Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Kibicowska Warszawa
ale Dareczku ta Jessica jest z Zaglebia S wiec Twoj kumpel po szalu, a że z was warszawiaków lacha kreci? no coż każdy ma beczke ze sloika.
Wywozicie ich do lasu, przypalacie, łamiecie a wypominasz jakiś gaz? Masz tupet :)Dario1916 pisze: 26.11.2021, 20:10 Trzy konkretne pytania do kozaków z K6, bez napinki:
1. Czy to prawda, że kilka osób od was wybiegło do nas z gazem? Zwłaszcza ten jeden z dużą butlą...
2. Pisząc o zdecydowanie wygranym starciu - ktoś od was w ogóle do nas dobiegł żeby uznać to za starcie?
3. Zrywaliśmy się przed wami czy przed psami?
Szczere odpowiedzi zamknęłyby pyski szczekającej tu z zachwytu gawiedzi.
Nawet gdyby pojawiła się nasza relacja (w co wątpię) to i tak wierzylibyście w słowa rywala bo tak wam pasuje...
A dla koleżanek zza miedzy na koniec tylko tyle - do następnego :)
Interesy z malikiem i bratanem czarnuchem wazniejsze niż odegranie się na derbowym rywalu :D :D :D kolorowa warszawa :D
j**** urkaine
Ty to na wyjeździe do stolicy to byłaś w podsawówce, PKSem ze swoją klasą. Prujesz się of killu miesięcy o torebki, różowe koszulki etc jak nastoletnia internetowa dziwka. Ch wiesz i nawet ch w życiu nie widziałaś, poza tym co w internetach wyczytałaś i tylko wstyd Widzewowi przynosisz. Zapytaj się mamy gdzie są zapałki bo najwyraźniej mnie słyszałaś za 1szym razem.Jessica B. pisze: 27.11.2021, 21:21Już się tak nie bulwersuj Daria, bo ci się zwieracze zacisną i chłopcy z TB95 będą mieli problem żeby cię ana(L)nie wyruchać :)Daria 997 pisze: 27.11.2021, 20:42
Jestem warszawską obciągarą gimnazjalną, a na wyjazdy jeżdżę od 2018 roku, wtedy to jeszcze obaj moim ojcowie (Hanior i Dozo) brali mnie na dwa baty i było mi cudownie. Polonia wyjaśniła mnie elegancko jak mi gazem po ryju popsikali. Wiadomo już że z nas dwóch to ja jestem szmatą, jakby nie było...
PS. pierwszy raz na wyjeździe (L) byłem w sezonie 91/92, więc jesteś dla mnie zwykłym smarkiem, dzieciakiem i co najwyżej nadajesz się na koleżankę do ruchania dla Doza :)
I tak na marginesie, ten wasz fc Polonia wcześniej czy później się odbije czkawką i na was rozpruje bo oni inaczej nie potrafią.
Twoje życie to kibice.net i pokazujesz to w każdym swoim poście, tak samo jak dozo przerobiasz wiadomości co już pokazuje że jesteś zwykłym farmazonem. Masz kilka kont którymi sobie przyklaskujesz i najlepsze opisujesz siebie Nickiem damskim i to nie jednym a wiesz damskie nie bolą .Jessica B. pisze: 27.11.2021, 17:31 Znam wiele osób, a jeszcze więcej ludzi ze świata realnego zna mnie :) Ty zakompleksiony pedry(L)ku :)
Im więcej takich cipeczek jak ty i Daria to w to mi graj :)
Dozo zniknął, zrób to samo i wszystkich tu bardzo uszczesliwisz .
Huragan Krużewniki .
-
Stadionowy
Tu jest wypowiedz tego schizofrenika na temat liczby KSP. Czyli nie dość że co chwile zmienia wersję gdzie był i komu kibicuje to jest też zwykłym farmazonem. To że podpisuje sie jak kobieta zostawiam do oceny innych.
No ktoś tam na K6 chodzi ale na co dzień ich nie ma. A to że nie rozumiesz tego skrótu myślowego świadczy tylko o Tobie. Ostatnio ich fanatyzm skończył się kiedy kilku dostało w cymbał pod stadionem i postanowili że lepiej zobaczyć mecz z Legionovia w pubie przy psach. No ale na stadionowych oprawcach wysłali relację wiec rozgłos jest.HKSfcj pisze: 26.11.2021, 20:27 Ale mnie śmieszy takie pierdolenie typa do następnego jak przecież wiadomo, że na tym forum nikt w żadnych akcjach nie uczestniczy pajacu. To ja również zadam pytanie. Skoro twierdzicie, że nie ma ksp w stolicy to dlaczego nie wejdziecie na ich stadion, nie ściągnięcie flag i się zasiądziecie wygodnie?
A twój fanatyzm 12 lat temu minął jak Starucha ściągali z gniazda i jedyne co robiłeś to krzyczałeś W********** ?https://youtu.be/nGETblfZfpsStadionowy pisze: 29.11.2021, 21:30Tu jest wypowiedz tego schizofrenika na temat liczby KSP. Czyli nie dość że co chwile zmienia wersję gdzie był i komu kibicuje to jest też zwykłym farmazonem. To że podpisuje sie jak kobieta zostawiam do oceny innych.
No ktoś tam na K6 chodzi ale na co dzień ich nie ma. A to że nie rozumiesz tego skrótu myślowego świadczy tylko o Tobie. Ostatnio ich fanatyzm skończył się kiedy kilku dostało w cymbał pod stadionem i postanowili że lepiej zobaczyć mecz z Legionovia w pubie przy psach. No ale na stadionowych oprawcach wysłali relację wiec rozgłos jest.HKSfcj pisze: 26.11.2021, 20:27 Ale mnie śmieszy takie pierdolenie typa do następnego jak przecież wiadomo, że na tym forum nikt w żadnych akcjach nie uczestniczy pajacu. To ja również zadam pytanie. Skoro twierdzicie, że nie ma ksp w stolicy to dlaczego nie wejdziecie na ich stadion, nie ściągnięcie flag i się zasiądziecie wygodnie?
Jak byś był tak kumaty za jakiego się masz to byś wiedział że za wami/legia psy latały po całym Śródmieściu, a nas zepchnęli i zamknęli na K6, ale to pewnie ty jesteś jednym z tych asów co to w komentarzach na jakiś stadionowych oprawach pisali że on brał w tym udział i to on gazem dostał. A ostry w cymbał jak to nazwales to dostalo kilku twoich , którzy sprawdzali twardość kostki brukowej położonej przed ibisem.A to Wy jako pierwsi wylecieliscie i obrzucaliscie nas racami nie wspominając o rękawicach na motor:) W internecie "hools legia" twierdziła że skroila nasze flagi, a na meczu z Jagiellonia paliliscie między innymi machajki i szaliki barwowki zajebane z magazynku. Nie wspominając o koszulkach MKSu w których grają tylko juniorzy.
-
enterorokej
Jessica & Dozo & HKSfc & reszta nicków tego zjeba- Internet Hooligans from Policja :)
Rzeczywiście przykro patrzeć jak reszta sceny nam odjeżdza :) Szczególnie pierwsza czwórka w wyimaginowanym rankingu chuliganów czyli sztywne WRWE :) Jeśli chodzi o jakość ekipy to myślę, że każdy prokurator potwierdzi - ścisły TOP :) W ultrasce zaczyna dominować ekipa Wisły, która nie zna się na zegarku, a w rankingu donoszenia na swoich wyścig trwa :) Wiadomo też, że Elana rozjebała by każdego, ale tylko 5x5 i przed kamerami :) Jak to dobrze, że jest jeszcze wiele ekip, które prężnie działają, robią pomysłowe oprawy i napierdalają się co tydzień :)
Tylko co by o tej Legii nie mówić, zawsze jest w czołówce, od 40 lat, raz lepiej raz gorzej, ale czołówka pod każdym względem. Jedyna taka ekipa lub maksymalnie TOP 3 w kraju w całej historii ruchu kibicowskiego.
PS niepotrzebnie Legioniści odpisują i karmią troli. Olać i tyle.
PS niepotrzebnie Legioniści odpisują i karmią troli. Olać i tyle.
Przasnysz fc legii :)
-
Stadionowy
kojotsonqwe pisze: 08.12.2021, 12:29Tak odjeżdza, że z nikim z poważnych, jeszcze nie wyśliście...a sry, jak mieliście przewage, Polonia ostatnio pokazała kondycje waszej młodzieży, która póżniej giba się u Białasa. I wiadomo jest, że chowacie się w krzakach przed Spartakiem, więc przygotujcie się na czwartek, żeby dziewczyny znowu wtopy nie było haha albo nie wiecie co się dzieje w Zagrzebiu i u siebie nawet gówno organizacja co nawet wasze funfle mówili, że chujnia wyszła.WF. pisze: 08.12.2021, 08:48 Rzeczywiście przykro patrzeć jak reszta sceny nam odjeżdza :) Szczególnie pierwsza czwórka w wyimaginowanym rankingu chuliganów czyli sztywne WRWE :) Jeśli chodzi o jakość ekipy to myślę, że każdy prokurator potwierdzi - ścisły TOP :) W ultrasce zaczyna dominować ekipa Wisły, która nie zna się na zegarku, a w rankingu donoszenia na swoich wyścig trwa :) Wiadomo też, że Elana rozjebała by każdego, ale tylko 5x5 i przed kamerami :) Jak to dobrze, że jest jeszcze wiele ekip, które prężnie działają, robią pomysłowe oprawy i napierdalają się co tydzień :)
Tak masz rację. W Chorwacji do tej pory cisną beke z akcje w Zagrzebiu. Przyjechała "wielka" legia, która ku*** nie wiedziała co się dzieje hahahaantycwelana pisze: 08.12.2021, 11:41 nie chce wam psuć zabawy ale tak w warszawie jak i innych miejscach maja wyjebane co napisze w internecie jeden czy pięciu spoconych okularników spod przasnysza lub innego bytomia
HKSfcj pisze: 08.12.2021, 09:09 Wigry Suwałki z takim stadionem i zbiórkami do puchy nie robiły by gorszych prezentacji. Kiedy i z kim poważnym ostatnio torebki wygrały w dużej liczbie? No właśnie
Widzę zastępy internetowych wojowników mają nowych rekrutów . HKSfcj , kojotsonqwe dzielnie walczycie :)
Szkoda że 99,99% nowych użytkowników tutaj to internetowe spierdoliny przez które coraz mniej tu normalnych osób.
Co mu dolega ?
-
The-Best.Dobry-Ziom
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/janusz ... sa/rydzjpm
https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1
Janusz WaLuś - refugge WeLcome!!!
Namierze cię frajerze i bedziesz innaczej śpiewał jak twoje kolezanki z antify :DHKSfcj pisze: 08.12.2021, 22:39 Do matuli świeczkę zapalić i to na jednej nodze a nie napinasz się rurko
j**** urkaine
Się k**** jeszcze zdziwisz, za te wjazdy na rodzinę będziesz tonał we własnych szczynach rozjebusie
j**** urkaine
Co taki frajer jak ty może zrobić? Zostaje ci internet i klawiatura jebana ruro :))
j**** urkaine
Ch*j mu do d*** jeśli to prawda, w końcu ta bitą rurę karma spotkała ( miejmy nadzieję ) . Współczuć można normalnym ludziom i normalnym użytkownikom.przypalowiec z forum pisze: 09.12.2021, 17:18 Jak to prawda z Dozo to wracaj do zdrowia chuju stary.
Jakoś szaro i ponuro się bez ciebie tu zrobiło.
Za te pomówienia na forum już dawno temu powinien dostać w******* nie tylko od swoich od i bana na forum dożywotniego, a on czuł się bezkarnie.
Przewertuj jego posty, i wróć tu jeszcze raz czy aby na pewno mu wspolczujesz
Dozo R.I.P , przyjdziemy Ci naszczac na grób.
Jesli uważasz że jego posty to żarty, to idź ochłon temperatura sprzyja.dozola.stara pisze: 09.12.2021, 19:40 żarty żartami ale ty wyżej to jesteś zwykła jebaną ku*** i żeby ci mama zdechła
j**** tych co tej parowy prujdupy bronią.
Gdyby potrafił wydukać te rzeczy które tu pisał do ludzi co w internecie, już dawno by kwiatki wąchał.
Parów i frajerow się nie broni, więc niech zdycha w pokoju.
A normalnym ludziom zdrowia , szczęścia pomyślności
-
szpakowski77
przeciez DOZOL tu jest pod nickiem Jessica B, ten ze zdjeciem Walusia i pare innych, teraz jest mecz legii i nagle oni nie daja postow a normalnie co minute szczekaja ze swoich kilku wcieleń. Dajcie spokój ten koleś jest chory psychicznie i się karmi jak o nim sie mówi dlatego z fejk kont często pisze o sobie, niby na siebie lekko wrzucając żeby potem z innego konta napisać riposte.
Pytanie retoryczne - ty robisz pałę HKSfcj - czy na odwrotnie?. Bo to, że k**** pedały z was to pewne na 100%kojotsonqwe pisze: 07.12.2021, 22:49 pajace z Legii kolejny raz popis... jak to jest pojawiać się u Białas, który j**** ojkofobia w prawie kazdej nucie "patrioci" z warszawki za 5 groszy?
https://www.youtube.com/watch?v=Og_CGJWpopM
póżniej se banany zbierzecie i polatajcie za antifka lub popierdolcie o Polonii, że j****, bo tam antifa, a my patriotki...
-
bez-napinki
to jedna i ta sama osoba plus kilka innych kont.
-
kapitan_swir_planeta
Na moje to on ma bekę z forumowych spin i tyle. Widać było gołym okiem że jest takim satyrykiem, maskotka forum która z loży szydercow wyśmiewa klawiaturowe wojenki.nikodem pisze: 09.12.2021, 20:59 To jest potwierdzone info ze on był w TB?Bo nie wydaje mi sie by ktoś ogarniety i nie przypadkowy naku*wiał posty na tym forum,no chyba ze z głowa coś nie ten tego.
Ale może to ja mam po prostu duzy dystans
Banda antykomuna!
A jaka bekę będzie miał, że tyle czasu nie pisze na forum a wy wciaz go przeżywacie
-
kapitan_swir_planeta
A odpowiadając na Twoje poprzednie pytanie, to tak, on naprawdę i nie był i do dzisiaj nie jest z pierwszej łapanki. Tyle się dowiedziałem z pewnego, mówiąc po legijnemu "źródełka".nikodem pisze: 10.12.2021, 08:47 No po stylu pisania widac ze nie robi tego jakis 15 latek,ale juz chyba kazdego draznił gdy rozwalał większośc tematów z tymi swoimi dziwnymi docinkami,bo ile można...
Banda antykomuna!
-
The-Best.Dobry-Ziom
https://www.rp.pl/kraj/art10087581-janu ... sce-slawny

Legioniści byliście jak zawsze pierwszymi którzy zainicjowali wsparcie Januszowi. Pokażcie że do końca można na Was liczyć i wpłacajcie na https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1.
Legioniści byliście jak zawsze pierwszymi którzy zainicjowali wsparcie Januszowi. Pokażcie że do końca można na Was liczyć i wpłacajcie na https://twojazbiorka.pl/zbiorki/32/pomo ... -Walusia-1.
-
krokiet_z_grzybami
chłopie, weź już gnaj z tym walusiem stąd, po c*** spamujesz nim
-
Kostakurta
Ten pajac na gumce antycwe**na pisał tu ostatnio że dozol walczy o zdrowie w szpitalu(niby całą Polskę kibicowską obiegła ta wiadomość) a tymczasem dozol pod nowym nickiem 'the best dobry ziom' spamuje w każdym temacie linkami do zbiórki na JW.
Kostakurta pisze: 12.12.2021, 10:38 Ten pajac na gumce antycwe**na pisał tu ostatnio że dozol walczy o zdrowie w szpitalu(niby całą Polskę kibicowską obiegła ta wiadomość) a tymczasem dozol pod nowym nickiem 'the best dobry ziom' spamuje w każdym temacie linkami do zbiórki na JW.
Dozo to walusia corka walczy o niego
ten stary pedryl ma tu więcej kont jak sie wszystkim wydaje
-
The-Best.Dobry-Ziom
Apeluję do Legionistów którzy chyba najmniej się wstydzą podpisywać przy wpłatach na akcję Pani Ewy córki Janusza zmobilizujcie się bardziej bo odzew wśród innych kibiców jest taki że na ten moment uzbierano dopiero około połowę potrzebnych pieniędzy na procedury sądowe przed rozprawą zaplanowaną na początek przyszłego roku. Zróbcie rodzinie Walusiów świąteczny prezent. Niech najbliższe Boże Narodzenie będzie ostatnim które polski Bohater spędzi w odosobnieniu czyli z dala od dziecka i małej wnuczki.
Dozol wymieszał leki z mefedronem i myśli że jest rodzina Walusia, przejebane w tej Choroszczy mają
j**** urkaine
Czy ktoś się zlituje z modów i wypierdoli te jego konto z wszystkimi postami? ja na ten ryj ze zdjęcia patrzeć nie mogę. Żałosne do czego prowadzą wyświetlenia
Hahahahaha dlatego j**** doza i walusiaSuczysko pisze: 12.12.2021, 14:11 Czy ktoś się zlituje z modów i wypierdoli te jego konto z wszystkimi postami? ja na ten ryj ze zdjęcia patrzeć nie mogę. Żałosne do czego prowadzą wyświetlenia
Co Ty masz do Walusia?
-
The-Best.Dobry-Ziom
Panowie i Panie
powyższy post już nieaktualny tym bardziej https://zrzutka.pl/an4n2e. Szczegóły wkrótce.The-Best.Dobry-Ziom pisze: 12.12.2021, 14:02
Apeluję do Legionistów którzy chyba najmniej się wstydzą podpisywać przy wpłatach na akcję Pani Ewy córki Janusza zmobilizujcie się bardziej bo odzew wśród innych kibiców jest taki że na ten moment uzbierano dopiero około połowę potrzebnych pieniędzy na procedury sądowe przed rozprawą zaplanowaną na początek przyszłego roku. Zróbcie rodzinie Walusiów świąteczny prezent. Niech najbliższe Boże Narodzenie będzie ostatnim które polski Bohater spędzi w odosobnieniu czyli z dala od dziecka i małej wnuczki.
Szoruj stąd pedaleThe-Best.Dobry-Ziom pisze: 12.12.2021, 15:15 Panowie i Paniepowyższy post już nieaktualny tym bardziej https://zrzutka.pl/an4n2e. Szczegóły wkrótce.The-Best.Dobry-Ziom pisze: 12.12.2021, 14:02
j**** urkaine
Jak widze takie zbiórki to mam i koło c**** mi lata ten c*** ktory ciagle wkleja te linki do zrzutek i ten pseudo wyklęty tez mi koło c**** lata