A jak w ogóle wygląda sytuacja na Śródmieściu?
Ostatnio jak kumpel był w Łodzi, i wysłał mi kilka fotek z Piotrkowskiej to trochę w szoku byłem. Zawsze pełno tam było grafów ŁKS, a teraz sporo wrzutów RTS.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
A jak w ogóle wygląda sytuacja na Śródmieściu?
Pezeciez to Widzew wydal 10 oswiadczenserce miasta pisze: ↑21.05.2021, 12:33Środmiescie to nie tylko Piotrkowska tak na marginesie.Widzewiakow piszacych tu prosze o nie wywlekanie naszych wewnetrznych brudów na publicznym forum,swoje sprawy zalatwiajmy w swoim gronie internet to nie miejsce na takie rozkminki i fejsbukowe oswiadczenia.
Jak twoi koledzy wsadzają sobie dilda w styje, to nikt sie nie wpierdala w wasze zabawy, c*** cię swędzi Widzew, pewne rzeczy niepotrzebnie wyszły na zewnątrz, stało się ,ważne że niewygodne sprawy nie są zamiatane pod dywan, na razie źle to wygląda , ale to już nasze zmartwienie.Śmiech na sali... Jakieś oświadczenia i publiczne pranie brudów, w wydawałoby się poważnej ekipie. No ale widać, że lata propagandy w necie itp działania odcisneły piętno...
Co sie prujesz chomiczku? nie wstyd ci ze "ludzie honoru" kryją od dawna ziomka z ekipy przez którego pewnie i do teraz kilku waszych braci po szalu siedzi? prawda zawsze wyjdzie na jaw nawet po latach. Najbardziej skurwiała koalicja w PolsceChomik666 pisze: ↑22.05.2021, 09:23Czyli razem z LPJ chodzicie z dildami w tyłkach? Mocne wyznanie Kumatyinaczej, trzeba być twardym by się do tego przyznawać.Kumatyinaczej pisze: ↑21.05.2021, 22:43To wsadźcie dilda frajerą w odbyt i nikt nie będzie miał problemu. Chyba wasza niechęć w tej sytuacji sprawiła że się dziewczynki pokłóciły i obraziły.PanTuNieStał pisze: ↑21.05.2021, 20:24
Jak twoi koledzy wsadzają sobie dilda w styje, to nikt sie nie wpierdala w wasze zabawy, c*** cię swędzi Widzew, pewne rzeczy niepotrzebnie wyszły na zewnątrz, stało się ,ważne że niewygodne sprawy nie są zamiatane pod dywan, na razie źle to wygląda , ale to już nasze zmartwienie.
Chomik666 pisze: ↑23.05.2021, 15:48Kumaty Pizdusiu może wraz z Abr przypomnicie wszystkim ile lat zajęło Ełksie uciszenie "Sztywnego" ile czasu go broniliście ile osób miało kłopoty po jego zeznaniach, do dziś są tacy u was co myślą że mama zeznawała i donosiła:)Kumatyinaczej pisze: ↑23.05.2021, 11:21Przecież te k**** jeszcze go wszędzie bronią, zamiast głowy posypać popiołem, to odwracają kota ogonem...
Chomik ty k**** - frajer, frajera po plecach klepie nie inaczej![]()
Nie wdając sie w szczegóły, tak do przemyślenia...Kila lat temu próbowaliście(ŁKS)wywlec ten temat na swiatło dzienne,były nawet grafiki na necie i odbiliście sie od sciany,kryminał jasno sie okreslił w owej sprawie.Znamy sie nie od dziś i gdyby był faktycznie jakiś smród nie odpuścilibyście tego tym bardziej że macie sporo LUDZI po drugiej stronie muru zresztą tak samo jak i my.
czyli co teraz Widzew będzie podpierdalał kiboli ŁKSu na psy że flagę czy wlepki zrobili z tym sloganem? Rozumiem wjazdy na stadion, przemalowanie krzesełek itp ale ta akcja zjebana na maksa.23 cm w zwisie pisze: ↑05.06.2021, 09:39Dlaczego zły pomysł ? Pierwszy raz na polskiej scenie spotkałem się z czymś takim, z takim numerem.
Na pewno cała ta sytuacja musiała zaboleć ŁKS, jeżeli przez najbliższe 8 lat nie będą mogli wypuścić żadnej garderoby, flag i publicznie nazywać siebie "Rycerzami Wiosny", bo slogan "zarezerwował" sobie Widzew. Tym bardziej musi to boleć po tylu latach.
To podobna sytuacja jakby na Pomorzu ktoś opatentował hasło "Władcy Północy" albo w Warszawie "Duma Stolicy" itp.
W derbowych miastach wszystkie chwyty dozwolone jak widzimy ;)
A jak będziemy używać nazwy Rycerze Wiosny iyurez pisze: ↑05.06.2021, 09:50Czytac ze zrozumieniem nie umiecie ?, KLUB OFICJALNIE nie może tej nazwy używać w jakikolwiek sposób, gdziekolwiek, na żadnych gadżetach, reklamach, imprezach, kompletnie nigdzie w żaden sposób
Próbowaliście podwedzic nazwę " Serce Łodzi " , już wam się nie uda ( również zastrzeżone ), próbowaliście zmienić to na Sportowe serce Łodzi ( to również zastrzeżone już ), to zostaliście wydymani w taki sposób za swoje zachowanie.
Głęboko w poważaniu mam te akcje, ale chyba nie masz pojęcia co się kryje prawnie za terminem „patent”. Jeśli Twój klub użyje tego sformułowania, to pewnie zostanie pociągnięty przez Nasz klub do odpowiedzialności, na pewno finansowej za bezprawne wykorzystanie „patentu”. W sądzie żadnego grillowania nie będzie, bo to tak jakbyś sprzedawał podróbki hugo bossa i śmiał się z producenta, ze nic ci zrobić nie może, ale co ja będę tłumaczył jak wy zawsze najmądrzejsi w każdym temacie.opel pisze: ↑05.06.2021, 10:32A jak będziemy używać nazwy Rycerze Wiosny iyurez pisze: ↑05.06.2021, 09:50Czytac ze zrozumieniem nie umiecie ?, KLUB OFICJALNIE nie może tej nazwy używać w jakikolwiek sposób, gdziekolwiek, na żadnych gadżetach, reklamach, imprezach, kompletnie nigdzie w żaden sposób
Próbowaliście podwedzic nazwę " Serce Łodzi " , już wam się nie uda ( również zastrzeżone ), próbowaliście zmienić to na Sportowe serce Łodzi ( to również zastrzeżone już ), to zostaliście wydymani w taki sposób za swoje zachowanie.
Serce Łodzi w oficjalnych klubowych gadżetach
to co?
Podacie Nas do sądu. I w sądzie będziecie musieli
udowodnić - nie My tylko Wy, że ta nazwa Wam
się należy. Powodzenia życzę.
Tyle ode mnie.
RYCERZE WIOSKI![]()
To już naprawdę ostatni mój wpis w tym temacie.Odbanowany pisze: ↑05.06.2021, 10:53Głęboko w poważaniu mam te akcje, ale chyba nie masz pojęcia co się kryje prawnie za terminem „patent”. Jeśli Twój klub użyje tego sformułowania, to pewnie zostanie pociągnięty przez Nasz klub do odpowiedzialności, na pewno finansowej za bezprawne wykorzystanie „patentu”. W sądzie żadnego grillowania nie będzie, bo to tak jakbyś sprzedawał podróbki hugo bossa i śmiał się z producenta, ze nic ci zrobić nie może, ale co ja będę tłumaczył jak wy zawsze najmądrzejsi w każdym temacie.opel pisze: ↑05.06.2021, 10:32A jak będziemy używać nazwy Rycerze Wiosny iyurez pisze: ↑05.06.2021, 09:50Czytac ze zrozumieniem nie umiecie ?, KLUB OFICJALNIE nie może tej nazwy używać w jakikolwiek sposób, gdziekolwiek, na żadnych gadżetach, reklamach, imprezach, kompletnie nigdzie w żaden sposób
Serce Łodzi w oficjalnych klubowych gadżetach
to co?
Podacie Nas do sądu. I w sądzie będziecie musieli
udowodnić - nie My tylko Wy, że ta nazwa Wam
się należy. Powodzenia życzę.
Tyle ode mnie.
RYCERZE WIOSKI![]()
Ile ! ?przypalowiec z forum pisze: ↑04.06.2021, 20:46Co by nie mówić o Widzewie to zbieraja sie dzis w 150-200 osób i pojawiaja sie na Koronie z ktora nie zyja najlepiej z dwoma najwazniejszymi flagami podczas bojkotu niektórych FC i ultrasów. Ciekawe czy ktos sie skusi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bobson1312, Camel, czehulov, KamykOKS, Tomcio1891 i 192 gości