Jde w gory pisze:Przykro się robi jak widze ze jeden gość potrafi takMaćkos pisze:Wszyscy uczciwi, tak jak istniejacy pakt poznanski. Naiwnosc niektorych jest straszna, chociaz sklaniam sie bardziej ku braku informacji, w sumie zadna roznica. Wiesz, widziales, rozumiesz, nie jestes naiwny, nie piszesz glupot. Tyle.
Z tymi papugami to tez mocny argument. Wszyscy rozbijaja sie audicami ale nikt nie ma na papuge, wszyscy bezdomni i biedni. Na papuge czesto dostaja ci, ktorzy pojada na mecz raz na ruski rok i to w sprawach, ktore nijak sie maja do swiata kibicowskiego. Juz widze te tabuny prawnikow, gdzie po awanturze zostaje zatrzymanych 60 osob. Tabuny prawnikow, ktore nie potrafily latami nic zdzialac w banalnych sprawach, bo ich nie bylo. Rozumiem, ze Gieksa pomoze tym, co tam podziurawili chlopaka? Bedzie zbiorka na papugi? Na rakiety trzeba zbierac, bo rodzin nie maja chlopaki, bo rodzin nie stac, bo nie ma normalnych kumpli, ktorzy za wlasne cos przygotuja, po stadionie trzeba zbierac, taka bida z nedza. Ile zlotowek, tyle uzasadnien. A larkeen lyka, lyka jak jego spontaniczno-tolerancyjni koledzy, ze uczciwi wszyscy. Chociaz w sumie jest druga strona medalu, skoro "dorobilem sie" takiego stanowiska, ze moge przycinac, skoro moge, to czemu nie? To tak, jakby podwladny mial pretensje do szefa w pracy, ze ten go wypierdala albo drze na niego morde. Moze zglosic to do pipu ale ten go upierdoli jeszcze bardziej. Tak wiec wsiadaj na ten rower, zaloz koszulke od soltysa i...W**********.
najebac wam w baniach.
Cel ma jeden-r*******, podzielić brać kibicowska.
Dzieki wam udaje mu się.
Dobrze że tylko w necie ;-)
W**********.
Komentarze-30 września-2 października
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-30 września-2 października
-
Hej, zanim zaczęłam regularnie chodzić na siłownię też zastanawiałam się [link] i przyznam, że na to pytanie długo szukałam odpowiedzi aż w końcu obejrzałam [link] - solidna dawka wiedzy. Zdałam sobie również sprawę z tego jak ważna jest [link] i dzięki temu już wiem [link] a to ważne zwłaszcza gdy nie można iść na siłownię :)
http://pitbullshop-magazine.blogspot.com
-
Dobry wieczór skurwysynuCherry Lady pisze: ↑29.12.2020, 09:51Hej, zanim zaczęłam regularnie chodzić na siłownię też zastanawiałam się [link] i przyznam, że na to pytanie długo szukałam odpowiedzi aż w końcu obejrzałam [link] - solidna dawka wiedzy. Zdałam sobie również sprawę z tego jak ważna jest [link] i dzięki temu już wiem [link] a to ważne zwłaszcza gdy nie można iść na siłownię :)
Może nie popatrzyłeś na słońce? A może patrzyłeś na to wszystko przez zadymioną szybkę z maski spawacza?
a potem raptem wpadłeś tu bidulo i właściwie h** wie o co ci chodzi?
pozdrawiam serdecznie
-
Jak bardzo trzeba być ograniczonym, żeby odkopać temat z 2016 roku, odpisując na spam napisany pół roku temu ...ratujmy trzmiele pisze: ↑12.06.2021, 00:11Dobry wieczór skurwysynuCherry Lady pisze: ↑29.12.2020, 09:51Hej, zanim zaczęłam regularnie chodzić na siłownię też zastanawiałam się ....
Może nie popatrzyłeś na słońce? A może patrzyłeś na to wszystko przez zadymioną szybkę z maski spawacza?
a potem raptem wpadłeś tu bidulo i właściwie h** wie o co ci chodzi?
pozdrawiam serdecznie
-