Europejskie puchary 2021/22
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie puchary 2021/22
To chyba dobrze świadczy o tych ekipach że gamonie nie wiedzą co?
nikodem pisze: 11.12.2021, 09:24 To na pewno Widzew sie ustawił?bo troche dziwi mnie ze milicja z Gdanska dała info
Koalicja Raków,Lechia i Śląsk
Odbanowany, wyszedłeś na kumacza roku.
I ty śmiesz pisać o internetowej propagandzie?
To samo Inne twoje koleżanki po szalu.
W 2006 roku jak Lech grał w Warszawie i był z nimi Spartak to z Legia nie siedziało wtedy CSKA ?nikodem pisze: 11.12.2021, 15:19 Przeciez LPH to trzyma ze spartakiem od lat,zanim wam romans z cska się snił.
-
The-Best.Dobry-Ziom
Kiedy mendy wypuszczą widzewiaków którzy dali się wczoraj wyłapać bo jak na razie na zbiórkę dla J.W. wpłacił oficjalnie tylko ich fc z Końskich zawrotną kwotę 20 zł?
https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1
Musisz tym wszędzie spamować baranie?
Lata info że był i Stomil, Lechia Śląsk Raków Motor Wisła P. Miedź
Farmazon?
Farmazon?
-
Mareczek86
Poczekaj, aż nikodem sobie przypomni kto się ustawił lub przeczyta gdzieś na necie ;)
Skoro taki kumaty jestes odnieś sie do mojego pytania w temacie zAchodniopormskim. Z tego co czytam reprezentujesz Pogon SZ
-
The-Best.Dobry-Ziom
Podobno moskiewskich koni oficjalnie wtedy nie było ale na następnym meczu tych drużyn może pojawić polski Bohater określany ostatnim Żołnierzem Wyklętym Janusz Waluś. Najwięcej zależy od Was. Pomóżmy rodakowi odzyskać wolność na https://zrzutka.pl/an4n2e albo na kończącej się
https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1.
Scierwo jebane obudziło sie i juz pisze farmazonyThe-Best.Dobry-Ziom pisze: 12.12.2021, 07:13Podobno moskiewskich koni oficjalnie wtedy nie było ale na następnym meczu tych drużyn może pojawić polski Bohater określany ostatnim Żołnierzem Wyklętym Janusz Waluś. Najwięcej zależy od Was. Pomóżmy rodakowi odzyskać wolność na https://zrzutka.pl/an4n2e albo na kończącej się
https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1.
-
Łysy z Huty
Ważne że na koszulkach i dziarach groźne hasła.
-
emigRacja1920
Tak z nienawiścią do Legii ale.. jak mieli sie nie przyznac jak kamery i swiadkowie "psy" ?
Normalnie.emigRacja1920 pisze: 17.12.2021, 05:53 Tak z nienawiścią do Legii ale.. jak mieli sie nie przyznac jak kamery i swiadkowie "psy" ?
Wie ktoś może w jakich terminach zaczną się eliminacje do LM i LK z udziałem polskich klubów ??
90minut.pl
Jak tam nic nie ma o przyszłym sezonie europejskich pucharów ..
Nie dam sobie ręki uciąć, ale jak dobrze pamiętam to w połowie lipca wszystko startuje +/- .S.J. pisze: 15.05.2022, 12:25 Wie ktoś może w jakich terminach zaczną się eliminacje do LM i LK z udziałem polskich klubów ??
Puchar Konfederacji
Pierwsza runda kwalifikacyjna 7 lipca 2022 14 lipca 2022
Liga Mistrzów
Pierwsza runda kwalifikacyjna 5-6 lipca 2022 12–13 lipca 2022
Wszystkie te nasze asy już od 1 rundy zaczynają.
Liga Mistrzów
Dzięki ;) Teraz pozostaje czekać na potencjalnych rywali ..ban82 pisze: 15.05.2022, 16:02 Puchar Konfederacji
Liga Mistrzów
Potencjalni rywale Kolejorza w eliminacjach Ligi Mistrzów.S.J. pisze: 15.05.2022, 16:40Dzięki ;) Teraz pozostaje czekać na potencjalnych rywali ..ban82 pisze: 15.05.2022, 16:02 Puchar Konfederacji
Liga Mistrzów
- Quarabag FK,
- Malmö FF,
- Łudogorec Razgrad,
- Sheriff Tyraspol,
- CFR Cluj lub FC Steaua Bukareszt,
- FK Bodø/Glimt,
- Ferencvárosi TC,
- Slovan Bratysława,
- Helsingin Jalkapalloklubi (HJK),
- The New Saints F.C. (TNS),
- FK Žalgiris Wilno,
- Lincoln City F.C.,
- Shamrock Rovers F.C.,
- 2 z zespołów: Linfield F.C., Zrinjski Mostar, mistrz Luksemburga (jeśli będzie nim F91 Dudelange lub Fola Esch), mistrz Słowenii (jeśli będzie nim NK Maribor).
No ciężko będzie jak się źle trafi ,ale życzę Lechowi LM i będę im kibicował ,z resztą jak wszystkim polskim klubom w pucharach .5 drużyn spokojnie do ogrania ,ale przy wzmocnieniach mogą powalczyć z każdym z tych "tuzów " :) Kibicowsko chyba najciekawszy był by Slovan (jak się nie mylę mają układ czy tam zgodę z Ruchem i Wisłą ,albo Malmö FF .OskarX pisze: 15.05.2022, 19:33Potencjalni rywale Kolejorza w eliminacjach Ligi Mistrzów.S.J. pisze: 15.05.2022, 16:40Dzięki ;) Teraz pozostaje czekać na potencjalnych rywali ..ban82 pisze: 15.05.2022, 16:02 Puchar Konfederacji
Liga Mistrzów
- Quarabag FK,
- Malmö FF,
- Łudogorec Razgrad,
- Sheriff Tyraspol,
- FK Bodø/Glimt,
- Ferencvárosi TC,
- Slovan Bratysława,
- FK Žalgiris Wilno,
- Lincoln City F.C.,
- Shamrock Rovers F.C.,
- 2 z zespołów: Linfield F.C., Zrinjski Mostar, mistrz Luksemburga (jeśli będzie nim F91 Dudelange lub Fola Esch), mistrz Słowenii (jeśli będzie nim NK Maribor).
Pierwsza 8 i pozamiatane niestetyS.J. pisze: 15.05.2022, 20:32No ciężko będzie jak się źle trafi ,ale życzę Lechowi LM i będę im kibicował ,z resztą jak wszystkim polskim klubom w pucharach .5 drużyn spokojnie do ogrania ,ale przy wzmocnieniach mogą powalczyć z każdym z tych "tuzów " :) Kibicowsko chyba najciekawszy był by Slovan (jak się nie mylę mają układ czy tam zgodę z Ruchem i Wisłą ,albo Malmö FF .OskarX pisze: 15.05.2022, 19:33Potencjalni rywale Kolejorza w eliminacjach Ligi Mistrzów.
- Quarabag FK,
- Malmö FF,
- Łudogorec Razgrad,
- Sheriff Tyraspol,
- FK Bodø/Glimt,
- Ferencvárosi TC,
- Slovan Bratysława,
- FK Žalgiris Wilno,
- Lincoln City F.C.,
- Shamrock Rovers F.C.,
Ruch to jeżeli się dobrze orientuję to nie ma zgody ze Slovanem od paru lat. Pod względem sportowym rzeczywiście jest kilka mocnych drużyn ale każda jak najbardziej do przejścia. Z kolei kibicowsko to my jesteśmy tutaj top. Ja osobiście chciałbym trafić na Slovan (bliski wyjazd, byłem w Bratysławie przy okazji manifestacji antyislamskiej i trochę się działo, więc dobrze wspominam to miasto), Ferencvaros (zgoda Śląska także byłby fajny dodatek z rodzimego podwórka) bądź Żalgiris (już mieliśmy okazję z nimi grać, niestety nie byłem na tym wyjeździe a bardzo chętnie zobaczyłbym Wilno).S.J. pisze: 15.05.2022, 20:32No ciężko będzie jak się źle trafi ,ale życzę Lechowi LM i będę im kibicował ,z resztą jak wszystkim polskim klubom w pucharach .5 drużyn spokojnie do ogrania ,ale przy wzmocnieniach mogą powalczyć z każdym z tych "tuzów " :) Kibicowsko chyba najciekawszy był by Slovan (jak się nie mylę mają układ czy tam zgodę z Ruchem i Wisłą ,albo Malmö FF .OskarX pisze: 15.05.2022, 19:33Potencjalni rywale Kolejorza w eliminacjach Ligi Mistrzów.
- Quarabag FK,
- Malmö FF,
- Łudogorec Razgrad,
- Sheriff Tyraspol,
- FK Bodø/Glimt,
- Ferencvárosi TC,
- Slovan Bratysława,
- FK Žalgiris Wilno,
- Lincoln City F.C.,
- Shamrock Rovers F.C.,
-
Doktor P(r)awica
A ja szczerze mówiąc zawsze miałem podejście odwrotne. Grając w pucharach chciałem czegoś innego, albo wyjazdu na 30 osob gdzieś na totalne zadupie, albo meczu z jakąś fajną ekipą z innego kraju, która reprezentuje inna kulturę kibicowania i styl.OskarX pisze: 15.05.2022, 23:33Ruch to jeżeli się dobrze orientuję to nie ma zgody ze Slovanem od paru lat. Pod względem sportowym rzeczywiście jest kilka mocnych drużyn ale każda jak najbardziej do przejścia. Z kolei kibicowsko to my jesteśmy tutaj top. Ja osobiście chciałbym trafić na Slovan (bliski wyjazd, byłem w Bratysławie przy okazji manifestacji antyislamskiej i trochę się działo, więc dobrze wspominam to miasto), Ferencvaros (zgoda Śląska także byłby fajny dodatek z rodzimego podwórka) bądź Żalgiris (już mieliśmy okazję z nimi grać, niestety nie byłem na tym wyjeździe a bardzo chętnie zobaczyłbym Wilno).S.J. pisze: 15.05.2022, 20:32No ciężko będzie jak się źle trafi ,ale życzę Lechowi LM i będę im kibicował ,z resztą jak wszystkim polskim klubom w pucharach .5 drużyn spokojnie do ogrania ,ale przy wzmocnieniach mogą powalczyć z każdym z tych "tuzów " :) Kibicowsko chyba najciekawszy był by Slovan (jak się nie mylę mają układ czy tam zgodę z Ruchem i Wisłą ,albo Malmö FF .OskarX pisze: 15.05.2022, 19:33
Potencjalni rywale Kolejorza w eliminacjach Ligi Mistrzów.
- Quarabag FK,
- Malmö FF,
- Łudogorec Razgrad,
- Sheriff Tyraspol,
- FK Bodø/Glimt,
- Ferencvárosi TC,
- Slovan Bratysława,
- FK Žalgiris Wilno,
- Lincoln City F.C.,
- Shamrock Rovers F.C.,
Przykładowo taki Slovan (gdybyśmy my go wylosowali). Na c*** mi kolejny mecz z cala ta otoczko o konfidentach, WRWE, sześćdziesiątkach i inne pierdoly. Pol sektora gości w Poznaniu to by Polacy byli Wystarczy mi tego gowna w Polsce, grajac w pucharach chcialem zawsze czegos innego. Do tego wiadomo ze zapewne całe miasto i dojazdowe okolice by byly zajebane policja.
Przykładowo taki mecz Zagłębie Partizan. Na sektorze w Lubinie było więcej Polaków niż Serbów. Oczywiście wyjazd do Serbii fajna sprawa, ale mimo wszystko moje prywatne podejście było zawsze takie, że chciałem coś innego. W tym wypadku takie lewicujace Malmo albo ciekawe i troche egzotyczne (bo rumunska scena jest malo w Polsce znana) Cluj/Bukareszt. Ale to oczywiscie moje podejscie. Życze kazdemu fajnych przygod w pucharach bo jest to zajebista odskocznia od tej polskiej nudnej czasem do szpiku kosci sceny.
Jaga miala wyjazd na Aris Saloniki.
4 ekipy ktore wyjada z polski na wyjazdy to Lech, Rakow, Pogon i Lechia. Pilkarsko pewnie skonczy sie jak zawsze, maxymalnie 1 druzyna dojdzie do fazy grupowej obojetnie ktorej ligi. Chyba, ze Rakow pozytywnie zaskoczy.
Kibicowsko, mocno. Lech to wiadomo, gdzie by nie pojechali to zrobia swoje. Pogon napewno ma potencjal na zajebiste pokazanie sie na wyjazdach zagranicznych to samo Lechia (+ konkretne zgody). Co do Rakowa to nie wiem, napewno liczbowo nie ma sie co spodziewac tych tysiecy z pp ale raczej wstydu nie przyniosa.
4 ekipy ktore wyjada z polski na wyjazdy to Lech, Rakow, Pogon i Lechia. Pilkarsko pewnie skonczy sie jak zawsze, maxymalnie 1 druzyna dojdzie do fazy grupowej obojetnie ktorej ligi. Chyba, ze Rakow pozytywnie zaskoczy.
Kibicowsko, mocno. Lech to wiadomo, gdzie by nie pojechali to zrobia swoje. Pogon napewno ma potencjal na zajebiste pokazanie sie na wyjazdach zagranicznych to samo Lechia (+ konkretne zgody). Co do Rakowa to nie wiem, napewno liczbowo nie ma sie co spodziewac tych tysiecy z pp ale raczej wstydu nie przyniosa.
-
Futbolobnazony87
Z jakimi skutkiem walczy ta mała ekipa z Polski ?Monster96 pisze: 09.08.2021, 06:29Bardziej niż psy huliganom, zaszkodzili sobie sami huligani. Bądźmy szczerzy, nikt bardziej nie wystawia się na świecznik od aktualnych "huliganów". Bandyckie ciuchy, profile na istagramach, pozowanie do zdjęć, jeden zawodnik MMA będący huliganem w dniu ustawki dawał jakieś relacje i posty prawiąc o charakterze itp. Trzeba by być totalnym matołem, żeby nie skleić faktów, aktualnie teraz za kratami..ZIWPJB. pisze: 08.08.2021, 12:12 Ciągle te narzekanie na młodych itp. A kto ich wychował? no właśnie..
A co do tego że u nas bardziej moda na treningi, zawody itp to pewnie dlatego że psy skutecznie zastraszyły młodzież i ogolnie ruch kibicowski, przypały itp, wyroki za c*** wie co.
Młodzi nie są tak napaleni jak kiedyś ci z lat 90 czy wczesnych 2000, którzy mało kalkulowali i robili wszystko na spontanie z gorącą głową.
Młodzież teraz woli iść w trening, zawody itp. Już 3 na 3 w klatce walki były, niedługo zawody pewnie po 10 i legalne ustawki.
Państwo policyjne zrobiło swoje, i zapanowała komercja.
Zrobiła się moda na bycie groźnym i na pokazanie światu kim się jest i co w wolnym czasie się robi i to jest efekt. Jakoś są ekipy, które do lasu wyjść potrafią i dziwnym trafem jakoś dają radę. Co do inwigilacji popatrz na scene niemiecką i co tam się dzieje. W kuluarach co ciekawsze słychać też o małej ekipie z Polski, która regularnie również tam tańczy i potrafi nie chwalić się tym na prawo i lewo w internecie ;)
-
Futbolobnazony87
Wiem o kogo mu chodzi tylko nie wiem czy wygrywają czy nie dlatego zapytałem z jakim skutkiem