Brak jakichkolwiek relacji
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
Jakie relacje Ogrodnika Kobior - Legia Warszawa
-
Ogrodnik po odbiciu koalicji wrwe ma z Legia układ chuliganski.
Huragan Krużewniki .
-
... Support Your Local Football Team ..
-
-
-
Wystarczyłoby żebyś przeczutał historie miasta i byś wiedział że to nie bezsens. "Bialski" nie jest od słowa Bielsko, taka mała podpowiedź.szwadron97 pisze: ↑06.12.2021, 23:03Co za bez sens bialski klub jakby byli z miasta Bialsko - BiałaThe-Best.Dobry-Ziom pisze: ↑06.12.2021, 08:00"BKS Stal Bielsko-Biała (pełna nazwa: Bialski Klub Sportowy Stal Bielsko-Biała) – polski klub piłkarski z siedzibą w Bielsku-Białej. Założony w roku 1922, z inicjatywy mieszkańców Białej Krakowskiej. Występuje obecnie (sezon 2020/21) w klasie okręgowej. Skrót BKS często błędnie jest interpretowany jako Bielski Klub Sportowy."
-
Jak Lechia podchodzi do ziomali Stomilu z Nowej Huty i Plocka, i jak oni do Lechii. Pozdrawiam
-
No właśnie fajnie jakby ktoś z Lechii to przedstawił. Pamiętam jak po akcji Wisły Płock (?) pod kasami Górnika Z. gdzie jedna z tych ekip nie dobiegła, albo dobiegła za późno w starej hucie nastąpiła taka euforia, że np na osiedlu Na Stoku wymalowano jakiś napis pro-Lechia i bynajmniej nie dokonali tego tamtejsi Wiślacy.
Osobiście wydaje mi się, że nie może być żadnego tematu na linii BKS-HKS przez waflowanie się tych drugich z cracovią.
No ale może pierdolę.
Osobiście wydaje mi się, że nie może być żadnego tematu na linii BKS-HKS przez waflowanie się tych drugich z cracovią.
No ale może pierdolę.
-
Lechia tak kocha Hutnik kal Motor...
https://www.youtube.com/watch?v=zLWKQhN-U_4
Chyba że czegoś nie wiem to niech ktoś mnie uświadomi.
-
okrutnie się obnażyłeś w ostatnim zdaniu i to właściwie zamyka sprawęfactoryproject pisze: ↑08.03.2022, 20:40Lechia tak kocha Hutnik kal Motor...
-
Zatem jeśli możesz to oświeć mnie.Nie każdy ma taką wiedzę jak Ty.znajomydżeniferlopez pisze: ↑08.03.2022, 23:59okrutnie się obnażyłeś w ostatnim zdaniu i to właściwie zamyka sprawę
-
przypalowiec z forum pisze: ↑08.03.2022, 21:09No jak w kwestii Hutnika jestem pewien ze nic sie nie zmienilo tak w kwestii Motoru przy okazji powstania WRWE (wspólny wróg łączy) relacje z Motorem mogly sie polepszyc ale to musieliby wypowiedziec sie zainteresowani, jesli to nie tajemnica ;)
Z tego co wiem to kibice Motoru i Lechii dawno już żyją ze sobą neutralnie ;)
ps.mógł by ktoś opisać jakie zgody/układy miała Odra Wodzisław ? i czy teraz mają jakiegoś nie oficjalnego koalicjanta ?Pytam bo ta ekipa jest dla mnie zagadką ,ale na plus ;)
WODA NIEGAZOWANA 

-
-
po 1 Płocka jak już coś ,a po 2 widać ze masz kompleksy.
Bez odbioru.
Petrochemia Płock
Przejebane, siedzi dorosły chłop przed komputerem i pilnuje żeby nikt nie napisał „Płock” z małej, bo wtedy od razu dzielnie wkracza reaguje he he, pomijając to ze Płock to istotnie tak niesamowite miejsce do życia ze wzbudza u innych zazdrość i kompleksy ha ha
-
Napiszesz ty kiedyś jednego posta, w którym się do kogoś nie sprujesz?lepszyodciebie pisze: ↑11.03.2022, 12:14Przejebane, siedzi dorosły chłop przed komputerem i pilnuje żeby nikt nie napisał „Płock” z małej, bo wtedy od razu dzielnie wkracza reaguje he he, pomijając to ze Płock to istotnie tak niesamowite miejsce do życia ze wzbudza u innych zazdrość i kompleksy ha ha
A po prostu lubie się pośmiać z chłopaków w rozciągniętych dresach, którzy zmarnowali swoje smutne życia poświęcając je dla byle 3-ligowych klubików. A z ludzi poprawiających innych w stylu „jak nie napiszesz nazwy mojej szlachetnej wichury wielka literą to jesteś gupi i masz kompleksy”, dla których szczytem finezji jest lektura tabeli ekstraklasy mam jeszcze większy ubaw.
Mam nadzieje ze pomogłem
Mam nadzieje ze pomogłem
-
W czymś lepsi są ci, którzy kibicują mistrzom ekstraklasy, którzy w Europie odpadają z potęgami z Kazachstanu czy Łotwy?
-
przeciez to jakis idiota mysi ze jest kims waznym bo jego druzyna gra w ekstraklasie
-
Idąc dalej zgodnie z jego logiką: największymi wygrywami wśród kibiców w Polsce są typy z polskiego fanklubu Barcelony czy innego Juwentusu :D
-
W ostatnim czasie powiedzmy na przełomie ostatnich 6 miesięcy pojawiło się tutaj wielu "lepszych ode mnie". A życie potrafi być przewrotne i to bardzo moi drodzy "lepsi od innych". Karna czasami potrafi wrócić z taką siła, że takim "lepszym" pozostaje tylko sznurek bo ludzka psychika to nie gra komputerowa czy lansowanie się w ciuchach, które teraz są na topie... Najpierw będzie pucha, a po kryminale w 99% takich przypadków jak w/w osobnicy bezdomność, w której żeby się odnaleźć nie tylko liczą się mięśnie, ale przede wszystkim szacunek do drugiego człowieka...
Przepraszam, że nie na temat...
Przepraszam, że nie na temat...
Przednie są te analizy forumowych psychologów-rozkminiaczy spod Żabki. Wy macie wszyscy razem do kupy chociaż 100 wyjazdów? Tu nie chodzi o to, ze większość z was zjebała sobie życie jeżdżąc za jakimiś gównoklubami, a bardziej o to ze co jeden to bardziej niedojebany życiowo. Dlatego podwójny ubaw z tutejszych tępaków w rozciągniętych dresach, co myślą ze są jacyś ogarnięci i kumaci a zaraz poprzesiadają się na rowery bo ich cena paliwa i gazu zmiecie z planszy ha ha
PS jakby któraś chciała dorobić w tym trudnym dla was czasie to zatrudnię do mycia kibla, okien i samochodu, zawsze lepiej wspierać rodzime biedne k**** niż te ukrainskie
PS jakby któraś chciała dorobić w tym trudnym dla was czasie to zatrudnię do mycia kibla, okien i samochodu, zawsze lepiej wspierać rodzime biedne k**** niż te ukrainskie
-
no to teraz ciagnij sie stad panie zarobas w wyprasowanym garniaku wystarczy ze rodzina wie zes glupi nie musisz tego nikomu wiecej oglaszac
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja
Słuchaj kundlu, od ciągnięcia to jest twoja matula spod Donbasu i (o ile jeszcze żyje) to nikt nie będzie jej wyręczał. A ja - z uwagi na to ze jestem na tym forum od +20 lat i mam więcej wyjazdow niż ona ruskich kutasów w gardle - będę śmiał się z takich podludzkich śmieci jak ty kiedy tylko najdzie mnie ochota na obcowanie ze ścierwem. Przeczytaj cztery razy żebyś załapał bo wiem ze dłuższe niż etykieta po Tatrze Mocnej i zamiast siedzieć na necie korzystaj z weekendu bo za dwa dni znowu arbeit macht frei he he
-
no coz temu panu juz sie pomoc nie da koles jest na tym forum ponad 20lat a internet pewnie ma juz od 50lat taki zarobas damskie nie boli wymysl cos jeszcze
-
Toż to chyba sam Kulczyk z zaświatów pisze. Ciekawe jak byś się odszczeknął ludziom zamożniejszym od ciebie, którzy mieliby cię za takie samo ścierwo, jak ty biedniejszych od siebie.lepszyodciebie pisze: ↑12.03.2022, 13:42Przednie są te analizy forumowych psychologów-rozkminiaczy spod Żabki. Wy macie wszyscy razem do kupy chociaż 100 wyjazdów? Tu nie chodzi o to, ze większość z was zjebała sobie życie jeżdżąc za jakimiś gównoklubami, a bardziej o to ze co jeden to bardziej niedojebany życiowo. Dlatego podwójny ubaw z tutejszych tępaków w rozciągniętych dresach, co myślą ze są jacyś ogarnięci i kumaci a zaraz poprzesiadają się na rowery bo ich cena paliwa i gazu zmiecie z planszy ha ha
Było pisane kilka razy, nie twoja liga ale wysil się trochę internetowcu.
A widzisz, ubaw mam ze szczerbatych tępaków po podstawówce, a ze zazwyczaj te same tępaki żyją i zdychają puste i smutne w wynajętej kawalerce i skoda octavia w garażu to już nie moja wina tylko logiczny ciąg przyczynowo-skutkowy he he
Żeby być bardziej dokładnym to od Mundialu w 98, tyle że to czasy modemów i naliczania opłat godzinowych wiec ty jeszcze wtedy leżałeś w kondomie za łóżkiem.ziemniak28 pisze: ↑12.03.2022, 14:03no coz temu panu juz sie pomoc nie da koles jest na tym forum ponad 20lat a internet pewnie ma juz od 50lat taki zarobas damskie nie boli wymysl cos jeszcze
Zastanowiłeś się nad oferta pracy? Będziesz sprzątał na kolanach jak ukraiński pies czy dzieki banderowskim korzeniom rodziców już latasz na statusie uchodźcy po kasę z mopsu?
-
haha patrzcie jaki hardy frajer sprzed monitorka jezdzi pewnie jakims ferrari czy porsche tylko zapomnial dodac ze w grze komputerowej to chyba syn muska
Nie odniosłeś się do oferty zarobku, którym mógłbyś zaspokoić potrzeby finansowe całej skundlonej familii palącej wroty z Ukrainy, zamiast tego ujawniłeś się jako dumny posiadacz i użytkownik Skody Octavia ha ha. Oczywiście, w celu poprawy własnego samopoczucia w ramach dysonansu poznawczego wmawiasz sobie ze każdy wkoło jest takim takim nieudacznikiem i śmieciem co zdechnie pod osiedlowym solarium. Pocieszne, ale tacy jak ty tez musza żyć he he
-
Kikego wy chu.ja gadacie z tym przyglupem?
Przecież ciebie anonimie z internetu przerosło nawet doczytanie skąd jestem to co ty tu szczekasz przygłupie znikąd? Dla ciebie i reszty podludzi twojego pokroju mogę być nawet 14 latkiem z jakiegoś Bytomia, który ma 124 konta - ważne ze to ja mogę kupić cię razem z rodzina i kolegami, a nie odwrotnie he he
-
Milionerze, internetowy chuliganie, kupić możesz rodziny itd, ale jak do tej pory mózgu sprawnie pracującego dla siebie nie kupiłeś... Twoje posty to czysty kompleks z dzieciństwa? W domu się nie przelewało? Rodzice pili?lepszyodciebie pisze: ↑12.03.2022, 15:23Przecież ciebie anonimie z internetu przerosło nawet doczytanie skąd jestem to co ty tu szczekasz przygłupie znikąd? Dla ciebie i reszty podludzi twojego pokroju mogę być nawet 14 latkiem z jakiegoś Bytomia, który ma 124 konta - ważne ze to ja mogę kupić cię razem z rodzina i kolegami, a nie odwrotnie he he
-
lepszyodciebie, proste pytanie: za kim jesteś?
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
A ty jesteś z Cracovii czy Arki ze czujesz się urażony? raczej nie , to na c*** się produkujesz i szukasz sensacji tam gdzie jej nie ma? z Górnikiem mamy kontakty takie jakie mamy i raczej twoje pierdolenie tego nie zmieni a naszymi zgodami sobie mordy nie wycieraj :)przypalowiec z forum pisze: ↑03.04.2022, 23:35Pytanie do kibiców Lecha, bo generalnie chyba jesteście jedyną ekipą, która przez "szacunek z dawnych lat" jako tako trzyma cały czas neutral z kibicami Górnika, a ci natomiast cisną Arkę i Cracovię (wasze zgody) od ku*ew i świń.
To nie jest tak, ze jak brata komus wyzywaja to się nie udaje ze deszcz pada tylko mimo nawet pozytywnych relacji trzeba zareagować?
-
Przecież zabrscy cisną swojej byłej zgodzie.
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
Również chodzi o to, że Arka i Cracovia mają zgody z GŚ, które automatycznie są kosami Górnika.
-
nick zobowiązuje
-
Dyskobolia Grodzisk - byłe zgody i układy, bo nie kojarzę ? Ewentualnie jakieś dobre relację (obecnie Start Gniezno, w przeszłości chyba coś tam z Polonią Warszawa, a poza tym) ?