Ustal z innym członkiem KKNI Widzewa, czy atak był śmiertelnie groźny, czy śmieszny, zróbcie to na swoim zebraniu i nie zaśmiecajcie już tego forum swoimi wysrywamiKostakurta pisze: 01.01.2022, 16:38 Pare lekkich klapsow?Obejrzyj sobie jeszcze raz twoich nacpanych ziomkow z torebkami moze przestaniesz tu pisac farmazony.Typowi prawie kregoslup przetracili a ten pisze o lekkich klapsach hhaha.Moze to byly wasze wewnetrzne ustalenia ale za hajs od Lesnego.
Co do patriotyzmu to jeszcze mi sie przypomnialo jak goniliscie narodowcow z Polonii na MN.To jest ten wasz patriotyzm?hahaha.Tak tak wspomnij o Marsylii bo czym innym tu mozesz napisac dzbanie.
co do konfidentow to tez zamilcz bo hanior z tb chyba jest konfidentem czy nie?
Ci "narodowcy" z Polonii, stali długimi latami ramię w ramię z warszawską antifą na jednej trybunie, a nawet wspólnie robili akcje, czemu oczywiście przez dekady min. na tym forum, zaprzeczali. Dostawali to co na co zasłużyli, dziwne że jakoś inne ekipy akceptują takie podejście do nich, no ale ty w końcu bronisz waszego fanclubu z konfidenckiej 6. No jak słodziutko się zrobiło teraz hahaserce miasta pisze: 01.01.2022, 15:54 pomijam juz fakt ze zrobili to w sposób zenujaco smieszny na pierwszy rzut oka widać ze nie umieją się bic:)
Hanior od początku był pogoniony i było z nim jechane, przez niego do puszki zjechało kilkadziesiąt osób, ilu pękło? ŻADEN. Porównaj to do Widzewa (Wisły i Ruchu też) ilu macie konfidentów? Ilu potwierdziło ich zeznania? J&J nadal u was czyści? Wstydu łazjo nie masz.
Ja się tak na koniec grzecznie zapytam co ty wiesz? O antypolskich jazdach Ruchu, nie wiesz. O naćpanym DHW katującym swoich wyjazdowiczów, nie wiesz. O tym dlaczego Kalisz od was odbił, nie wiesz. O przerzutach, nie wiesz. To ja się grzecznie zapytam, co ty k.urwa w ogóle wiesz? Pakuj kredki, bo rano masz lekcje smarku.serce miasta pisze: 01.01.2022, 16:41 Nie chce mi się odnosić do tych glutow co tu wypisujesz jedno tylko Ci napisze ze Wasza zgoda z Sosnowca przez długie lata lizala dupe tym folksdojczom z Ruchu jak to piszesz.
Tranzystor, ty to wszędzie byłeś z (L) i wszystko widziałeś, gratuluje, musi to być szczególne osiągnięcie dla osoby, która nawet nie potrafi zliczyć do 4.Jessica B. pisze: 01.01.2022, 16:57 Akurat sam widziałem 4 razy jak Legia lała swoich kibiców. Raz w pociągu specjalnym 5 kolesi dostało solidny oklep, że inni musieli ich z podłogi zbierać, za to że trzymali piwo w ręce a był zakaz picia wydany z góry.
Kolejny raz naćpani-nachlani chłopcy zrobili sobie worki treningowe z innych kibiców pod jakimś głupim pretekstem, również w pociągu. Innym razem na postoju samochodowym dwa fan cluby wyjaśniały sobie sprawy i jakby nie patrzeć to po ryjach dostali Legioniści od Legionistów :)