A pytałem Ciebie?? Raczej nie, więc nie udzielaj się jeśli nikt Cię nie pytał to raz, dwa nie będę Ci odpowiadał bo najwidoczniej mało wiesz, pytałem dozo bo jeździ na Sosnowiec i wszystko wie
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Mam nadzieję że kiedyś ktoś Cię dojebie konkretnie za pierdolenie na czyiś temat choć mnie nie znasz
-
Ale tu sami charakterni i silni menszczyżny się wypowiadają,aż strach się bać takich spotkać w przedszkolu
-
Znowu się tu prujesz farmazonie j*****?
M. może grozić nawet dożywotka za rzekome zlecenie zrobienia do spodu proroka oraz spalenia akt sprawy.
M. może grozić nawet dożywotka za rzekome zlecenie zrobienia do spodu proroka oraz spalenia akt sprawy.
-
vvv pisze: ↑08.12.2020, 15:43Na Ruchu byla juz taka sytuacja, nic nowego.fan fantik pisze: ↑08.12.2020, 15:34I mam mu współczuć??? Wchodzisz w takie sprawy to liczysz się z tym co Ci grozi..wiec mi nie p******* o farmazonie...zapytalem..czy chcąc wchodzić w układy z psiarnia i próbując sprzedać koleżków będzie dalej tolerowany czy będzie goniony.. No ale wy przygarniacie wszystkich vide powrót rozjebosów na reymonta..czyli wszystko jest OK przyjmujemy konfidentów z powrotem..czyli ciastek też wróci?? Odpowiedź w temacie A nie pruj się tu drucie spod Łodzi
nikt Ci tu nie odpowie na to pytanie, wróci to będziesz się dalej przypierdalał, narazie skończ temat bo żadna 60 z Ruchem nie biega
-
FAJA to jestes ty bo sie obsrales spotkac w 4 oczy z zabolem wiec odbij od tematow ktore cie nie dotycza pajacu!2DZ pisze: ↑08.12.2020, 20:55fun fantik pisze: ↑08.12.2020, 12:14Czyżby królowa 60-tek, maciejka śmieRdzielka, zostanie pozbawiona korony??? Takie pytanie do tych śmieRdzacych końcówek: co z maślakiem, będzie dalej tolerowany i poważny w waszych szeregach??? Przypomnę tym, którzy zaraz mnie tu zaczną wyzywać ..., że maślany też starał się o koronnego, a został odrzucony przez proroka!!!Badziej interesujące od losu sIURMY to, czy "wypłyną" akta reszty potencjalnych "koRonek" z pSYCHOfAJ ..., jak to ma miejsce w 'krakau'. ;) :) :Doberschlesien321 pisze: ↑08.12.2020, 19:52nikt Ci tu nie odpowie na to pytanie, wróci to będziesz się dalej przypierdalał, na razie skończ temat, bo żadna 60tka z Ruchem nie biega.
-
W********** STAD o****** PIZDO2DZ pisze: ↑12.12.2020, 18:30viewtopic.php?f=1&t=27031&start=4440
Tylko nie pisz, że umówiłaś się z tym samym 'wydyGańcem', co ja ostatni raz 3 dni temu!!! :D
-
To jest ta sama ciota co na Facebooku zwie się Zbyt Czarny Humor.glwtrcd pisze: ↑12.12.2020, 20:15W********** STAD o****** PIZDO2DZ pisze: ↑12.12.2020, 18:30viewtopic.php?f=1&t=27031&start=4440
Tylko nie pisz, że umówiłaś się z tym samym 'wydyGańcem', co ja ostatni raz 3 dni temu!!! :D
-
-
Gość podał ci numer, zamiast zadzwonić i ustawić się po męsku, to zachowujesz się jak cipa wymyślając teorie spiskowe. Jesteś obsraniec i tyle w temacie. BO!2DZ pisze: ↑13.12.2020, 19:25Daj już mi spokój, raz po 11.11 uciekłaś z W-wy, potem się zapowiedziałaś i nie odpowiadałaś, jak 19.11 byłaś w pobLiżu, a w tym tygodniu znowu zrobiłaś e-szoł i ... się nie pokazałaś w ustalonym terminie i punkcie. Napisałaś też, że już się nie dasz 'wyjebać', więc ... B(ez) O(dbioru)!!!

-
Ty pierdolony cwelu czekalem 2 dni skurwsynu podium pierdolony makiem pedale.2DZ pisze: ↑13.12.2020, 19:25Daj już mi spokój, raz po 11.11 uciekłaś z W-wy, potem się zapowiedziałaś i nie odpowiadałaś, jak 19.11 byłaś w pobLiżu, a w tym tygodniu znowu zrobiłaś e-szoł i ... się nie pokazałaś w ustalonym terminie i punkcie. Napisałaś też, że już się nie dasz 'wyjebać', więc ... B(ez) O(dbioru)!!!
Mam nadzieje ze ktos cie kiedys dojebie jak traficie
-
Po co wy wogole z ta wirtualna p**** dozolem gadacie?to jakis czlowiek cień
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
W Czestochowie w roku 1980 to wy byliscie ponizani,a za panagowniarza to mnie jeszcze przeprosisz2DZ pisze: ↑14.12.2020, 06:45:)glwtrcd pisze: ↑13.12.2020, 20:16Tu pierdolilem corke i czekalam 2 dni skurwysynom pod domem pierdolonych hakiem pedalow.2DZ pisze: ↑13.12.2020, 19:25
Daj już mi spokój, raz po 11.11 uciekłaś z W-wy, potem się zapowiedziałaś i nie odpowiadałaś, jak 19.11 byłaś w pobLiżu, a w tym tygodniu znowu zrobiłaś e-szoł i ... się nie pokazałaś w ustalonym terminie i punkcie. Napisałaś też, że już się nie dasz 'wyjebać', więc ... B(ez) O(dbioru)!!!
Mam nadzieje ze ktos i mnie kiedys wyjebie jak trafi
A wy nadal nie potraficie nam wybaczyć tego zabitego polonistę w Cz-wie?pangowniarz1975 pisze: ↑13.12.2020, 21:26Po co wy w ogole tak z wirtualnym panem dozo... gadacie? to jakis czlowiek cień
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Dajcie spokój gnidzie z pseudo klubu gdzie brali do woja najlepszych kopaczy z Polski a i tak mistrza nie mieli, niech każdy z nas dziękuję Panu Bogu że urodził się kibicem klubu innego niż legła, bo inaczej cierpieli byśmy jak dozolek teraz
-
Piszesz w imieniu własnym, czy po(7egłej) ? :Djestesmywaszymstolcem pisze: ↑15.12.2020, 01:10Boli was ta kurva legła i dobrze i nic dziwnego. ale trochę się przykro robi czytając że nasz długowłosy kolega obsrał się solówki, więc zanim dacie na mszę w intencji tego osrańca, to skorzystajcie z rady jadczakowej i wypierdolcie w krzaki jak my przed ruskimi. serdeczne bez pozdrowień
-
Przykład choroby psychicznej tego c****, oryginalny post:
A tutaj co w głowie sobie ten dzieciojebca wyobraża:Kea Kulani pisze: ↑14.12.2020, 07:47Idź zmienić majtki, bo masz obsrane wydygańcu.
Szkoda że jeszcze ciebie Polonia nie dorwała z siekierami.
ale cię musi boleć to poniżenie przez @qlwtrcd w temacie waszego spotkaniakIŁA ku7asa pisze: ↑14.12.2020, 07:47@qlwtrcd, idź zmienić majtki, bo masz obsrane, wydyGańcu. Szkoda, że jeszcze cie bytomska Polonia nie dorwała siekierami.

-
Co tu tak cicho? : )
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
Bydziesz kochoł ta drużyna tak mi pedzieli
-
-
A nie mogłoby tak zostać? Przyjdzie dozo i rozjebie zaś temat
-
Te liczby co po necie latają odnośnie wigilii to farmazon czy prawda?

-
Bandycki Powiat Mikołowski :UrzadSkarbowy pisze: ↑21.12.2020, 06:37Te liczby co po necie latają odnośnie wigilii to farmazon czy prawda?
Wczoraj w Brennej spotykają się 2 wigilie - R vs KSG. Nas 18 osób Szajka Południe & BPM, ich około 30. Po chwili fajnego starcia szczewa zaczynaja się cofać i niestety używać gazu. Chwile potem robimy drugi podjazd bez cerat, klaszczemy zachęcając do podzielenia się opłatkiem. Niestety, żabole po raz kolejny używają gazu co doprowadza do wyrwania przez nas sztachet na spontanie i przyjęcia ich warunków walki. Nie wyszło im to na dobre, kilku zalicza KO i mimo przewagi po raz drugi palą wroty i zamykają się w domkach. Preferujemy sportową rywalizację i dobrze to wiecie, ale jest akcja - jest reakcja.
BPM & SZAJKA JAK ZAWSZE DOBRA MARKA !
Wesołych Świąt
-------------------
WNR Wesoła GanG
Brenna 2020 Wigilia
Nie mieliśmy się rozpisywać, ani tego komentować, ale na taki farmazon musieliśmy odpowiedzieć.
Na te wypociny niebieskich farmazonek , są barwy które zmieniają właścieciela. Co do liczb podanych przez brudasów, nie będziemy komentować, nas dokładnie 22 osoby, ich podobna liczba. K. O
Co do gazu, "pożyczony" od ochroniarza który, o dziwo znalazł się chwilę przed wami, Rozkminiony za płotem.
Ochroniarze c*** wam w twarze!
Za akcję plus dla nich!
Hej Mikołów i Wesoła...
-
Jak obecnie wyvlada syguacja na Panewnikach ? Gks cos tam dziala?
ABG
-
Coś tam na ścianach gks czasem napisze i nic wiecej.protektormalopolska pisze: ↑24.12.2020, 14:12Jak obecnie wyvlada syguacja na Panewnikach ? Gks cos tam dziala?
I od bajtla pamiyntom eR niybieskie na bieli.
-
-
dobRego Roku ! WRWE&CSKA !!
https://www.youtube.com/watch?v=mNQQ2wG ... e=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=mNQQ2wG ... e=emb_logo
-
Sylwek z CR7 majsterwszystkowiedzacy pisze: ↑31.12.2020, 19:48Pozdrawiam i zycze wszystkiego co najlepsze naszym najwiekszym wrogom,Cracovii,LKS Lodz,KSGKS,Zawiszy,Arce,Motorowi,Slaskowi,niech Wam i Nam sie wiedzie,tej kurwie warszafce murzynski c*** w dupe,policyjne parowy "kupujace"info od policji i ta zajebana pala dozolowana,j**** Cie cwelu!!!
-
Śmiesznie się czyta te groźne hasła napisane przez 15-latka z burzą hormonów. Bo nie uwierzę, że masz więcej niż naście lat i tym tłumaczę sobie twoją głupotę.wszystkowiedzacy pisze: ↑31.12.2020, 19:40WRWE!!! j**** konfidentow,j**** 60,j**** policje,legla i zDezelowana parowe z milicjii...auuu,do uslyszenia/poczytania juz za ok dwa tygodnie,j**** TO POLICYJNO-WARSZAWSKIE FORUM!!! MOCNO!!!
Widać że Piccolo sieje spustoszenie 
-
wszystkowiedzący i reszta trollic, kiedy przenosicie się na wasze nowe forum?
Bandycki Batory
-
Czy to prawda, że 2DZwyro(L) pojechał na sylwestra do Gliwic i chciał się umówić pod McDonaldem na walkę, ale zrobił sobie drzemkę w pociągu i nie dojechał? Na tajnym forum padło parę takich sugestii, ale nikt nie chce wprost potwierdzić.
-
Dozo huligani teraz na fejsbuku, k.net pomału schodzi na drugi plan.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... oser=false
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... oser=false
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
W sensie że kogo?2DrZemka pisze: ↑02.01.2021, 15:45Rozwieję wątpliwości twojej wyroczni, tOKARKI, wizyta w dn. 10 grudnia 2020 r. była moją ostatnią w lokalu 'fast-food', a plany sylwestrowe mam od lat podobne - przeruchać się w Nowy Rok z najbardziej sprzedajnymi, a nie czekając znowu na kłamczuchę z 'torcidy'. ;)
-
Tylko że ani ten koleś, ani Mara, ani Noga, ani Glwctrcd to nie są ani nie byli moi kumple, więc wracaj na DrZemkę i się nie kompromituj.
Chociaż Glwctrcd szanuję za to, że przyjechał do tej Warszawy i obsrałeś się przed nim, robiąc sobie brązowe plamy na pół spodni :)
Chociaż Glwctrcd szanuję za to, że przyjechał do tej Warszawy i obsrałeś się przed nim, robiąc sobie brązowe plamy na pół spodni :)
-
-
Skąd się wzięła przyśpiewka "Bielskie Zagłębie nie spierdala w las, gdy walki nadszedł czas"
-
Dawidek z Mysłowickiej gieksy zajebał szpagata za 5g hahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=Snx1YnHODOs
https://www.youtube.com/watch?v=Snx1YnHODOs
-
Czy Pajac ? Bo ja wiem... ale bardziej kabareciarz i to nie jest Dozolek, bo ten w różowej kominiarce z jednorożcem :D wygląda na młodego a Dozol, jest już ok 50tki coś tak... Tak mnie się wydaje, że to jednak nie on, chociaż w kominiarce, to dopiero ciężko stwierdzić, ile ma się lat :D
-
prawda, j**** haniora z forum!Kea Kulani pisze: ↑06.01.2021, 11:02Uważam, że na to pytanie powinien odpowiedzieć Ci forumowy DarmoZjad vel Obesraniec vel Hanior :)
Opowie Ci historię, jak kibice stołecznego klubu w popłochu spierdalali przed ruskimi i chowali się w lesie za drzewami i krzakami, a w ich imieniu i za nich na placu boju zostali ZS&BKS i się bili.
Ale to lepiej niech Ci opisze 2DoZada vel DZwoniec. On jako pierwszy dał sygnał do odwrotu i ucieczki.
-
smiesnza ta hanka z tego forumHAnior pisze: ↑07.01.2021, 11:25Ustal to koniecznie na forum (dla) kibicek 'eRTeeSu'. :)esica z punktem B pisze: ↑06.01.2021, 11:39A ten pajac w różowej kominiarce i "mercedesem" na łańcuchu to nie jest przypadkiem Kostakurta?
Przecież przechwalała się na naszym forum, że będzie jeździła po całej Polsce i nagrywała filmiki także o widzewskich rozjebusach :)
dlaczego tak brzydko na mnie mówicie? :( rozjebałem się na paru chłopaków ale im się należałokurtyzana_z_grzybicą pisze: ↑07.01.2021, 10:46To prawda, hanior to c***kiŁa kutasa pisze: ↑06.01.2021, 11:02
Uważam, że na to pytanie powinien odpowiedzieć Ci forumowy konfident vel UrzadSkarbowy alias Hanior. :)
Opowie Ci historię, jak kibice mojego klubu w popłochu spierdalali przed nimi i chowali się w lesie za drzewami i krzakami, a w ich imieniu i za nas na placu boju zostali policjanci i się bili.
Ale to lepiej niech Ci opisze chomik666 aka Odbanowany. On jako pierwszy dał sygnał do odwrotu i ucieczki.
-
Pomimo pandemii udało się zoorganizować całkiem spory turniej przez który przewinęło się około 300 osób.
Poniżej relacja:
Noworoczny turniej kibiców Piasta Gliwice już za nami!
Turniej rozpoczął się rywalizacją w dwóch siedmiozespołowych grupach.
W pierwszej grupie na przeciw siebie stanęły drużyny:
1. Szobiszowice 1
2. Śródmieście
3. Pszczyńska 2
4. Szobiszowice 2
5. Sikornik
6. BATE Borisov
7. Obrońców Pokoju
Po wielu emocjonujących spotkaniach z awansu do półfinałów cieszyły się drużyny z Szobiszowic 1 oraz Śródmieścia.
W drugiej grupie zagrały:
1. Pszczyńska 1
2. Zatorze
3. Milenium
4. Trynek
5. Stara Gwardia
6. GKS Jastrzębie
7. Centrum
Ta grupa do ostatniego meczu czekała na komplet półfinalistów gdzie rzutem na taśmę GKS Jastrzebię dołączył do Pszczyńskiej i razem zameldowali się w walce o finał.
Cała hali ludzi oczekiwała na to co się wydarzy w półfinałach.
Pierwszy półfinał nie zawiódł mimo, że Pszczyńska wygrała ze Śródmieściem tylko 1:0 to mecz przyniósł wiele emocji a kibice głośnym dopingiem wspierali swoje dzielnice.
Drugi półfinał to juz prawdziwy horror zakończony happy endem dla zespołu z Szobiszowic którzy przegrywali z kibolami GKS Jastrzębie 1:0 żeby w końcówce obrócić losy meczu wygrywając 2:1 i meldując się w finale.
Mały finał czyli mecz o trzecie miejsce w którym GKS Jastrzębie pewnie pokonało 2:0 Śródmieście i to Jastrzębie wzniosło puchar za 3 miejsce który uszczęśliwił licznie zgromadzonych kibiców GKS-u Jastrzebię. Gratulujemy GKS JASTRZĘBIE - od kibiców dla kibiców
.
Na koniec wisienka na torcie czyli wielki finał. Nie było w tym meczu zdecydowanego faworyta i było to widać na boisku. Nikt nie odstawiał nogi a wiele akcji przypominało jakby na parkiecie znajdowali się profesjonalni piłkarze a nie kibole. Mecz zakończył się remisem 1:1 a do rozstrzygnięcia potrzebne były rzuty karne w których lepsi okazali się chłopaki z Szobiszowic i to oni wznieśli puchar!
1 miejsce - Szobiszowice

2 miejsce - Pszczyńska
3 miejsce - GKS Jastrzębie
4 miejsce - Śródmieście
Najlepszy zawodnik turnieju:
Kibol GKS Jastrzębie
Najlepszy bramkarz:
Bramkarz Szobiszowic
Najlepszy strzelec:
Snajper z Pszczyńskiej
Przez turniej przewinęło się około 250-300 osób i każdemu dziękujemy za obecność.
Zaprezentowaliśmy kilka transparentów między innymi dla chłopaka z BATE który po protestach na Białorusi został niesłusznie zatrzymany i od dłuższego czasu przebywa w areszcie. Free Rvanina!
Dla ziomeczka Krystiana który uległ wypadkowi. Wracaj do zdrowia Krystian!
Dla ŚP Jabola którego żegnaliśmy tego samego dnia.
Kilka flag PDW dla chłopaków z Jastrzębia i dla kibola z Gliwic.
Flagi: „Szlachta Gliwic”, „Full of hate”, „BATE Borisov”, „Brygada Centrum”.
Dziękujemy organizatorom z PK Bandy i wszystkim którzy dołożyli swój czas i za profesjonalnie zoorganizowaną imprezę. Miejmy nadzieje, że już niedługo zobaczymy się wszyscy na trybunach!
Poniżej relacja:
Noworoczny turniej kibiców Piasta Gliwice już za nami!
Turniej rozpoczął się rywalizacją w dwóch siedmiozespołowych grupach.
W pierwszej grupie na przeciw siebie stanęły drużyny:
1. Szobiszowice 1
2. Śródmieście
3. Pszczyńska 2
4. Szobiszowice 2
5. Sikornik
6. BATE Borisov
7. Obrońców Pokoju
Po wielu emocjonujących spotkaniach z awansu do półfinałów cieszyły się drużyny z Szobiszowic 1 oraz Śródmieścia.
W drugiej grupie zagrały:
1. Pszczyńska 1
2. Zatorze
3. Milenium
4. Trynek
5. Stara Gwardia
6. GKS Jastrzębie
7. Centrum
Ta grupa do ostatniego meczu czekała na komplet półfinalistów gdzie rzutem na taśmę GKS Jastrzebię dołączył do Pszczyńskiej i razem zameldowali się w walce o finał.
Cała hali ludzi oczekiwała na to co się wydarzy w półfinałach.
Pierwszy półfinał nie zawiódł mimo, że Pszczyńska wygrała ze Śródmieściem tylko 1:0 to mecz przyniósł wiele emocji a kibice głośnym dopingiem wspierali swoje dzielnice.
Drugi półfinał to juz prawdziwy horror zakończony happy endem dla zespołu z Szobiszowic którzy przegrywali z kibolami GKS Jastrzębie 1:0 żeby w końcówce obrócić losy meczu wygrywając 2:1 i meldując się w finale.
Mały finał czyli mecz o trzecie miejsce w którym GKS Jastrzębie pewnie pokonało 2:0 Śródmieście i to Jastrzębie wzniosło puchar za 3 miejsce który uszczęśliwił licznie zgromadzonych kibiców GKS-u Jastrzebię. Gratulujemy GKS JASTRZĘBIE - od kibiców dla kibiców
Na koniec wisienka na torcie czyli wielki finał. Nie było w tym meczu zdecydowanego faworyta i było to widać na boisku. Nikt nie odstawiał nogi a wiele akcji przypominało jakby na parkiecie znajdowali się profesjonalni piłkarze a nie kibole. Mecz zakończył się remisem 1:1 a do rozstrzygnięcia potrzebne były rzuty karne w których lepsi okazali się chłopaki z Szobiszowic i to oni wznieśli puchar!
1 miejsce - Szobiszowice
2 miejsce - Pszczyńska
3 miejsce - GKS Jastrzębie
4 miejsce - Śródmieście
Najlepszy zawodnik turnieju:
Kibol GKS Jastrzębie
Najlepszy bramkarz:
Bramkarz Szobiszowic
Najlepszy strzelec:
Snajper z Pszczyńskiej
Przez turniej przewinęło się około 250-300 osób i każdemu dziękujemy za obecność.
Zaprezentowaliśmy kilka transparentów między innymi dla chłopaka z BATE który po protestach na Białorusi został niesłusznie zatrzymany i od dłuższego czasu przebywa w areszcie. Free Rvanina!
Dla ziomeczka Krystiana który uległ wypadkowi. Wracaj do zdrowia Krystian!
Dla ŚP Jabola którego żegnaliśmy tego samego dnia.
Kilka flag PDW dla chłopaków z Jastrzębia i dla kibola z Gliwic.
Flagi: „Szlachta Gliwic”, „Full of hate”, „BATE Borisov”, „Brygada Centrum”.
Dziękujemy organizatorom z PK Bandy i wszystkim którzy dołożyli swój czas i za profesjonalnie zoorganizowaną imprezę. Miejmy nadzieje, że już niedługo zobaczymy się wszyscy na trybunach!