Szukam pomyslu na gierke kibicowska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
Sajcokapral
Szukam pomyslu na gierke kibicowska
Siema szukam pomyslu na gierke ogolnie dla kibicow z calej Polski.
-
ratujmy trzmiele
Re: Szukam pomyslu na gierke kibicowska
Sajcokapral pisze: 16.01.2021, 23:45 Siema szukam pomyslu na gierke ogolnie dla kibicow z calej Polski.
level 1 - bluzg rzucony w przeciwnika z okopu o znormalizowanej szerokości i głębokości [zapewne takie normy istnieją]Sajcokapral pisze: 16.01.2021, 23:45 Siema szukam pomyslu na gierke ogolnie dla kibicow z calej Polski.
level 2 - akty wandalizmu [ warsztat,kultura pracy,doświadczenie - bonus za rozjebane grafy]
level 3 - wjazd na chatę [ wpadasz,nachy w dół ,puszczasz bąka i w nogi]
level 4 - ustawka [ dodatkowe pkt.jeśli ma podłoże rasistowskie - patrz Widzew,Craxa tp]
level 5 - komenda [ szerokie pole do popisu,śmiało możesz ułożyć pod siebie jakiś prosty algorytm]
-
Potezny Warmianin
glowna bohaterka powinna byc transwestytka spod sochaczewa ktora bardzo chciala pojechac na mecz na legii ale zawsze jak trafiala na autostopa to ja kurwe gwalcili w lesie i potem nacpana szukala drogi do domu
-
UrzadSkarbowy
Coś więcej? Reprezentujesz jakieś studio czy sam klepiesz jakieś małe gierki?Sajcokapral pisze: 16.01.2021, 23:45 Siema szukam pomyslu na gierke ogolnie dla kibicow z calej Polski.
Opisaleś historie swojego poczęcia?Potezny Warmianin pisze: 17.01.2021, 16:46 glowna bohaterka powinna byc transwestytka spod sochaczewa ktora bardzo chciala pojechac na mecz na legii ale zawsze jak trafiala na autostopa to ja kurwe gwalcili w lesie i potem nacpana szukala drogi do domu
-
Potezny Warmianin
Teraz tutaj pragniesz mojej uwagi po tym jak cie zablokowalem na privie jak chcialas moje znoszone slipki do gryzienia ?Kkrawczyk pisze: 18.01.2021, 09:57Opisaleś historie swojego poczęcia?Potezny Warmianin pisze: 17.01.2021, 16:46 glowna bohaterka powinna byc transwestytka spod sochaczewa ktora bardzo chciala pojechac na mecz na legii ale zawsze jak trafiala na autostopa to ja kurwe gwalcili w lesie i potem nacpana szukala drogi do domu
Dobra bez klubowa pizdo wracaj na komende ładnie paluszkiem wskazywać.
-
Sajcokapral
Tyle postów a tylko jeden zwiazany z tematyka.
Potezna wagino szkoda mi ciebie, tyle przeżyć, tyle przykrych wspomnien i jeszcze ten twoj pijany ojciec pies i jego koledzy. Wspolczuje ci i zaczynam rozumiec dlaczego musisz to odreagowac w internetach ale przynajmniej masz odwage opowiedziec o tych ciezkich przezyciach na forum.
-
Potezny Warmianin
Ehh widac ze ta trauma bedzie ci towarzyszyc do konca zycia, powinnas poszukac pomocy u psychologa, moze On pomoze ci sie z tym uporac.
[/quote]
Takim zdaniem pozegnal sie z toba twoj ostatni kochanek zaraz po tym jak ci nasral na klate i caly garnizon policji roztarl to pietami
[/quote]
Takim zdaniem pozegnal sie z toba twoj ostatni kochanek zaraz po tym jak ci nasral na klate i caly garnizon policji roztarl to pietami
-
ratujmy trzmiele
zdecydowanie to drugie - one pozostaną2DZ pisze: 10.05.2021, 12:30Podzielisz się z forum wynikami swoich naukowych badań i doświadczeń, czy pozostaną one wygraną w ... planownej grze w wersji np. na PC-ta? ;)ratuję trzy mele pisze: 09.05.2021, 01:56Bo to jest swoiste, 'kibolskie' poszykiwanie tu kamienia fizjologicznego. Pokłosiem tych wytrwałych prób niechybnie są odkrycia typu - pole i obwód 'kutasa', powierzchnia i objętość odbytu, a przede wszystkim - dzieło, w którym nawet Archimedes uważał, że jest najbliżej rozwiązania problemu: kwadratura paraboli gówna.5piW pisze: 22.03.2021, 07:22 Ja 'pierdolę' ... Gdy wydaje się, że to forum osiaga dno, za chwile je ktoś przebija.
Nie jest źle, 'kurvva', nie jest źle.