To jest w Chorzowie.

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Clubowy czy jak tam ci jest nie interesuje mnie twój staż wyjazdowy choć śmiem w niego wątpić to w tyle lat wstecz prawie nie istnieliście ale jeśli to prawda to szacunek . Ale choćbyś chciał to historii nie zmienisz . Latali z wami cyganie. Ważne osoby też były tej nacji taka historia gieksy.
-
I co o gwiozdki sie wadzicie...TRagedia
-
No widzisz ja to mam udokumentowane i nikt tego nie podważy ( o świadkach nie wspominając) problem w tym że Ty mało wiesz był jeden który się lał, L i to jedyna persona a takie pierdolenie bo coś tam słyszałeś to sobie daruj, bo ja o wyjazdach ruch też mogę Ci dużo opowiedziećDziadek Fans pisze: ↑18.12.2021, 00:24Clubowy czy jak tam ci jest nie interesuje mnie twój staż wyjazdowy choć śmiem w niego wątpić to w tyle lat wstecz prawie nie istnieliście ale jeśli to prawda to szacunek . Ale choćbyś chciał to historii nie zmienisz . Latali z wami cyganie. Ważne osoby też były tej nacji taka historia gieksy.
-
GKS KATOWICE W 40. ROCZNICĘ PACYFIKACJI KWK "WUJEK"
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tXmivyl9OtE[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pMkiOTploMY[/youtube]
GALERIE:
[link]
[link]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tXmivyl9OtE[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pMkiOTploMY[/youtube]
GALERIE:
[link]
[link]
-
bija na codzień z turasem, wiec ukr czy albaniec to żadna nowość zapewne.kojotsonqwe pisze: ↑23.12.2021, 01:18Zaglebie, jak już tak trzymacie ze Slavią, to jak się bije piony z ukrami i albancami??
-
zdjeć jest od zajebania, wystarczy przewertować fanpage Sportowego Zagłębia, rzuca sie w oko ;) a tłumaczenia że to osoba tylko treniująca można włożyć miedy bajki, no chyba ze takiej osobie daje sie np gadzety ZS&Czuwaj, w takim razie ciekawie tam jest. Bystre oko, wyłapie też rodzynka na zapowiedzi ZS na wyjazd do Olsztyna ;)
Wesołych Świąt chuligany
-
nie ma potrzeby wklejania zdjecia i robienia "koło d***" chłopakowi, po prostu napisałem ze taka osoba tam jest. Gieksa jest ciśnięta przez Zagłębie od cyganów za stare lata, a na białym koniu wjezdza galeria z treningów Sportowego Zagłębia z czasów teraźniejszych.Jessica B. pisze: ↑24.12.2021, 13:36To dawaj któreś z tych zdjęć :) I link do zapowiedzi Olsztyna też wrzuć i napisz w której minucie i sekundzie jest rodzynek :D
Wzajemnie wesołych Świąt :)
mniej hipokryzji i jeszcze raz wesołych.
-
Widzę, że niektorym się światopogląd zawali.. :)
-
Ale potwierdzisz to jakaś tezą czy p********* sobie tak po prostu ?patrickpbt pisze: ↑24.12.2021, 22:58Światopogląd to wam się wali kibolskie dziewczyny, kiedy to latacie co chwile na współprace, bo macie charaktery domina... Raczej nie muszę wspominać, że budzicie śmiech np: w środowisku sportów walki w Polsce kibolskie charakterniaki?
Co do turasa w ZS, naprawde ktoś myśli, że oni mają jakikolwiek wartości? zasady? Banda przesiąknięta hipokryzją i nic więcej.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
"UN" RUCH Chorzów na 10 placu na profilu Ultras World ! BRawo ! (1 pominymy...)
https://www.youtube.com/watch?v=LAhZCZ9VqIs
-
Kto wygrał ten konkurs?19__kattowitz__20 pisze: ↑27.12.2021, 14:35"UN" RUCH Chorzów na 10 placu na profilu Ultras World ! BRawo ! (1 pominymy...)

Janusz WaLuś - refugge WeLcome!!!
-
[youtube][/youtube]
No widzisz już zmieniłeś ton wierzyć nie musisz mam dowody świadków itd, a teraz do tematu byli kiedyś i tyle nikt tego nie neguje chociaż na ruchu też byli w tamtych latach jeden do dzisiaj chodzi i jakoś im to nie przeszkadzaDziadek Fans pisze: ↑18.12.2021, 00:24Clubowy czy jak tam ci jest nie interesuje mnie twój staż wyjazdowy choć śmiem w niego wątpić to w tyle lat wstecz prawie nie istnieliście ale jeśli to prawda to szacunek . Ale choćbyś chciał to historii nie zmienisz . Latali z wami cyganie. Ważne osoby też były tej nacji taka historia gieksy.
-
nie tlumacz im bo oni i tak swoja spiewke, za stare czasy cisna od cyganow, a w innych ekipach sie przymyka oko turasa czy innego ciapatego, polecial post w ktorym wkleilem tego chlopaka miedzy czolowymi osobami na ZS, ale dalej bedzie odwracanie kota ogonem, jak jestescie tacy za nim i chlop nie jest anonimowy to pochwalcie sie jego personaliami, jak to wczesniej ktos z was napisal, "ma polskie imie i nazwisko". No ku***, zatrzymajcie ta karuzele smiechu :)
-
Co to za argument, to cygan nie może mieć polskiego imienia i nazwiska?
-
a co jeśli chłop ma typowe ciapackie imie i nazwisko? :)
jakbym nie wkleił zdjec to bys powiedział ze p******* glupoty bez pokrycia, miales zdjecia wklejone, ale widocznie kolilo kogos to w oczy bo post polecial czyt. zostal usuniety. To jak? naszla refleksja jakas? czy dalej w zaparte idziecie ze chlop ma typowo polskie imie i nazwisko? :) Ps. Do chłopa nic nie mam, wieksza bęke mam z jego kompanów, ktorzy wturują innym, dumnie wrzucaja od cyganow, a sami bija z nim piony :)Barbara Basia pisze: ↑30.12.2021, 15:00A co ty Kuzyn Burmistrza z policji jesteś czy skąd ?? Najpierw wklejasz tu taśmowo zdjęcia z twarzówkami (tylko nie pisz, że zdjęcia są dostępne publicznie, bo tak tylko konfitury się tłumaczą), a potem piszesz, żeby ktoś podał personalia tego kolesia.
Skontaktuj się z kimś z Sosnowca i poproś o namiar na tego "ciapatego". Będziesz miał okazję powiedzieć mu w twarz co o nim sądzisz :)
No chyba, że twoja praca ogranicza się tylko do działań operacyjnych na tym forum.
A hasło "Cygany" to nie Ruch na was wymyślił przypadkiem ? Poniekąd mieli rację..
a jak sadzisz ze zdjecia nie sa publiczne to zapraszam, niech każdy sam oceni https://www.facebook.com/sportowezagleb ... e_internal (może jakiś "like" owy fp złapie przy okazji :))
-
p**** jedna z druga rozkminia kto ma nazwisko typowo polskie, a kto bardziej „ciapackie”.
Rzutem na taśmę p**** wygrała konkurs na dzbana roku.
Polska, kraj rozjechany ze wschodu,zachodu, północy i południa przez kilka setek lat, a p**** szuka jakiejś czystości rasowej i rozkminia odcień skory ze zdjęć na fejsbuku.
Skąd się takie pizdy biorą??
Rzutem na taśmę p**** wygrała konkurs na dzbana roku.
Polska, kraj rozjechany ze wschodu,zachodu, północy i południa przez kilka setek lat, a p**** szuka jakiejś czystości rasowej i rozkminia odcień skory ze zdjęć na fejsbuku.
Skąd się takie pizdy biorą??
-
Panowie wrzućcie na luz
na przyszły rok życzę wszystkim tutaj zarejestrowanym, aby było mniej obrzucania się gównem! A tak ogólnie to oby przyszły rok był bez przypału dla prawdziwych fanatyków!
Dosiego!
Dosiego!
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
-
-
j**** przerzutów i j**** tunezyjczyków wszystko za chwile wyjdzie na jaw i będzie zonk!!!!
-
Grube tematy już wchodzą.
p**** jedna p**** ma paletę barw z mieszalni farb w castoramie i sprawdza po zdjęciach z fejsbuka czy typy maja odpowiedni odcień skory i czy mogą być prawdziwymi Polakami.
Inna p**** mi pisze na priv, ze aby wyeliminować z ekipy wrogi element, to po treningu w łazience sprawdza czy koledzy maja naplety, żeby jakiś z.d nie kręcił się w ekipie.
:) :)
Co tu się odpierdala :)
Nie pisz mi takich rzeczy na priv, bo mnue to nie obchodzi :)
p**** jedna p**** ma paletę barw z mieszalni farb w castoramie i sprawdza po zdjęciach z fejsbuka czy typy maja odpowiedni odcień skory i czy mogą być prawdziwymi Polakami.
Inna p**** mi pisze na priv, ze aby wyeliminować z ekipy wrogi element, to po treningu w łazience sprawdza czy koledzy maja naplety, żeby jakiś z.d nie kręcił się w ekipie.
:) :)
Co tu się odpierdala :)
Nie pisz mi takich rzeczy na priv, bo mnue to nie obchodzi :)
-
Przypadkiem trafiłem dziś na profil Niebieskich PiekaR i... panowie, żenada ! Zabierzcie temu dzieciakowi dostęp do tego konta bo to co jest tam wypisywane to dziecinada.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Wskaż, gdzie się skompromitowałem Don Wasylu ? Gdzie pisałem o jakiś Cyganach na Gieksie. Byli i to jest prawda, a ty nie próbuj tu odmieniać rzeczywistości.fan fantik pisze: ↑07.01.2022, 13:38Kompromitować to ty się kompromitujesz..Od początku lat 90tych nie ma i nie było już cyganów na Gieksie..i żaden oprócz jednego nie stanowił nic wtedy o Gieksie..więc dla tych co mają teraz 30 40 latek to chyba już prehistoria..także śmierdzące paznokcie trochę ogłady w tym temacieStefanBatory pisze: ↑17.12.2021, 12:08Jak nie wiesz to lepiej się zamknąć nie ? Już i tak się tu parę razy kompromitowałes.fan fantik pisze: ↑17.12.2021, 10:37
Widzisz chcesz siać zamęt i ferment...to od kiedy w Katowicach jeżdżą tramwaje w kolorze niebieskim.????? Jak już mówisz o Stawowej to nie przypominam aby tam był taki zakręt linii tramwajowej jak na tej fotce...HIPOKRYTO..chyba bardziej z Chorzowa ta fota
Ps. A co do wcześniejszej foty, z gwiazdkami Dawida. To Chorzów
Ps. MOŻESZ SOBIE DOPISAĆ PUNKT W TABELCE, NAWET DWA.
Ps.2 jak nie kminisz, to tej, od kompromitacji.
-
Panowie z Ruchu, jak to jest, że wypieracie sie 60, ale ich akcji (44 fany Gieksy m.in.) czy układu z Wisłą już nie, a tego przecież głównie pogonieni dokonali?
-
Nie jestem z R więc się nie wypowiadam ale z całym szacunkiem ! jeśli ma się pretensje do w/w sytuacji to jak to jest ,że GKS szczyci się puszczając w eter ten film ?
[link]
-
-
Czyli dalej nie uzyskałem odpowiedzi, logiczne.znajomydżeniferlopez pisze: ↑07.01.2022, 22:11pięknie mu wygarnąłeś!
-
Wszyscy tak wychwalają lata 90 jakie to nie były wspaniałe, "zasadowe" itd... Nie mogę zrozumieć jednego, jak to więc możliwe, że Taka Cracovia zabija kicica ze Szczecina na Reprezentacji a potem robi sobie 12 zgód?? Niecałe 3 lata po największej tragedii w historii naszej sceny kibicowskiej powstaje triada a Cracovia jedzie na renomie superchuliganów. Mówcie co chcecie, ale taka ekipa po czymś takim powinna być jebana jak Polska długa i szeroka do końca świata i jeden dzień dłużej. Już nie wspomnę o tej armii przeżutów, o wprowadzeniu ostrego sprzętu... Cracusy są najwyrazniej z siebie dumni, bo przecież nie tak dawno na meczu z Pogonią "pochwalili się" sektorówką paprykarza z wbitym nożem 1-0. No więc jak to ku*** jest?! Pytanie kieruję głównie do zasadowych chuliganów z Poznania, Tych czy Gdyni, tudzież ZABRZA. Uprzedzając tych co się zaraz będą chcieli przyjabać, tak ten sam post wysyłam już w trzecim temacie...P.S. Zalogowałem się tu, tylko po to żeby zadać to pytanie które mnie nurtuję od zawsze. Tyle ode mnie żegnam!
-
fan fantik pisze: ↑13.01.2022, 08:42StefanBatory pisze: ↑07.01.2022, 15:34fan fantik pisze: ↑07.01.2022, 13:38
Kompromitować to ty się kompromitujesz..Od początku lat 90tych nie ma i nie było już cyganów na Gieksie[\b]..i żaden oprócz jednego nie stanowił nic wtedy o Gieksie..więc dla tych co mają teraz 30 40 latek to chyba już prehistoria..także śmierdzące paznokcie trochę ogłady w tym temacie
Wskaż, gdzie się skompromitowałem Don Wasylu ? Gdzie pisałem o jakiś Cyganach na Gieksie. Byli i to jest prawda, a ty nie próbuj tu odmieniać rzeczywistości.
Ps. MOŻESZ SOBIE DOPISAĆ PUNKT W TABELCE, NAWET DWA.
Ps.2 jak nie kminisz, to tej, od kompromitacji.
Zobacz co ty piszesz!!! Czy ja neguje że było kilku cyganów na Gieksie?? Tylko kiedy byli..poczytaj co piszesz wcześniej..o cyganach i gdzie...
Nie negujesz, a umniejszasz i wybielasz swój klub. Czyli dalejsz walisz farmazon.
Wskaż ten post, jak piszę o waszych egzotycznych kibicach, jak nie to, chyba jest 0:3, prowadzisz..
Słuchaj albo mnie mylisz z kimś albo masz coś z głową, serio.
-
Ja tam nie uważam żeby lata 90 były jakoś bardziej honorowe. Raczej mam wrażenie że wielu forumowiczów w tamtych latach przeżyło swoje najlepsze lata młodości i dlatego wspominają te czasy z łezką w oku.Konri pisze: ↑11.01.2022, 13:03Wszyscy tak wychwalają lata 90 jakie to nie były wspaniałe, "zasadowe" itd... Nie mogę zrozumieć jednego, jak to więc możliwe, że Taka Cracovia zabija kicica ze Szczecina na Reprezentacji a potem robi sobie 12 zgód?? Niecałe 3 lata po największej tragedii w historii naszej sceny kibicowskiej powstaje triada a Cracovia jedzie na renomie superchuliganów. Mówcie co chcecie, ale taka ekipa po czymś takim powinna być jebana jak Polska długa i szeroka do końca świata i jeden dzień dłużej. Już nie wspomnę o tej armii przeżutów, o wprowadzeniu ostrego sprzętu... Cracusy są najwyrazniej z siebie dumni, bo przecież nie tak dawno na meczu z Pogonią "pochwalili się" sektorówką paprykarza z wbitym nożem 1-0. No więc jak to ku*** jest?! Pytanie kieruję głównie do zasadowych chuliganów z Poznania, Tych czy Gdyni, tudzież ZABRZA. Uprzedzając tych co się zaraz będą chcieli przyjabać, tak ten sam post wysyłam już w trzecim temacie...P.S. Zalogowałem się tu, tylko po to żeby zadać to pytanie które mnie nurtuję od zawsze. Tyle ode mnie żegnam!
A co do Cracovii - sprzęt w Krakowie wprowadziły obie ekipy jednocześnie, nie było jakiegoś odgórnego nakazu przecież. Wszystko zaczęło się od osiedli a potem przeniosło się na całe miasto, więc tu nie ma co wskazywać czy winna Wisła czy Cracovia.
Na dobre, Na złe, Na zawsze
-
Co za brednie.Tichauer90 pisze: ↑17.01.2022, 09:59...A co do Cracovii - sprzęt w Krakowie wprowadziły obie ekipy jednocześnie, nie było jakiegoś odgórnego nakazu przecież. Wszystko zaczęło się od osiedli a potem przeniosło się na całe miasto, więc tu nie ma co wskazywać czy winna Wisła czy Cracovia.
A potem jeden z drugim w to uwierzą.
Za kilka lat dowiemy się, że tak naprawdę to Wisła wprowadziła sprzęt, a Cracovia po stracie kilku osiedli i ludzi, którzy przerzucili się na Wisłę, musiał odpowiedzieć tym samym.
Wisła Kraków
-
tego nie widziałem swojom drogom nie wiesz nawet ze oprócz kujawy był tam jeszcze jeden zrobiony paprykarz ale uratowali go w szpitalu a byłoby 2:0 i po meczu
o zgody się nie martw większość świętowała razem z nami a do tego jebania cracovii jakoś w całej polsce zabrakło chętnych ;)
[/quote]
Swojom.... Ty j***** analfabeto ciekawe czy,tak ku*** bys pisał jakby dziecko Ci nożem zajebali degneracie bez zęba z ekipy c****. Jak Was j**** jak Wy ku*** na wyjazdy nie jezdzicie szczury kanałowe,na hokej tam macie pole do popisu!
o zgody się nie martw większość świętowała razem z nami a do tego jebania cracovii jakoś w całej polsce zabrakło chętnych ;)
[/quote]
Swojom.... Ty j***** analfabeto ciekawe czy,tak ku*** bys pisał jakby dziecko Ci nożem zajebali degneracie bez zęba z ekipy c****. Jak Was j**** jak Wy ku*** na wyjazdy nie jezdzicie szczury kanałowe,na hokej tam macie pole do popisu!
-
konfidencizreymonta pisze: ↑21.01.2022, 12:58profesor ze szczecina a piszczy jak andrzej z kolegami w tramwaju..... uwazaj bo ci żyłka pierdolnie z podniecenia a są u nas tacy co im dzieci zajebali braci i koleguw i nikt nie płacze jak wy pizdy
Wy k**** w tym trawaju w 10 nie dawaliście rady im dwóm, wiec czym sie transwestyto szczycisz? Oby zdechlo wszystko co kochasz smieciu z kałuży!
-
tobie na pewno zajebali z plecaka słownik ortograficzny i kilka zwoi mózgowych.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Żebyś zdechła szmato, jak i cała twoja obrzezana pseudo ekipa co nie podejmie walki będąc w mniejszości (vide wasze powroty ze Szczecina o ile się już tam pojawiliście) w przeciwieństwie do Śp Andrzeja, z którym nie mogła sobie poradzić będąca w przewadze 10 do 1 pseudo mafia z Krakowa i sięgneła po noże.konfidencizreymonta pisze: ↑21.01.2022, 12:58profesor ze szczecina a piszczy jak andrzej z kolegami w tramwaju..... uwazaj bo ci żyłka pierdolnie z podniecenia a są u nas tacy co im dzieci zajebali braci i koleguw i nikt nie płacze jak wy pizdy
j**** was na na sto pokoleń albo i lepiej.
-
A was to na co stać?
Na sprzedawanie się po pocięciu chłopa maczeta, gdy meglfedron szumiał w głowie?
Na wyjazdy w liczbach ekip czwartoligowych?
Przez ostatnie 15 lat kibicowska Polska zna was głównie jako szczerbatych miotaczy majonezu, więc pojedźcie raz na wyjazd do Szczecina w liczbie, która chociaż jest średnia, bo o konkretnej prezentacji z waszej strony można zapomnieć.
PS
Wystarczy mieć trzy zwoje w głowie, żeby takich byków jak ty w pisowni nie robić, ale pewnie przy tej ilości ścierwa, to sukces, że w ogóle pisać potrafisz
Na sprzedawanie się po pocięciu chłopa maczeta, gdy meglfedron szumiał w głowie?
Na wyjazdy w liczbach ekip czwartoligowych?
Przez ostatnie 15 lat kibicowska Polska zna was głównie jako szczerbatych miotaczy majonezu, więc pojedźcie raz na wyjazd do Szczecina w liczbie, która chociaż jest średnia, bo o konkretnej prezentacji z waszej strony można zapomnieć.
PS
Wystarczy mieć trzy zwoje w głowie, żeby takich byków jak ty w pisowni nie robić, ale pewnie przy tej ilości ścierwa, to sukces, że w ogóle pisać potrafisz
-
Obsrańcy spierdalają 100km i barykadują się na komendzie w Skwierzynie wracając autokarem ze Szczecina!
50 na 5 w tramwaju to nie 10 na 1 ?
Nie odpisuj i wy-pie-rda-laj szczerbaty mefedronie!
50 na 5 w tramwaju to nie 10 na 1 ?
Nie odpisuj i wy-pie-rda-laj szczerbaty mefedronie!
-
Mogłeś na powrocie że Szczecinia być taki mądry, a zapomniałem, w najbardziej charakternej ekipie git kozaków nawet nikogo nie pogoniono za taką akcję.
Super ekipa kibicowska, co jest c****** w każdym elemencie kibicowania.
Piecze to najwyżej ciebie, jak musisz skonfrontować się z rzeczywistością, że nikt od dwóch prawie dekad za czołówkę was nie uważa
Super ekipa kibicowska, co jest c****** w każdym elemencie kibicowania.
Piecze to najwyżej ciebie, jak musisz skonfrontować się z rzeczywistością, że nikt od dwóch prawie dekad za czołówkę was nie uważa
-
Nie. Po prostu większość tutaj ma ukończoną edukację podstawową, bądź wyżej.żydziikonfidencizkałuży pisze: ↑21.01.2022, 13:34bezkitu siedzicie tam tacy spoceni ze słownikami w rece????
A to dopiero (miejmy nadzieję) przed tobą.
A teraz wracaj na zdalne nauczanie i rysuj szlaczki, bo dostęp do internetu, by anonimowo "błyszczeć" na i tak kulejącym od lat forum, nie służy osobom w twoim otoczeniu.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !