LejTeCole pisze: 26.05.2020, 21:34
Sytuacja podobna jak niegdyś Gieksy i Górnika, nie radzili sobie z Ruchem to sobie układ zrobili.
Ciekawe..Czyli Wisła zwąchała się z Ruchem z jakiego powodu ? Może też coś w temacie paktu o nieagresji między Ruchem a Polonią Bytom ? Też bez powodu ?
Sytuacja podobna jak niegdyś Gieksy i Górnika, nie radzili sobie z Ruchem to sobie układ zrobili.
Ciekawe..Czyli Wisła zwąchała się z Ruchem z jakiego powodu ? Może też coś w temacie paktu o nieagresji między Ruchem a Polonią Bytom ? Też bez powodu ?
Jesli mówimy o Ruchu i Wisśle to chyba raczej nie radzili sobie z interesami a nie sprawami kibicowskimi, mimo wszystko przyznaje Ci że to mega chujowe into nie podlega wątpliwosci. Tak z Polonią Bytom masz rację aczykolwiek to chyba nie była tak medialna kosa. To przyznaje że zgoda Górnika i Gieksy rodziła się cierpliwie i obecnie jest bardzo mocna. Nie była z dnia na dzień jak układ PsychoSharks.
Jesli mówimy o Ruchu i Wisśle to chyba raczej nie radzili sobie z interesami a nie sprawami kibicowskimi, mimo wszystko przyznaje Ci że to mega chujowe into nie podlega wątpliwosci. Tak z Polonią Bytom masz rację aczykolwiek to chyba nie była tak medialna kosa. To przyznaje że zgoda Górnika i Gieksy rodziła się cierpliwie i obecnie jest bardzo mocna. Nie była z dnia na dzień jak układ PsychoSharks.
Szacun za obiektywną wypowiedz. To trochę dziwne ostatnio na tym portalu. Tym samym szacun jeszcze większy.
UrzadSkarbowy pisze: 04.11.2020, 10:53
jak po tych wszystkich "wydarzeniach" trzyma się dalej WRWE? Układ zmierza bardzie ku upadkowi czy wszystko w normie?
Myślę, że mimo wszystko zgody Ruchu z Widzewem czy Elanom przetrwają, bo to zgody budowane przez lata. Elana również z Widzewem znają się "mimowolnie" bardzo długo przy Ruchu. Wisła się nie odłączy, bo zostanie sama i myślę, że z tego samego względu nie odbili jak rozpoczęło się to konfidenckie domino. Więc reasumując stabilnie.
zdrowa krowa pisze: 05.11.2020, 09:58
Pytanko tutaj, bo nie mogę znaleźć wątku o FC. Czy jest jakaś miejscowość gdzie aktywnie działa/działały FC Legii i Lecha jednocześnie?
Pytanie do Anwilowców.
Czy w latach 90tych i 00 mieliście jakieś kontakty/układy z kibicami Mostostalu Kędzierzyn Koźle?
I czy z Iskrą Kielce to zgoda czy tylko dobre kontakty?
Kamilzon pisze: 15.02.2021, 13:25
Pytanie do Anwilowców.
Czy w latach 90tych i 00 mieliście jakieś kontakty/układy z kibicami Mostostalu Kędzierzyn Koźle?
I czy z Iskrą Kielce to zgoda czy tylko dobre kontakty?
Przecież twój 'eRTeeS' nigdy nie miał "zgody" z nami (tylko jakiś dziwny układ z tzw. (L)egijną starszyzną ... na kadrze ;), więc my nie mamy poWodów do wstydu, a "papryKARZE(Ł)" (od rac ;) się już udziela(ją). :)
2DZ pisze: 14.05.2021, 19:10
Czy są w Polsce ekipy, które się obecnie wstydzą, że ... miały wcześniej jakąś "zgodę"? ;)
[/quot
nastawiać kości i lizać rany to powinien zabawny Falubaz uważam
najbardziej
Naprzód Jędrzejów miał kiedyś jakieś kontakty z Elaną? Wydaje mi się że kiedyś czytałem że w kilka osób jechali do Torunia ich wspomagać(?) jechać wspólnie na wyjazd Elany(?).
Takie hipotetyczne pytanie z przymrużeniem oka. Czy jak teraz Ferencvaros dostanie w******* od jakiegoś polskiego wroga Śląska to przez specjalistów z kibice.net będzie to uznane za akcję na plus czy raczej za zamach na stosunki polsko-węgierskie i takiej ekipie zostaną odebrane polskie paszporty?
A czy czasem nie w ekipie Fradi doszło kiedyś do sytuacji że część chuliganów przeszła na drugą stronę barykady i jako ochroniarze na meczach napierdalali swoich kibiców i zaganiali ich na psy?(pytanie retoryczne)
Śląskowi jak zaczęły się ich kontakty nie przeszkadzało to że takie cyrki się tam dzieją i ekipa Fradi nie potrafiła z ochroniarkami zrobić porządku?
Pewnie jakieś stare kontakty między nimi są,inna sprawa,że na Węgrzech trochę luźniej traktują kwestie zgód.Zresztą jaką siłę stanowi dzisiaj Bałtyk,że miałby być traktowany poważnie przez Fradich czy Śląsk.
Co tak cicho o tym jak czołówka ZS się ładnie bawiła z Radomiakiem na Legii? Wspólnych śpiewów nie było końca. Niech Legioniści tą ładna nowa przyspiewke przytocza..
No faktycznie,przeoczyłem ten fakt, jednak to jakieś prywatne kontakty ,które zapewne powstały lata temu, obecnie oficjalne stanowisko wobec ekip z Polski , Fradi przedstawili odpowiednią oprawą na meczu z Żalgirisem.Zresztą Bączyński dobrze wyjaśnił temat.
Jest ktoś kto prowadzi to coś "stadionowi oprawcy"? Skąd wy bierzecie to info o ekipie? Wisłoka:
Zgody- Górnik Zabrze, Concordia Knurów, ROW Rybnik, Siarka Tarnobrzeg (chronologicznie wymieniłem)
Kosy: Cracovia, Stal Mielec, Unia Tarnów, Stal Rzeszów oraz rzecz jasna Igloopol. Skąd żeście wzieli tą Stal Stalowa Wola? Tworzycie nową rzeczywistośc na chybił trafił? Owszem od paru lat kosa jest spora ale gdzie jej do w/w...
Grupy: ŁHE (Łowcy Hord Edwarda) - coś wam to mówi? działa od kilkunastu lat.
Od siebie jeszcze dołączę info o wiodących (największych) FC:
Ropczyce, Pustków Osiedle, Bobrowa, Pustynia.
Zupełnie Zielony. pisze: 16.09.2021, 14:53
Jest ktoś kto prowadzi to coś "stadionowi oprawcy"? Skąd wy bierzecie to info o ekipie? Wisłoka:
Zgody- Górnik Zabrze, Concordia Knurów, ROW Rybnik, Siarka Tarnobrzeg (chronologicznie wymieniłem)
Kosy: Cracovia, Stal Mielec, Unia Tarnów, Stal Rzeszów oraz rzecz jasna Igloopol. Skąd żeście wzieli tą Stal Stalowa Wola? Tworzycie nową rzeczywistośc na chybił trafił? Owszem od paru lat kosa jest spora ale gdzie jej do w/w...
Grupy: ŁHE (Łowcy Hord Edwarda) - coś wam to mówi? działa od kilkunastu lat.
Od siebie jeszcze dołączę info o wiodących (największych) FC:
Ropczyce, Pustków Osiedle, Bobrowa, Pustynia.
Chodzi Ci o to, że są tak chujowi czy nie tak ostra kosa?
Dozolek przyznał się do jednopłciowego związku czy dalej w c**** wali?