A ja sprawę widzę nieco inaczej. Górnik jedzie do Torunia się lać a nie brać udział w jakiś grzecznościowych integracjach. Jadą na trudny teren a to już na samym starcie duży plus tak samo jak dla Wisłoki Dębica (zgoda Żaboli zarazem największej kosy Ruchu - zgodowicza Elany). Jak wałbrzyscy Górnicy obiją wszystkich to gdzie jak nie w Bydgoszczy będą najbardziej zacierać ręce z radości ? Przy tej sytuacji covidowej jak nie ma meczy to część ludzi z nudów doszukuje się drugiego dna w totalnie błahych wątkach.Cosiek pisze: 28.04.2021, 20:41Kasę raczej wykłada kto inny, Elanowcy mieli załatwić czołówkę kibolskiej Polski a koniec końców nawet w Kwidzyniu musi walczyć typ od nich a Zawiszakom to się dziwię że nie wyperswadowali Górnikowi udział w tym cyrku..::1952::.. pisze: 28.04.2021, 18:51 To całe The War do organizują elanowcy ? "Nieźle" się zapowiada, wystąpią tam m.in. Mejo-konfident i Tswibell (kiedyś Cwibel) przerzut i pracownik/były pracownik agencji ochrony.O tym drugi to nawet na tym forum kilkakrotnie pisano.
Toruń i kujawsko-pomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Toruń i kujawsko-pomorskie
Czyli "ustawki" na legalu za sprawą The War już lada moment...
Sami sobie zabiliśmy takimi akcjami stadionowy klimat.
A gdy pisał o tym chłop że Stilonu w swojej książce to pewnie nie jeden mówił "Że jak ku*** że u nas takie rzeczy?" :)))R1908 pisze: 18.05.2021, 20:42 Czyli "ustawki" na legalu za sprawą The War już lada moment...
Słaba frekwencja we Włocławku a mecz na szczycie 4 ligi i ważny do awansu.
-
marcin.megger
Zamiast pisać takie zaczepki. Zobacz ile było w Starogardzie, "najgroźniejszej bandy" w Polsce.
W 3 lidze...
W 3 lidze...
Słaba liczba Zawiszy nie zaprzeczysz prawda? Włoclavii zresztą też.Co do Torunia to naprawdę Ciebie to dziwi?
U nas niestety padaka i nie zapowiada się, żeby w najbliższym czasie to się miało zmienić.serwis pisze: 23.05.2021, 11:39 Słaba frekwencja we Włocławku a mecz na szczycie 4 ligi i ważny do awansu.
Zawiszy bylo by wiecej gdybym autokar im niezepsul
-
Podróżnik90
To jak to jest w końcu z Polonią FC Solec?
-
ratujmy trzmiele
na OLX Elana nie pisała nic o nękaniu Zetki?
sprawdzone info?
A jak tam się czuje wspaniałą banda penisa bo na wyjazdach ich nie widać i u siebie tez cieniutko
Pewnie zawodnik co nie lada, ale torebkę to doj... jak moja kobita
Glutek, z tego co mi wiadomo to czują się dobrze, napewno lepiej jak Zawisza. A jak, Ciebie tak mocno to interesuje, to po prostu zadzwońcie z kolegami i napewno się dowiecie co u nas.Glutek pisze: 04.06.2021, 05:45 A jak tam się czuje wspaniałą banda penisa bo na wyjazdach ich nie widać i u siebie tez cieniutko
Borys jest u was tak dobrze ze Arce potrafił penis powiedzieć że nie będą się bic bo nie maja gdzie trenować w tej pandemi
. Tak jest wspaniale ze
Do gali to macie gdzie trenować
mało tego połączyliście się że Stała. Powiem Ci tylko tyle że tajsona zamknęli i siedliscie na dopiero. Chociaż to pokazało że chlop to fanatyk i pchał ten wózek do przodu.
Do gali to macie gdzie trenować
Borys po co Zawisza ma do Was dzwonić jak napisaliście oświadczenie nie dawno ze sa obsrancami i że z nimi juz się nie umówicie nigdy.
-
poludniowapolska
To jest ciekawszy wywiad
https://www.youtube.com/watch?v=Ja599YzRabQ&t=307s
https://www.youtube.com/watch?v=Ja599YzRabQ&t=307s
-
Łysy z Huty
Zbyszek Rybak na The War? Matko Bosko co to się stanęło?
-
Łysy z Huty
Wiesz w ogóle w jakim celu pojawił się tam Pan Zbigniew?
Ja wiem żeby wyjaśnić ta Elane którzy wszyscy jej odmawiają.
A prawda jest taka że to oni ciągle Arce odmawiają zresztą nie tylko im.
A w ogóle ciekawe czy na tej gali doszło do jakiś rozmów.
Nie obchodzę mnie jakieś ustalenia tylko czy były rozmowy w tej sprawie
-
Banita_1982
Tylko ze Lech nie bawil i nie bawi się w celebryctwo, nie udziela wywiadów. Nie wypisują i nie wygaduja non stop że są najlepsi. A to że ja wiedzę czerpie z neta no cóż, myśl tak sobie, nie ważne. Ja przygodę zacząłem dobrze ponad 20 parę lat temu. Ale mniejsza o to. Chcecie, nie chcecie, ale Zawisza cały czas nr 1 w tym województwie, jeżdżą wszędzie i nie wymyślają, nie płaczą. To mój ostatni post i tyle. Czas pokaże swoje. Pozdrawiam.
Czekamy, z niecierpliwością na ten czas.
Jeśli mówisz, że się rozwijają, to ja powiem, że do pierwszego przypa dobrych źródeł wiem, że połowa B.Ch kto są dobre chłopaki a druga połowa to chłopaki z przypadku. Wspomnisz jeszcze moje słowa, bo narobią kłopotu.Banita_1982 pisze: 27.06.2021, 12:50 Tylko ze Lech nie bawil i nie bawi się w celebryctwo, nie udziela wywiadów. Nie wypisują i nie wygaduja non stop że są najlepsi. A to że ja wiedzę czerpie z neta no cóż, myśl tak sobie, nie ważne. Ja przygodę zacząłem dobrze ponad 20 parę lat temu. Ale mniejsza o to. Chcecie, nie chcecie, ale Zawisza cały czas nr 1 w tym województwie, jeżdżą wszędzie i nie wymyślają, nie płaczą. To mój ostatni post i tyle. Czas pokaże swoje. Pozdrawiam.
Zawisza w obie strony bez zbędnego balastu. Meczyk dobry. torun dziwko derby blisko!
-
Łysy z Huty
Ktoś może uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić jakie ekipy wystąpią na kolejnej gali The War?Bo Denis chyba dzwoni do wszystkich po kolei.
No i skoro wszyscy chcą Elanę dopaść i dojechać to większość powinna przyjąć propozycję.Tak czy nie?
No i skoro wszyscy chcą Elanę dopaść i dojechać to większość powinna przyjąć propozycję.Tak czy nie?
-
DennisWise
Zamiast Sithów wystąpi Brygada Jedi, forum k.net będą reprezentować Trailer Park Boys. A gościnnie pojawi się Young White Star Rumors. I to wszystko jedynie za 19,99 złotych. A w studio będą komentować legendarni kibole Ryszard Szczena Dąbrowski, Taxi Złotówa ze Szczecina i Daniel Magical z Apatora.Łysy z Huty pisze: 30.06.2021, 14:17 Ktoś może uchylić rąbka tajemnicy i zdradzić jakie ekipy wystąpią na kolejnej gali The War?Bo Denis chyba dzwoni do wszystkich po kolei.
-
Łysy z Huty
Żarty żartami ale taka gala dla użytkowników k.net to byłby mega sztos . Zapewne nie jeden chętny by się znalazł.
Trzeba podbić do Denisa i może ze Szpilą i Matim Borkiem by to ogarnęli.
Dozol jako ring girl?Łysy z Huty pisze: 30.06.2021, 17:19 Żarty żartami ale taka gala dla użytkowników k.net to byłby mega sztos . Zapewne nie jeden chętny by się znalazł.
-
Łysy z Huty
Dozola to bym raczej widział w roli konferansjera.
-
Potezny Warmianin
Nagroda glowna w tym turnieju powinien byc roczny zapas nowego przysmaku warszawskich chuliganow
https://glamrap.pl/misie-malisie-zdrowe ... a-montany/
https://glamrap.pl/misie-malisie-zdrowe ... a-montany/
-
witoldpyrkosz
bardzo ciekawe, a teraz idź przybij piąteczkę z gadem.Banita_1982 pisze: 27.06.2021, 08:43 Pamiętajcie celebrytki, Bydgoszcz to nie Toruń, tam jest charakter na ulicy, którego u was nigdy nie bylo.
Kostakupa to jak jest odmówiliście czy nie ? No skoro tyle masz do powiedzenia to wypowiedz się. Tak my wam odmówiliśmy to na całą Polskę juz ozajmiliscie. Tak się was boimy ze ze od początku tego roku chcieliśmy się zmierzyć z ZS i PSz ale z przez pewne służby nie było nam dane. Odmówiliście AG czy nie ?
Czy ktoś może opisać jak wyglądały wyjazdu Elany i Apatora na mecze Ruchu za czasów zgód obu toruńskich ekip? Np. Wyjazd specem na Lechię...
Z ciekawosci: masz to foto gdzieś na potwierdzenie powyższego?fan fantik pisze: 02.07.2021, 14:00Jak sobie przypominam latały w necie foteczki pewnego psiura gdzie w pewnym klubie w Toruniu była na jego urodzinach cala ta młoda elana. ..już zapomnieliscie jak bawiliscie się na urodzinach wspólnie z psami ????witoldpyrkosz pisze: 01.07.2021, 08:23bardzo ciekawe, a teraz idź przybij piąteczkę z gadem.Banita_1982 pisze: 27.06.2021, 08:43 Pamiętajcie celebrytki, Bydgoszcz to nie Toruń, tam jest charakter na ulicy, którego u was nigdy nie bylo.
Gdzie sa projdupy toruńskie? Odpowiedzcie czy odmówiliście w maju AG. Przeciez wy nikomu nie odmawiacie. Czy znowu zamiast odpowiedzieć czy tak było to zaczniecie a zawisza to i owo.
Piekutoszczak Feluś i Ja.
-
AdamKowalski77
Elana juz dawno sie osmieszyla w swoi wywiadzie jakis czas temu,piszac ze sa najlepszamloda ekipa H w Polsce.
Niewarzne ze polegli z Legia,Arka,Lechem !!!
Sa niepokonani i najlepsi,a wszyscy im odmawiaja i sie boja.
Ostatnia sytuacja znow pokazala jacy sa naprawde.
Niewarzne ze polegli z Legia,Arka,Lechem !!!
Sa niepokonani i najlepsi,a wszyscy im odmawiaja i sie boja.
Ostatnia sytuacja znow pokazala jacy sa naprawde.
-
AdamKowalski77
Ksiazka juz dawno napisana,znowu jestes niedoinformowany...
-
AdamKowalski77
To moze Ty napiszesz o swoich przygodacH z lat kiedy dzialales,o ile cos pamietasz
-
AdamKowalski77
czytam tematy ktore mnie interesuja,nie wszystk jak leci, jak ty.
ty pewnie odpisujesz w kazdym temacie ,stad brak wiedzy .
ty pewnie odpisujesz w kazdym temacie ,stad brak wiedzy .