Pisałeś pajacyku, że nie będzie pochodu i że nie będzie nas na derbach. Tyle.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Alterego - Robić kurwe z logiki to wy potraficie, a uciszać możesz swoich pędzli z galarety.
Takie drobnostki pokazują jakie tu balasy się wpisują bez informacji, i strugaja kumatych.
Takie drobnostki pokazują jakie tu balasy się wpisują bez informacji, i strugaja kumatych.
-
Pewnie ŁKS będzie mimo wszystko dążył do pochodu, oby nie skończyło się to zatrzymaniem przez psiarskie i derbami bez nich.
A co do ciągłych rozkminek z kryminału to swoją drogą coraz mniej tych grypsujących, po obydwu stronach.
A co do ciągłych rozkminek z kryminału to swoją drogą coraz mniej tych grypsujących, po obydwu stronach.
-
Wasz guru ze Zgierza jest konfidentem , ci co zaprzeczają niech znikną z forum bo sprawa wyjdzie wcześniej czy póżniej jak z Miśkiem z Wisły. Osoba ,która go kryje dobrze o tym wie.
-
Dałeś d*** to miej odwagę przyznać się do tego: tak czy nie? Kolejny przykład że hasło "Ludzie honoru" to farmazon.
Najlepszą konkluzją troglodyckiej percepcji niech będzie twój poniższy autodiss:
"(...) elksa zrezygnowała z przyjazdu na Widzew.
Tyle się sraliście o wejście na mecz, i jaki ten Widzew zły, że przez lata nas nie wpuszczał, a jak przyszło co do czego to dziewczyny strzeliły focha."
-
trzeba mieć jakieś zasady i trzymać morde krótko bo później karma wraca.
Najpierw wyzywacie nas od wieśniaków, a teraz sami łazicie po tuszynach i chcecie fankluby robić
Najpierw lźycie że zadajemy się z ruskimi k****** a teraz z tymi samymi ramię w ramię
Najpierw dziecinne teksty ze kibice Widzewa na stadion PKP przyjezdzają, a teraz sami na derby PKP pognacie
Najpierw wyzywacie nas od wieśniaków, a teraz sami łazicie po tuszynach i chcecie fankluby robić
Najpierw lźycie że zadajemy się z ruskimi k****** a teraz z tymi samymi ramię w ramię
Najpierw dziecinne teksty ze kibice Widzewa na stadion PKP przyjezdzają, a teraz sami na derby PKP pognacie
-
Bry !
A może by tak temat Łódzki zamknąć i otworzyć go w
Niedziele po meczu derbowym ?

A może by tak temat Łódzki zamknąć i otworzyć go w
Niedziele po meczu derbowym ?

-
Pozostaje tylko wam się pruć w necie. A poza tym zadzwiwiajace, że najwięcej pruja się ci co nigdy nie siedzieli albo ci których sprawa nie dotyczy a chcą przychuliganić internetowo i dojebać nielubianemu Widzewowi :)
-
To dokładnie jak ty - aktywny jesteś tylko w necie i nigdy nie grzałeś puchy, hipokryto
-
Przyjeżdżamy PKP, bo jedziemy pod Łódź. Co w tym dziwnego?kusy_jest_boski pisze: ↑14.10.2021, 14:13trzeba mieć jakieś zasady i trzymać morde krótko bo później karma wraca.
-
Szanowny pan taki troche niedoinformowany :-)!Chomik666 pisze: ↑16.10.2021, 12:48Najpierw jednak PKS bo trzeba do Łodzi dojechać z Konstantynowa,Pabianic,Aleksandrowa.jimmyjazz pisze: ↑16.10.2021, 12:09Przyjeżdżamy PKP, bo jedziemy pod Łódź. Co w tym dziwnego?kusy_jest_boski pisze: ↑14.10.2021, 14:13trzeba mieć jakieś zasady i trzymać morde krótko bo później karma wraca.
Do wszystkich wymienionych przez Ciebie miast od lat jeździ Łódzkie MPK :-)
PS. Do Zgierza też 🤭

-
Wskaż mi gdzie JA pisałem że Kanzas, Aleks czy Pabianice to wsie a nie Miasta :-)
PS. Doczytaj, Doinformuj się :-) chyba że jest problem z językiem polskim, wtedy zrozumiem.
[link] :-)

-
GKS Bełchatów zalicza dziś mocny oklep od Widzewa.
Zapewne wśród czerwonych nie było samego FCB'91.
Kolejny raz GKS w plecy.
Zapewne wśród czerwonych nie było samego FCB'91.
Kolejny raz GKS w plecy.
Audaces fortuna iuvat...
-
„Wskaż mi gdzie JA pisałem że Kanzas, Aleks czy Pabianice to wsie a nie Miasta„
Czyli jednak masz problem z czytaniem ze zrozumieniem …
Nie generalizuj …
Wskaż gdzie Wogole na tym forum są takie wpisy, konkrety !
Czyli jednak masz problem z czytaniem ze zrozumieniem …
Nie generalizuj …
Wskaż gdzie Wogole na tym forum są takie wpisy, konkrety !

-
-
Chyba chodzi ci paziu o dziadków, bo od początku lat 90-tych w Zgierzu rządzi Widzew. Na szczęście synowie zrobili porządek w tym siedemsetletnim mieście, w związku z czym ich wnukowie czują się bardzo dobrze. Dziękuję za troskę.fan fantik pisze: ↑17.10.2021, 05:07Do Zgierza??? Jak czują się obecni fanatycy RTS z tej pod łódzkiej mieściny gdy ich ojcowie byli kibicami ŁKSu???
-
No dobra niech powstaną dorośli a dzieci pójdą spać ...jak się czują kibice ŁKS z tym że jest ich tak mało -- wiem że zaraz pójdzie pianą z pyska ale jak ktoś pamięta lata 90' to może sobie porównać - to jest dzień do nocy
Aha uprzedzając argument że ktoś kogoś lepiej napier....obecnie nie ma nic wspólnego z ilością kibiców i popularnością klubu.
Aha uprzedzając argument że ktoś kogoś lepiej napier....obecnie nie ma nic wspólnego z ilością kibiców i popularnością klubu.
-
Możesz merytoryczne opisać sformułowanie "tak mało"? Bo to trochę jakbym napisał, że rts nie istnieje chuligańsko.Spy pisze: ↑17.10.2021, 10:14No dobra niech powstaną dorośli a dzieci pójdą spać ...jak się czują kibice ŁKS z tym że jest ich tak mało -- wiem że zaraz pójdzie pianą z pyska ale jak ktoś pamięta lata 90' to może sobie porównać - to jest dzień do nocy
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Jak to jest z tym FC Bełchatów. Jaka geneza tego? Mieć swój lokalny klub, nienawidzić go i wspierać Łódzki Widzew? Kto to w ogóle zapoczątkował. Trochę nie rozumiem tego. j**** swój klub dla kogoś innego. Na hasło '' wspieraj swój lokalny klub" jak tacy reagują? Jakiś lokalny patriotyzm, historia to o c*** rozbić wg nich? Ciężko mi to skumać. Jak jest pare klubów w mieście ok, ale odwrócić się od swoich i wspierać jakieś inne miasto nie mogę tego pojąć.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
Miasto wczesniej kibicowało Widzewowi jeszcze przed powstaniem Gksu. Na tle Widzewa ogórki to dosc świeży klub.
ABG
-
Może tu chodzi o przerzutów, którzy zaczynali na GKSie a teraz są za Widzewem i propagują hasło 'nie ważne jak zaczynasz..'?
"Przerzuty dumą Widzewa" to chyba tylko Podbeskidzie przebija flagą Konfidenci.
"Przerzuty dumą Widzewa" to chyba tylko Podbeskidzie przebija flagą Konfidenci.
Miasto moje a w nim..
-
Tak gadać potrafi jedynie ktoś kto nie zna historii Bełchatowa. Miasto przed powstaniem kopalni było malutkie, razem z powstaniem kopalni powstał GKS. Ludzie tu zjeżdżający w większości nie mieli jakichś sympatii klubowych bo przyjeżdżali za chlebem z całej Polski. GKSowi kibicowano równolegle z Widzewem (bo odnosił wtedy sukcesy), a na początku lat 90 przecież jeszcze była zgoda - GKS był już klubem grającym na dobry poziomie centralnym. Dopiero później nastąpił konflikt i podział.protektormalopolska pisze: ↑17.10.2021, 13:10Miasto wczesniej kibicowało Widzewowi jeszcze przed powstaniem Gksu. Na tle Widzewa ogórki to dosc świeży klub.
-
Ja nie rozumiem jak można kibicować ogórkom, zamiast Widzewowi. Co oni mają w ogóle w głowach? I jeszcze się temu dziwić? Partiotyzm lokalny jak najbardziej - mieszkasz w woj. Łódzkim i nie tylko - jesteś za jedynym łódzkim Widzewem. Proste..ZIWPJB. pisze: ↑17.10.2021, 12:53Jak to jest z tym FC Bełchatów. Jaka geneza tego? Mieć swój lokalny klub, nienawidzić go i wspierać Łódzki Widzew? Kto to w ogóle zapoczątkował. Trochę nie rozumiem tego. j**** swój klub dla kogoś innego. Na hasło '' wspieraj swój lokalny klub" jak tacy reagują? Jakiś lokalny patriotyzm, historia to o c*** rozbić wg nich? Ciężko mi to skumać. Jak jest pare klubów w mieście ok, ale odwrócić się od swoich i wspierać jakieś inne miasto nie mogę tego pojąć.
-
Myślałem że szydzisz , ale Ty już kolejny raz tą głupote powtarzasz.gitarra pisze: ↑17.10.2021, 15:46Ja nie rozumiem jak można kibicować ogórkom, zamiast Widzewowi. Co oni mają w ogóle w głowach? I jeszcze się temu dziwić? Partiotyzm lokalny jak najbardziej - mieszkasz w woj. Łódzkim i nie tylko - jesteś za jedynym łódzkim Widzewem. Proste..ZIWPJB. pisze: ↑17.10.2021, 12:53Jak to jest z tym FC Bełchatów. Jaka geneza tego? Mieć swój lokalny klub, nienawidzić go i wspierać Łódzki Widzew? Kto to w ogóle zapoczątkował. Trochę nie rozumiem tego. j**** swój klub dla kogoś innego. Na hasło '' wspieraj swój lokalny klub" jak tacy reagują? Jakiś lokalny patriotyzm, historia to o c*** rozbić wg nich? Ciężko mi to skumać. Jak jest pare klubów w mieście ok, ale odwrócić się od swoich i wspierać jakieś inne miasto nie mogę tego pojąć.
-
Po co kibicować KKS-owi Kalisz? Patriotyzm lokalny jak najbardziej - mieszkasz w woj. Wielkopolskim i nie tylko - jesteś za Lechem. Proste.gitarra pisze: ↑17.10.2021, 15:46Ja nie rozumiem jak można kibicować ogórkom, zamiast Widzewowi. Co oni mają w ogóle w głowach? I jeszcze się temu dziwić? Partiotyzm lokalny jak najbardziej - mieszkasz w woj. Łódzkim i nie tylko - jesteś za jedynym łódzkim Widzewem. Proste..ZIWPJB. pisze: ↑17.10.2021, 12:53Jak to jest z tym FC Bełchatów. Jaka geneza tego? Mieć swój lokalny klub, nienawidzić go i wspierać Łódzki Widzew? Kto to w ogóle zapoczątkował. Trochę nie rozumiem tego. j**** swój klub dla kogoś innego. Na hasło '' wspieraj swój lokalny klub" jak tacy reagują? Jakiś lokalny patriotyzm, historia to o c*** rozbić wg nich? Ciężko mi to skumać. Jak jest pare klubów w mieście ok, ale odwrócić się od swoich i wspierać jakieś inne miasto nie mogę tego pojąć.
-
Mordo, pewnie nie wiesz ale do 1998 roku Kalisz był stolicą województwa kaliskiego. Ba, napiszę więcej Kalisz to historyczna stolica wielkopolski i jedno z najstarszych miast w Polsce. Zupełnie nie wiem dlaczego mieszkając w Wielkopolsce trzeba kibicować Amice Wronki vel Poznańkibol32 pisze: ↑17.10.2021, 20:35Po co kibicować KKS-owi Kalisz? Patriotyzm lokalny jak najbardziej - mieszkasz w woj. Wielkopolskim i nie tylko - jesteś za Lechem. Proste.gitarra pisze: ↑17.10.2021, 15:46Ja nie rozumiem jak można kibicować ogórkom, zamiast Widzewowi. Co oni mają w ogóle w głowach? I jeszcze się temu dziwić? Partiotyzm lokalny jak najbardziej - mieszkasz w woj. Łódzkim i nie tylko - jesteś za jedynym łódzkim Widzewem. Proste..ZIWPJB. pisze: ↑17.10.2021, 12:53Jak to jest z tym FC Bełchatów. Jaka geneza tego? Mieć swój lokalny klub, nienawidzić go i wspierać Łódzki Widzew? Kto to w ogóle zapoczątkował. Trochę nie rozumiem tego. j**** swój klub dla kogoś innego. Na hasło '' wspieraj swój lokalny klub" jak tacy reagują? Jakiś lokalny patriotyzm, historia to o c*** rozbić wg nich? Ciężko mi to skumać. Jak jest pare klubów w mieście ok, ale odwrócić się od swoich i wspierać jakieś inne miasto nie mogę tego pojąć.
-
Jak to jest?Widzew z Bełchatowa kolejny raz już w necie,wciska wszystkim, że bije GKS, przedstawiają oczywiście to jakby sam ich FC był a tutaj się okazuję, że mieli wsparcie młodej szajki w liczbie dwóch dych. Na ten słaby GKS było potrzebne wsparcie z Łodzi?Fakt jest taki że dobrze to taktycznie rozegraliście,przeczekaliscie nas(na mieście wcześniej nigdzie was nie było widać), aż większość wejdzie na stadion i w końcu zaatakowaliscie jak wyszliście z osiedla 5minut przed meczem, dobiegając do małej liczby pozostałych pod stadionem,sami wiecie że samo starcie trwało parę chwil i za nim wybiegliśmy ze stadionu wyłamując bramę to trochę czasu musiało minąć i tylko jak wybiegliśmy to psy już zaczęli ostro wkraczać do akcji a jeszcze następna grupa wybiegała już z trybuny. Żyjecie tylko tym że wykorzystaliście szansę i przewagę liczbową jak była garstka pod stadionem,bo jakby ta grupa z trybuny była jeszcze pod stadionem to mogłoby to wyglądać całkiem inaczej a takto wyszło jak wyszło,psy przerwały szybko zabawę.Przemysleliscie to dobrze i za to plus dla was a minus za kolejne farmazony że byliście sami, że wiecznie ko u nas (każdy wasz opis akcji jest taki sam) i że to starcie wyglądało jak byście się po nas przebiegli a to wszystko, cała akcja trwała kilka chwil.I do wszystkich tutaj ciekawskich,tak Widzew w Bełchatowie jest teraz silny,bo znają nasze problemy teraz, są dobrze zorganizowani, mają ciągłe wsparcie innych miejscowości (samo fcb to także zlepek różnych miejscowości)ale tolerują przerzutów i im to wcale widać nie przeszkadza, widząc, że nawet w internecie się z tym obnoszą.Teraz jest wasze pięć minut, czas pokaże jak będzie w przyszłości wyglądać sytuacja w Bełchatowie.
-
Pytanie do kolegów zza miedzy. Arka jest nadal KŚ czy tylko wtedy kiedy koleżanki z Poznania nie widza tudzież nie słysza? :)
-
Arka wpuściła ŁKS, ŁKS wpuścił Arkę i tyle. Skoro obie strony się wzajemnie wpuściły na stadion po obustronnych ustaleniach to liczył ktoś na wzajemne jebanie? Jest tak jak było. Piłka nożna dla kibiców.
-
A to FCB muszą być koniecznie sami? Macie kosę z Widzewem to jesteście j***** przez cały Widzew. Kilka ostatnich starć zaliczacie plecy, padacie jak muchy to jak mają wyglądać opisy zajścia? Jak większość z FCB była na emigracji to nikt nie narzekał, że są problemy i wam też to nie przeszkadzało. Teraz jak emigracja wróciła to nagle wielkie pretensjeDresiarz pisze: ↑18.10.2021, 08:55Jak to jest?Widzew z Bełchatowa kolejny raz już w necie,wciska wszystkim, że bije GKS, przedstawiają oczywiście to jakby sam ich FC był a tutaj się okazuję, że mieli wsparcie młodej szajki w liczbie dwóch dych. Na ten słaby GKS było potrzebne wsparcie z Łodzi?Fakt jest taki że dobrze to taktycznie rozegraliście,przeczekaliscie nas(na mieście wcześniej nigdzie was nie było widać), aż większość wejdzie na stadion i w końcu zaatakowaliscie jak wyszliście z osiedla 5minut przed meczem, dobiegając do małej liczby pozostałych pod stadionem,sami wiecie że samo starcie trwało parę chwil i za nim wybiegliśmy ze stadionu wyłamując bramę to trochę czasu musiało minąć i tylko jak wybiegliśmy to psy już zaczęli ostro wkraczać do akcji a jeszcze następna grupa wybiegała już z trybuny. Żyjecie tylko tym że wykorzystaliście szansę i przewagę liczbową jak była garstka pod stadionem,bo jakby ta grupa z trybuny była jeszcze pod stadionem to mogłoby to wyglądać całkiem inaczej a takto wyszło jak wyszło,psy przerwały szybko zabawę.Przemysleliscie to dobrze i za to plus dla was a minus za kolejne farmazony że byliście sami, że wiecznie ko u nas (każdy wasz opis akcji jest taki sam) i że to starcie wyglądało jak byście się po nas przebiegli a to wszystko, cała akcja trwała kilka chwil.I do wszystkich tutaj ciekawskich,tak Widzew w Bełchatowie jest teraz silny,bo znają nasze problemy teraz, są dobrze zorganizowani, mają ciągłe wsparcie innych miejscowości (samo fcb to także zlepek różnych miejscowości)ale tolerują przerzutów i im to wcale widać nie przeszkadza, widząc, że nawet w internecie się z tym obnoszą.Teraz jest wasze pięć minut, czas pokaże jak będzie w przyszłości wyglądać sytuacja w Bełchatowie.
-
Skoro już podjąłeś kwestię Bełchatowa, to jak się zapatrujesz na przyjmowanie przerzutów i chwalenie się tym w necie przez osoby które coś tam jednak znaczą w FCB?Pique pisze: ↑18.10.2021, 12:18A to FCB muszą być koniecznie sami? Macie kosę z Widzewem to jesteście j***** przez cały Widzew. Kilka ostatnich starć zaliczacie plecy, padacie jak muchy to jak mają wyglądać opisy zajścia? Jak większość z FCB była na emigracji to nikt nie narzekał, że są problemy i wam też to nie przeszkadzało. Teraz jak emigracja wróciła to nagle wielkie pretensjeDresiarz pisze: ↑18.10.2021, 08:55Jak to jest?Widzew z Bełchatowa kolejny raz już w necie,wciska wszystkim, że bije GKS, przedstawiają oczywiście to jakby sam ich FC był a tutaj się okazuję, że mieli wsparcie młodej szajki w liczbie dwóch dych. Na ten słaby GKS było potrzebne wsparcie z Łodzi?Fakt jest taki że dobrze to taktycznie rozegraliście,przeczekaliscie nas(na mieście wcześniej nigdzie was nie było widać), aż większość wejdzie na stadion i w końcu zaatakowaliscie jak wyszliście z osiedla 5minut przed meczem, dobiegając do małej liczby pozostałych pod stadionem,sami wiecie że samo starcie trwało parę chwil i za nim wybiegliśmy ze stadionu wyłamując bramę to trochę czasu musiało minąć i tylko jak wybiegliśmy to psy już zaczęli ostro wkraczać do akcji a jeszcze następna grupa wybiegała już z trybuny. Żyjecie tylko tym że wykorzystaliście szansę i przewagę liczbową jak była garstka pod stadionem,bo jakby ta grupa z trybuny była jeszcze pod stadionem to mogłoby to wyglądać całkiem inaczej a takto wyszło jak wyszło,psy przerwały szybko zabawę.Przemysleliscie to dobrze i za to plus dla was a minus za kolejne farmazony że byliście sami, że wiecznie ko u nas (każdy wasz opis akcji jest taki sam) i że to starcie wyglądało jak byście się po nas przebiegli a to wszystko, cała akcja trwała kilka chwil.I do wszystkich tutaj ciekawskich,tak Widzew w Bełchatowie jest teraz silny,bo znają nasze problemy teraz, są dobrze zorganizowani, mają ciągłe wsparcie innych miejscowości (samo fcb to także zlepek różnych miejscowości)ale tolerują przerzutów i im to wcale widać nie przeszkadza, widząc, że nawet w internecie się z tym obnoszą.Teraz jest wasze pięć minut, czas pokaże jak będzie w przyszłości wyglądać sytuacja w Bełchatowie.co do reszty to szkoda komentować. Jak to chłopaki napisali, jebiecie swój klub, wypieracie się a dalej na meczach jak gdyby nigdy nic...
-
Śmiesznie to brzmi, zwłaszcza w przypadku reprezentanta ekipy która jednego dnia została obita na trasie i potraciła barwy, a chwilę później lizała się po jajkach przybijając układ (zgodę?) z kolegami milicjantami. :)
PS. Sosnowiec też z nami siedział, a nie tak dawno temu polował na nas na trasie. Wiem że hasło piłka nożna dla kibiców jest wam obce i wolicie się dogadywać z psami za plecami, ale na szczęście nie wszystkie ekipy tak rozumują.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Zanim kolega po szalu odpowie - chciałbym dopytać ciebie o podobną kwestię. Jak się czujesz zbijając piątki z osobami, które śmigały na RTS i jebały ŁKS? Mowa tu oczywiście o kwiatkach z Piotrkowa czy Aleksandrowa.
Zapewne jest ci wszystko jedno - wszak puszczacie się z każdym komu nie po drodze z RTS.
PS. Czy wczoraj na meczu z Arką, była delegacja Lechii Gdańsk? Czy może te "prywatne" kontakty już nie mogą być takie oficjalne?
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Nigdy nie padło stwierdzenie ze macie być sami. Zreszta nigdy nie byliście to raz.A to FCB muszą być koniecznie sami? Macie kosę z Widzewem to jesteście j***** przez cały Widzew. Kilka ostatnich starć zaliczacie plecy, padacie jak muchy to jak mają wyglądać opisy zajścia? Jak większość z FCB była na emigracji to nikt nie narzekał, że są problemy i wam też to nie przeszkadzało. Teraz jak emigracja wróciła to nagle wielkie pretensjeco do reszty to szkoda komentować. Jak to chłopaki napisali, jebiecie swój klub, wypieracie się a dalej na meczach jak gdyby nigdy nic...
Może niech wyglądają rzetelnie i zgodnie z prawda. Ale to za dużo na ekipę przerzutów, którzy jebali nowych kolegów po szału i ich fan club, a teraz biją piąteczki i pysznie chwała się w sieci kurewskim zachowaniem. A może ananas co ustawiał się na Was, a teraz z Wami lata.
Jak na FCB była emigracja, jednostki pozostałe w mieście i pod miastem, wielokrotnie wypierały się Widzewa i biegania w FCB, wiec o czym Ty mówisz?
Ostatniego szkoda komentować, bo albo:
a) c**** wiesz
b) słuchasz Andersenow z FCB
-
Na Ruchu nadal Wisła z ch.uja wygryska czy graf już zamalowany?
-
Spodziewałem się odbicia piłeczki, ale właśnie z tego powodu że wytykaliscie nam, że Piotrków to przerzuty, robiliście grafy itd zadałem to pytanie. Różnica jest taka, że w Bełchatowie przerzuciło się kilku konkretnych chłopaków a w Piotrkowie raczej dzieciarnia która podążyła za mocniejszym co ich nie tłumaczy oczywiście.Zgierz pisze: ↑18.10.2021, 13:34Zanim kolega po szalu odpowie - chciałbym dopytać ciebie o podobną kwestię. Jak się czujesz zbijając piątki z osobami, które śmigały na RTS i jebały ŁKS? Mowa tu oczywiście o kwiatkach z Piotrkowa czy Aleksandrowa.
Zapewne jest ci wszystko jedno - wszak puszczacie się z każdym komu nie po drodze z RTS.
PS. Czy wczoraj na meczu z Arką, była delegacja Lechii Gdańsk? Czy może te "prywatne" kontakty już nie mogą być takie oficjalne?
-
Jeśli piszesz o przerzutach z Piotrkowa to wiedz że ci jeździli na Widzew i byli czynnymi kibicami a nie jakimiś dzieciakami bo w Piotrkowie swego czasu nie było łksu a nagle się tam banda zrobiła nie mówiąc już o ananasach z Zelowa którzy działają w Piotrkowie a kibicowali Widzewowi/ Legi/a teraz ŁKS ale wy to przyjmujecie byle k**** byle anty Widzew nie mówiąc już o waszym raperze z chojen
-
Na poprawę humoru, ludzie honoru :D
Przyjmowanie przerzutów po prostu leży w DNA Widzewa, masowa zmiana wyznania przez kibiców ŁKS stworzyła ich ruch kibicowski, więc logiczną konsekwencją jest przyjmowanie takich ścier w Grudziądzu, Kwidzynie, Żyrardowie czy Bełchatowie itd. Wypisujecie miasta :D
Takie ich garbate DNA :D Lutek Rozenbaum na pewno jest zadowolony z działań "Czerwonej Armii' :D

-
Ludzie "z lat 70, 80" mają zupełnie inne podejście do kibicowania niż obecnie. Znam kilku zagorzałych ŁKSiaków z Karolewa, którzy pojawiali się na meczach Widzew-Juve itd. ale przerzutami to bym ich nie nazwał ;).blnytutam pisze: ↑19.10.2021, 02:29Na poprawę humoru, ludzie honoru :D
Przyjmowanie przerzutów po prostu leży w DNA Widzewa, masowa zmiana wyznania przez kibiców ŁKS stworzyła ich ruch kibicowski, więc logiczną konsekwencją jest przyjmowanie takich ścier w Grudziądzu, Kwidzynie, Żyrardowie czy Bełchatowie itd. Wypisujecie miasta :D
Takie ich garbate DNA :D Lutek Rozenbaum na pewno jest zadowolony z działań "Czerwonej Armii' :D
ŁKS też ma po swojej stronie przerzutów, chociażby swego czasu młynowy, K ze Śródmieścia.
Natomiast to temat rzeka bo pytanie brzmi kto to jest przerzut. Ja jako 30 latek śmieje się gdy słyszę o tym, że ktoś jest przerzutem bo jak mial 13 lat to mówił, że Widzew a teraz ŁKS.
Sytuacja gdy ktoś regularnie chodzi na mecze, obnosi się w barwach, zalicza wyjazd itp. wyklucza możliwość zmiany barw i takie coś powinno być gonione, natomiast jak ktoś jako dzieciak zaliczy ze szkołą mecz albo tata czy wujek go zabierze, czy trenuje gdzieś piłkę bo ma blisko a później staje się kibicem drugiego klubu, nie czyni go przerzutem.