Toruń i kujawsko-pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

CopA.C.A.B.ana

Re: Toruń i kujawsko-pomorskie

Post autor: CopA.C.A.B.ana »

490 pisze: 30.12.2013, 10:29Po drodze panowie kryminalni poszli zadowoleni do jednego z supermarketów,a mi kazali...zaczekac na nich.A ja co? Czekałem...
Czy w ekipie którą reprezentujesz wszyscy zwracacie się do krymuchów per pan?
iparts.pl
Monster96

Post autor: Monster96 »

Oswaldo pisze: 16.08.2021, 09:17 Z urywków i opinii widzę że ta cała gala niewypał. Jakieś ustawiane pokazówki, ekipa żuli co im brakło na mefedron w turnieju 3x3, przy "walce kobiet" tylko muzyki z Benny Hilla w tle brakowało. Ale jaka twarz federacji taka gala, ku*** serio on jest liderem ME? Przecież jego pierdolenia się nie da słuchać, naprawdę charyzmatyczny przywódca, Kuźma to się chociaż dopierdalał dobrze, a ten w turniejowych walkach nic nie pokazał. Już trzeba było tego chłopaka Arka wziąć do wystąpień publicznych bo widać że poukładany i ma coś w głowie.
Ja tylko żałuję, że na ważeniu i prezentacji zawodników nie odbyła się prezentacja składu "Młoda Elana" dla której nie znalazł się przeciwnik. Mam nadzieję, że na następnej gali się poprawią.
fannn

Post autor: fannn »

Stanowisko grup kibicowskich Elany Toruń:

W związku z powstałą jakiś czas temu w naszym mieście organizacją walk na gołe pięści THE War i jej mylnym postrzeganiem przez inne ekipy kibicowskie, chcielibyśmy za pośrednictwem naszej strony ogłosić wszem i wobec, że MY KIBICE ELANY TORUŃ, NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO z organizacją tej gali i nie chcemy być z nią utożsamiani! Jest to prywatny biznes Denisa Załęckiego i wszelkie decyzje dot. tej gali podejmowane są przez organizatorów The War.

To, że walczą tam chłopacy, którzy również uczęszczają na mecze toruńskiej Elany to także ich prywatne decyzje, tak samo jak walczyli w innych organizacjach sportowych takich jak Wotore, Gromda itd. itp.

NIE JEST TO GALA ELANOWCÓW, NIE ODPOWIADAMY ZA DOBÓR ZAWODNIKÓW I INNE DECYZJE PODEJMOWANE PRZEZ WŁODARZY THE WAR!

Z kibicowskimi pozdrowieniami,

Grupy Kibicowskie Elany Toruń
Hahaha
PrzyczajonyCzosnek

Post autor: PrzyczajonyCzosnek »

fannn pisze: 16.08.2021, 11:35
Stanowisko grup kibicowskich Elany Toruń:

W związku z powstałą jakiś czas temu w naszym mieście organizacją walk na gołe pięści THE War i jej mylnym postrzeganiem przez inne ekipy kibicowskie, chcielibyśmy za pośrednictwem naszej strony ogłosić wszem i wobec, że MY KIBICE ELANY TORUŃ, NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO z organizacją tej gali i nie chcemy być z nią utożsamiani! Jest to prywatny biznes Denisa Załęckiego i wszelkie decyzje dot. tej gali podejmowane są przez organizatorów The War.

To, że walczą tam chłopacy, którzy również uczęszczają na mecze toruńskiej Elany to także ich prywatne decyzje, tak samo jak walczyli w innych organizacjach sportowych takich jak Wotore, Gromda itd. itp.

NIE JEST TO GALA ELANOWCÓW, NIE ODPOWIADAMY ZA DOBÓR ZAWODNIKÓW I INNE DECYZJE PODEJMOWANE PRZEZ WŁODARZY THE WAR!

Z kibicowskimi pozdrowieniami,

Grupy Kibicowskie Elany Toruń
Hahaha
No przecież to już nawet nie są jaja ani kabaret.
Toruń to jest ku*** stan umysłu jednak!
Kostakurta

Post autor: Kostakurta »

Lepiej zacznij prowadzić negocjacje z psychiatrykiem w Choroszczy i zabierz z sobą dozolca którego w Tworkach nie zdołali wyLeczyć z jego fobii.
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Muszą jakieś transfery na następną galę zrobić w tym Toruniu. Niech podkupią z KOTS tego murzyna z Atletico i polskiego hitlerowca z Lille. I zrobią walkę black and white. Pay per view może wystrzelić do liczb KSW. https://www.youtube.com/watch?v=IcJLNfPJ-9A
DennisWise

Post autor: DennisWise »

Jak to jest jego prywatny biznes to ja jestem księdzem. No chyba że dziś w Polsce taki dobrobyt że każdy 25( ? ) latek wrzuca milion złotych w gale sportów walki. Nawet Malik co po kieszeniach w dresach nosi po 100 tys musiał Czeczenów wziąć z ACB. https://www.youtube.com/watch?v=_FmC3BPl5cQ
Potezny Warmianin

Post autor: Potezny Warmianin »

Kostakurta pisze: 16.08.2021, 21:51 Lepiej zacznij prowadzić negocjacje z psychiatrykiem w Choroszczy i zabierz z sobą dozolca którego w Tworkach nie zdołali wyLeczyć z jego fobii.
W twoim beznadziejnym dewianckim przypadku moga jedynie pomoc tego typu instytucje
http://m-sto.org
tam sie powinnas rozpisac
Darcos

Post autor: Darcos »

Elana zaprasza na gale ekipe gdzie jest byly pies i konfident a nie sorry Elana nie ma nic wspolnego z gala hihihi.
NowyNowy

Post autor: NowyNowy »

Za ZawiszaFans

Żyjemy i mamy się dobrze!
2021-08-22

ZAWISZA on Tour KOŁOBRZEG

Wczoraj w Kołobrzegu meldujemy się w liczbie 300 osób w tym nasze zgody. 17 aut + bus sportowej ekipy BCH wyjechała nieco wcześniej (cała dróżka bez policji), aby wraz z naszymi przyjaciółmi z Pogoni Lębork odwiedzić polskie morze w Mielnie. Druga część załogi, autokar + kilkanaście następnych aut wyjechała już bezpośrednio z miejsca zbiórki, po drodze jeszcze dojeżdża kilka aut naszych FC.

Na płocie wywieszamy cztery flagi BCH, łączoną h Zawisza&Pogoń Lębork, Pogoni Lębork oraz flagę Naszego Brata Ś.P BOKSERA. Od początku do ostatnich minut spotkania lecimy z mocnym głośnym dopingiem, co daje również efekt na murawie. Po dobrym spotkaniu nasi piłkarze wywożą z ciężkiego terenu w Kołobrzegu cenny punkt. Dziękujemy wszystkim naszym zgodom za wsparcie, do zobaczenia niebawem na kibicowskim szlaku!

W sobotę lecimy wszyscy razem w komplecie na kolejne wyjazdowe spotkanie, tym razem do Przodkowa.

A teraz kilka słów do naszych wrogów, jak widać żyjemy i mamy się bardzo dobrze, a mieliśmy być dojeżdżani i podobno nasz mit padł? Chyba nie do końca tak jest, niektórym jak narazie zostają wywiady w kalesonach do telewizji. Może byście tak w końcu pojechali gdzieś na wyjazd! Czy już nie jesteście w stanie zebrać ludzi na jeden autokar... Straszenie zostawcie duchom!

ZAWISZA NIGDY NIE ZGINIE!

Czy to prawda, że Elana Denisa znów nie bywa na wyjazdach ukochanej drużyny ????
Nawigator

Post autor: Nawigator »

Po co tutaj to wklejasz, jak nigdzie oficjalnie nikt się nie odniósł do tego a stadionowe zje_by wkleiły oświadczenie na zasadzie słów z prywatnej korespondencji...
PrzyczajonyCzosnek

Post autor: PrzyczajonyCzosnek »

Czyli tak, nikt nie chcę się napierdalać z Elaną na The War ale... nie mieszamy klubu w prywatę Denisa.
Wszyscy w koło odmawiają Elanie, Denis rzuca ksywkami na lewo i prawo NO BO PRZECIEŻ to osoby ogólnie znane?
Elana nie jeździ na swoje wyjazdy bo chyba teraz oczkiem w głowie jest THE WAR które notabene nie ma być kojarzone z Elaną.
Kobieta Denisa na instagramie przestaje zamieszczać relację i zakłada prywatne konto no bo... wiadomo, za dużo w nich pokazuje i odsłania kulisy całego tego cyrku.
Bałtyk przyjeżdża w sumie nie wiadomo czemu ale Denis gdzieś tam usłyszał że są bardzo nie eleganccy więc macha im paluszkiem i ubliża ( może chce żeby zawalczyli?)
Czy o czymś zapomniałem ?
Monster96

Post autor: Monster96 »

Weźcie ktoś w tym Toruniu zablokujcie temu błaznowi dostęp do interentu...
Kostakurta

Weź z sobą dozo,przyczajonego czosnka i jeszcze paru innych forumowych błaznów i jedźcie zablokować.:D
Glutek

Post autor: Glutek »

Zapytaj jonsona😀
Kostakurta

Kumatyinaczej pisze: 25.08.2021, 18:13 Lepiej brzmi:
Dajemy Hurtowo Władzy
Wódz Sprzedaje Hurtowo
Police Friends
😂😂😂😂
A jak tam przyjacielu kopciuchów z Amsterdamu wasz wódz o którym pisałeś że już się nie doczeka transparentu? :D
Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk »

Shakira wy do dzisiaj tolerujecie przerzutów z Kwidzynia i jest fajnie, więc pilnuj swojego podwórka ruro obrzezana
ICAO

Post autor: ICAO »

Do meczu Elana -Zawisza 3tygodnie a Elanowcy już się mobilizują trochę słabo to wygląda - oficjalne 0 na wyjazdach (nie licząc paru Grubasów z zarządem) plus małe zagrywki, akcje Apatora na Elanę na niektórych osiedlach ... mam nadzieję że szybko się podniesiecie z tego kryzysu bo jeśli Zawisza przyjedzie z ŁKS-em plus innymi zgodami, może też pojawić się Lech to Elanę widzę w czarnej d....

Czas pokaże ... oby było normalnie i żeby mecz się odbył
Glutek

Post autor: Glutek »

Przecież ten cały penis to juz dzwonil do uni Leszno ze maja się na derby mobilizowac 😀😀😀😀 prwne info !!!. c*** wie gdzie jeszcze zadzwonił lub napisał może do prokuratora itp itd 😀😀😀.
patrinhotrn

Post autor: patrinhotrn »

Elana u siebie też liczby ma słabe. Derby zweryfikują a jestem przekonany że Zawisza się konkretnie zmobilizuje i będą dymy. To co się dzieje na Elanie będzie z korzyścią dla Apatora i w mieście zrobi się ciekawie. Fc Elany też szału od dłuższego czasu nie robią szczególnie dużo osób z Ciechocinka na Widzew jeździ. Celebryctwo zaczyna bokiem wychodzić
KOMAR.

Post autor: KOMAR. »

patrinhotrn pisze: 28.08.2021, 19:39 Elana u siebie też liczby ma słabe. Derby zweryfikują a jestem przekonany że Zawisza się konkretnie zmobilizuje i będą dymy. To co się dzieje na Elanie będzie z korzyścią dla Apatora i w mieście zrobi się ciekawie. Fc Elany też szału od dłuższego czasu nie robią szczególnie dużo osób z Ciechocinka na Widzew jeździ. Celebryctwo zaczyna bokiem wychodzić
Ty tak serio?
kapitan_swir_planeta

Post autor: kapitan_swir_planeta »

Jak wygląda sytuacja w Świeciu i Golubiu-Dobrzyniu? Ktoś z tych miejscowości wciąż jeździ?
WileKKS

Post autor: WileKKS »

Świecie to bardzo mocny fc Zawiszy.
pim2519

Post autor: pim2519 »

Golub Dobrzyń coś tam elana maja flage fc . Świecie kiedys bardzo mocne fc teraz juz nic garstka osób
dziuraweportki

Post autor: dziuraweportki »

A Chełmno? Z racji bliskości Świecia Zawisza czy właśnie na przekór ktoś inny?
maystero

Post autor: maystero »

To nie dziecko tylko 50letni kalesoniarz 😂 Polecam blokowanie w ustawieniach tego pedryla.
Jakuszyn

Post autor: Jakuszyn »

A mi się obiło o uszy że ekipa Ruchu ma pretensje do Dhw że johnson zamiast zostać odsunięty to dalej się udziela.A papiery chyba w Polskę poszły.
dziuraweportki

Post autor: dziuraweportki »

dziuraweportki pisze: 31.08.2021, 10:38 A Chełmno? Z racji bliskości Świecia Zawisza czy właśnie na przekór ktoś inny?
Podbijam.
Acodin88

Post autor: Acodin88 »

dziuraweportki pisze: 01.09.2021, 14:10
dziuraweportki pisze: 31.08.2021, 10:38 A Chełmno? Z racji bliskości Świecia Zawisza czy właśnie na przekór ktoś inny?
Podbijam.
byłem w Chełmnie ok 3 tyg temu kibicowsko pustka kilka wrzutów Zawiszy Elany ale i przy starym rynku jak i przy murach obronnych było kilka eLek w kółeczku
JimmyLennon

Post autor: JimmyLennon »

Acodin88 pisze: 01.09.2021, 19:25
dziuraweportki pisze: 01.09.2021, 14:10
Podbijam.
byłem w Chełmnie ok 3 tyg temu kibicowsko pustka kilka wrzutów Zawiszy Elany ale i przy starym rynku jak i przy murach obronnych było kilka eLek w kółeczku
Ponad 10 lat temu działała na Chełminiance prolegijna ekipa. Dawniej to był chyba FC Arki z tego co pamiętam. Teraz nie mam pojęcia co się tam dzieje.
Czerwiec 2009
Unifreeze Miesiączkowo 1-3 Chełminianka Chełmno (140).
Na trochę egzotyczny wyjazd pojechało 140 fanów legijnej ekipy. 50 z nich stanowili kibice Cehłminianki, resztą zaś fani Sparty Brodnica (60) i Legii Chełmża (30). Goście wywiesili 3 flagi i prowadzili przeciętny doping.

https://legionisci.com/zdjecia/09ns35_chelminianka.jpg
ICAO

Post autor: ICAO »

Czy ktoś normalny może powiedzieć jak jest na linii ELANA-APATOR czy obie ekipy używają sprzętu?

Ktoś pytał ile Zawisza dostał biletów na chwilę obecną przy poziomie jaki reprezentuje Elana a raczej brak ekipy wystarczyłoby 30 osób z BCH by pogonić Elanę (z szacunkiem dla Elany) - takie moje zdanie a szkoda ...
maczetatata

Post autor: maczetatata »

ICAO pisze: 03.09.2021, 08:39 Czy ktoś normalny może powiedzieć jak jest na linii ELANA-APATOR czy obie ekipy używają sprzętu?

Ktoś pytał ile Zawisza dostał biletów na chwilę obecną przy poziomie jaki reprezentuje Elana a raczej brak ekipy wystarczyłoby 30 osób z BCH by pogonić Elanę (z szacunkiem dla Elany) - takie moje zdanie a szkoda ...
Ten Denis to nie długo na fame MMA wystąpi albo zatańczy w tańcu z gwiazdami
patrinhotrn

Post autor: patrinhotrn »

ICAO pisze: 03.09.2021, 08:39 Czy ktoś normalny może powiedzieć jak jest na linii ELANA-APATOR czy obie ekipy używają sprzętu?

Niestety sprzęt się czasem zdarzy szczególnie po stronie tej mocniejszej ekipy.
Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk »

Czyżby władcy wszechświata i Torunia mieli problem z niby nie istniejącym Apatorem?:)))) Nieźle :))) :D :D
1925

Post autor: 1925 »

JimmyLennon pisze: 02.09.2021, 20:35
Acodin88 pisze: 01.09.2021, 19:25
dziuraweportki pisze: 01.09.2021, 14:10 Podbijam.
Ponad 10 lat temu działała na Chełminiance prolegijna ekipa. Dawniej to był chyba FC Arki z tego co pamiętam. Teraz nie mam pojęcia co się tam dzieje.
Czerwiec 2009
Unifreeze Miesiączkowo 1-3 Chełminianka Chełmno (140).
Na trochę egzotyczny wyjazd pojechało 140 fanów legijnej ekipy. 50 z nich stanowili kibice Cehłminianki, resztą zaś fani Sparty Brodnica (60) i Legii Chełmża (30). Goście wywiesili 3 flagi i prowadzili przeciętny doping.

https://legionisci.com/zdjecia/09ns35_chelminianka.jpg
A dwie dekady temu w Chełmnie działała sobie Arka.
Zrobili sobie szale, ekipa nazywała się Łobuzy z Chełmna 01
Mieli swoją flagę w barwach Arki ( wisiała na finale dwumeczu o PP w Warszawie
Na meczu z ŁKSem w Łodzi jakoś w 2002/2003 przywieźli flagę Ultras zrobioną z szali Elany, Apatora, Legii, GKM i Bóg wie co jeszcze.
Wydawali swojego własnego Zina, jeździli tez za miejscowa Chelminianka a później ich przygoda dosyć szybko się skończyła
Gedania Gdansk

Post autor: Gedania Gdansk »

To prawda, flaga „Chełmno” wisiała w Warszawie na finale Legia- Lech. W fajnych liczbach przyjeżdżali do Gdyni czy jeździli na Nasze wyjazdy. Wszystko skończyło w czasie kiedy główna persona udała sie na przymusowe wakacje, a większość kOLEGÓW zaczęla kibicować Legii, w międzyczasie zaliczając jeszcze romans z opcja toruńską.
Banita_1982

Post autor: Banita_1982 »

Kolego Gedania Gdańsk, to powiem Ci że jesteś w błędzie, bo pierw ta "główna persona" była Legionistka, podajże w roku 1998/99 poznałem go na jakimś meczu kadry, już nie pamiętam nawet na jakim. Wtedy kiedy podbiłem do niego skąd jest to powiedział że z Ch... i jeździ na Legie. Później się dopiero on przerzucił na Arkę. Znałem go bardzo dobrze i wiem dokładnie jak to wszystko wyglądało. Ale to już mniejsza o to, dziwoląg i tyle.
thomas7374

Re: Toruń i woj. kujawsko-pomorskie

Post autor: thomas7374 »

2DZ pisze: 02.09.2021, 21:00
jessica vel jędras pisze: 02.09.2021, 15:21
jessica vel jędras pisze: 02.09.2021, 15:21 Byłam "posuwana" przez jednego ex-legionistę, który 24 lata temu zakładał "turystów '97". Musiałam przerzucić się na olejki nawilżające, bo mnie bardzo odbyt szczypał. :)
Mam bardzo miłe i ciepłe wspomnienia po swojej "przyjaźni" z Markiem Hanną. :D
Ale to musiało być w zk Mielęcin około 14 lat wstecz. ;)
A kolega z jakiej ekipy? Bo również poznałem jednego z założycieli T'97 .Oczywiście na sztywnej celi w ZK Mielecin,w podobnych latach.
Gedania Gdansk

Post autor: Gedania Gdansk »

Ja miałem na myśli P i to „p” pasuje do jego imienia. O Jego sympatiach przed i po „żółto-niebieskich” nie wiem, z tego co pamietam po „wakacjach” wyprowadził się z Chełmna i zakończył karierę na trybunach...
ODPOWIEDZ