śpiewali bodajże Wtsk
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Ruch przyjezdza w niedziele do Nowej Huty?
-
19__kattowitz__20
A jak myślisz....I tak nas nie wpuszczą (chcieli dać 50 biletów :) ) ale..
-
Krzysiek1997
Za kim teraz Kurdwanow?
Bez zmian, podzielony.
-
Krzysiek1997
Dzięki za odpowiedź.
Pozdro
Siemanko Pany, ja z takim pytaniem bo ciekawi mnie sytuacja w Krakowie. Jak to teraz wygląda w tym mieście kto ma więcej do powiedzenia? Cracovia czy Wisła i jak w mieście radzi sobie Hutnik. Bez spin Panowie czysta ciekawość. Piona
Znajomy Wiślak z Nowej Huty mówił mi, że Hutnik ma zgrabną ekipę tak około 50 osób. Bardziej są nastawieni anty Wisła niż Cracovia (z tymi drugimi nie wchodzą sobie w drogę).
zapomniałeś o jeszcze jednej ekipie z Krakowa - 60Utyty255 pisze: 18.11.2021, 14:15 Siemanko Pany, ja z takim pytaniem bo ciekawi mnie sytuacja w Krakowie. Jak to teraz wygląda w tym mieście kto ma więcej do powiedzenia? Cracovia czy Wisła i jak w mieście radzi sobie Hutnik. Bez spin Panowie czysta ciekawość. Piona![]()
-
Krzysiek1997
Z czystej ciekawości zapytam, słychac coś jeszcze o takich osobnikach jak gesty wazka czy odcięli się i słuch o nich zaginął.
-
Leśny Węgorz
Zbaczając trochę obecnego z tematu jak obecnie wygląda sytuacja na południu? Dzięki proszę o brak spin
pozdro dla wszystkich
Terenowo raczej nic się nie zmienia na przestrzeni lat. Z aktywnością osiedlową to już trochę inaczej bywa, ale to już taki mamy klimat w Krakowie.Leśny Węgorz pisze: 16.12.2021, 21:28 Zbaczając trochę obecnego z tematu jak obecnie wygląda sytuacja na południu? Dzięki proszę o brak spinpozdro dla wszystkich
Kiedy cartel cracovia pocisnie z resztą konfidentow? Tu groźne filmiki teledyski, a masterek i reszta dalej kitrani.
-
Mareczek86
Po co kogoś oficjalnie cisnąć jak lepiej przemilczeć temat i udawać, że konfidenci są tylko w Ruchu, Wiśle i Widzewie.
Prawda to że na tym klipie co nawija kaczy razem z jg pręży się były strażak miejski?
-
UrzadSkarbowy
o jakim teledysku mówisz?Galileusz pisze: 19.12.2021, 01:00 Prawda to że na tym klipie co nawija kaczy razem z jg pręży się były strażak miejski?
https://www.facebook.com/watch/?v=620791752307546UrzadSkarbowy pisze: 19.12.2021, 08:06o jakim teledysku mówisz?Galileusz pisze: 19.12.2021, 01:00 Prawda to że na tym klipie co nawija kaczy razem z jg pręży się były strażak miejski?
Zrozum ze z każdym postem w tym temacie się kompromitujesz i to bardzo. Zapytaj kogoś z Lecha jesli masz taka możliwość i dowiedz się jak było. Dlaczego pojechaliśmy do Poznania na spotkanie w sprawie mastera i kto chciał wieszać nadal pozdrowienia czekając do zakończenia śledztwa. Zrób to i przeproś później jeśli masz jaja
w sumie fajna rozkmina biznesowa kaczego , w krakowie napewno album sie sprzeda niezle , a temat mozna grac dlugo patrzac na to co sie w polsce dzieje , ciekawe czy nawinie cos o miśku i kto wtedy sie tam w teledysku pokaże , a potem mozna w inne polski rejony uderzyć , konfidentów nie brakujeeNGie pisze: 19.12.2021, 09:58https://www.facebook.com/watch/?v=620791752307546UrzadSkarbowy pisze: 19.12.2021, 08:06o jakim teledysku mówisz?Galileusz pisze: 19.12.2021, 01:00 Prawda to że na tym klipie co nawija kaczy razem z jg pręży się były strażak miejski?
z drugiej strony czy to znaczy ze juz wyrobil sobie status takiego mędrca ponad podziałami ?
no bo na logike , albo już nie jest z legii , albo jg sie pręży u legionisty , obie opcje ciekawe
bo chyba za wygodne by to było grzać sie w blasku Teddków , a jednocześnie waflować z ekipami całego kraju ?
a i jeszcze pytanie czy zapomniał jak dostali łomot od cracovii podczas koncertu w rotundzie pod koniec 90tych ?
a może to był zip skład , pamięć już nie ta...
-
wiernyioddany
Do Legii i Cracovii mi daleko jak stąd na księżyc ale... to jest tylko jego wyłączna sprawa z kim nagrywa kawałek . Nagrywa na KONFIDENTA, nie o Jude Gang czy Cracovii .
Samo sztywne towarzystwo tutaj że jak widzi kogoś we wrogich barwach to od razu wjazd i nie ma pytań ? :D Nie macie prywatnych kontaktów ? Znajomych z wrogich ekip ?
Samo sztywne towarzystwo tutaj że jak widzi kogoś we wrogich barwach to od razu wjazd i nie ma pytań ? :D Nie macie prywatnych kontaktów ? Znajomych z wrogich ekip ?
To idź z widzewiakami kręci klip, i zbijać z nimi piątki amebo umysłowa. Ręce opadają...wiernyioddany pisze: 22.12.2021, 15:59 Do Legii i Cracovii mi daleko jak stąd na księżyc ale... to jest tylko jego wyłączna sprawa z kim nagrywa kawałek . Nagrywa na KONFIDENTA, nie o Jude Gang czy Cracovii .
No zbyt ciepło ten singiel Kaczego nie został przyjęty przez starszyznę, która pamięta co Cracovia zrobiła z chłopakiem z ich starej zgody.
Jeśli chodzi o muzykę jak i zrobienie fajnych pieniążków to barwy klubowe nie są przeszkodą - to zawsze było tlumaczenie.
-
Kostakurta
dozolina by był to by się ''odniósł'' do tego a tak co,chyba że liczycie na wypociny jestesmywaszymstolcem.
Pamiętacie jak pewien warszawski skład uczestniczył w projekcie Arka Gdynia Rugby i co potem ich za to spotkało ze strony tedkow?
Takze widzicie różnicę pomiędzy starą ekipą a obecną.
Ja nic do Kaczego nie mam bo jest chłop sztywny ale tutaj rozchodzi się o hipokryzję legionistów ktorzy np.szydzili z układu Widzewa z Wisłą a teraz nie przeszkadza im że ich reprezentant zbija piątki z gorszą stroną Krakowa.
Pamiętacie jak pewien warszawski skład uczestniczył w projekcie Arka Gdynia Rugby i co potem ich za to spotkało ze strony tedkow?
Takze widzicie różnicę pomiędzy starą ekipą a obecną.
Ja nic do Kaczego nie mam bo jest chłop sztywny ale tutaj rozchodzi się o hipokryzję legionistów ktorzy np.szydzili z układu Widzewa z Wisłą a teraz nie przeszkadza im że ich reprezentant zbija piątki z gorszą stroną Krakowa.
-
serce miasta
Konkretnie,co masz do zarzucenia Widzewowi?
Po pierwsze przeżuty: Łódź, Grudziądz, Kwidzyn, Żyrardów, Sochaczew, Bełchatów itd. itp.
Po drugie: kitranie konfidentów typu J&J.
Po trzecie: zgoda z folksdojczami.
To jak arbitrze elegancji? Styka?
Po drugie: kitranie konfidentów typu J&J.
Po trzecie: zgoda z folksdojczami.
To jak arbitrze elegancji? Styka?
-
serce miasta
proponuje mniej internetu i propagandy:)widziałeś papiery na J&J czy tylko to co na fejsie?Ruch Chorzów?Wspaniali ludzie,wielki klub możecie (Legia Warszawa)buty wiązać,przywiązani do regionu mega szacun.Przezuty nie znam takich przypadków wsród udzielających sie Widzewiaków(w Łodzi raczej w drugą strone).Sprawa jest prosta to nie gośc z Widzewa tylko Kaczy z Legii Warszawa lansuje sie przy bandzie c**** od kanara.
ps.swoją elegancje mogliście pokazać na Torwarze jakiś czas temu,wyjść honorowo na bitke w równych liczbach na własnym terenie a wybraliście frajerskie numery.
ps.swoją elegancje mogliście pokazać na Torwarze jakiś czas temu,wyjść honorowo na bitke w równych liczbach na własnym terenie a wybraliście frajerskie numery.
-
patriota85
Nie chcę się tutaj wpierdalać w dyskusję, ale skoro nie znasz przerzutów w szeregach Widzewa, to chyba strasznie mało wiesz.serce miasta pisze: 25.12.2021, 10:34 Przezuty nie znam takich przypadków wsród udzielających sie Widzewiaków(w Łodzi raczej w drugą strone).
-
serce miasta
na to wychodzi...Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego dla kibiców Wisełki dumy Krakowapatriota85 pisze: 25.12.2021, 11:08Nie chcę się tutaj wpierdalać w dyskusję, ale skoro nie znasz przerzutów w szeregach Widzewa, to chyba strasznie mało wiesz.serce miasta pisze: 25.12.2021, 10:34 Przezuty nie znam takich przypadków wsród udzielających sie Widzewiaków(w Łodzi raczej w drugą strone).
Chyba dżuma a nie duma...
-
serce miasta
Ty swoje ja swoje punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:)osoby postronne moga sobie same wyciagnąć wnioski...
pozdrawiam jesteście najlepsi:)
Są też na Legii byli kibice Ruchu, Lechii, Schalke i Barcelony (powszechnie znane i akceptowne)
Mocne słowa jak na temat krakowski.Barbara Basia pisze: 27.12.2021, 00:00 Nie zapominaj o pokoleniu małych Haniorów które rośnie na Legii.
Odpiszę jeszcze, podaj mi przykłady gdy Widzew łapał kogoś w przewadze liczebnej i zgodził się na równe liczby? Bo jeżeli oczekiwałeś tego na Torwarze, to zapewne jest to stała praktyka na Widzewie wobec innych ekip.serce miasta pisze: 26.12.2021, 17:22 Ty swoje ja swoje punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:)osoby postronne moga sobie same wyciagnąć wnioski...
Czekam na tę długaśną listę.
Skłoniłeś mnie do podsumowania stwierdzeniem, że jesteśmy najlepsi, więc (L) vs WRWE:
Wisła i Ruch ubici na trasie, Widzew spierdala jak szczury z Torwaru, Elana rozwałkowana na ustawce.
Koalicja konfidentów została w komplecie wyjaśniona.
Miłego dnia!
Już tak w samozachwyt nie popadaj bo tam samej Legii nie było.blnytutam pisze: 27.12.2021, 08:36Odpiszę jeszcze, podaj mi przykłady gdy Widzew łapał kogoś w przewadze liczebnej i zgodził się na równe liczby? Bo jeżeli oczekiwałeś tego na Torwarze, to zapewne jest to stała praktyka na Widzewie wobec innych ekip.serce miasta pisze: 26.12.2021, 17:22 Ty swoje ja swoje punkt widzenia zależy od punktu siedzenia:)osoby postronne moga sobie same wyciagnąć wnioski...
Czekam na tę długaśną listę.
Skłoniłeś mnie do podsumowania stwierdzeniem, że jesteśmy najlepsi, więc (L) vs WRWE:
Wisła i Ruch ubici na trasie, Widzew spierdala jak szczury z Torwaru, Elana rozwałkowana na ustawce.
Koalicja konfidentów została w komplecie wyjaśniona.
Miłego dnia!
ten kto sieje wiatr burze bedzie zbierał.. akurat zasada ząb za ząb i 'akcja-reakcja' to raczej esencja kibicowskich wartości od x lat.przypalowiec z forum pisze: 27.12.2021, 07:48
Nie mam nic do ŁKSu, ale szkoda że propsujesz takie zachowania bo jest to gwóźdź do trumny kibicowskiej i zakopywanie ostatnich wartości kibicowskich. Żadnych zasad tam nie było, żadnych.
-
Mareczek86
Cracovia odpusciła hokej?