobus kibicow jak wracali ze Szwecji. Mieli folwark w 3miescie i zadnego zagrozenia tak jak kolezka u gory napisal spokoj ktory wprowadzil ich w marazm i mysleli ze nikt ich nie ruszy. Niech sie dzieje, dobrze ze akcja Lechowi i Arce sie udala, byle by bez przypalu. Moze eksperci dadza spokoj z koncem zgody na nastepne 2 lata.KSP Warszawa pisze: 06.03.2022, 11:00Zdziwionay to możesz być jedynie ty, od czytania tych twoich zdziwień to oczy krwawią. Komentator zza monitora.przypalowiec z forum pisze: 06.03.2022, 07:51 Dobrze ze sie cos dzieje ale Lechia pewnie do teraz zdziwiona ze Arka robi na nich akcje.
Zgoda która zdaniem wielu ekspertów wisiała na włosku robi wspólną h akcję na topowa ekipe w kraju.
Lechia nie byla sama
Mała przerwa w dywagacjach na tematy polityczne i arkowo-lechowo-lechijne.
Raków z Chemikiem w Poznaniu - 361 osób.
Raków z Chemikiem w Poznaniu - 361 osób.
przypalowiec z forum pisze: 06.03.2022, 21:04Stomil to tajemnica?PCHLG pisze: 06.03.2022, 18:20Rozwiniesz?przypalowiec z forum pisze: 06.03.2022, 11:56
Nie wiem na c*** sie napinasz jak ten flet wkswawelhooligans jak nie masz nic do powiedzenia to siedz cicho. Napisz mi kiedy Arka zrobila akcje na Lechie nie licze ustawki na autobus kibicow jak wracali ze Szwecji. Mieli folwark w 3miescie i zadnego zagrozenia tak jak kolezka u gory napisal spokoj ktory wprowadzil ich w marazm i mysleli ze nikt ich nie ruszy. Niech sie dzieje, dobrze ze akcja Lechowi i Arce sie udala, byle by bez przypalu. Moze eksperci dadza spokoj z koncem zgody na nastepne 2 lata.
Lechia nie byla sama
Rozumiem że znasz liczbę tego Stomilu, czy gdzieś coś przeczytałeś i powtarzasz?
gdańszczanie mają głęboko zakorzenione obracanie kota ogonem, co by się nie stało, kto by ich nie trafił, to będą szukać drugiego dna,wymówek i chu wie czego.
Górnik Zabrze - Cracovia, 06.03.2022
https://www.youtube.com/watch?v=Pzcyj66uFJU
https://www.youtube.com/watch?v=buCwWC_puQA
https://www.youtube.com/watch?v=Pzcyj66uFJU
https://www.youtube.com/watch?v=buCwWC_puQA
A był Stomil?PCHLG pisze: 06.03.2022, 21:14
Rozumiem że znasz liczbę tego Stomilu, czy gdzieś coś przeczytałeś i powtarzasz?
Zanim o nowym stadionie, napisz coś o szczepionkach.scania pisze: 05.03.2022, 11:08 Obudzicie się niektórzy z ręką w nocniku już niebawem. Popłoch dezorganizacja paliwo w górę... Po myślcie o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Wracając do spraw kibicowskich kiedy zostanie oddany nowy stadion w Sosnowcu?
-
Futbolobnazony87
Pogoń Szczecin vs Stilon Gorzów 10x10 wygrana Pogoni
Wisła Płock - Górnik Łęczna , 06.03.2022
https://www.youtube.com/watch?v=c6XWsoZ09g0
https://www.youtube.com/watch?v=NqdebjPodFM
https://www.youtube.com/watch?v=c6XWsoZ09g0
https://www.youtube.com/watch?v=NqdebjPodFM
-
factoryproject
Uwielbiam takie napinkowe posty. Nie żebym bronił liczby Wisły, ale 3 wyjazdy pod rząd z czego 2 dosyć dalekie w ciągu kilku dni to jednak małe wyzwanie.Kiepska dyspozycja kopaczy + wewnętrzna wojenka po której Wisła powoli wychodzi na prostą na pewno też nie pomagają. Wyniki zawsze podnoszą frekwencje, a ich brak pokazuje ilość fanatyków taka prawda.
Wiem, wiem zaraz jakiś mądry napiszę że inne ekipy by miały full na każdym z tych wyjazdów...
P.S. Nie sądź wszystkich jedną miarą, bo dobrze wiesz ze na wyjazdy jeżdżą też normalni kibice a nie Ci których Ty wymieniłeś.
Przecież prawie wszędzie wiszą. Podczas mandarynkowej było to samo. Pamiętam, jak w Lublinie Ukraińcy się śmiali, że bez jednego strzału zdobyli miasto.490 pisze: 08.03.2022, 11:59 myślałem, że wyjdę z siebie jak zobaczyłem na jednym z polskich ratuszy flagę Ukrainy wiszącą na równi z flagą Polską. A co to teraz?
Poza tym jest temat polityczny, już zostawmy inne w spokoju.
Słaba liczba Wisły w Gdańsku. Fajny mecz kibolsko w Olsztynie i Sosnowcu. W niższych ligach fajnie pokazał się Górnik Konin.
-
factoryproject
Już to pisałem wcześniej. 3 wyjazdy w ciągu paru dni, w tym 2 dalekie to nie takie łatwe.D.On TouR pisze: 08.03.2022, 12:56 Słaba liczba Wisły w Gdańsku. Fajny mecz kibolsko w Olsztynie i Sosnowcu. W niższych ligach fajnie pokazał się Górnik Konin.
Zapewne pry "normalnych" warunkach byłoy kilka stowek.
-
Prawo i pięść
To skoro ty ich nie bierzesz i im nie pomagasz to o co tyle tu jątrzysz. Są ludzie dobrej woli którzy pomagają a ta pomoc wróci do nich w przyszłości ze zdwojoną mocą. W to trzeba wierzyć i ludzie na całym świecie muszą się jednoczyć w trudnych czasach, nie ważne czy ktoś jest Ukraincem, Niemcem, Czechem czy Australijczykiem.Suczysko pisze: 08.03.2022, 07:46Jak jesteś taki dobry to weź sobie ukraińców na chatę i po sprawie będziesz spełniony.
Przez wojnę idzie wzrost cen i ropa jeszcze wczoraj była po 7 zł a dziś już prawie 8, za chwilę będzie po 10. Cały świat powinien być zjednoczony przeciwko putlerowi by wojna skończyła się jak najszybciej i wróciła normalność.
-
K.net-Powrót Króla
Tylko jakie to usprawiedliwienie dla kibiców Wisły ??Młyn u siebie zawsze pęka w szwach a na wyjazd jedzie taka liczba.Od dobrych kilku lat nie grają w europejskich pucharach ,taki wyjazd do Gdańska powinien być priorytetem .Ale "każdy ma swoje priorytety ,niestety " .factoryproject pisze: 08.03.2022, 15:28Już to pisałem wcześniej. 3 wyjazdy w ciągu paru dni, w tym 2 dalekie to nie takie łatwe.D.On TouR pisze: 08.03.2022, 12:56 Słaba liczba Wisły w Gdańsku. Fajny mecz kibolsko w Olsztynie i Sosnowcu. W niższych ligach fajnie pokazał się Górnik Konin.
-
factoryproject
Celna uwaga. Jak widać ilość ludzi w młynie nie przekłada się na liczbę wyjazdowiczów na Wiśle. Tak jak piszesz każdy ma swoje priorytety. Na Lechu młyn pewnie będzie nabity a formę wyjazdową ocenimy przy kolejnych spotkaniach wyjazdowych.K.net-Powrót Króla pisze: 09.03.2022, 05:58 Tylko jakie to usprawiedliwienie dla kibiców Wisły ??Młyn u siebie zawsze pęka w szwach a na wyjazd jedzie taka liczba.Od dobrych kilku lat nie grają w europejskich pucharach ,taki wyjazd do Gdańska powinien być priorytetem .Ale "każdy ma swoje priorytety ,niestety " .
Nie każdy lubi jeździć do Gdańska czy Wrocławia (a wcześniej Białegostoku) w roli gościa i wczuwać się w nową rzeczywistość.
-
K.net-Powrót Króla
Zapewne jak była zgoda z Lechią to więcej wiślaków jeździło tam na mecz ,a jak wypadł mecz w lipcu sierpniu to szczególnie ;) Żeby nie było na tym forum nie mam nic do kibiców Wisły ,oceniam tylko fakty ;)picooligans pisze: 09.03.2022, 10:09Jaki priorytet?Wisła nie ma już zgody z Lechią więc jakieś ciśnienie wyjazdu do Gdańska można porównać do tego na Pogoń.K.net-Powrót Króla pisze: 09.03.2022, 05:58Tylko jakie to usprawiedliwienie dla kibiców Wisły ??Młyn u siebie zawsze pęka w szwach a na wyjazd jedzie taka liczba.Od dobrych kilku lat nie grają w europejskich pucharach ,taki wyjazd do Gdańska powinien być priorytetem .Ale "każdy ma swoje priorytety ,niestety " .factoryproject pisze: 08.03.2022, 15:28
Już to pisałem wcześniej. 3 wyjazdy w ciągu paru dni, w tym 2 dalekie to nie takie łatwe.
Mysle, ze kolega powyzej trafil w samo sedno. Nie kazdy Wislak ma ochote jechac do Gdanska jako “kosa” i sluchac wtsk.KCH_TSW pisze: 09.03.2022, 08:22 Nie każdy lubi jeździć do Gdańska czy Wrocławia (a wcześniej Białegostoku) w roli gościa i wczuwać się w nową rzeczywistość.
Ps
Macie oddzielny temat o wojnie, idzcie tam wstawiac flagi ukrainy. Swiat zszedl na psy a razem z nim nasz swiatek kibicowski. Facebook i instagram wygraly niestety.
Tak, to super wymówka, żeby nie jechać nigdzie ;) Będą śpiewać wtsk, nie jadęOden2 pisze: 09.03.2022, 12:48Mysle, ze kolega powyzej trafil w samo sedno. Nie kazdy Wislak ma ochote jechac do Gdanska jako “kosa” i sluchac wtsk.KCH_TSW pisze: 09.03.2022, 08:22 Nie każdy lubi jeździć do Gdańska czy Wrocławia (a wcześniej Białegostoku) w roli gościa i wczuwać się w nową rzeczywistość.
Ps
Macie oddzielny temat o wojnie, idzcie tam wstawiac flagi ukrainy. Swiat zszedl na psy a razem z nim nasz swiatek kibicowski. Facebook i instagram wygraly niestety.
-
FarmerZMonachium
Wie ktoś które drużyny z 1 ligi maja zamkniete Sektory gości?
Musisz spytać tych co się szczepili...Egon1983 pisze: 06.03.2022, 22:23Zanim o nowym stadionie, napisz coś o szczepionkach.scania pisze: 05.03.2022, 11:08 Obudzicie się niektórzy z ręką w nocniku już niebawem. Popłoch dezorganizacja paliwo w górę... Po myślcie o co tak naprawdę w tym wszystkim chodzi. Wracając do spraw kibicowskich kiedy zostanie oddany nowy stadion w Sosnowcu?
nie odpisuj. będzie ok. niepotrzebna spina.
-
Slavia_ZSC
Ukrainę w tej wojnie trzeba popierać, bo to jest nasz interes geopolityczny. Koncepcja Trójmorza, czy wcześniej powstania styczniowego trzech narodów (orzeł, pogoń, archanioł) stoją w kontrze do imperialnych zapędów Rosji, czy za caratu, czy bolszewików. Jedna z tez geopolitycznych głosi, że Moskwa (poprawna nazwa Rosji) nigdy nie była i nie będzie mocarstwem bez ziem Ukrainy - czyli jej rolniczego, gospodarczego i ludnościowego zaplecza.
Co nie oznacza, że jak ktoś widzi szmaty Bandery nie powinien reagować, bo o Wołyniu nie zapomnimy. To samo tyczy się ofpowiedzi na Slava Ukrainie, bo tak odpowiadali banderowcy. Ostatnio pisałem do Polsatu, bo łączyli się w nocy z jakimiś żołnierzami w Kijowie i za którymś razem, stanęli na tle flagi UPA. Polsat zareagował, bo więcej nie widziałem ich już na antenie tej stacji. Także, proponunę rozsądek, choć wiem, że w środowisku jest trochę rusofilów, którzy chyba zapomnięli rozbiory i Katyń i drą ryje jakie to Moskale są bracia. Idi na xuj z takimi braćmi.
Co nie oznacza, że jak ktoś widzi szmaty Bandery nie powinien reagować, bo o Wołyniu nie zapomnimy. To samo tyczy się ofpowiedzi na Slava Ukrainie, bo tak odpowiadali banderowcy. Ostatnio pisałem do Polsatu, bo łączyli się w nocy z jakimiś żołnierzami w Kijowie i za którymś razem, stanęli na tle flagi UPA. Polsat zareagował, bo więcej nie widziałem ich już na antenie tej stacji. Także, proponunę rozsądek, choć wiem, że w środowisku jest trochę rusofilów, którzy chyba zapomnięli rozbiory i Katyń i drą ryje jakie to Moskale są bracia. Idi na xuj z takimi braćmi.