Miasto Strzelce Opolskie bez zmiany OKS Pany.El Pablo em pisze: 04.06.2021, 13:59 1. Jak obecnie wygląda sytuacja w Strzelcach i okolicach ? Przewaga Górnika ?
2. Od jakiegoś czasu Unia Krapkowice zaczęła dosyć mocno działać, wystawiają młyn co mecz, zaliczają wyjazdy w dobrych liczbach. Czy jest to ekipa pro KSG czy działają na swoje konto ?
Województwo Opolskie - Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Województwo Opolskie - Kibicowsko
Nie mogłem edytować, samo miasto SOP od zawsze zdominowane przez Odrę i to się nigdy nie zmieni a co do okolic to już kierunek pro Górnik.oczamba pisze: 04.06.2021, 15:08Miasto Strzelce Opolskie bez zmiany OKS Pany.El Pablo em pisze: 04.06.2021, 13:59 1. Jak obecnie wygląda sytuacja w Strzelcach i okolicach ? Przewaga Górnika ?
2. Od jakiegoś czasu Unia Krapkowice zaczęła dosyć mocno działać, wystawiają młyn co mecz, zaliczają wyjazdy w dobrych liczbach. Czy jest to ekipa pro KSG czy działają na swoje konto ?
-
plemplem81
W sezonie 2001/2002 Odra Opole podczas meczu domowego z Zagłębiem Sosnowiec wywiesiła taką flagę.

Jeśli dobrze doczytałem w górnej sentencji - pochodzi ona od kibiców Widzewa ze Zgierza. W jakich okolicznościach i kiedy ta flaga została przez Odrę skrojona?

Jeśli dobrze doczytałem w górnej sentencji - pochodzi ona od kibiców Widzewa ze Zgierza. W jakich okolicznościach i kiedy ta flaga została przez Odrę skrojona?
-
patriota85
Flaga była własnością widzewiaków ze Zgierza.Zdobyta przez Odrę w 1999 roku podczas jakiegoś meczu Widzewa chyba w Lidze Mistrzów.Na meczu było kilku typów z Odry incognito, wykorzystali moment, odwiązali flagę i tyle.
Boicie się Gracjana co?
Pobiegał z Siekierą po mieście i od razu poszło rzadkie po nogach.
Wrzuć białko
Ps :Złoty ząbek to konfident, więc się nim nie podpieraj
Pobiegał z Siekierą po mieście i od razu poszło rzadkie po nogach.
Wrzuć białko
Ps :Złoty ząbek to konfident, więc się nim nie podpieraj
Siemka, interesuje mnie temat Strzelec, Niby misto Odry, Flaga na meczach wisi, ale na mieście srednio to widać, graffy od miesięcy zamalowane, czasem odmaluja i za moment znowu zamalowane. Jawnie podpisuje się pod tym Górnik, Odra ma w okolicy przecież pełne FC Torcidy, a jednak nie chca zrobić odwetu. Kolejna sprawna czy Unia Krapkowice dalej jest FanClubm Górnika, czy juz działają na swoje konto, ostatnio nawet zaliczyli mała awanturę na boisku. :) Zawadzkie tez ciekawe miast, ludzie w barwach Odry, Ruchu Chorzów czy Górnika na mieście widoczni. Swoją stronę usunęła na Facebooku Torcida Opolskie, czy to znaczy ze skończyli działalność ? :) Jakiś czas temu nawet nagrywali w pare dyszek z innymi FC Górnika zapowiedzi na męce, teraz cisza.
-
widmo_śmierci
Czy Stal Zawadzkie to fanklub Odry?widać że chłopaki prężnie tam dzialaja
Jutro ciekawy mecz w Kedzierzynie, Chemik - Unia Krapkowice o 13:30, myśle ze będzie ciekawie, Unia napewno się zjawi :)
Tak jest wszędzie. Amerykę odkrył.
Może niech ktoś Unii Krapkowice napisze dlaczego nie wyruszyli do Kędzierzyna??
Raczej powód jest inny, chodzi o "szefa" Unii Krapkowice...
Coś więcej w temacie ? Unia dość dobrze się prezentowała, a teraz odpuszczają wyjazdy.
Krapkowice obecni w kilkanaście osób z flagami na swoimnwyjezdzie, wiec chyba wszystko wróciło do normy.
W Ujezdzie coś się dzieje ? I Strzelce jak tam ? Byłem przejazdem grafy chyba od roku zamazane Przez Górnik
-
ziemniak28
nie wazne jakie fc powinni zostac pogonieni za taka akcje
To masz rację.
Z Wiązowa jeszcze śmigają osoby na Odrę ? Wiązów to miasteczko pomiędzy trzema mocnymi FC Śląska - Oławą, Brzegiem i Strzelinem.
Ma ktoś zdjęcia z meczu Unii z Chemikiem ? I czy jest jakaś strona gdzie można śledzić poczynania Stali Zawadzkie ?
Ktoś wie coś więcej o FC Legii z Opolskiego ? Ostatnio wystawili drużynę na turnieju.
Coś ciekawego ostatnio w naszym Opolskim?
Włókniarz Kietrz kibicowsko jeszcze działa? Z góry dzięki za odpowiedź
Podobno wspieraja Wodzisław ale co i Jak u siebie to chyba cisza tez jestem ciekawy....Radykał pisze: 15.11.2023, 17:42 Włókniarz Kietrz kibicowsko jeszcze działa? Z góry dzięki za odpowiedź
-
Edi Gluskin
Pytanie do kogoś z Odry, z tą akcją z flagami w Namysłowie to prawda że oddane przez typa bez walki ?
-
fredperrycp
Jak sytuacja w Prudniku? Odra czy pustynia?
NYSA to Śląsk czy Odra?
Jakie miejcowości za Śląskiem jakie za Odrą i jakie za Górnikiem
-
ze stadionu
Miasto podzielone na Odrę i Śląsk
Żadnego śląska tam nie ma
W Murowie teraz faktycznie nic się nie dzieje, ale kiedyś był podpięty pod FC Odry z Dobrzenia.AlaskańskiSmok pisze: 09.07.2024, 12:36 Ktoś pytał o Włokniarz Kietrz. Działają solidnie, u siebie kręcą młyn na większości spotkań raz mniejszy raz większy, na wyjazdy też jeżdżą, rok temu na barażu pod Opolem było ich chyba 50 osób lub coś koło tego. Szkoda że nadal kiszą się w A klasie bo w okręgówce mieliby ciekawe mecze z Chemikiem czy Krapkowicami
Od jakiegoś czasu aktywny jest znowu Ruch Zdzieszowice i o dziwo też jeżdżą na wyjazdy
Przez jakiś czas fajnie działała Stal Zawadzkie ale jakoś od roku jest tam piknik i brak młyna
Jeszcze ktoś tam kiedyś pisał że Murów to Odra. Z tego co się orientuję to Unia Murów było pro KSG ale to bylo lata temu i obecnie nawet klubu tam nie ma a cala wioska to pustynia kibicowska na ten moment
-
maczetatata
Pojechali na 5 aut w 5 osob czego nie rozumiesz ;) A Tak na powaznie to nie ktorzy tutaj z psychiatryka nadaja.
-
markusGieKSa
Nigdy w życiu nie spotkałem ekipy z Namysłowa , więc nie mam do nich żadnych uprzedzeń ...ale jeśli ten typ wypowiada się oficjalnie w imieniu ekipy , to baaardzo złe o nich świadczy.
wy serio taką prowokacje słabą łykacie?
Przecież oprawa Odry "Namysłowski Klub Sprinterski" odnosiła się do wydarzeń, kiedy "hoolsy" z Namysłowa nie wyszli z autokaru i nim uciekali. Więc nie wiem o jakiej konstrukcji stadionu ty mówisz.Egon1983 pisze: 17.08.2024, 10:34"Klub sprintera" to bardziej scenka rodzajowa lub kabaret a nie oprawa i powstała tylko dlatego, że stadion jako jeden z nielicznych w Polsce ma jedną trybunę a po drugiej stronie wał jak na wielu podopolskich wsiach których boiska usytuowane są tuż obok koryta Odry. Tutaj do rzeki daleko a po trybunie zostały tylko wspomnienia - władze miasta myślą, że nowy stadion coś zmieni co wydaje się być śmiesznym zwłaszcza, że nie ma komu nabić trybuny nawet na meczu z byłym klubem ekstraklasy.fannn pisze: 16.08.2024, 22:43Nie zaliczamy żadnych zer. Zerem to jesteś ty, ale umysłowym. Bez odbioru.AlaskańskiSmok pisze: 16.08.2024, 10:26
fajnie smieciu ze nie zaprzeczyles temu ze zaliczacie zera hehe a te wyjazdy wcale nie byly tak dawno temu bo PP to rok 2018
. ale jest w twojej wypowiedzi troche sensu mianowicie bagatelizujesz to co bylo dawno temu i z tym sie akurat zgadzam. dlatego mam beke z tego ze aby pokazac swoja niby wyzszosc nad nami musicie wyciagac te Gracze sprzed 20 lat ;)
nie mam zamiaru odnosic sie szerzej do tego jakoby odra nas upokarzala bo ci co tak pisza to nie maja pojecia jak teraz wyglada sytuacja w opolskim i zyja wlasnie tymi czasami sprzed 15-20 lat kiedy byla ta oprawa klub sprintera itd
teraz macie znowu do czego sie tasowac bo pojechalismy w 2 osoby na mecz z Chrzaszcz Chrzaszczyce w srodku tygodnia gdzie do ostatniego dnia nie bylo wiadomo gdzie ten mecz sie odbedzie bo ta wiocha nie ma nawet swojego boiska i mecz musieli rozgrywac w Proszkowie. a nasza liczba w Swdnicy nie byla jakas duza no ok ale ku*** wezcie sie ogarnijcie jest srodek tygodnia dlugi weekend mala ekipa i stad takie liczby...wazne ze zera nie ma i nie bedzie w tym sezonie
zapomnieliscie pajace z opola jak nie daliscie nam rady w pociagu mimo przewagi 3 do 1 ?
czemu nie przyjechaliscie do nas na mecz jak gralismy z tym waszym bastionem ze skorogoszcza ? zapowiadaliscie sie i czekalismy na was ale jak wasza obcinka zobaczyla ilu nas jest to odpusciliscie. psow nie bylo prawie wcale wystarczylo wpasc...
czemu uciekaliscie wtedy w Namyslowie kiedy szukaliscie wrazen po naszym meczu wyjazdowym ? uciekaliscie po calym miescie jak k**** hehe ale pewnie i tak powiecie ze akcja na plus dla was bo pogoniliscie 2 malolatow na Rynku
na skrzyzowaniu w opolu tez nie byliscie z poczatku tacy chetni, dopiero jak zjechalo sie was wiecej to ruszyliscie ale wtedy juz bylo za pozno bo wjechaly psy
Do rzeczy:
Nysa bez wątpienia jest podzielonym miastem i trzeba być lekko zwichniętym żeby twierdzić, że tak nie jest. Byłem tam w delegacji kilka tygodni i widziałem chłopów tak w koszulkach Śląska jak i, Polonii Bytom.
Jest jakiś wyraźny podział miasta np na osiedla ?
Doskonale wiem o czym była ta scenka której do oprawy daleko .Kto_taki pisze: 17.08.2024, 10:53Przecież oprawa Odry "Namysłowski Klub Sprinterski" odnosiła się do wydarzeń, kiedy "hoolsy" z Namysłowa nie wyszli z autokaru i nim uciekali. Więc nie wiem o jakiej konstrukcji stadionu ty mówisz.Egon1983 pisze: 17.08.2024, 10:34"Klub sprintera" to bardziej scenka rodzajowa lub kabaret a nie oprawa i powstała tylko dlatego, że stadion jako jeden z nielicznych w Polsce ma jedną trybunę a po drugiej stronie wał jak na wielu podopolskich wsiach których boiska usytuowane są tuż obok koryta Odry. Tutaj do rzeki daleko a po trybunie zostały tylko wspomnienia - władze miasta myślą, że nowy stadion coś zmieni co wydaje się być śmiesznym zwłaszcza, że nie ma komu nabić trybuny nawet na meczu z byłym klubem ekstraklasy.fannn pisze: 16.08.2024, 22:43
Nie zaliczamy żadnych zer. Zerem to jesteś ty, ale umysłowym. Bez odbioru.
Do rzeczy:
Nysa bez wątpienia jest podzielonym miastem i trzeba być lekko zwichniętym żeby twierdzić, że tak nie jest. Byłem tam w delegacji kilka tygodni i widziałem chłopów tak w koszulkach Śląska jak i, Polonii Bytom.
Jest jakiś wyraźny podział miasta np na osiedla ?
-
Jurand ze Spychowa
Czy MKS Kluczbork to już totalnie wymarła ekipa?
Podpinając się nieco pod kolegę u góry spytam oto samo w przypadku Ruchu Zdzieszowice. Czy w Zdzieszowicach jest wogole jakiś ruch Kibicowski czy ludzie jeżdżą tylko na Chemik?
Jeśli się nie mylę to Zdzieszowice to żaboleBraun2025 pisze: 19.08.2024, 18:12 Podpinając się nieco pod kolegę u góry spytam oto samo w przypadku Ruchu Zdzieszowice. Czy w Zdzieszowicach jest wogole jakiś ruch Kibicowski czy ludzie jeżdżą tylko na Chemik?
Tak jak Krapkowice.
Jeździ raptem parę osób.
Powoli robi się pustynia.