Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
O. z Radomiaka ma zakaz na tatuaże i go na Wotore zamazał. Elana toleruje celebrytę z chyiganskimi dziarami ich ekipy?
.
Kuźma jako był taki był, ale nigdy nie dopuscilbym do tego , gdzie gość z chuligańskimi tatuażami elany wypowiada się, że mógłby pod publikę walczyć z 9 karłami. ku*** ludzie trzymajcie mnie
.
Kuźma jako był taki był, ale nigdy nie dopuscilbym do tego , gdzie gość z chuligańskimi tatuażami elany wypowiada się, że mógłby pod publikę walczyć z 9 karłami. ku*** ludzie trzymajcie mnie
To zapodaj linka.
-
Kibic_janusz
Gdzie można zobaczyć walke Pudzianowskiego w UFC? I kiedy się ona odbyła, z kim tam walczył?DarioRomanoli pisze: 06.02.2022, 19:06
Ta kibic_janusz, jestem pewien, że to widziałem, napiszę Ci coś jeszcze: Ty też możesz to zobaczyć...
A czym tu się interesować przychodza, odchodzą i w chuju mają klub
-
DarioRomanoli
Usługa w formie paj per mi, ale co tam podzielę się za free:Kibic_janusz pisze: 06.02.2022, 19:23Gdzie można zobaczyć walke Pudzianowskiego w UFC? I kiedy się ona odbyła, z kim tam walczył?DarioRomanoli pisze: 06.02.2022, 19:06
Ta kibic_janusz, jestem pewien, że to widziałem, napiszę Ci coś jeszcze: Ty też możesz to zobaczyć...
https://m.youtube.com/watch?v=RsA_pa00mms
-
Banita_1982
Może już koniec denisowej. Bo rzygać się już chce.
Odbiegając od tematu, pytanie skierowane w stronę ekip z Grudziądza. Jak to teraz u was wygląda? Kto nr 1 w mieście, kto zaliczył najlepszy progres ostatnio. Jak z dzielnicami, kto ma wymarciu. Bez spiny.
Odbiegając od tematu, pytanie skierowane w stronę ekip z Grudziądza. Jak to teraz u was wygląda? Kto nr 1 w mieście, kto zaliczył najlepszy progres ostatnio. Jak z dzielnicami, kto ma wymarciu. Bez spiny.
-
DennisWise
No poleciał walczyć ze starym zawodnikiem UFC którym był Tim Sylvia który walczył z Arlovskim, Noguerią czy Monsonem. Starszym od niego o 3 czy 4 lata. Miał być to tzw. eliminator do podbicia zawodowego mma a może ufc z marszu ale nie bardzo wyszło gdyż Sylvia zerwał się z kanapy pałaszując kurczaki z kfc i obił go jak dziecko, więc skończyło się powrotem do ksw. Poza tym Pudzianowski nie był nigdy wybitnym zawodnikiem mma i co by nie mówić o tym Denisie bije go na głowę technicznie boksersko a już z kopnięciami to jest takie zestawienie jak rzuty wolne mojego starego i Beckhama. Jakby miał kondycję to wcale nie jest na straconej pozycji z takim Pudzianem. A legendą w swojej dyscyplinie też był Janusz Dylewski który z 300kg wyciskał na sztandze a którego co niektórzy jeździli nagrywać walki nawet po 300 km żeby potem mieć po 20-30 sec śmiechu przed treningami. Bo ktoś mający super osiągnięcia siłowe uwierzył że nadaje się do walk mma.Kibic_janusz pisze: 06.02.2022, 17:25Kto poleciał podbić UFC, o czym ty mówisz!
No i Pudzianowski, gdy zaczynal karierę w MMA, to był już legendą w swojej dyscyplinie, serio nie widzisz różnicy?
-
Kibic_janusz
I to była walka w UFC?DarioRomanoli pisze: 06.02.2022, 19:37Usługa w formie paj per mi, ale co tam podzielę się za free:Kibic_janusz pisze: 06.02.2022, 19:23Gdzie można zobaczyć walke Pudzianowskiego w UFC? I kiedy się ona odbyła, z kim tam walczył?DarioRomanoli pisze: 06.02.2022, 19:06
https://m.youtube.com/watch?v=RsA_pa00mms
Też nie rozumiem tego fenomenu Pudziana jeśli chodzi o MMA. No ale szacunek mu się należy za to co osiągnął w strongmenach i tak jak ktoś napisał za tytaniczną pracę.
Co do Denia to podobno następną walkę ma mieć z jakimś kotem z k-1.No zobaczymy ale na brak chętnych na pewno chłopaczyna narzekał nie będzie. Don Diego i Vasyl są chętni by go wyjaśnić a to dopiero początek.
https://www.youtube.com/watch?v=hCk-aqOznR0
Musze przyznać że poprawiło mi to humor.
W innym wywiadzie Denis coś tam się tłumaczył że nie był przygotowany kondycyjnie nawet 15% bo miesiąc temu przechodził covid.Stwierdził że tak naprawdę walkę toczył z samym sobą. No i przyznał że ostatni raz walczył w tych dużych rękawicach.Włodarze high chyba się wystraszyli że Alan z tego cało nie wyjdzie i w ostatniej chwili zmienili na duże rękawice bo mieli się bić w piąstkówkach.
Po walce zapytany o gwizdy powiedział że to kibice Alana gwizdali a on ma swoje grono sympatyków i dostaje dziennie dziesiątki tysięcy wiadomości to o mało nie pierdolnąłem z krzesła. Typ pajacuje ale w sumie jest pocieszny.
Co do Denia to podobno następną walkę ma mieć z jakimś kotem z k-1.No zobaczymy ale na brak chętnych na pewno chłopaczyna narzekał nie będzie. Don Diego i Vasyl są chętni by go wyjaśnić a to dopiero początek.
https://www.youtube.com/watch?v=hCk-aqOznR0
Musze przyznać że poprawiło mi to humor.
W innym wywiadzie Denis coś tam się tłumaczył że nie był przygotowany kondycyjnie nawet 15% bo miesiąc temu przechodził covid.Stwierdził że tak naprawdę walkę toczył z samym sobą. No i przyznał że ostatni raz walczył w tych dużych rękawicach.Włodarze high chyba się wystraszyli że Alan z tego cało nie wyjdzie i w ostatniej chwili zmienili na duże rękawice bo mieli się bić w piąstkówkach.
Po walce zapytany o gwizdy powiedział że to kibice Alana gwizdali a on ma swoje grono sympatyków i dostaje dziennie dziesiątki tysięcy wiadomości to o mało nie pierdolnąłem z krzesła. Typ pajacuje ale w sumie jest pocieszny.
-
lepszyodciebie
Relacje Stali z denisem skończyły się po zakończeniu jego kariery na Elanie i zaproszeniu na gale chłopaka z Resovii.nikodem pisze: 06.02.2022, 20:58 Wcześniej ktoś pisał,ze Stal ma wyjebke na denisa,a czy przeciez na jednej z gal walczył typ ze Stali,to jak mają mu coś za złe?Tez wbijam ch.j w niego ale walka 10 na 10 zapowiada się ciekawie...
Ma swoje piec minut i niech je wykorzysta bo jak wyskoczy szybkonogi Kuźma to się skończy przygoda youtubera
-
Banita_1982
Skąd wy macie info ma temat, że jego relacje z kimś się skończyły. Dla waszej informacji powiem wam, że na gali wspierał go kolega ze Stali Rzeszów.
-
lepszyodciebie
Jako osoba prywatna to sobie może wspierać, a jako Stal Rzeszów już niebardzo. Sixthsense będzie chciał to napisze
-
Banita_1982
Dlatego jesli ktoś wie na 100 % i będzie chciał, to neich się wypowie.
Wiem też że ktoś z młodej elany też wspierał denisa na gali, ksywami tu nie będę rzucał. Jedni lubią celebryctwo, pseudogangsterke a inni wybierają stara szkole i miłość do klubu.
Wiem też że ktoś z młodej elany też wspierał denisa na gali, ksywami tu nie będę rzucał. Jedni lubią celebryctwo, pseudogangsterke a inni wybierają stara szkole i miłość do klubu.
-
maczetatata
-
prawdomównyziom
A co jest złego z tym że ziomek wspierał go w narożniku ?Banita_1982 pisze: 06.02.2022, 22:00 Dlatego jesli ktoś wie na 100 % i będzie chciał, to neich się wypowie.
Generalnie jak zobaczyłem na forum że więcej postów w ten weekend jest na temat gościa z Elany niż na temat obecnej kolejki ekstraklasy to naprawdę don't have question
Super ciekawie, jednak od początku takie rzeczy były robione w tajemnicy, na uboczy, z dala od kamer i ludzi postronnych. Teraz kilka baranów chce to zmonetyzować. Jak jesteś ciekaw jak to wygląda, to poproś kolegów, żeby Cię ze sobą wzięli, o ile jesteś w jednej z tych kilku ekip w Polsce, które jeszcze się biją tam gdzie powinni :)nikodem pisze: 06.02.2022, 20:58 Wcześniej ktoś pisał,ze Stal ma wyjebke na denisa,a czy przeciez na jednej z gal walczył typ ze Stali,to jak mają mu coś za złe?Tez wbijam ch.j w niego ale walka 10 na 10 zapowiada się ciekawie...
Ty powaznie?
Denisa nie zamierzam bronić, ale na tej gali był chłop z bandy łksu, więc dlaczego go nie wyjaśnił? Do tego gala była w Krakowie, więc ktoś z pasów też mógł to zrobić zamiast się wykłócać na kibice net. Tylko nie mówicie mi, że to przez popularność Denisa.
-
thomas7374
A za co mieliby niby go wyjaśniać, bo nie rozumiem o czym piszesz?Pique pisze: 08.02.2022, 18:09 Denisa nie zamierzam bronić, ale na tej gali był chłop z bandy łksu, więc dlaczego go nie wyjaśnił? Do tego gala była w Krakowie, więc ktoś z pasów też mógł to zrobić zamiast się wykłócać na kibice net. Tylko nie mówicie mi, że to przez popularność Denisa.
Co takiego napisałem co nie powinno się tu znaleźć? ale konkrtenie
Bo przecież to szczekanie, jak i odszczekiwanie miało na celu nakręcenie jakiejś tam oglądalności. Gratuluje jełopom, którzy się tu emocjonowali naprawdę.
-
le_suiveur
SYLWETKI POLSKICH GANGSTERÓW #51: DENIS "BAD BOY" ZAŁĘCKI
https://www.youtube.com/watch?v=AnVrcDOV8Cc
https://www.youtube.com/watch?v=AnVrcDOV8Cc
No i stało się. Jest oficjalne zaproszenie dla penisa od gromdy. Czas star obrońcy penisa zobaczymy co teraz bedziecie pisać. Przeciez on jest super i nikomu nie odmawia.
Odmówi Gromdzie bo powiem,ze własną gale ,ze tam zawodników źle traktują, że Borek nie jest do końca ok itp,itd....
Młody Apator odkąd założyl bandę wyskoczył z kimś na liczby albo banda na bandę? Maja jakieś kontakty z innym klubem czy sami przeciwko wszystkim? Kiedyś było coś z Chełmża z tego co czytałem
-
ziemniak28
i co ze prime moze sie nazywac jak chce gala wazne ze koles nie robi z siebie klauna przed kamerami
-
szwadron97
Nie musi z siebie robic klauna klaunow do walk wynajalziemniak28 pisze: 10.02.2022, 14:02 i co ze prime moze sie nazywac jak chce gala wazne ze koles nie robi z siebie klauna przed kamerami
-
Hardy zza płotu
Który z tej "gali" to ełkaesiak?przypalowiec z forum pisze: 10.02.2022, 13:44 Ciekawe co teraz napiszecie, ŁKSiak na gali PRIME będzie walczył.
-
Königshütte
Krokietowa oraz fest z Krakowa już odbili, ostał się parowóz ze Stalowej, ale i ona niedługo zdechnie jak na przestrzeloną k**** przystało.
https://www.youtube.com/watch?v=zhC7aSTt3K4
No i Denis wyjaśnił Borków,Grabowskich i pazernych pajaców co mówią co innego a potem się prują żeby tylko walkę dostać. Od początku mi się jakoś ten Diego nie pasował a teraz wyszło szydło że to zwykły pazerota bo wyczuł że można siano zarobić. O pierdoletach Pudziana nie wspomnę bo tego to już dawno Mirek Okniński wyjaśnił.
I gdzie jest ten co tu pierdolił że Krystian jak wyskoczy to go wyjaśni? Kolejny farmazon bo jak widać ich relacje są w porządku , w innym wypadku Denis by nie mówił że jak Tyson wyjdzie to zawalczą razem bo jest pomysł zrobienia walk dwóch na dwóch.
Sprawa listu to sprawa kryminału ale tu rozkmina na ten temat na całego jakby kogoś zagonił w tym liście.
No i Denis wyjaśnił Borków,Grabowskich i pazernych pajaców co mówią co innego a potem się prują żeby tylko walkę dostać. Od początku mi się jakoś ten Diego nie pasował a teraz wyszło szydło że to zwykły pazerota bo wyczuł że można siano zarobić. O pierdoletach Pudziana nie wspomnę bo tego to już dawno Mirek Okniński wyjaśnił.
I gdzie jest ten co tu pierdolił że Krystian jak wyskoczy to go wyjaśni? Kolejny farmazon bo jak widać ich relacje są w porządku , w innym wypadku Denis by nie mówił że jak Tyson wyjdzie to zawalczą razem bo jest pomysł zrobienia walk dwóch na dwóch.
Sprawa listu to sprawa kryminału ale tu rozkmina na ten temat na całego jakby kogoś zagonił w tym liście.
-
wkswawelhooligans
Nie rób wstydu Widzewowi tym nikiemRaryTaS pisze: 13.02.2022, 22:05 https://www.youtube.com/watch?v=zhC7aSTt3K4
-
Kibic_janusz
Wariacino, to ty pisałeś żeby stawiać na Denisa i koniec walki w 1 minucie u buka :D pochwal się ile postawiłeśRaryTaS pisze: 13.02.2022, 22:05 https://www.youtube.com/watch?v=zhC7aSTt3K4
I gdzie jest ten co tu pierdolił że Krystian jak wyskoczy to go wyjaśni?
Ps. Gdyby kiedyś jakimś cudem ten Denis piątkę przybił, to byś chyba tydzień z emocji nie spał
-
DennisWise
Na konferencji walczyło też dwóch lechistów w tym jeden chyba aż z Iławy. Poza tym szanujmy się i Denis nie był pierwszy.przypalowiec z forum pisze: 10.02.2022, 13:44 Ciekawe co teraz napiszecie, ŁKSiak na gali PRIME będzie walczył.
https://www.youtube.com/watch?v=jWr2pr_Pbro
-
pizgacz_rurkowcow
Szacunek dla Apatora i bydgoskiej Polonii że istnieją i próbują coś działać nawet potrafią czasem pokąsać bardziej renomowanych rywali w swoich miastach.
Żeby odbić od pierdolenia non-stop o tym samym typie.
Żeby odbić od pierdolenia non-stop o tym samym typie.
Chłopie zakochałeś się w tym Denisie? ku*** cokolwiek się o nim pojawia jesteś pierwszy który tu komentuje jak na jebanym plotku.
PS. To ze chłop z Łksu bije się na gali gdzie biją się intagramowe pokemony plus Jasio kapela jest prawilne czy może już nie do końca? Facet paraduje w barwach pomiędzy jebanym przebierańcami i to już wcale nie jest przyjąłem
-
wkswawelhooligans
Załóżcie sobie jakiś nowy temat i tam się tasujcie pod chłopaka-youtubera z listów do proroka bo ani z kibicowaniem ani jakąkolwiek ekipą on już nie ma nic wspólnego
Ale karłow do walki nie wyzywa .Cees pisze: 19.02.2022, 12:34Chłopie zakochałeś się w tym Denisie? ku*** cokolwiek się o nim pojawia jesteś pierwszy który tu komentuje jak na jebanym plotku.
PS. To ze chłop z Łksu bije się na gali gdzie biją się intagramowe pokemony plus Jasio kapela jest prawilne czy może już nie do końca? Facet paraduje w barwach pomiędzy jebanym przebierańcami i to już wcale nie jest przyjąłem![]()
-
emigRacja1920
Gość z ŁKS przegrał ale będą obiegtywmy jako osoba przed kamerami zachowuje sie jak swoj chłopak. Denisowi zabrakło tej klasy by zyskac sobie sympatie środowiska kibicowskiego. Z Bogiem.
-
Banita_1982
Jak elana na Pucharze z Brodnica?