Komentarze @ 5-7.10.07r.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

maciej!

Komentarze @ 5-7.10.07r.

Post autor: maciej! » 05.10.2007, 16:05

5 października
Odra - Ruch 19:00
Widzew - ŁKS 20:00 C+
6 października
GKS - Polonia 18:00
Wisła - Jagiellonia 18:00
Górnik- Zagłębie S 18:00
Lech - Legia 18:00 C+
Korona - Cracovia 18:00
7 października
Zagłębie L - Dyskobolia 18:15 C+

6 października
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Pelikan Łowicz (godz. 15.00)
ŁKS Łomża - Piast Gliwice (15.00)
GKS Jastrzębie Zdrój - Arka Gdynia (17.00)
Polonia Warszawa - Stal Stalowa Wola (17.00)
Odra Opole - Śląsk Wrocław (18.00)
Wisła Płock - Tur Turek (18.00)
7 października, niedziela:
Motor Lublin - Znicz Pruszków (14.40)
Lechia Gdańsk - GKS Katowice (15.00)
Warta Poznań - Kmita Zabierzów (15.00)

Komentować z głową...
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE

iparts.pl
TenTyp

Post autor: TenTyp » 05.10.2007, 23:22

http://pl.youtube.com/watch?v=3FaNsMu5axs Oprawa Odry tylko słaba jakość bo telefonem kręcone.

Co do meczu to u nas dobry doping momentami bardzo dobry, ładnie wyszła oprawa, bluzgi obu stron, bardzo dobra liczba młyna. Ruch ? nie będę się wypowiadał szczegółowo na ich powiem tylko tyle... liczyłem na dużo więcej z Ich strony.

Pozdrawiam ! :)

neRka

Post autor: neRka » 05.10.2007, 23:42

Niewiem jak doping czy inne aspekty wyjazdu ( niestety na mecz nie mogłem pojechać ), ale liczbą pozytywnie się zaskoczyłem, myślałem że więcej niż 600 niebędzie.

PS. przygrywamy co ostatnio staje się tradycją :lol:

Malibu

Post autor: Malibu » 06.10.2007, 00:12

Ile LKSu?

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 06.10.2007, 00:42

no jak to ile.....2000...

kawa1984

Post autor: kawa1984 » 06.10.2007, 03:27

plus dla Widzewiaków za piro
..:: CWKS LEGIA WARSZAWA::..

k!

Post autor: k! » 06.10.2007, 08:20

konkret pomysł na oprawę Widzewa, z wykonaniem już trochę gorzej ale zwycięzców się nie sądzi, zwycięstwem jest tak konkretna mimo wszystko oprawa (chodzi mi o początek meczu), nie wiem czy nie lepsza niż na meczu z Lechem rok temu (chociaż porównywac można tylko ze względu na opadające kurtyny że tak to nazwie), w drugiej piro też na konkretnym poziomie, ogólnie jak najwięcej takich meczów w jednej z najlepszych kibicowskich lig świata ;) nie chcemy bundesligi !!!!

maciej! mógłbyś pogrubic jeszcze mecz Odra - Śląsk

dziki knur

Post autor: dziki knur » 06.10.2007, 10:10

Oprawy Widzewa jak i ŁKSu fajne, Widzewskie wykonanie mogło być lepiej ale pomysł fajny.

Ale ja pytam: po c*** był ultraprotest - race są bezpieczne
po c*** walczymy o race i nimi rzucamy! Wcześniej Lech ogniami teraz Widzew racami. Takie wyskoki napewno nie pomogą nam w zwyciestwie!

TYLKO_ZAWISZA

Post autor: TYLKO_ZAWISZA » 06.10.2007, 10:11

oprawa Widzewa owszem ladna i na pewno pod tym wzgledem + dla nich ale nie zgodze sie ze w tym aspekcie zniszczyli oni ŁKS poza tym doping Widzewa nie az taki super jak sie o nim mowi chodzi mi tutaj o to ze momentami strasznie nierowno slychac bylo spiewy szczegolnie gdy przylaczal sie do nich caly stadion ze strony ŁKS doping na dobrym poziomie o zdarzeniach w trakcie meczu nie wypowiadam sie z wiadomych przyczyn :)

zapomnialem dodac wlasnie apropo piro dla mnie zachowanie Widzewa nie wymaga komentarza szczegolnie momen rzucania rac w strone sektora eŁKSy kiedy sektor zakryty byl sekturowka sami sobie zweryfikujcie :)
Ostatnio zmieniony 06.10.2007, 10:54 przez TYLKO_ZAWISZA, łącznie zmieniany 1 raz.
ZA KLUB ! ZA WKS ! POJDZIEMY AZ PO ZYCIA KRES !!

k!

Post autor: k! » 06.10.2007, 10:38

dziki knur - zacząłeś niepotrzebne flustracje, było to tłumaczone po 1 września i będzie tłumaczone po 5 października, przy takiej ilości piro zawsze znajdą się jakieś nieodpowiednie osoby, taki urok polaków

BSE

Post autor: BSE » 06.10.2007, 11:20

dziki knur pisze:
Ale ja pytam: po c*** był ultraprotest - race są bezpieczne
po c*** walczymy o race i nimi rzucamy! Wcześniej Lech ogniami teraz Widzew racami. Takie wyskoki napewno nie pomogą nam w zwyciestwie!
Dokładnie :roll:
Obrazek
GKS Bełchatów - Honor, Wiara.

White_Red_Brothers

Post autor: White_Red_Brothers » 06.10.2007, 11:49

ej Panie "TYLKO_ZAWISZA" jak bys chcial wiedziec eLKSa zrobila to samo kilka lat temu na derbach lodzi, zaczeli zucac racami gdy Widzew rozlozyl swoja sektorowke na caly sektor ! wiec bez komentarza to mozna pozostawic zachowanie eLKSy, ktora to zaczela jakis czas temu, a Widzew poprostu sie odwdzieczyl ;)
Polonia Bydgoszcz !

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 06.10.2007, 11:52

ale przecież Widzew jest jeszcze jeszcze jeszcze większy to dlaczego naśladuje swojego "gorszego" rywala z za miedzy zamiast odwdzięczyc się w jakis bardziej wyrafinowany sposób...

aqq08

Post autor: aqq08 » 06.10.2007, 11:53

k! pisze:konkret pomysł na oprawę Widzewa, z wykonaniem już trochę gorzej ale zwycięzców się nie sądzi, zwycięstwem jest tak konkretna mimo wszystko oprawa (chodzi mi o początek meczu), nie wiem czy nie lepsza niż na meczu z Lechem rok temu (chociaż porównywac można tylko ze względu na opadające kurtyny że tak to nazwie), w drugiej piro też na konkretnym poziomie, ogólnie jak najwięcej takich meczów w jednej z najlepszych kibicowskich lig świata ;) nie chcemy bundesligi !!!!

maciej! mógłbyś pogrubic jeszcze mecz Odra - Śląsk
hehe obiektywnie napisane. :lol:
sami przyznaliscie na swoim forum ze zaprezentowalismy sie najlepiej ze wszystkich meczów u was.I ze w pierwszej połowie przebijalismy sie z dopingem(sami okreslacie sie na nr 1 pod tym wzgledem w Polsce).
a tak apropo to jeszcze wielki + dla Widzewa za gwizdy na nas gdy spiewamy hymn Polski :shock:

Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 06.10.2007, 11:56

Z ełkaesu nikt bez biletu nie został wpuszczony, czyli liczba 2000 głów jest jak najbardziej prawidłowa. Przed meczem osoby bez biletu (około kilkaset) zostają ładowani do autobusów powrotnych pod stadion.
Pod bramami szarpanie krat co skutkuje wyrwaniem jednej z nich, ale gaz skutecznie uniemożliwiał dalsze akcje. Szarpiemy też bramy ale jak zwykle gazowanko i niestety bez biletu nikt nie wszedł.

fanatyk_widzewa

Post autor: fanatyk_widzewa » 06.10.2007, 12:07

A po co na meczu ligowym spiewacie hymn Polski ? :shock:

PS. Nawet go nie slyszalem.

art

Post autor: art » 06.10.2007, 12:11

fanatyk_widzewa pisze:A po co na meczu ligowym spiewacie hymn Polski ? :shock:
po co czy nie po co, co to ma do gwizdow

fanatyk_widzewa

Post autor: fanatyk_widzewa » 06.10.2007, 12:14

art pisze:
fanatyk_widzewa pisze:A po co na meczu ligowym spiewacie hymn Polski ? :shock:
po co czy nie po co, co to ma do gwizdow
ku*** 90 % z nas dopiero teraz dowiaduje sie ze Wy spiewaliscie jakis hymn, czy Ty to rozumiesz? Gwizdy to byly w wielu momentach, tak jak w derbach.

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 06.10.2007, 12:17

śpiwealiście na hymnie Polski fakt pozostaje faktem........nawet nie umiecie się do tego przyznac.....a hymn jes spiewany na każdych derbach przez LKS na początku więc prosze nie ściemniac ze nie słyszeliście.....jakos ŁKS potrafił się zachowac jak była minuta ciszy....

greg

Post autor: greg » 06.10.2007, 12:17

k! pisze:przy takiej ilości piro zawsze znajdą się jakieś nieodpowiednie osoby, taki urok polaków
To jak wiadomo to po co ten protest byl zaczynany :roll:

Najlatwiej tak sie tłumaczyc "bo zawsze sie znajdą...".A nie lepiej po prostu dopilnowac zeby takie sytuacje nie mialy miejsca?Tylko nie pisz ze sie nie da...

Poki co ta cala akcja tylko nas kibicow osmiesza...
Ostatnio zmieniony 06.10.2007, 12:28 przez greg, łącznie zmieniany 1 raz.

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 06.10.2007, 12:21

el rodowitos pisze:śpiwealiście na hymnie Polski fakt pozostaje faktem........nawet nie umiecie się do tego przyznac.....a hymn jes spiewany na każdych derbach przez LKS na początku więc prosze nie ściemniac ze nie słyszeliście.....jakos ŁKS potrafił się zachowac jak była minuta ciszy....
Pod zegarem albo nie było was słychac albo było słychac wasze piszczenie. Dlatego nikt nie wiedzial ze hymn był spiewany. A hymn spiewaliscie w momencie jak spiker czytał nazwiska waszych pilkarzy.

R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb » 06.10.2007, 12:27

U nas faktycznie mogłoby być lepiej, wiadomo, że taki mecz jak derby przyciąga wielu takich, co na mecz wpadają raz, dwa razy na sezon.
W I połowie doping średni, w II już znacznie lepiej. Pierwsza oprawa jak dla mnie bomba, jedyna rzecz do której można sie przyczepić to to, że przez ciemne tło trudno było odczytać dolny transparent. W drugiej połowie wielkie flagowisko na prostej dwa razy podświetlane racami + transparent "To co dla was jest sufitem dla nas jest podłogą", efekt świetny

Łks dopingował jak dla mnie przyzwoicie w I połowie (mimo iż jak zwykle spiewali cicho), w II już znacznie gorzej. Pierwsza oprawa niezła. Całkiem fajnie wyszła oprawa z kartonami w barwach podświetlona strobo (prosta ale czytelna, takie właśnie lubię). Popisali się natomiast wyciągając bezpośrednio po tym sektorówke, w sytuacji gdzie cały stadion był zadymiony od tych stroboli i widziało ją może pareset osób z prostej

Ogólnie troche mnie te derby zawiodły.

Takie moje zdanie.

EDIT: Jeżeli faktycznie Łks śpiewał hymn, to ni c**** go nie było słychać, a gwizdy były pod adresem ich piłkarzy
Ostatnio zmieniony 06.10.2007, 12:31 przez R76-Grzyb, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzew - Śródmieście

el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 06.10.2007, 12:27

does.not.matter pisze:
el rodowitos pisze:śpiwealiście na hymnie Polski fakt pozostaje faktem........nawet nie umiecie się do tego przyznac.....a hymn jes spiewany na każdych derbach przez LKS na początku więc prosze nie ściemniac ze nie słyszeliście.....jakos ŁKS potrafił się zachowac jak była minuta ciszy....
Pod zegarem albo nie było was słychac albo było słychac wasze piszczenie. Dlatego nikt nie wiedzial ze hymn był spiewany. A hymn spiewaliscie w momencie jak spiker czytał nazwiska waszych pilkarzy.

słyszałem tez taka wersję że gwizdaliście dlatego że hymn spiewali ŁKSiacy (czyli według was kibice wyznania mojżeszowego) i trzeba było zagłuszyć to...

kcl

Post autor: kcl » 06.10.2007, 12:30

Widzew ma zawsze jakies "ale" czy Wy nauczycie sie kiedys albo chociaz raz mozecie napisac ze ,"tak popelnilismy blad" ? ja wiem ze Wy to jestescie najlepsi i w ogole cacy, kazdy w zyciu popelnia bledy ale rozumiem ze nie Wy :? bo Wy jestescie na scenie kibicowskiej aniolkami.

Mmm

Post autor: Mmm » 06.10.2007, 12:51

Tak popełnili "blad" ze u nich nie było słychać co eŁksa śpiewa,jest to "blad" niewybaczalny.Do wszystkich co to pierdzielą o hymnie-podobno wy Widzewa u siebie prawie nie słyszliscie-a oni was słyszeli doskonale?Taka troszke megalomania wychodzi.

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 06.10.2007, 12:51

el rodowitos pisze:
does.not.matter pisze:

słyszałem tez taka wersję że gwizdaliście dlatego że hymn spiewali ŁKSiacy (czyli według was kibice wyznania mojżeszowego) i trzeba było zagłuszyć to...
Ale co mielismy zagluszyc jak was pod zegarem nie bylo slychac. Ja sie dzis dowiaduje ze spiewaliscie hymn Polski.

Feanor82

Post autor: Feanor82 » 06.10.2007, 13:02

Nie no jak slysze ze Wy pod zegarem nie slyszeliscie hymnu to mnie krew zalewa.Czyli cale wasze 7tys pod zegar upchneliscie a na prostych nie bylo nikogo?Ludzie ogarnijcie sie bo proste tez gwizdaly i jesli oni nie slyszeli hymnu to macie uposledzonych kibicow i proponuje do laryngologa isc.Wprowadzcie troche logiki do waszych rozwazan

does.not.matter

Post autor: does.not.matter » 06.10.2007, 13:07

Feanor82 pisze:Nie no jak slysze ze Wy pod zegarem nie slyszeliscie hymnu to mnie krew zalewa.Czyli cale wasze 7tys pod zegar upchneliscie a na prostych nie bylo nikogo?Ludzie ogarnijcie sie bo proste tez gwizdaly i jesli oni nie slyszeli hymnu to macie uposledzonych kibicow i proponuje do laryngologa isc.Wprowadzcie troche logiki do waszych rozwazan
Ludzie na prostej jak i pozostalych czesciach stadionu słyszeli spikera jak czyta nazwiska waszych pilkarz i poszly gwizdy i tyle. I to nie my jestesmy uposledzeni. Tylko wy nie potraficie spiewac. Z mojej strony koniec. Są wazniejsze sprawy niz gadanie o tym. Czesc.

Rampage

Post autor: Rampage » 06.10.2007, 13:27

Ja teraz napisze coś od siebie. Na "niciarce" jestem już przed 17, siedzimy i zbytkujemy. Po godzinie 18 jest Nas może 2/3, wchodzą widzewiacy i zaczynają swój maraton śpiewania "jeb** ŁKS" (śpiewali to chyba 30 razy...żałosne) na co my machamy im tylko i śmiejemy się z głupoty. Po chwili też krzyczymy kto rządzi w Łodzi co wychodzi Nam kozacko.

Wraz z wejściem ostatniej grupy kibiców ŁKS-u rozpoczyna się walka z psiarnią co prowadzi do tego, że 1/3 jest gazowana...Po kolejnych bezsensownych gazowaniach już pewnie z 2/3 ŁKS-u jest zachrypnięta. Nie chce tutaj niczego tłumaczyć ale ciężko jest śpiewać dostając wcześniej i wdychając gaz.

Przed wejściem piłkarzy już po przeczytanych składach kibice obu klubów czekają na piłkarzy. Widzewiacy podgrzewają atmosferę swoim "uuu :P " (nie wiem jak to się nazywa), a My zaczynamy śpiewać hymn Polski, który jest dobrze słyszalny na środku krytej, gospodarze gwiżdżą.

Następnie wraz z rozpoczęciem meczu Widzewiacy prezentują 1 oprawę. Szczerze spodziewałem się po nich o wiele więcej, oprawa średnia. Po nich przychodzi czas na Nas, nie mnie oceniać własne oprawy ale myślę, że w pod tym względem byliśmy lepsi. Doping w pierwszej połowie dobry, ale jednak gazowanie i psiarnia go utrudnią. Widzew również nie zachwyca i myślę, że doping z lekkim wskazaniem na Nas. Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że widzewiacy rzucają w Nas racami, a policja zamiast ich gazuje Nas :evil: :roll:

2 połowa to już totalna walka z policją, czego efektem jest gorszy doping. Widzew prezentuje flagowisko, które wyglądało ładnie ale nie jest to nic nowego... My pokazujemy sektorówkę i barwy z podświetlonych sreberek. W tej połowie również uważam, że oprawy mamy lepsze, natomiast Widzew dopingują już praktycznie samodzielnie. My mamy zrywy jak na sektorze jest trochę spokojniej.

To co się działo po meczu to już jest paranoja. Stoimy ściśnieci pod stadionem , policja wypuszcza pojedyńczo...efektem tego było to że pierwsze autobusy jadą puste, w drugiej turze natomiast napchane...a sporo osób się nie łapie wcale... :roll:

Incognito.

Post autor: Incognito. » 06.10.2007, 13:34

ŁKS? a czy Wy zawsze muscie używać hymnu do Waszej durnej napnki? :roll: A co zawsze przed meczem go śpiewacie czy tylko na derbach taka specjalna okazja :roll:
żal poprostu i dno...

Matpaw

Post autor: Matpaw » 06.10.2007, 13:38

co do hymnu to wersje ze nieslyszeliscie mozecie sobie o kant d*** rozbic bo w momencie gdy zaczelismy spiewac byla totalna cisza na stadionie ze nawet spiker nic nie mowil, dopiero po chwili zegar zaczol cos spiewac a w tym czasie na prostej i krytej byly gwizdy. na tej krytej na ktorej przed meczem wasi kibice bili sie miedzy soba. przed meczem jak my walczylismy z psiarnia na gorze sektora to z prostej lecialo "j**** lks" i "pajace" .... ale za to w drugiej polowie jak nas gazowali to Widzew zbieg na dol i zaczol kraty szarpac spiewajac przy tym "zostaw kibica" co spowodowalo ze czesc psiarni poleciala do nich wielki + za to dla Widzewa. co do dopingu to sie nie wypowiadam powiem tylko ze w drugiej polowie polowa z nas sie dusila od gazu tak wiec ciezko bylo doping prowadzic.

mapa_fizyczna_polski

Post autor: mapa_fizyczna_polski » 06.10.2007, 13:41

Incognito. pisze:ŁKS? a czy Wy zawsze muscie używać hymnu do Waszej durnej napnki? :roll: A co zawsze przed meczem go śpiewacie czy tylko na derbach taka specjalna okazja :roll:
żal poprostu i dno...

A czy zrobili to poraz pierwszy ?

Sam sobie odpowiedz, bo mnie osobiscie wydaje sie ze to Wy wyszliscie na debili po tym meczu. Jesli byles na meczu, widziales zachowanie ŁKS w stosunku do Waszej napinki(glownie podczas wchodzeani ŁKS na sektor). Tak, tak oni sa zli a Wy zawsze najlepsi, mysle ze pokazali klase podczas pewnego wydarzenia na stadionie.

ŁKS i tak bedzie 20 lat przed Wami i tego im juz nikt nie odbierze !

Ogolnie to doping jak i oprawa poprostu zajebista, bedac na sektorze gosci chyba nie ma takiego klimatu(dopingu RTS) niz siedzac na trybunie glownej i tu ogromny + dla Widzewa.

Byle do wiosny i znowu(oby w tym czasie Górnik nie gral) na derby Lodzi !

adwt

Post autor: adwt » 06.10.2007, 13:43

Ełkaesiacy - co Wy chcecie udowodnic? Ze niby gwizdzemy na hymn? Bo co?
Ja usłyszałem, ze spiewacie akurat hymn po dłuższym czasie, a stałem na srodku długiej trybuny (c). Inna sprawa, ze czesc mogla reagowac gwizdami, gdyz uznala spiewanie przez Was hymnu za głupie i bezcelowe.
ŁKS zaprezentował sie godnie. Widac, ze w kwestii dopingu czynia postepy. Z naszej strony było pod tym wzgledem niezle, choc mogło byc lepiej. Po przerwie ŁKS juz słabo słyszalny.
Obrazek

adi77

Post autor: adi77 » 06.10.2007, 13:44

Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że widzewiacy rzucają w Nas racami, a policja zamiast ich gazuje Nas :evil: :roll:

Poskarżcie się przed całą kibicowską Polską....

Czy Legia skorzystała z zaproszenia ze strony Rodowitych ?

jimmyjazz

Post autor: jimmyjazz » 06.10.2007, 13:45

Nie wiem po co ta awantura, gwizdali , czy nie gwizdali, to są derby i tyle. Mogli nie słyszeć... . Przed meczem ŁKS zachował się ładnie podczas minuty ciszy dla Krzysztofa Surlita. W pierwszej połowie uważam doping ŁKS-u za bardzo dobry jak na tą ilość ludzi, zwłaszcza dobrze wypadło " To jest Nasze Miasto". Nie mówie,że zagłuszylismy Widzew, ale myśle że śpiewaliśmy na równi. Widzewiacy nie mogli uchwycić rytmu w I połowie. Druga połowa to już gorszy doping z naszej strony, w przerwie zaliczyliśmy już nie pamiętam które gazowanie, zmienił się prowadzący, co wg mnie nie wyszło na dobre. Nas było 2 tys ich ok 6 tys(może wiecej nie wiem) więc siłą rzeczy nie mogliśmy ich zagłuszyć przez 90min. Przebijalismy się od czasu do czasu, a więc 1 połowa remis, 2 lepszy Widzew. Co do opraw - pierwsza oprawa Widzewa, troche nieczytelna, nie widać napisu na dole, ale reszta spoko, mi sie podobało. Co do treści to nie komentuje, bo zaraz się zacznie awantura na 30 stron tematu. Tekst był chyba Ludzie są po to zeby życ i tańczyć, Ludzie są po to zeby... walczyć - tekst z pisenki Lady Pank. Od nas idzie riposta - i będziemy zawsze lepsi jak w piosence. Druga oprawa RTS wykonanie na 5, a pomysł na 2. Oklepane hasło, które zna każdy, do tego flagowisko + race. Red Workers poszli na łatwiznę. Tutaj niczym nie zaskoczyliście, flagowiska można się spodziewać u was w ciemno idąć na derby. Efekt bardzo fajny i w gruncie rzeczy to się liczy. Oprawy ŁKS-u - pierwsza to ogromna replika flagi Ciemna Strona Miasta złozona z ok 30 pasów. Wyszło bardzo fajnie, szkoda ze trzeba było zwijać twarz Maula przez rzucane race ze strony RTS. Druga oprawa to folie w barwach podświetlone strobo. Też nic mega oryginalnego, ładnie wygląda i tyle. Po tym wjeżdża sektorówka z herbem i napisem Rodowici Łodzianie. Podobno przez dym zasłonięta , więc nasz błąd. Po meczu czekamy ponad 2 h na wypuszczenie nas do autobusów. Podczas 2 połowy z obu stron walki z MO( m.in po meczu kolesie z Ruchu (chyba) wyłamują poręcz i niczym kopią atakują policję). Kończąc, to ciagle najlepsze derby w Polsce
Ostatnio zmieniony 06.10.2007, 13:49 przez jimmyjazz, łącznie zmieniany 1 raz.

Radog78

Post autor: Radog78 » 06.10.2007, 13:48

Dajcie już sobie wszyscy na wstrzymanie. Teraz będzie pięć stron kto na co gwizdał a czego nie było słychać. Każdy kto był dobrze wie jak jest w takim tumulcie oczywiste jest że nie wszystko się słyszy co druga strona śpiewa. Jak twierdzą że spiker czytał nazwiska, to pewie tak było. Komentarze że były gwizdy na hymn czy teksty że piszczeliśmy a nie śpiewaliśmy można między bajki włożyć.
Piłkarsko derby dno, już wolę takie w których przegrywamy ale po walce.
Kibicowsko żadna ze stron napewno niema się czego wstydzić, cieszy fakt że z jednego miasta dwie ekipy trzymają wysoki poziom ale napewno obie ekipy stać na więcej.

Incognito.

Post autor: Incognito. » 06.10.2007, 13:50

mapa_fizyczna_polski pisze:
Incognito. pisze:ŁKS? a czy Wy zawsze muscie używać hymnu do Waszej durnej napnki? :roll: A co zawsze przed meczem go śpiewacie czy tylko na derbach taka specjalna okazja :roll:
żal poprostu i dno...

A czy zrobili to poraz pierwszy ?
nie po raz pierwszy ale jeżeli już sątakimi wielkimi patriotami to może niech śpiewają na każdym meczu ligowym, ja nie rozumiem poprostu jaki to miało cel?

chojny widzew

Post autor: chojny widzew » 06.10.2007, 14:07

Post Radoga podsumowuje dobrze wszystko. 57 derby na pewno nie przejda do historii i niedlugo malo kto bedzie o nich pamietal. Pilkarsko dno, az zal ze tacy pseudopilkarze kompromituja Łódź i psuja to swieto. Kibicowsko nikt nikogo nie zmiazdzyl, ŁKS zaprezentowal sie u nas chyba najlepiej w historii. 1 polowa doping remisowy ze wskazaniem dla nas, 2 polowa nasz lepszy doping. Oprawy ladne z obu stron, chociaz nasza pierwsza oprawa napewno najbardziej skomplikowana i zlozona z wielu elementow, choc na pewno mogla byc bardziej czytelna. Interwencja psiarni w na sektorze ŁKS absolutnie przesadzona i nieadekwatna do sytuacji co podkrslamy odpowiednimi spiwami (zostaw kibica, zawsz i wszedzie ...) Po meczu troche dymimy z policja, paru psow zostaje ukaranych za napinkowe zachowanie i bezmyslne gazowanie. Ogolnie derby pilkarsko zalosne, a kibicowsko dobre choc moim zdaniem lekko rozczarowujace.

EDIT: I przestancie rozkminiac temat hymnu bo zaraz caly temat zostanie z****** przez napinke.

Zablokowany