Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

fonobar

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: fonobar »

DennisWise pisze: 22.01.2022, 22:23 Pobił z kolegami rodzinę z dziećmi, uciekł przez okno a potem zeznał na kolegów? Ja p******* kwintesencja polskiego kibolskiego mma. Niedługo będą się rozpieprzać za brak maseczki i podawać który kolega jest niezaszczepiony.
Jeszcze Simona przekręcili dając mu większego Pasternaka zawodowca który nie przegrał od 8 lat zamiast jakiegoś kibola na miarę jego możliwości.
Dokładnie. Kicha i tyle. Zmarnowany świetny potencjał na dobrą bijatykę
Siwy nie mogliście dać np. Królika który już bił się na gołe łapy i zrobić tylko stójkę ? Tak to tylko do siebie zraziliście potencjalnych widzów. Śmiechu warte
iparts.pl
wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany »

KOMAR. pisze: 23.01.2022, 02:31
lepszyodciebie pisze: 22.01.2022, 12:13 Jakich tłumaczeń potrzebujesz? Przez ozge frajera siedzą ludzie i tyle powinno ci wystarczyć. Organizator gali Adaś Wieczorek alias Siwy UFC z charakternego Ruchu wiedział od początku ze zaprasza rozjebusa, ale nikomu to nie przeszkadzało. Takie w Chorzowie obyczaje he he
Czyli rura, dziekuję za odpowiedź. Najważniejsze, że miał acab na klacie...
Siwy to nie ten z Acab na koszulce. Ale ogólnie obecność konfitury na gali gdzie było kilka ekip... słabo . Z roku na rok ten nasz ruch kibicowski i zasady upadają coraz to niżej.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Natiste

Post autor: Natiste »

Siwy ma tyle wspólnego z pf co Pudzianowski z tb
cyganom_smierc

Post autor: cyganom_smierc »

Witam. Na tej samej gali Wotore a także wcześniej na galach Denisa The War walczył inny konfident z papierami będący jednocześnie rodowitym brudnym cyganem o imieniu Roger Furiat Burjanski :)
maystero

Post autor: maystero »

DennisWise pisze: 22.01.2022, 22:23 Pobił z kolegami rodzinę z dziećmi, uciekł przez okno a potem zeznał na kolegów? Ja p******* kwintesencja polskiego kibolskiego mma. Niedługo będą się rozpieprzać za brak maseczki i podawać który kolega jest niezaszczepiony.
Jeszcze Simona przekręcili dając mu większego Pasternaka zawodowca który nie przegrał od 8 lat zamiast jakiegoś kibola na miarę jego możliwości.
https://www.sherdog.com/fighter/Michal-Pasternak-110667
Banita_1982

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibiców SKO! (

Post autor: Banita_1982 »

Nie dość że cygan to jeszcze konfident! Ale c*** tam ważne że denisowa siano się zgadza.
mix37

Post autor: mix37 »

W koszulce acab to był szoltysik z piekar😉 jak to dumnie podkreślał.
DennisWise

Post autor: DennisWise »

maystero pisze: 23.01.2022, 11:16
https://www.sherdog.com/fighter/Michal-Pasternak-110667
W Polsce nie przegrał.
fonobar

Post autor: fonobar »

Natiste pisze: 23.01.2022, 09:53 Siwy ma tyle wspólnego z pf co Pudzianowski z tb
No mea culpa. Ciuchy z logo PF można kupić w każdym sklepie z ciuchami z logo PF i chodzić w nich nie mając nic wspólnego
Natiste

Post autor: Natiste »

W glorii chwały raz mu czapkę wciagli na łeb
lepszyodciebie

Post autor: lepszyodciebie »

Obrazek
Obrazek
glwtrcd

Post autor: glwtrcd »

Wieczorek to konfident czy ten co będzie walczył na Fenie?
Śnieżnobiały

Post autor: Śnieżnobiały »

Z tego co pamiętam to na tego ozgę wisiał transparent na Radomiaku. I taki frajer jest zapraszany na galę? Pojebało kogoś czy o co chodzi?
Mertens

Post autor: Mertens »

glwtrcd pisze: 23.01.2022, 18:07 Wieczorek to konfident czy ten co będzie walczył na Fenie?
Wieczorek nie jest konfidentem. Konfidentem jest Ozga według użytkowników tego forum. Czego nie potwierdzam bo nie znam typa
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami

Subiektywne zdanie kibica Ruchu
DennisWise

Post autor: DennisWise »

https://www.youtube.com/watch?v=xi1EyM4V7aY pożyczy kolegom żeby się trzymali to może zapomną o sylwestrze.
KSGKSW

Post autor: KSGKSW »

Natiste pisze: 23.01.2022, 17:35 W glorii chwały raz mu czapkę wciagli na łeb
Zawsze wiedziałem że jesteś debil i c**** wiesz.
lepszyodciebie

Adaś za PF ma trochę różnych zarzutów wiec to jego linia obrony, nie psuj mu he he
cyganom_smierc

Czyli bronisz rodowitego cygana rozjebusa który zagonił kilku normalnych chłopaków? Przez takich jak ty zasady dawno zdechły. Papiery widział organizator
Nill

Post autor: Nill »

KSGKSW pisze: 24.01.2022, 12:05
Natiste pisze: 23.01.2022, 17:35 W glorii chwały raz mu czapkę wciagli na łeb
Zawsze wiedziałem że jesteś debil i c**** wiesz.
Natiste, nie kompromituj się ... Siwy nie bez powodu występował w turnieju TFC z ekipa, założył stowarzyszenie itp :)

Jednak prosiłbym o zakończenie tematu gdyż chłopak jest sztywny przesiedział bez wyroku 2 lata i nadal toczy się wobec niego postępowanie karne.
kokacola

Post autor: kokacola »

zamiast gwałcić się nawzajem zajmijcie się poważnym problemem https://www.facebook.com/localteamtv/vi ... 0985979603
cyganom_smierc

Nill pisze: 24.01.2022, 21:39 Jednak prosiłbym o zakończenie tematu gdyż chłopak jest sztywny przesiedział bez wyroku 2 lata i nadal toczy się wobec niego postępowanie karne.
To zrozumiałe co piszesz ale nie przeszkadza Wam ze ten sztywny chłopak zaprosił na swoją gale dwóch rozjebusow w tym jednego czarnego cygana 100% roma mimo ze miał papiery na obu?
Jedruś pisze: 24.01.2022, 22:26 Nikogo nie bronię tylko jak kogoś oskarża się to chyba trzeba mieć podstawy , wiec gdzie papier , a organizatorzy to niech powyciągają na swoich tez papiery , to chyba normalne , ze chce widzieć papier pier... każdy może , zwłaszcza w necie
Jest taka zasada nie wiesz - nie pisz. Kto miał widzieć papier to widział. A dobry cygan to martwy cygan
lepszyodciebie

Ej ciapata, ale skoro już założyłaś tutaj specjalnie konto żeby się bronić to naucz się najpierw mówić w naszym języku, a najlepiej to zabieraj swoją cygańską rodzinke i zdechnijcie gdzieś pod taborem bo to nie miejsce dla takich jak ty
Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 »

Na jednej z ulic łączących Chorzów ze Świonami można spotkać cyganów w barwach Ruchu. Pomimo grafów antycygańskich, faszystowskich napisów na owych kamienicach hehe. Może coś się zmieniło, ale jeszcze ze 3-4 lata temu sytuacja była widziana parokrotnie i były osoby z Ruchu które se z nimi latały w barwach. Nie mówię o żadnych ważnych osobach, zwykli kibice małolaci, wydaje mi się, że po prostu srednio ogarnięci. Gdyby sytuacja była w drugą stronę to zdjęcia byłoby wstawiane co tydzień przez najbliższe kilka lat heh
ziemniak28

Post autor: ziemniak28 »

na tablicy szkolnej mogles to gamoniu wstawic debil sie sra o jakas dupe na twiterze a na wyjazdy pewnie nie jezdzi
ziemniak28

Post autor: ziemniak28 »

to niezle masz zycie ze ruszaja cie jakies wypociny na tt i myslisz ze jakas kobitka reprezentuje ekipe. debili jest tysiace na wszystich stadionach w Polsce
teogang321

Post autor: teogang321 »

Konri pisze: 11.01.2022, 13:03 Wszyscy tak wychwalają lata 90 jakie to nie były wspaniałe, "zasadowe" itd... Nie mogę zrozumieć jednego, jak to więc możliwe, że Taka Cracovia zabija kicica ze Szczecina na Reprezentacji a potem robi sobie 12 zgód?? Niecałe 3 lata po największej tragedii w historii naszej sceny kibicowskiej powstaje triada a Cracovia jedzie na renomie superchuliganów. Mówcie co chcecie, ale taka ekipa po czymś takim powinna być jebana jak Polska długa i szeroka do końca świata i jeden dzień dłużej. Już nie wspomnę o tej armii przeżutów, o wprowadzeniu ostrego sprzętu... Cracusy są najwyrazniej z siebie dumni, bo przecież nie tak dawno na meczu z Pogonią "pochwalili się" sektorówką paprykarza z wbitym nożem 1-0. No więc jak to ku*** jest?! Pytanie kieruję głównie do zasadowych chuliganów z Poznania, Tych czy Gdyni, tudzież ZABRZA. Uprzedzając tych co się zaraz będą chcieli przyjabać, tak ten sam post wysyłam już w trzecim temacie...P.S. Zalogowałem się tu, tylko po to żeby zadać to pytanie które mnie nurtuję od zawsze. Tyle ode mnie żegnam!
j***** to jest żydzew ruchi wisła i tak będzie tak długo jak to my rozdawać bedziemy na kadrze karty, a będzie tak bardzo bardzo długo. Od Craxy trzy chuje w bok i nie wyciągaj jakichś starych farmazonów.
Ciekawe czy cykory z ruchu albo skisłej wyjdą kiedys z Lechem. Lech wami gardzi i zamieni Was w pył cykory!
Adventurer

Post autor: Adventurer »

teogang321 pisze: 31.01.2022, 01:22
Konri pisze: 11.01.2022, 13:03 Wszyscy tak wychwalają lata 90 jakie to nie były wspaniałe, "zasadowe" itd... Nie mogę zrozumieć jednego, jak to więc możliwe, że Taka Cracovia zabija kicica ze Szczecina na Reprezentacji a potem robi sobie 12 zgód?? Niecałe 3 lata po największej tragedii w historii naszej sceny kibicowskiej powstaje triada a Cracovia jedzie na renomie superchuliganów. Mówcie co chcecie, ale taka ekipa po czymś takim powinna być jebana jak Polska długa i szeroka do końca świata i jeden dzień dłużej. Już nie wspomnę o tej armii przeżutów, o wprowadzeniu ostrego sprzętu... Cracusy są najwyrazniej z siebie dumni, bo przecież nie tak dawno na meczu z Pogonią "pochwalili się" sektorówką paprykarza z wbitym nożem 1-0. No więc jak to ku*** jest?! Pytanie kieruję głównie do zasadowych chuliganów z Poznania, Tych czy Gdyni, tudzież ZABRZA. Uprzedzając tych co się zaraz będą chcieli przyjabać, tak ten sam post wysyłam już w trzecim temacie...P.S. Zalogowałem się tu, tylko po to żeby zadać to pytanie które mnie nurtuję od zawsze. Tyle ode mnie żegnam!
j***** to jest żydzew ruchi wisła i tak będzie tak długo jak to my rozdawać bedziemy na kadrze karty, a będzie tak bardzo bardzo długo. Od Craxy trzy chuje w bok i nie wyciągaj jakichś starych farmazonów.
Ciekawe czy cykory z ruchu albo skisłej wyjdą kiedys z Lechem. Lech wami gardzi i zamieni Was w pył cykory!
hahahahahahahahaha
Mod/R\y

Post autor: Mod/R\y »

przypalowiec z forum pisze: 31.01.2022, 12:22
teogang321 pisze: 31.01.2022, 01:22
Kolega chyba przesadzil z dopami.
Panie Czarnek ! To jest efekt uboczny zdalnej nauki i dostępu nieograniczonego do kompa.
Bonawentura

Post autor: Bonawentura »

Panie i Panowie ja tylko z jednym zapytaniem - czy Ruch, Górnik czy GieKSa dalej są proniemieckimi ekipami czy wynormalniały?
🇵🇱 🇵🇱 🇵🇱
RoyberpakaOdrodzenie

Post autor: RoyberpakaOdrodzenie »

Bonawentura pisze: 02.02.2022, 00:35 Panie i Panowie ja tylko z jednym zapytaniem - czy Ruch, Górnik czy GieKSa dalej są proniemieckimi ekipami czy wynormalniały?
Gazet nie czytasz?!
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
halodrol

Post autor: halodrol »

Teraz są proaustriackimi.
19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 »

Bonawentura pisze: 02.02.2022, 00:35 Panie i Panowie ja tylko z jednym zapytaniem - czy Ruch, Górnik czy GieKSa dalej są proniemieckimi ekipami czy wynormalniały?
My nawet jak wogóle bydzie nowy stadion to w zagłębiu ruhry w reichu
pietruchovic

Post autor: pietruchovic »

Ciekawostka.

https://katowice.wyborcza.pl/katowice/7 ... garna.html

Czyli dobre chłopaki z GIEKSY poszły naskarżyć się na tą złą niedobrą Policję że napadł ich Ruch ?

Mam nadzieje że zostaną wykluczeni z środowiska.
Bonawentura

Post autor: Bonawentura »

19__kattowitz__20 pisze: 02.02.2022, 09:16
My nawet jak wogóle bydzie nowy stadion to w zagłębiu ruhry w reichu
No w Chorzowie Niemcy jak byli tak są. I Zabrze, Katowice czy Tychy to prośląscy niemcy.
🇵🇱 🇵🇱 🇵🇱
Sebastian75

Post autor: Sebastian75 »

pietruchovic pisze: 02.02.2022, 17:31 Ciekawostka.

Czyli dobre chłopaki z GIEKSY poszły naskarżyć się na tą złą niedobrą Policję że napadł ich Ruch ?

Nikt sie nie skarżył to Ruch sie ośmieszył młodzi sie nie podłamali Ruch jak zawsze frajerstwo ich pobili w większej sile za to ze nie zaspiewali tego co chcieli. Niech lepiej sie przyznają ci co juz zostali złapani jak dali nagranie.
Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 »

Tu nie chodzi o napierdalanie w przewadze tylko o tą jebaną zarazę nagrywania. Nawet poważni wydawałoby się chuligani zamiast się bić to stoją z telefonem w ręku i drą ryja, że ktoś komuś odmówił. Paranoja, ale to zdecydowanie dłuższy temat i zbyt poważny na te forum
Sebastian75

Post autor: Sebastian75 »

Barbara Basia pisze: 03.02.2022, 07:21
Sebastian75 pisze: 02.02.2022, 22:32
pietruchovic pisze: 02.02.2022, 17:31 Ciekawostka.

Nikt sie nie skarżył to Ruch sie ośmieszył młodzi sie nie podłamali Ruch jak zawsze frajerstwo ich pobili w większej sile za to ze nie zaspiewali tego co chcieli. Niech lepiej sie przyznają ci co juz zostali złapani jak dali nagranie.
Idź się chłopie leczyć na głowę..
GKS jak w 20 osób łapie 8 osób w Ruchu to ich nie biją, bo nie chcą być frajerami, tak ???
To byly 2 osoby i nie chcieli im spiewac tego co chcieli jak by byli kozakami to by ich niebiescy nie obili bo pokazali ze maja jaja przy takiej ilosci wroga.
Mertens

Post autor: Mertens »

Sebastian75 pisze: 03.02.2022, 20:03
Barbara Basia pisze: 03.02.2022, 07:21
Sebastian75 pisze: 02.02.2022, 22:32

Idź się chłopie leczyć na głowę..
GKS jak w 20 osób łapie 8 osób w Ruchu to ich nie biją, bo nie chcą być frajerami, tak ???
To byly 2 osoby i nie chcieli im spiewac tego co chcieli jak by byli kozakami to by ich niebiescy nie obili bo pokazali ze maja jaja przy takiej ilosci wroga.
A w drugą stronę myślisz, że jest inaczej ? Nie masz pojęcia o walce z odwiecznym rywalem. Zresztą co ja Ci gadam, wy nawet dzielnice w swoim mieście w chuju macie i nie robicie nic by uprzykrzyć wrogowi życie
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami

Subiektywne zdanie kibica Ruchu
CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana »

Sebastian75 pisze: 03.02.2022, 20:03To byly 2 osoby i nie chcieli im spiewac tego co chcieli jak by byli kozakami to by ich niebiescy nie obili bo pokazali ze maja jaja przy takiej ilosci wroga.
Nie popłacz się. Mógłbym ci parę podobnych sytuacji z drugiej strony wymienić gdzie były oprawiane pojedyncze osoby za to samo.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
ODPOWIEDZ