Małopolska kibolska
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Małopolska kibolska
Z Tarnowa na wyjeździe było 7 osób w tym 2 dziewczyny...::1952::.. pisze: ↑01.11.2021, 15:27Sorry, za te reklamy, quizy na zapodaj.net.Wczesniej takiej lipy tam nie odstawiali.
Wracając do tematu Unii Tarnów.Wróble ćwierkają, że Uniści w jeden dzień dwukrotnie się obsrali.Raz przed lokalnym rywalem nie pojawiając się na Tarnowskim Marszu Niepodległości.Drugi raz przed Ładą Biłgoraj, przy okazji wyjazdu do Świdnika.Widać te ich "sportowe charaktery":).
-
Nie, ponieważ gra w ich drużynie pies. W tym sezonie byli na meczach piłki z Górnikiem Brzeszcze.
-
Kolejarz Stróże zalicza jakieś swoje wyjazdy ?
Radłovia Radłów działa na lokalnym klubie, czy już tylko jako FC ?
Jakiś czas temu widziałem kibiców Sokoła Stary Sącz.Mieli flagę, robili jakieś oprawy.Działają jeszcze ? Jeżeli nie, to ile czasu byli na scenie ?
Jakiś czas temu widziałem kibiców Sokoła Stary Sącz.Mieli flagę, robili jakieś oprawy.Działają jeszcze ? Jeżeli nie, to ile czasu byli na scenie ?
-
Sokół chyba nie aktywny, FC Sandecja ?patriota85 pisze: ↑07.11.2021, 20:05Kolejarz Stróże zalicza jakieś swoje wyjazdy ?
-
Stary Sącz to nasz fan club brak jakichkolwiek kibiców innych klubów. Oczywiście na Sokoła ludzie z SS tez chodzą ale to bardziej starsi statysci footballu nic ogarniętego
SĄDECKA DUMA
-
Nie mieszkam już w małopolsce, ale może znasz temat Krynicy ? KTH sie udziela, jakieś FC kogoś?
-
Krynica to miasto typowo turystyczne. Na KTH chodzą od lat Ci sami miejscowi bez jakiegoś ciśnienia kibicowskiego . Kiedyś jak walczyli o mistrza z Unią Oświęcim to był młyn lub wspólne śpiewy całej hali . Dziś trochę bieda choć czasem uformuja sektor do dopingu. Wśród miejscowych jeśli chodzi o piłkę to kibicuja Cracovii oraz Sandecji bez jakiś mobilizacji wyjazdowych
SĄDECKA DUMA
-
Limanowa aktualnie wisły nie ma ;)
-
Aktualnie? to znaczy kiedy? w niedzielę 14 listopada w nocy?
Wracałaś ze starymi z długiego weekendu i na stacji benzynowej wychyliłaś p**** z tylnego siedzenia i zobaczyłaś?
Limanowa dobry i liczny FC, a biorąc pod uwagę odległość nawet bardzo dobry.
Wracałaś ze starymi z długiego weekendu i na stacji benzynowej wychyliłaś p**** z tylnego siedzenia i zobaczyłaś?
Limanowa dobry i liczny FC, a biorąc pod uwagę odległość nawet bardzo dobry.
-
Powiem tak od bardzo długiego czasu nie da się kompletnie nikogo spotkać w barwach.Poza tym 0 grafów na mieście 0 tagów więc o czym mówimy o wyjazdach pikników?
-
0 tagów? 0 grafów? Czy, aby na pewno byłeś w Limanowej? Ewentualnie wyjdź z kanałów starozakonniku ;)Hoolturalny1906 pisze: ↑16.11.2021, 18:07Powiem tak od bardzo długiego czasu nie da się kompletnie nikogo spotkać w barwach.Poza tym 0 grafów na mieście 0 tagów więc o czym mówimy o wyjazdach pikników?
-
No w Limanowej mój drogi :)
-
Wyjdź z kanałów? Nie ma to jak pierdolić faramzony przez internet nie znając aktualnej sytuacji na mieście.
-
-
Co do meczu relacja Unii z ich fp :Wasilij pisze: ↑22.11.2021, 00:59https://www.youtube.com/shorts/Io3EBZ2ZAFI
Małe avanti podczas meczu STS Sanok - Unia Oświęcim
Dziękujemy firmom:
ZUB Dębowski, Corsin oraz Synergie za wsparcie finansowe wczorajszego wyjazdu. To po części ich zasługa, że wczoraj każdy wyjazdowicz został odziany okazjonalnym gadżetem.
odemnie tyle against modern ultras
przypomina mi to troche kibiców niecieczy i ich sponsorowane wyjazdy
-
A dogadywanie się z klubem, podstawianie własnych firm wokół klubu to już jest git? Kibice razem też są już ok?
-
ktoś potwierdzi czy rozjebus patyk znowu lata w Unii Tarnów?
-
Czy Cracovia wybiera się wraz ze zgodami na Puchar Polski w hokeju do Bytomia?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Z góry dzięki za odpowiedź.
-
W szeregach Unii Tarnów jest obecnie tolerowanych kilku konfidentów, na których są papiery.Ale uniści, jak to mają w zwyczaju, nic sobie z tego nie robią.
-
-
mnie to nie dziwi wcale patrząc na Tarnowskie klimaty :)przypalowiec z forum pisze: ↑21.12.2021, 09:19Jak to prawda co tutaj piszą że Tarnovia proponowala jednemu z Unistów zmianę strony a teraz wyzywaja go od konfidenta to ja pie*dole!

-
Inna sprawa ze chlopaki z Unii nie kreca w ostatnim czasie za bardzo afer na necie, ciagle cos wyciaga druga strona i ciagle sa gaszeni jak pet. Wiecej dzialac w realu, a mniej na k.net chlopaki.
-
-
Nie koloryzuj to że udaje się Wam kogoś pogonić to nic dziwnego w tak małym mieście jakim jest Tarnów, co do gaszenia petów ostatnimi miesiącami Unia zgasila ich więcej niektórzy potrzebowali aż pomocy medycznej.
Co do osób które zachowały się kulawo zostali pogonieni co nie koniecznie dziala w dwie strony
bo u Was są tolerowani nadal.
-
No to jest właśnie taka polemika z wami - odbijanie piłeczki.Nawet na tym forum dochodziło do wielu wymiany zdań i problem w tym, że zawsze to wyglądało tak samo.Do konkretnych sytuacji , czy person z waszej strony nigdy się nie odnieśliście, tylko albo wspomniane odbijanie piłeczki, albo cisza w temacie, albo farmazon.Reszta na priv.Philipss pisze: ↑21.12.2021, 19:18Nie koloryzuj to że udaje się Wam kogoś pogonić to nic dziwnego w tak małym mieście jakim jest Tarnów, co do gaszenia petów ostatnimi miesiącami Unia zgasila ich więcej niektórzy potrzebowali aż pomocy medycznej.
Co do osób które zachowały się kulawo zostali pogonieni co nie koniecznie dziala w dwie strony
-
Jakie odbijanie piłeczkiot co pisze: ↑21.12.2021, 19:44No to jest właśnie taka polemika z wami - odbijanie piłeczki.Nawet na tym forum dochodziło do wielu wymiany zdań i problem w tym, że zawsze to wyglądało tak samo.Do konkretnych sytuacji , czy person z waszej strony nigdy się nie odnieśliście, tylko albo wspomniane odbijanie piłeczki, albo cisza w temacie, albo farmazon.Reszta na priv.Philipss pisze: ↑21.12.2021, 19:18Nie koloryzuj to że udaje się Wam kogoś pogonić to nic dziwnego w tak małym mieście jakim jest Tarnów, co do gaszenia petów ostatnimi miesiącami Unia zgasila ich więcej niektórzy potrzebowali aż pomocy medycznej.
Pytałeś o osoby z Unii którzy zachowali się nie nie ładnie, odpowiedziałem Ci ze ich już nie ma Wy dalej twierdzicie ze są więc jak mam z Wami logicznie rozmawiać ?? Skoro pierdolicie jedno i to samo cały czas odgrzewane kotlety z waszej strony już każdemu się przejadły !!
Cisza w temacie jaka cisza skoro odpowiadam na Twoje pytania zdrowy jesteś ??
Za to zapytałem Ciebie o wasze osoby co do których mamy zastrzeżenia i tu jest cisza
Piszesz o formie Unii że jest znikoma w mieście więc skąd tyle wykrojonych waszych barw mamy plus we wrześniu wyjebana wasza flaga "RT" przestańcie ćpać mefedron bo zaniedlugo napiszecie ze jesteście najlepsi w Polsce Unia była jest i będzie uświadomcie to sobie.
-
@Philipss
Wasza forma? Proszę wytłumacz mi w takim razie poziom Waszej formy i "naszej" potrzeby pomocy medycznej na przykładzie nie tak dawnych wydarzeń na krakowskiej, w której to jednak Wasi koledzy ucierpieli. Nie byliście w stanie się zebrać nawet większa ekipą.
Wasza forma? Proszę wytłumacz mi w takim razie poziom Waszej formy i "naszej" potrzeby pomocy medycznej na przykładzie nie tak dawnych wydarzeń na krakowskiej, w której to jednak Wasi koledzy ucierpieli. Nie byliście w stanie się zebrać nawet większa ekipą.
-
Czy to nie od Was D.M trafił do szpitala w tym dniu czy nie wypierdalaliscie spod dyskoteki w górę rynku jak puściła się za Wami nasza cześć bandy jedynie co umieliscie zrobić za gazować lokal później i uciec jest filmik z tego wydarzenianieskumalemtypa pisze: ↑22.12.2021, 13:48@Philipss
Wiec skończ pierdolic farmazony.
-
ucierpieli ? wypsikaliście gaz i długa w rynek ;) ps. wrzucacie na swoj kumaty profil na insta rzekomo patyka... a to zupełnie inna osoba ;) patyk został pogoniony i od jesieni 2018r (prywatny konflikt) oraz po akcji rozjebania się definitywnie pogodniony i nie pokazuje sie na z3. Swoja droga dziwne ze go jeszcze nie wkreciliscie do siebie, wyjebany z Unii konfidet ... idealny MG. Siejecie farmazon i wrzucacie zupełnie innego chłopaczka, a bzyku dalej tolerowany ;) E.M sam bzyka cisnal na profilu mlodej tarnovii a teraz brat za brata ? :)nieskumalemtypa pisze: ↑22.12.2021, 13:48@Philipss
-
Odpiszę Ci, żeby nie było niedomówień.Philipss pisze: ↑21.12.2021, 21:55Jakie odbijanie piłeczki
Pytałeś o osoby z Unii którzy zachowali się nie nie ładnie, odpowiedziałem Ci ze ich już nie ma Wy dalej twierdzicie ze są więc jak mam z Wami logicznie rozmawiać ?? Skoro pierdolicie jedno i to samo cały czas odgrzewane kotlety z waszej strony już każdemu się przejadły !!
Za to zapytałem Ciebie o wasze osoby co do których mamy zastrzeżenia i tu jest cisza
Piszesz o formie Unii że jest znikoma w mieście więc skąd tyle wykrojonych waszych barw mamy plus we wrześniu wyjebana wasza flaga "RT" przestańcie ćpać mefedron bo zaniedlugo napiszecie ze jesteście najlepsi w Polsce Unia była jest i będzie uświadomcie to sobie.
Jeżeli chodzi o pierwszą część Twojej wypowiedzi.To w ostatnich latach, wszystkie sytuację z całą masą osób od was, które mają coś za uszami, kończyło się zawsze tym, że nigdy nie odnieśliście się do tych osób, tylko zawsze odbijanie piłeczki i gadka z waszej strony na temat kilku osób (najczęściej pogonionych lata temu).Ty akurat jesteś wyjątkiem i rzeczywiście odpisałeś (nie potrzebna moja aluzja w Twoją stronę).
Co do osoby, nie osób, o którą Ty zapytałeś.Odpisałem, że sprawa jest kulawa.Na tą chwilę nie napiszę Ci nic czego byś nie wiedział.
Co do flagi, to duży plus dla was, nie ma co pierdolić.Co do innych krojonych barw, to nie będę wchodził w dyskusję, bo wywiążę się nie potrzebna kłótnia na tym forum.Obaj wiemy jak zdobywacie sporą część barw.
-
ot co pisze: ↑23.12.2021, 18:13Odpiszę Ci, żeby nie było niedomówień.Philipss pisze: ↑21.12.2021, 21:55Jakie odbijanie piłeczki
Jeżeli chodzi o pierwszą część Twojej wypowiedzi.To w ostatnich latach, wszystkie sytuację z całą masą osób od was, które mają coś za uszami, kończyło się zawsze tym, że nigdy nie odnieśliście się do tych osób, tylko zawsze odbijanie piłeczki i gadka z waszej strony na temat kilku osób (najczęściej pogonionych lata temu).Ty akurat jesteś wyjątkiem i rzeczywiście odpisałeś (nie potrzebna moja aluzja w Twoją stronę).
Co do osoby, nie osób, o którą Ty zapytałeś.Odpisałem, że sprawa jest kulawa.Na tą chwilę nie napiszę Ci nic czego byś nie wiedział.
czyli mówiąc krótko, kitracie frajerów?
-
Też zastanawia mnie Craxa z Tyskimi. Mecz gdzie była opcja spotkać Wisłe, a pewniakiem był Ruch na trybunie na przeciwko. Podobno z powodu braku załatwienia biletów przez klub.
Zabawne cyfry podaje Unia z Ruchem. GKS 550 osób(trochę zabrakło do kompletu z powodu niestety chujowej godziny zbiórki - 13:15 w poniedziałek), Unii widać, że było więcej, ale czytałem relacje, że 800, a na jednej nawet prawie 900 osób. Warto sobie porównać fotki gdzie myślę, że te 50 osób różnicy, może 100 to taki już naprawdę max. Podobna sytuacja jak Elana w Katowicach, gdzie po zsumowaniu wszystkich cyfr podanych na fb wychodziły różnice rzędu 100 osób nadwyżki hehe. Nie sledzę cyfr wyjazdowych Wisły, ale WRE mogli by się nauczyć poprawnie liczyć bo potem wychodzą takie kwiatki, a nie pompować DOBRE cyfry do przesady, że potem wygląda to komicznie jak ktoś wie realnie ile kogo gdzie było i kto ile dostał biletów ;)
Zabawne cyfry podaje Unia z Ruchem. GKS 550 osób(trochę zabrakło do kompletu z powodu niestety chujowej godziny zbiórki - 13:15 w poniedziałek), Unii widać, że było więcej, ale czytałem relacje, że 800, a na jednej nawet prawie 900 osób. Warto sobie porównać fotki gdzie myślę, że te 50 osób różnicy, może 100 to taki już naprawdę max. Podobna sytuacja jak Elana w Katowicach, gdzie po zsumowaniu wszystkich cyfr podanych na fb wychodziły różnice rzędu 100 osób nadwyżki hehe. Nie sledzę cyfr wyjazdowych Wisły, ale WRE mogli by się nauczyć poprawnie liczyć bo potem wychodzą takie kwiatki, a nie pompować DOBRE cyfry do przesady, że potem wygląda to komicznie jak ktoś wie realnie ile kogo gdzie było i kto ile dostał biletów ;)
-
Wisły z Unią to raczej nie. Natomiast pewnym było, że zajadą i będą z Ruchem. Cracovia była pytana przez organizatorów parę tygodni przed meczem jaką chcą pule biletów, ale bez reakcji. Potem można było dostać bilety bez problemu przez internet. Unia miała pół hali 700 biletów, a drugie pół było w normalnej sprzedaży i cześć tych biletów tez wykupiła Unia.
W relacji Unii jest 750os. Mocno tam było dobite, więc mogło być coś koło tego.
Kolega który pytał o zasady rozgrywek, to nie zmieniło się nic w sprawie Play offów. To był Puchar Polski. Turniej w którym grają najlepsze 4 drużyny po pierwszych 4 rundach. Zawsze jest rozgrywany w jednym mieście dzień po dniu.
Kolega który pytał o zasady rozgrywek, to nie zmieniło się nic w sprawie Play offów. To był Puchar Polski. Turniej w którym grają najlepsze 4 drużyny po pierwszych 4 rundach. Zawsze jest rozgrywany w jednym mieście dzień po dniu.
-
Jak wygląda sytuacja w Brzeszczach? miejscowy Górnik ma spine z Wisla z tego miasta? Przejezdajac pre miasto mozna zobaczyc rozwalone grafy jednych i drugich jak wyglada obecnie tam sytuacja?
-
Dla ścisłości to najlepsza czwórka po dwóch rundach. Gdyby było po czterech to byłoby o wiele ciekawiej bo grały by Unia,GKS K.,GKS T. I JastrzębieGhost84 pisze: ↑29.12.2021, 12:51Wisły z Unią to raczej nie. Natomiast pewnym było, że zajadą i będą z Ruchem. Cracovia była pytana przez organizatorów parę tygodni przed meczem jaką chcą pule biletów, ale bez reakcji. Potem można było dostać bilety bez problemu przez internet. Unia miała pół hali 700 biletów, a drugie pół było w normalnej sprzedaży i cześć tych biletów tez wykupiła Unia.
-
A napis ksc,jg na przestrzelonych grafach Wisły to myślisz, że Górnik napisał?AkcjaOfensywa pisze: ↑29.12.2021, 14:42Jak wygląda sytuacja w Brzeszczach? miejscowy Górnik ma spine z Wisla z tego miasta? Przejezdajac pre miasto mozna zobaczyc rozwalone grafy jednych i drugich jak wyglada obecnie tam sytuacja?
-
-
[link]
Ja to tylko tak zostawię bo wydaje mi się że ktoś pisał o gaszeniu petów w Tarnowie..
Jestem od kilku lat na kibicowskej emeryturze ale chyba sytuacja wygląda trochę inaczej niż piszą tu naczelni propagandziści z Bandrowskiego na czele z kolegą ot co i 1952. Najpierw flaga teraz wjazd na mecz.. Może i mieliście swoje 5 minut ale najwyraźniej było wyjątkowo krótkie i się skończyło ;)
Wszystkiego dobrego w nowym roku
Ja to tylko tak zostawię bo wydaje mi się że ktoś pisał o gaszeniu petów w Tarnowie..
Jestem od kilku lat na kibicowskej emeryturze ale chyba sytuacja wygląda trochę inaczej niż piszą tu naczelni propagandziści z Bandrowskiego na czele z kolegą ot co i 1952. Najpierw flaga teraz wjazd na mecz.. Może i mieliście swoje 5 minut ale najwyraźniej było wyjątkowo krótkie i się skończyło ;)
-
Przegonili towarzystwo 'ekipy' której chuliganka kończy się na ostatniej butli gazu, mocny pstryczek w nos na ten nowy rokRodowity1928 pisze: ↑01.01.2022, 16:52[link]