Europejskie puchary 2021/22
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Europejskie puchary 2021/22
Najbardziej mnie śmieszy to że jeszcze parę dni temu kumateria z kibice net pisała że Dinamo nie przyjedzie do Polski bo się obsrają a teraz jak przyjechali to znowu że mieli przyjechać dzień przed meczem a może najlepiej 3 dni przed żeby Legia miała więcej czasu na trafienie ich.
Trzeba było wyruszyć w Polskę i jebnąć ich na trasie a nie czekać w Warszawie bo chyba wiadomo było że przejmą ich psy.A to że wynajęli autokary w Czechach to chyba na plus dla nich bo chcieli wjechać do Warszawy na patencie.Na pewno była na to większa szansa niż jakby jechali furami czy autokarami na blachach chorwackich.
Obiektywnie patrząc to Legia przegrała nie tylko na boisku.
Trzeba było wyruszyć w Polskę i jebnąć ich na trasie a nie czekać w Warszawie bo chyba wiadomo było że przejmą ich psy.A to że wynajęli autokary w Czechach to chyba na plus dla nich bo chcieli wjechać do Warszawy na patencie.Na pewno była na to większa szansa niż jakby jechali furami czy autokarami na blachach chorwackich.
Obiektywnie patrząc to Legia przegrała nie tylko na boisku.
1910
-
Obiektywnie patrząc nie wiesz o czym piszesz.
-
Obiektywnie patrząc to Legia ,,pokazała jaja" jadąc do Zagrzebia dzień wcześniej. Chłopaki pojechali a teraz odpowiedz sobie czy Ty byś pojechał.
-
Najlepiej to zakończyć polemikę z zakompleksionymi osobnikami twojego pokroju.Jessica B. pisze: ↑12.08.2021, 07:57Tak, pokazała jaja uciekając w popłochu po całym mieście i zbierając lanie. A potem pokazała jaja w Polsce nie potrafiąc nic wykręcić w czasie gdy Chorwaci sami podróżowali po kraju przez wiele godzin.
Niejedna polska ekip by pojechała wcześniej do Chorwacji.
Legia się zbłaźniła na tle Dinama i najlepiej zakończyć ten żałosny temat.
Zero argmunetów, byle tylko dojebać.
-
to czemu niejedna polska ekipa nie poskładała ich jak jechali do Warszawy? Dopierdalanie się do Legii że ich na trasie nie dojechali jest trochę słabe...Jessica B. pisze: ↑12.08.2021, 07:57Tak, pokazała jaja uciekając w popłochu po całym mieście i zbierając lanie. A potem pokazała jaja w Polsce nie potrafiąc nic wykręcić w czasie gdy Chorwaci sami podróżowali po kraju przez wiele godzin.

-
Piast ich składał dopiero na powrocie.23 cm w zwisie pisze: ↑12.08.2021, 09:24Przecież Piast ich poskładał.UrzadSkarbowy pisze: ↑12.08.2021, 09:04to czemu niejedna polska ekipa nie poskładała ich jak jechali do Warszawy? Dopierdalanie się do Legii że ich na trasie nie dojechali jest trochę słabe...Jessica B. pisze: ↑12.08.2021, 07:57Tak, pokazała jaja uciekając w popłochu po całym mieście i zbierając lanie. A potem pokazała jaja w Polsce nie potrafiąc nic wykręcić w czasie gdy Chorwaci sami podróżowali po kraju przez wiele godzin.
-
brak szacunku dla Piasta za zdradziecki atak na zmeczonego przeciwnika
-
Widzisz na mapie gdzie Warszawa a gdzie Gliwice? No trudno żeby w Warszawie ustawić się przy wylocie z kraju...23 cm w zwisie pisze: ↑12.08.2021, 09:24Przecież Piast ich poskładał.UrzadSkarbowy pisze: ↑12.08.2021, 09:04to czemu niejedna polska ekipa nie poskładała ich jak jechali do Warszawy? Dopierdalanie się do Legii że ich na trasie nie dojechali jest trochę słabe...Jessica B. pisze: ↑12.08.2021, 07:57Tak, pokazała jaja uciekając w popłochu po całym mieście i zbierając lanie. A potem pokazała jaja w Polsce nie potrafiąc nic wykręcić w czasie gdy Chorwaci sami podróżowali po kraju przez wiele godzin.

-
Ekipa z kibice net mogła ich poskładać ale akurat byli zajęci pisaniem postów i obserwowaniem fejsbuka.
19R20
-
picooligans pisze: ↑12.08.2021, 09:59Pojechali na lansik bez dozbrojenia myśląc że nikt ich nie ruszy w tej grupie i zonk.Polonia też trzęsła kratą ale przynajmniej na nich nie spadła.
A po co ich mieli składać?Lepiej było poskładać L która nie wyszła z nory.to czemu niejedna polska ekipa nie poskładała ich jak jechali do Warszawy? Dopierdalanie się do Legii że ich na trasie nie dojechali jest trochę słabe...
Z 10 postów już napisałeś relacji z tego dwumeczu. Rozumiem że byłeś w Zagrzebiu i w Warszawie i wszystko widziałeś? Masz pewnie znajomych w dwóch ekipach i relacje z pierwszej ręki?
Pochwal się komu kibicujesz że tak walczysz w internecie w "swoją" wersję?
Odkładając na bok tych internetowych napinaczy, czy jest gdzieś w necie relacja Fradi z meczu i dokładne liczby ich i zgodowiczow /innych ekip. Czy Miedź była ze Śląskiem?
-
Serio ku***? to moze od razu zacznijmy pisać ze kazda zagraniczna ekipa przejezdzająca przez Polske na mecz nietknięta będzie równało sie od razu z Porażką wszystkich ekip w Polsce. To tak jakbym napisał ze Spartak pojechał Niemiec na mecz i wrócił nietknięty to co kazda banda w Niemczech to obsrańce?. Wy dostaliście w******* a nie Lechia czy ŁKS więc nie p****** głupotUrzadSkarbowy pisze: ↑12.08.2021, 09:04to czemu niejedna polska ekipa nie poskładała ich jak jechali do Warszawy? Dopierdalanie się do Legii że ich na trasie nie dojechali jest trochę słabe...Jessica B. pisze: ↑12.08.2021, 07:57Tak, pokazała jaja uciekając w popłochu po całym mieście i zbierając lanie. A potem pokazała jaja w Polsce nie potrafiąc nic wykręcić w czasie gdy Chorwaci sami podróżowali po kraju przez wiele godzin.
-
Cóż, na pewno mam jako legionista niedosyt po tym dwumeczu, można było zdecydowanie więcej z tej konfrontacji ugrać. Ale też nie nie jest to takie wszystko proste, jak się co niektórym wydaje. Byłem w kilku trudnych rejonach Europy z Legią, w sumie na 20 wyjazdach zagranicznych i wiem, że czasem wiele czynników, czasem drobnych decyduje, jak to się wszystko potoczy,.Czasem było w plecy, lecz w zdecydowanej większości do przodu. Ważne że nawet w tych wymagających orientu i silnej psychiki miastach, zawsze byliśmy gotowi do konfrontacji, a nie korzystaliśmy z "patentu bałkańskiego" Przyjechać przed meczem, lub wcale się nie wybrać. Ktoś już tu napisał o tych internetowych ujadaczach.. Po kilkanaście teksów tutaj na produkowali goście, którzy zapewne nigdzie że swoim klubem nie byli na takich ciężkich wyjazdach.. Ba, nawet nie chcą napisać komu kibicują.. Ale są ekspertami i sędziami od spraw wszelakich, a jedynie co ich napędza to nienawiść do nas.. Szkoda mi was.. Tak po ludzku mi was szkoda.
To jest tylko moja opinia.
Żal, że nie ma już tutaj wielu dobrych typów(pozdrawiam serdecznie old(Z)) Chociaż z nie przyjaznych klubów, ale to byli kibole, którzy swoje przeżyli i potrafi pewne rzeczy zrozumieć, polemika z nimi była konstruktywna i po ludzku przyjemna..
Ale przez takich jak wy, tych dobrych chłopaków, już tutaj nie ma..
Ujadajcie dalej kojoty i bądźcie z siebie dumni.. Tyle waszego. A My szykujemy się na kolejne wojaże. Do końca..
To jest tylko moja opinia.
Żal, że nie ma już tutaj wielu dobrych typów(pozdrawiam serdecznie old(Z)) Chociaż z nie przyjaznych klubów, ale to byli kibole, którzy swoje przeżyli i potrafi pewne rzeczy zrozumieć, polemika z nimi była konstruktywna i po ludzku przyjemna..
Ale przez takich jak wy, tych dobrych chłopaków, już tutaj nie ma..
Ujadajcie dalej kojoty i bądźcie z siebie dumni.. Tyle waszego. A My szykujemy się na kolejne wojaże. Do końca..
-
Nie ma takie odwyku na którym nauczyliby tego durnia pisać składnie i bez głupiego pierdolenia.
-
Ty ewidentnie próbujesz wygrać jakiś konkurs na „najgłupszy wpis w historii forum”, wszędzie cię pełno a posty na dramatycznie niskim poziomie.Jessica B. pisze: ↑12.08.2021, 07:57Tak, pokazała jaja uciekając w popłochu po całym mieście i zbierając lanie. A potem pokazała jaja w Polsce nie potrafiąc nic wykręcić w czasie gdy Chorwaci sami podróżowali po kraju przez wiele godzin.
ŁKS Łódź Polska !
-
Jesica chyba dobrze dostała od L po piz..e, że wiecznie takie posty. Można się przypier.... do Dozola o jego wywody ( wg mnie słusznie) , ale wielu użytkowników tego forum prezentuje o wiele bardziej żenujący poziom. Co robicie w życiu? Płacą Wam za to? To takie przykre, a jednocześnie zastanawiające
-
Prym wiodą ziomki RTSu
-
Chorwaci doskonale zdawali sobie sprawe z tego ze jak przyjada do Warszawy dzien przed meczem to zostana zajebani.
Na obcym terenie bez sprzetu byliby jak dzieci we mgle.Powiem szczerze ze poza ruskimi ekipami nikt do Polski dzien przed meczem na taki rewanz by się nie wybral.
I Chorwaci niech nie strugaja kozakow bo o ile mnie pamiec nie myli to podczas euro 2008 w Austrii burzyli do piknikow z Polski a jak podbil Lech i to nie stricte chuliganskim skladem zaproponowac im bitke to sie obsrali.
W sumie gdzie tam im na gole lapy do polskich ekip.Moze i sa swirami tak jak Serbowie ale bez przedluzaczy to traca 70% bojowej sily.
Pojechala Legia dzien przed meczem na goracy teren?Pojechali a wy sie prujecie.Ilu z was by sie wybralo w takie miejsce?
Na obcym terenie bez sprzetu byliby jak dzieci we mgle.Powiem szczerze ze poza ruskimi ekipami nikt do Polski dzien przed meczem na taki rewanz by się nie wybral.
I Chorwaci niech nie strugaja kozakow bo o ile mnie pamiec nie myli to podczas euro 2008 w Austrii burzyli do piknikow z Polski a jak podbil Lech i to nie stricte chuliganskim skladem zaproponowac im bitke to sie obsrali.
W sumie gdzie tam im na gole lapy do polskich ekip.Moze i sa swirami tak jak Serbowie ale bez przedluzaczy to traca 70% bojowej sily.
Pojechala Legia dzien przed meczem na goracy teren?Pojechali a wy sie prujecie.Ilu z was by sie wybralo w takie miejsce?
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Cała Polska wstydzi się Śląska taka klęska z jakimiś cienkimi żydami 0:4
-
jessica czy to ty?Barbara Basia pisze: ↑13.08.2021, 08:32Ty gamoniowaty bęcwale, patafianie - w piździe byłeś i gówno widziałeś. Życia nie znasz prujdupo.
DoZo a Ty wez juz odpusc na stare lata bo dopoki bedziesz aktywny na tym forum to oni nigdy stad nie znikna.Po co Ci to.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
co to za podnieta że pojechali,dali d*** i tyle ,w latach 90 tych to była norma,jechać w Polskę gdzie wszędzie można było wyłapać !!!Prawilnyy pisze: ↑12.08.2021, 23:46Chorwaci doskonale zdawali sobie sprawe z tego ze jak przyjada do Warszawy dzien przed meczem to zostana zajebani.
-
Ile już dostawałaś szans, kiedy odpuszczałem sobie to forum, potrafisz zliczyć?! Jednak dam ci kolejną, "przyCichnie", ty i tobie podobne wrócicie do ... garów i już mnie nie ma, pasuje? :)
[/quote]
Nie pasuję i W********** pierwszy, a od dzisiaj moją nową misją będzie jebanie debiLi takich jak ty. DO ZOBACZENIA POD WIECZÓR I JUTRO RANO :))
-
Dzień dobry :)
Może mi ktoś z Rakowa napisać, czy liczba widzów w BB na meczu z Gent będzie ograniczona, czy są jakieś bufory i inne wynalazki w związku z tą straszną, niszczycielską pandemią?
Może mi ktoś z Rakowa napisać, czy liczba widzów w BB na meczu z Gent będzie ograniczona, czy są jakieś bufory i inne wynalazki w związku z tą straszną, niszczycielską pandemią?
http://slowfoot.pl/
-
ile Rakowa w Kazaniu?
-
DOZOL KUNDEL
[/quote]
Widzę, że "kleisz na cyce nowy wabik", to się pochwal, co w ten weekend poza orgią planuje banda 'w(q)rwe'. :)
[/quote]
A ja jestem jakimś oficjalnym kontem zjebie by Ci na takie tematy odpisywać ? 2 sprawa jak byś nie była taka sprutą kurwą to by szło normalnie pisać. A żeś debiL z koleżanką Barbarą to będę dalej ci cisnął frajerze jak ty tu robisz ze wszystkimi. Do następnego..
[/quote]
Widzę, że "kleisz na cyce nowy wabik", to się pochwal, co w ten weekend poza orgią planuje banda 'w(q)rwe'. :)
[/quote]
A ja jestem jakimś oficjalnym kontem zjebie by Ci na takie tematy odpisywać ? 2 sprawa jak byś nie była taka sprutą kurwą to by szło normalnie pisać. A żeś debiL z koleżanką Barbarą to będę dalej ci cisnął frajerze jak ty tu robisz ze wszystkimi. Do następnego..
-
c*** pisze: ↑17.08.2021, 09:35stefanzBatorego pisze: ↑17.08.2021, 03:28
DOZOL=CWELISKO (po frajeLsku)
Co ty oczekujesz od internetu, jak zes taki doświadczony to info masz z pierwszej ręki. Po co ci wchodzenie z forumowymi błaznami w polemikę jakby to była jakaś wyrocznia, co jest zapisane na forum. Druga sprawa, tutaj by to inaczej wyglądało, gdyby nie twoje farmazony i bezsensowne pierdolenie. A miło było poczytać rozsądnych ludzi, typu OldZ. Od Ciebie coś się znajdzie i oczy nie bolą, patrz temat "Twój pierwszy mecz?", ale to jest wyjątek jeden na milion, co do reszty to bierze na wymioty, tak jak to, że ostatni post w każdym temacie jest napisany przez jednego autora. Albo dewiacje stolca bleee
Ps. Widzę, że spodobały Ci się "R", żebyś się jeszcze do tego wszystkiego, nie przerzucił debiLu ;)). DO NASTEPNEGO..
-
dozol zamiast dzień przed meczem być na kolejnym europejskim wyjeździe znowu w najlepsze napierdala swoje smuty na kibice net.
-
Nie, dziękuję. Nie będę Ci odbierał nagród za czołowego klauna forum. Do następnego, bez zmieniania postów farmazoniarzu. ;)2DZ pisze: ↑18.08.2021, 07:30Puchar jest twój. :Dstefan pisze: ↑18.08.2021, 02:28stefan pisze: ↑17.08.2021, 03:28
GRUNDOL=CWELISKO (po frajersku)
Czego ty oczekujesz od internetu, jak 'żeś' taki doświadczony, to info... masz z pierwszej ręki. Po co ci wchodzenie z forumowymi błaznami w polemikę, jakby to była jakaś wyrocznia, co jest napisane na forum. Druga sprawa, tutaj by to inaczej wyglądało, gdyby nie twoje farmazony i bezsensowne 'pierdolenie'. A miło było poczytać rozsądnych ludzi, typu "OldZ". Od Ciebie coś się znajdzie i oczy nie bolą, patrz temat pt. "Twój pierwszy mecz", ale to jest wyjątek jeden na milion, co do reszty, to bierze na wymioty, tak jak to, że ostatni "post" w każdym temacie jest napisany przez jednego autora. Albo dewiacje stolca, bleee...
PS Widzę, że spodobały Ci się "R", żebyś się jeszcze do tego wszystkiego, nie przerzucił debiLu ;). DO NASTEPNEGO...
-
Poda ktoś wkoncu liczby wyjazdowe Śląska i rakowa z bieżącej edycji europejskich pucharów.
Ps. 2DZ, jessiki i jeszcze kilku debili to są Policjanci d/s forum kibice.net
Do budy!
Ps. 2DZ, jessiki i jeszcze kilku debili to są Policjanci d/s forum kibice.net
Do budy!
-
Mecz bez specjalnego ciśnienia, sosnowiczanie po obu stronach. To chyba jeden z nielicznych takich meczów Legii w europejskich pucharach? Byliście kiedyś bez dymów?
-
Dlaczego Legii nie ma w Czechach?
-
Jest, jest. Sektor naprzeciw młyna Slavii.
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
-
-
-
Doping Rakowa na meczu z KAA Gent
[link]
[link]
-
Jedyny wiadomix to, że c**** wiesz o czym piszesz...Barbara Basia pisze: ↑19.08.2021, 20:08To że Sosnowiec coś tam działa za Spartą Praga to raczej wiadomix, ale dlaczego są też ze Slavią ?
-
Ciotom jesteś ty bo akurat postać WF. jest tutaj znana i szanowana...otworzyli rejestrację i cała rodzina dozola razem z jego matką kurwą i ojcem policjantem robią setki kont aby przejąć forum :(

-
Damskie się nie liczy :)
Nie wiem do czego pijesz, ale konto tu mam od 2014 roku...UrzadSkarbowy pisze: ↑20.08.2021, 10:28Ciotom jesteś ty bo akurat postać WF. jest tutaj znana i szanowana...otworzyli rejestrację i cała rodzina dozola razem z jego matką kurwą i ojcem policjantem robią setki kont aby przejąć forum :(
Zresztą ch*j z wami :) Klepcie w te klawiatury jak wam to sprawia przyjemność :)
-
Gdzieś czytałem ,że zakaz wpuszczania kibiców gości ma być tylko w eliminacjach ,a fazach grupowych kibice normalnie będą mogli się pojawiać w sektorach gości ,ale czy to na 100% prawda to zobaczymy .
WODA NIEGAZOWANA