pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."
Chodzi o sume, tzn 3 bilety plus oplata manipulacyjna i koszt przesylki, zalezy co wybrales: poczte czy kuriera
kurde bo troszke nie ogarniam, gdzie mam zmienic opcje wysyłki? bo jak narazie to ja nic nie zaznaczałem, a takie smieszne koszty mi wyskoczyły... z góry dziekóweczka
mam takie pytanie: jesli dobrze kojarze to od meczu z Austria mialo byc tak ze osoby zainteresowane dopingiem maja kupowac bilety na 1 okreslony sektor. Moze ktos napisac ktory to sektor?
http://www.flagidlakibicow.pl - PAMIĄTKI DLA KIBICÓW
Ale straszna pompa z tymi 5 biletami. Miałem zamiar kupic 25 a miałem tylko 2 konta wiec na szybko trzeba było zakładac nowe na rodzenstwo rodziców itd. Ostatecznie kupiłem 25 na 39 sektor D i moze kupie jeszcze z 5 jak zostanie. A póki co trzeba szybko kase wpłacać.
Juz tez zamowilem bilety na sektor 1 widze ze spotkam sie tam ze Stomilem Olsztyn .
A co do prowadzenia dopingu warto by bylo zeby kumate osoby sie tym zajeły tak jak to bylo na meczu z Portugalia
Hej
No dobra, to w takim razie dajcie jakiś link do przyśpiewek piosenek i okrzyków ogólnie dopingu na meczach Reprezentacji. Co się śpiewa ? - trzeba się przygotować !!
chce kupic juz bilety ale nie wiem ile jeszcze kumpli pojedzie dajmy przyklad ze biore ich 5 sztuk, czy musze juz dzis okreslic ich nazwiska w zakladce "przyjaciele" czy one nie beda imienne?
Kurcze ja jak przejde przez kolejke i klikam na sektor zeby wybrac bilety to nic sie nie dzieje, tzn. strona sie jakby odswieza ale nie widze nowych opcji.
bo nie jestes zalogowany
najierw musisz sie zarejestrowac, kliknac w link aktywacyjny w swoim mailu a potem sie zalogowac dopieropotem klikajac na sektor otworzy Ci sie uklad siedzen.
Zauwaz ze po lewej pojawia sie komunikat ze nie jestes zalogowany.
Emilozo_OKS pisze:Płacisz za bilety + za przesyłkę kurierem oraz płacisz kasę dla kupbilet.pl za to, że łaskawie Oni nam je sprzedają. I co tu ogarniać?
STOMIL będzie w sektorze nr 1
no tak, ale nie wiem kolego gdzie moge zmienic opcje na wysyłkę pocztą, bo za 210 zł to mi sie kurier nie usmiecha
Co do dopingu, to mam nadzieje że "młyn" bedzie tak jak na Portugali, czyli od sektora 35 do 1,
Wtedy miałem sektor 35, teraz 36:)
także Ci co chcą spiewąc niech tam kupują
Napoleon pisze:Ale straszna pompa z tymi 5 biletami. Miałem zamiar kupic 25 a miałem tylko 2 konta wiec na szybko trzeba było zakładac nowe na rodzenstwo rodziców itd. Ostatecznie kupiłem 25 na 39 sektor D i moze kupie jeszcze z 5 jak zostanie. A póki co trzeba szybko kase wpłacać.
Ja mam 3 konta na siebie i zamówiłem 15 biletów tak więc te dane to jedna wielka ściema ...
pablo pisze:Co do dopingu, to mam nadzieje że "młyn" bedzie tak jak na Portugali, czyli od sektora 35 do 1,
Wtedy miałem sektor 35, teraz 36:)
także Ci co chcą spiewąc niech tam kupują
ja mam nadzieje ze caly stadion wlaczy sie do spiewu, ostatnio 35, teraz 3 i mam nadzieje ze z dopingiem bedzie podobnie jak ostatnio w sektorze 35
Emilozo_OKS pisze:Płacisz za bilety + za przesyłkę kurierem oraz płacisz kasę dla kupbilet.pl za to, że łaskawie Oni nam je sprzedają. I co tu ogarniać?
to w takim razie,moze wytlumaczysz mi ocb z jakas niedoplata??
w moim przypadku wynosi ona 693 zeta
Wice Mistrz Polski 2003 ; 2005
Zdobywca Pucharu Polski 2005 ; 2007
nieznajomy_89 pisze:
co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
to w takim razie,moze wytlumaczysz mi ocb z jakas niedoplata??
w moim przypadku wynosi ona 693 zeta
a ja mam 354zł niedopłaty i też nie wiem o co chodzi napisałem do nich maila mam nadzieje ze sie wyjaśni