Sally pisze: 30.05.2021, 10:26
Brak intelektu nadrabiasz z kolegami przez siłę pięści?
Brak intelektu? Przecież to Ty póki co przede wszystkim przedstawiasz się z tej strony. Zalogowałeś się na powiedzmy sobie wprost, dość niskiej jakości forum żeby poobrażać obcych Ci ludzi. Wyśmienity ruch.
I co mi zarzucisz? Ze jestem łysym neandertalem? Ze sprzedaje narkotyki? Ze nie mam zębów? Nie skonczylem szkoły? Zdradzam moja kobietę? Bije matke? Dość żenujące zważywszy, że przecież w ogóle mnie nie znasz jak i innych tu, których zdążyłeś już obrazić.
Czy takie generalizowanie i kierowanie się stereotypami nie jest prymitywne? Skoro Ty jesteś tym światłym wykształconym nie powinieneś dawać lepszego przykładu? Twoje wysrywy to ten sam poziom gdybym napisał ze każdy kto lubię lgbt to ma hiv, nienawidzi Polski, niszczy kościoły i bierze (od nas ;) ) narkotyki.
Mówisz coś o małpach w zoo. Na youtube można znaleźć filmiki jak ludzie pajacują przed szybą, aby sprowokować małpy. Właśnie kimś takim na ten moment jesteś. Skaczesz dumny z siebie nie zauważając, że to co robisz jest po prostu głupie. Marnujesz swój czas na ludzi, którymi gardzisz. Jaki w tym sens? I w sumie tak. Ja teraz odpisując Ci także go marnuje. Tyle, że ja mam dużo wolnego, w końcu siedzę na bezrobociu, zasiłek wpada. Mam czas.