Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
kur...ludzie ile wy macie lat
Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
No bo jeśli piszesz o filmiku, gdzie tylko w miniaturce jest Skoda a we właściwym materiale inne auto to rzecz działa się w wakacje ubiegłego roku.
-
mateusznow
Z tego co słyszałem, to koło wzajemnej adoracji nic złego nie widzi w ich papierach, ale jakoś nie bardzo chcą je pokazać aby wyjaśnić sprawy. Na Wiśle już pieniędzy nie zarobią więc nie mam pojęcia dlaczego się pchają dalej na świecznik.StatystykKalkulator pisze: 28.11.2020, 17:38 Oni przecież oficjalnie uważają, ze podważyli wiarygodność zeznań świni, że „dzięki nim” michalska dalej leży, że „przecież nie wyszli po złożeniu zeznań tylko po 2-letniej sankcji i kilkucyfrowych kaucjach”.
-
Mareczek86
https://scontent.fktw5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5FE7C6CF
Ciekawe co na to Ruch widzac tę blazenade.
Ciekawe co na to Ruch widzac tę blazenade.
Jak dorastałem to cracovia przejmowała hurtowo przezutow, ostry sprzet i inne chujowe akcje to myslalem ze nie da sie bardziej skurwic. No ale Wisle sie udało! I to z nawiązką a to chyba jeszcze nie ich ostatnie słowo bo zaskakuja coraz bardziej :D
Generalnie fajnie byc za Hutnikiem
Generalnie fajnie byc za Hutnikiem
mordo jakiś papier że master wali czy farmazon?MosadKSC pisze: 27.11.2020, 21:50Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
podbijamR1908 pisze: 29.11.2020, 09:59mordo jakiś papier że master wali czy farmazon?MosadKSC pisze: 27.11.2020, 21:50Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
Niestety moze to byc prawda na dniach pewnie wyjdzie info czy papie,r znaczy zrzut z zeznan jest prawdziwy, osoby zainteresowane pewnie juz go widzialyR1908 pisze: 29.11.2020, 09:59mordo jakiś papier że master wali czy farmazon?MosadKSC pisze: 27.11.2020, 21:50Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
Pozostań sobą :)Hanior Teddy Boys pisze: 29.11.2020, 10:40Jeżeli dla was normalność to mICHA7INA z 'wsh' itp., mETA7ika z 'jg' itd. lub cIASNA z 'dhw', to woLę ... pozostać sobą hAnnĄ z tb. :)
-
UrzadSkarbowy
-
UrzadSkarbowy
NIE ODPOWIADAJCIE NA ZACZEPKI TEGO KAPUSIA! CWE(L) DOZOLA HANIORA!
Nie wiem co lata po fejsbuku, przykro mi chłopcze a nick mam ten sam od 10 lat.
-
Kostakurta
Ta rura dozo się tu pruje całymi dniami ale jak ktoś mu pojedzie po rajtach to wielce obrażony.
kumatyinaczej jak tam masterowa?
kumatyinaczej jak tam masterowa?
-
donguralesko
A dwa dni temu Cracovia Krowodrza zakończyła zabawę dzieci z Młoda Wisła Bronowice w chuliganke. Więcej na fb Cracovia Krowodrza 5
Czyli 60 przejmują wladze na wisle ??? 
A mloda ferajna wlasnie wydala oswiadczenie ze jednak istnieja pomimo ze flage oddali. Gabarytowo na jednego sharka przypada dwoch ferajnowcow ale kto wie jak to sie potoczy po tym jak ktoras ze zwasnionych stron zlapie wkoncu za gwiazdki shuriken
Przynajmniej chłopaki z Bronowic próbowali coś faktycznie działać a nie bawić się w Paincie jak młoda Cracovia z Płaszowa.donguralesko pisze: 30.11.2020, 23:00 A dwa dni temu Cracovia Krowodrza zakończyła zabawę dzieci z Młoda Wisła Bronowice w chuliganke. Więcej na fb Cracovia Krowodrza 5
Myślę, że toleruje to co się dzieje na Elanie, to wydarzenia z Krakowa również zaakceptują.
Ty masz jakieś życie, czy tylko internet?przypalowiec z forum pisze: 01.12.2020, 11:47 MF nie wytrzyma ciśnienia, gdyby nie słaba sytuacja kadrowa Cracovii to można by było rzec, że Wisły zaraz może nie być.
Przecież za MF są inni ludzie.To że info idzie ze strony MF nie dziwi.
Swoją drogą Ultra Wisła zamknęła swój profil, także nie tak prędko.
Konfidenci powyłazili, myślicie że zajmą się pracą na kasie?. Urwały się dochody, więc kombinują.
Jest bagno?. Jest, ale jak widać ktoś chce coś z tym zrobić.
Swoją drogą Ultra Wisła zamknęła swój profil, także nie tak prędko.
Konfidenci powyłazili, myślicie że zajmą się pracą na kasie?. Urwały się dochody, więc kombinują.
Jest bagno?. Jest, ale jak widać ktoś chce coś z tym zrobić.
-
Janusz kwiatek
Tylko czekać aż vega nakręci bad boy 2, sam mu sie scenariusz pisze...
Armia sześdziesionek widziana właśnie w Toruniu w towarzystwie ME, wszyscy w okolicznościowych czapkach "Wisła To My"
W Krakowie życie samo pisze filmowy scenariusz
I dobrze że przestał istnieć. Ktoś tam pytał czy pdw na ogrodzeniu Wisły to dzieło konfidentów - Tak. Ale bez podniety, nie sądzę by to oni pojawili się na stadionie, gdy te obostrzenia miną.
Do czego to doszło, aby takie sprawy załatwiać na facebooku

Mialem się nie odzywać, ale jak przeczytalem o fiacie 125 p z Colorado to miałem dojść :)))))
Murem za Pawłem!
Murem za Pawłem!
rympałek pisze: 03.12.2020, 01:05 Mialem się nie odzywać, ale jak przeczytalem o fiacie 125 p z Colorado to miałem dość :)))))
Murem za Pawłem!
Przecież to jakaś prowokacja;)Pomijam że układ z kibolami Lazio, to chyba ostatnia rzecz, która przychodzi do głowy kapusiom i reszcie.
-
DennisWise
Girl Lead Power. Teraz dziewuchy będą przez 30 lat wyciągały miliony euro z klubowej kasy.
Tatuś, tak na forum Wisły pisał o swoim ojcu cygan, był starym zomowcem, ale synek robił tam z niego bohatera narodowego.
cygan słynął z tego, że w tamtych czasach latał po mieście z gazem czyli artykulem produkowanym dla milicyjnych potrzeb.
Kreuje się na wielkiego chuligana lat 80tych opowieścią o przewróconym radiowozie i tym, że raz w życiu wylądował na dołku.
Chlopak z Cracovii zerwał kontakt ze swoim ojcem na dlugo przed tym jak zostal młynowym.
Młynowy Wisły Kapa prowadził doping przez kilka lat będąc na policyjnym etacie.
Osoby z transparentu z niejasną przeszłością to tarcza i shrek.
cygan słynął z tego, że w tamtych czasach latał po mieście z gazem czyli artykulem produkowanym dla milicyjnych potrzeb.
Kreuje się na wielkiego chuligana lat 80tych opowieścią o przewróconym radiowozie i tym, że raz w życiu wylądował na dołku.
Chlopak z Cracovii zerwał kontakt ze swoim ojcem na dlugo przed tym jak zostal młynowym.
Młynowy Wisły Kapa prowadził doping przez kilka lat będąc na policyjnym etacie.
Osoby z transparentu z niejasną przeszłością to tarcza i shrek.
Ty faktycznie jesteś kumatyinaczej...Ja tylko napisałem że nie był 'młynowym', a nawet jakby był to co? Przepraszać że jak się nie wiedziało, to nie wiedziało?, a jak się wiedziało to się zareagowało?
-
Adam K. ps. Kiełek
Dozo Ty tak chętnie o innych piszesz to może napisz parę rzeczy na swój temat ze starych czasów.Np. twoja i twoich kilku kolegów sytuacja z Rouenem ;)
-
R.E. Bells
Czy to Ty go oprawiałeś na sektorze w Radomsku na RKS-e?
-
factoryproject
Czemu posty znikają ? prawda w oczy kole ?
Np. "cinek majciara sprzed kilkunastu lat, palil koszulke Wisly"
To nawet przekabacili na swoją stronę tych co do których nie było pretensji..