Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Tylko czekać aż vega nakręci bad boy 2, sam mu sie scenariusz pisze...
-
Armia sześdziesionek widziana właśnie w Toruniu w towarzystwie ME, wszyscy w okolicznościowych czapkach "Wisła To My"
-
Najlepsze że rozjebusy uważają że nic się nie stało i robią transparent PDW, dla tych co siedzą cicho. Jak dodamy do tego że Masterowi zmiękła faja to mamy w krakowie cyrk jakiego jeszcze nie było.
-
Rozjebusy uważają, że rozjebanie się to nic i nie są winni no bo przecież wyszli na wolność, a misiek siedzi. r******** się nie tylko na miska, ale i na resztę i uważaja że wszystko ok. Dziwna taktyka, ale tak to jest jak ktoś nigdy uczciwie nie pracował, hajs się kończy. Przestań wierzyć w jakieś czasy świetności. Kraków i małopolska kibicowsko umarła.
-
Cyrk jakiego jeszcze w Polsce nie było... Dobrze rozumiem, że na zdjęciu pod stadionem przy Reymonta z transparentem, flagą WSH i transem dla chłopaka z Unii T. stoją konfidenci?
-
W Krakowie życie samo pisze filmowy scenariusz
-
halodrol pisze: ↑29.11.2020, 16:52[link]
Macie, ale tylko kawałeczek żebyście się nie posrali.
Jeśli chodzi o mnie to zajebalem od c**** węgla , zeby mnie nie przesralo. Także spokojnie bandziorku jestem gotowy na resztę screenow , które wnioskując po twoich przechwałkach napewno posiadasz ,prawda ? Porównamy z tymi co my posiadamy ( nie ma ich na internecie) ;)
Myślisz, ze już tak szybko nie biegają i będzie ich łatwiej złapać? I o jakich czasach świetności piszesz, masz na myśli brylowanie na fb , czy ciche przyzwolenie na „ polowania” od psów i proroków?
Uważasz, ze my nic nie robiliśmy i tylko Wisla grasowała? Mam nadzieje, ze u nas nie znajdzie się nikt „chetny” na zeznania o działalności JG, bo by sie pewnie niektórym tutaj się świat zawalił.
13.06.2013–23.09.2012-09.01.2008-12.03.2006-8.10.2004-28.11.2002
Pamiętaj,abyś dzień święty święcił

Pamiętaj,abyś dzień święty święcił
-
Powiało grozą :)przypalowiec z forum pisze: ↑01.12.2020, 16:12lepiej, żebyś nie zaczynał ze mną dywygować na te tematy, bo może się okazać że spędzasz więcej czasu w internecie niż ja. Albo możesz skończyć tak jak kolega u góry, niejaki RaryTaS o którym słuch już zaginął.Pitfas pisze: ↑01.12.2020, 13:10Ty masz jakieś życie, czy tylko internet?przypalowiec z forum pisze: ↑01.12.2020, 11:47MF nie wytrzyma ciśnienia, gdyby nie słaba sytuacja kadrowa Cracovii to można by było rzec, że Wisły zaraz może nie być.
Żeby nie roz#*&@#$^ tematu do końca, to zadam pytanie jakie obecnie są relacje na lini Cracovia - Hutnik?
-
Juz widzę jak ME gada z rozjebusami haha co wy pier....
-
Ale ty dozo jestes niedojebany to ja po prostu nie mogę uwierzyć... nikt nie reaguje na twoje pierdolenie, a ty dalej sam sobie odpisujesz hehehhe współczuję ci naprawdę
-
Dlaczego profil Ultra Wisły zniknął, skoro był to oficjalny głos kibiców?
Czyżby się podporządkowali szpagaciarzom?
Oj oj żurom was wyjaśni i to szybciej niż wam się może wydawać
Czyżby się podporządkowali szpagaciarzom?
Oj oj żurom was wyjaśni i to szybciej niż wam się może wydawać
-
I dobrze że przestał istnieć. Ktoś tam pytał czy pdw na ogrodzeniu Wisły to dzieło konfidentów - Tak. Ale bez podniety, nie sądzę by to oni pojawili się na stadionie, gdy te obostrzenia miną.
-
Ja p******* kabaret w c*** na tej smutnej Wiśle. Jak tylko otworzą stadiony rozjebusy z wsh wjadą na trybuny i będą robić co chcą na swoim obiekcie, wspomnicie moje słowa. To się nie mieści w głowie, ze nie ma kto ich pogonić na Wiśle. Z drugiej strony to kto ma ich pogonić, jak to oni byli do tej pory główną bandą i mieli zajebistych obrońców jak ten cymbał sir. Nigdy w żadnej ekipie w kraju nie było takiej komedii jak teraz na Wiśle. Cwele się panoszą i chcą znowu rządzić na trybunach :)
-
Kubuś_Puchatek pisze: ↑02.12.2020, 21:32Ja p******* kabaret w c*** na tej smutnej Wiśle. Jak tylko otworzą stadiony rozjebusy z wsh wjadą na trybuny i będą robić co chcą na swoim obiekcie, wspomnicie moje słowa. To się nie mieści w głowie, ze nie ma kto ich pogonić na Wiśle. Z drugiej strony to kto ma ich pogonić, jak to oni byli do tej pory główną bandą i mieli zajebistych obrońców jak ten cymbał sir. Nigdy w żadnej ekipie w kraju nie było takiej komedii jak teraz na Wiśle. Cwele się panoszą i chcą znowu rządzić na trybunach :)
Rozjebusy wyszły a sporo ludzi siedzi...spokojnie. Wolałbyś żeby konfitury dogadały się z resztą?.
To jest Kraków, przemielony przez policję , więc to nie chodzi że nie ma ich kto pogonić, tylko że ciężko ich pogonić bez wtopy. Też tak to działa w drugą stronę.
-
Do czego to doszło, aby takie sprawy załatwiać na facebooku

-
Mialem się nie odzywać, ale jak przeczytalem o fiacie 125 p z Colorado to miałem dojść :)))))
Murem za Pawłem!
Murem za Pawłem!
-
-
-
-
-
Tak kolego, ja pytałem. A co na to kibice Unii T.? Rozjebusy stoją tak samo za flagą WSH jak i transem dla chłopaka od nich. Na tym transie sami sztywni czy ktoś z niejasną historią też się znalazł? Poważnie pytam.
-
Cwelu ze stolicy dalej nie zorientowałeś się że piszesz od kilku dni sam ze sobą? :) idź se szukać newsów na tvp.info, tvn24.pl czy przegladsportowy.pl - to jedyne twoje źródła informacji. Pewnie teraz ci przykro w h** że już nikt ci nie odpisuje i musisz wrzucać screeny z newsów z mediów, bez nich pewnie nie akceptujesz pewnych akcji.
Internet swoje – ulica swoje!
Internet swoje – ulica swoje!

-
Girl Lead Power. Teraz dziewuchy będą przez 30 lat wyciągały miliony euro z klubowej kasy.
-
us ty jesteś jakiś niedojebany. Nawołujesz, by nie dyskutować z DZ a prujesz się pod prawie każdym jego postem jak pospolity frajer.
-
Niech się Unia wypowie ale oni chyba zostali (delikatnie mówiąc), wprowadzeni w błąd przez rozjebusów, bo wyjebali tą fotkę ze swojej strony. Co do tego kto tam jest a może niekoniecznie powinien, nie będę się wypowiadał, bo nie chcę nikogo pomawiać, bo nie mam takiej wiedzy.
Na pewno większość nie rozmawia z psami i nie sądzę by to jątrzenie uprawiane przez konfidentów, cokolwiek zmieniło.
-
Tatuś, tak na forum Wisły pisał o swoim ojcu cygan, był starym zomowcem, ale synek robił tam z niego bohatera narodowego.
cygan słynął z tego, że w tamtych czasach latał po mieście z gazem czyli artykulem produkowanym dla milicyjnych potrzeb.
Kreuje się na wielkiego chuligana lat 80tych opowieścią o przewróconym radiowozie i tym, że raz w życiu wylądował na dołku.
Chlopak z Cracovii zerwał kontakt ze swoim ojcem na dlugo przed tym jak zostal młynowym.
Młynowy Wisły Kapa prowadził doping przez kilka lat będąc na policyjnym etacie.
Osoby z transparentu z niejasną przeszłością to tarcza i shrek.
cygan słynął z tego, że w tamtych czasach latał po mieście z gazem czyli artykulem produkowanym dla milicyjnych potrzeb.
Kreuje się na wielkiego chuligana lat 80tych opowieścią o przewróconym radiowozie i tym, że raz w życiu wylądował na dołku.
Chlopak z Cracovii zerwał kontakt ze swoim ojcem na dlugo przed tym jak zostal młynowym.
-
Jakbyś był rzetelny, to byś napisał że na 'Cygana' macie tylko jedną opowiastkę, już nie pamiętam przez kogo od was, że zwinęli do suki Cygana i tą osobę od was, Cygana wypuścili a tamtego milicja pobiła.rympałek pisze: ↑03.12.2020, 19:41Tatuś, tak na forum Wisły pisał o swoim ojcu cygan, był starym zomowcem, ale synek robił tam z niego bohatera narodowego.
Napisał byś też że Kapa nigdy nie był Młynowym, tylko był pomagierem Mariusza a jak wykminiono Kapę, to dostał 'zakaz stadionowy' od ekipy.
I jakbyś był rzetelny, to byś napisał że z milicją w latach 80tych prała się Wisła a nie wy, pomijając słynne pojednanie.
Po prostu, upraszczając, was w latach 80-tych nie było. A że chuliganeria musiała mieć jakieś atrakcje, to zazwyczaj były walki sąsiednich osiedli, będących za Wisłą.
I w ogóle nie wiem po co wracasz do przemaglowanych od dekad historii.
-
Ty faktycznie jesteś kumatyinaczej...Ja tylko napisałem że nie był 'młynowym', a nawet jakby był to co? Przepraszać że jak się nie wiedziało, to nie wiedziało?, a jak się wiedziało to się zareagowało?
-
Dozo Ty tak chętnie o innych piszesz to może napisz parę rzeczy na swój temat ze starych czasów.Np. twoja i twoich kilku kolegów sytuacja z Rouenem ;)
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
Czy to Ty go oprawiałeś na sektorze w Radomsku na RKS-e?
-
ku***, jaki ten temat jest zajebisty... A najwięcej o nim mają do powiedzenia Ci którzy w nim, nie działali.
Nie dziwnie że osoby jak Nrth zniknęły z tego forum... Wszyscy jebią wszystkich do okoła a sami by gówno zrobili.
Nawet sobie nie zdajecie ilu dobrych chłopaków z Wisły i Cracovii przez te powiedzmy 20-25 lat Świętej Wojny odbiło od tematu, czy to przez krzywizny "ekip", czy to przez policje czy po prostu mieli dość. Latanie w Krakowie to prawdziwa wojna, może jeszcze nie rodem z Brazylii czy Argentyny ale blisko. A teraz wszyscy, "wszystko wiedzący" napierdalają po klawiaturach.
Nie dziwnie że osoby jak Nrth zniknęły z tego forum... Wszyscy jebią wszystkich do okoła a sami by gówno zrobili.
Nawet sobie nie zdajecie ilu dobrych chłopaków z Wisły i Cracovii przez te powiedzmy 20-25 lat Świętej Wojny odbiło od tematu, czy to przez krzywizny "ekip", czy to przez policje czy po prostu mieli dość. Latanie w Krakowie to prawdziwa wojna, może jeszcze nie rodem z Brazylii czy Argentyny ale blisko. A teraz wszyscy, "wszystko wiedzący" napierdalają po klawiaturach.
-
Czemu posty znikają ? prawda w oczy kole ?
-
Pytanie do obecnych tutaj Wiślaków. Widzę posty na fb Wisła Nowa Huta, obrażają tam z ksywek, „X pil szczochy, Y był na bidulu, trzymał z zeksami, Z przerzut z Hutnika, itp.”
Do tej pory takie akcje nie przeszkadzały i były akceptowane? Ktoś kto prowadzi te profile które to udostępniają ma jakiś rozum, żeby przetrawić, że teraz pisanie i ubliżanie innym w ten sposób robi z Was jeszcze większą bandę c**** niż ta którą się staliście? Przecież to o Was świadczy.
Do tej pory takie akcje nie przeszkadzały i były akceptowane? Ktoś kto prowadzi te profile które to udostępniają ma jakiś rozum, żeby przetrawić, że teraz pisanie i ubliżanie innym w ten sposób robi z Was jeszcze większą bandę c**** niż ta którą się staliście? Przecież to o Was świadczy.
-
A nie przyszło Ci do głowy że było to "akceptowane " przez inne osoby niz te które to wytykają i publikują na światło dzienne ? Jechać z 60 i konfidentami tak wszyscy krzyczą na tym forum a jak ktoś upublicznia kurestwo które się dzieje bądź działo to źle?! Ja rozumiem że można to robić lepiej, skuteczniej bez błędów i piękna polszczyzna ale chwała za to że są jeszcze Ludzie którzy chcą z takim "paradoksem " walczyć i je gonic... I można się śmiać, szydzić, wyzywać, wytykać ale jeśli nie uda się tego burdelu ogarnąć może to być tylko znak czasów i totalny upadek ale nie tylko na Wisle ale z biegiem czasu w całej Polsce.Monster96 pisze: ↑05.12.2020, 13:59Pytanie do obecnych tutaj Wiślaków. Widzę posty na fb Wisła Nowa Huta, obrażają tam z ksywek, „X pil szczochy, Y był na bidulu, trzymał z zeksami, Z przerzut z Hutnika, itp.”
-
Tam zero logiki w tym praniu brudow na portalach spolecznosciowych, na transparentach wypominanie Ksc ze przyjmuja przezutow, a sami przyjmuja przezuta z Hutnika, po czym gosc sie rozpierdala na wszystkich i teraz bedzie jechany ze szpagat i Hutnik. Reszta ksyw podobne historie, wiedzieliscie o tym kilkanascie lat wczesniej o czym teraz pierdolivie na instagramach, a teraz bohatersko bedzie jechane z kurvami :D
-
Co było wiadomo kilkanaście lat? Słucham?rightside pisze: ↑05.12.2020, 14:28Tam zero logiki w tym praniu brudow na portalach spolecznosciowych, na transparentach wypominanie Ksc ze przyjmuja przezutow, a sami przyjmuja przezuta z Hutnika, po czym gosc sie rozpierdala na wszystkich i teraz bedzie jechany ze szpagat i Hutnik. Reszta ksyw podobne historie, wiedzieliscie o tym kilkanascie lat wczesniej o czym teraz pierdolivie na instagramach, a teraz bohatersko bedzie jechane z kurvami :D
-
A ty co? Jakiś ku*** fan fejsbuka się znalazł?Monster96 pisze: ↑05.12.2020, 13:59Pytanie do obecnych tutaj Wiślaków. Widzę posty na fb Wisła Nowa Huta, obrażają tam z ksywek, „X pil szczochy, Y był na bidulu, trzymał z zeksami, Z przerzut z Hutnika, itp.”
A co powiesz o 'bandzie c****', która śpiewa o swoim największym(byłym) guru - 'j**** metala tą starą k**** kanara'?
Przecież to o was świadczy.
Nie mam czasu na wertowanie fejsbuków, ale oprócz pocisku w stronę S., to przeglądając, ja tam nic nie widzę. Zresztą sam się 'chwalił' w zeznaniach że był kojarzony z Hutnikiem.
-
-
A ty co? Jakiś ku*** fan fejsbuka się znalazł?ts06 pisze: ↑05.12.2020, 14:40[quote=Monster96 post_id=<a href="tel:1365626">1365626</a> time=<a href="tel:1607173190">1607173190</a> user_id=69157]
Pytanie do obecnych tutaj Wiślaków. Widzę posty na fb Wisła Nowa Huta, obrażają tam z ksywek, „X pil szczochy, Y był na bidulu, trzymał z zeksami, Z przerzut z Hutnika, itp.”
A co powiesz o 'bandzie c****', która śpiewa o swoim największym(byłym) guru - 'j**** metala tą starą k**** kanara'?
Przecież to o was świadczy.
Nie mam czasu na wertowanie fejsbuków, ale oprócz pocisku w stronę S., to przeglądając, ja tam nic nie widzę. Zresztą sam się 'chwalił' w zeznaniach że był kojarzony z Hutnikiem.
[/quote]
Człowieku, ale co Ty do mnie o Cracovie piszesz? Wyjebane mam na to co oni se tam robią, forma jaką prezentują i kilku lat jest żałosna.
Zadałem proste pytania, a Ty odpowiadasz pytaniem i się napinasz przy Tym jak przysłowiowa plandeka na żuku, chłopie trochę dystansu.
Jak nie masz czasu na wertowanie, to może jakiś kolega Ci przewinie co tam się odpierdala.
A nie przyszło Ci do głowy że było to "akceptowane " przez inne osoby niz te które to wytykają i publikują na światło dzienne ? Jechać z 60 i konfidentami tak wszyscy krzyczą na tym forum a jak ktoś upublicznia kurestwo które się dzieje bądź działo to źle?! Ja rozumiem że można to robić lepiej, skuteczniej bez błędów i piękna polszczyzna ale chwała za to że są jeszcze Ludzie którzy chcą z takim "paradoksem " walczyć i je gonic... I można się śmiać, szydzić, wyzywać, wytykać ale jeśli nie uda się tego burdelu ogarnąć może to być tylko znak czasów i totalny upadek ale nie tylko na Wisle ale z biegiem czasu w całej Polsce.
[/quote]
Czyli sugerujesz, że przeszłość Skopka poznałeś dopiero jak się przyznał w papierach? To, że Bernardo był w bidulu tez teraz się zorientowałeś? Te frajerskie akcje z dziewczynami kolegów, które były wcześniej opisywane na tym profilu, to rozumiem też ostatnie dwa tygodnie? To że komuś za małolata nasikali do kubka też wyszło teraz. Niezłe zbiegi okoliczności.
Tak, oczywiście trzeba cisnąć z konfidentami, ale nie rozumiem idei wypisywania takich rzeczy w internecie i kompromitowania się w dalszym ciągu jako ekipa. Co na celu ma wypisywanie takich rzeczy? Liczycie na jakieś wsparcie z zewnątrz po przeczytaniu wrzuconych tam papierów?
-
Po pierwsze wiesz wogole o kim mowa ? Kto to skopek i jak choćby wygląda? Kto to bernardo? I co to za małolat? Kto to cinek, kurkiewicz itd? O co chodzi w danej sytuacji? Ja Ci napisalem że jeśli jedni akceptowali dane sytuację nie oznacza ze będą to akceptowali Ludzi którzy robią wszystko żeby takie osobniki jak oni zniknęli z życia kibicowskiego raz na zawsze