Strajki w kraju
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
-
Re: Strajki w kraju
nie muszę wnikać w to jak cie jebali pod celą cwelu

-
h** ci frajerze po(L)icyjny do mordy! Dozol = HANIOR2DZ pisze: ↑15.11.2020, 14:05To 'chÓj' ci w dÓpę, nygusie ... z 'eŁKaeSu'!!! Dołączyłaś właśnie do mojej kolejki po widzewiaku, "ch(A)miku...".urzędniczka-skarbówki pisze: ↑15.11.2020, 13:44nie muszą we mnie strażnicy wnikać bo mnie jebią pod celą cwele
BO!

-
Czy wy wszyscy musicie z tym idiotą pisać? Jeden idiota, a całe forum z nim wojuje. Gdyby nikt z nim nie pisał to już dawno by zniknął, a wy się dajecie wciągać w jakieś schizofreniczne gadki. Dramat co tu się wyprawia.
-
Dozol vel Hanior przerwę miałeś bo pewnie naczelnik zabrał ci komputer za dotykanie małych dzieci

-
Zapomniał dodać że jego kilkumiesięczne zniknięcia były spowodowane banami :D
1910
-
Strajki lewackich aktywistek już umarły.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... %2As%2As-R
Mam nadzieję, że w poważniejszych ekipach doszło lub dojdzie do rozliczeń "ultrasowskiej młodzieży" wychowanej na netflixach, za poparcie tego lewackiego spędu, poprzez śmieszne transparenty.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... %2As%2As-R
Mam nadzieję, że w poważniejszych ekipach doszło lub dojdzie do rozliczeń "ultrasowskiej młodzieży" wychowanej na netflixach, za poparcie tego lewackiego spędu, poprzez śmieszne transparenty.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
Niestety, ale śmiem wątpić. Teraz młodzież ma kiełbie we łbie.
-
Ta Klema to patrząc na nazwisko i miejsce urodzenia może być córką jakiegoś sołdata. Jak powszechnie wiadomo, na DŚ w okresie prl aż roiło się od czerwonej zarazy. Może to być powodem dla którego walczy o aborcję na żądanie, mając przy tym pretensje do swojej matki.
Bandycki Batory
-
Taka moc ma obywatelstwo narodu wybranego w Polin rozstepuje milicje jak mojzesz morze czerwone
https://twitter.com/MarcinTerlik/status ... 1322609670
A co na to wszystko milisnik batalionu AZOV ?
https://twitter.com/MarcinTerlik/status ... 1322609670
A co na to wszystko milisnik batalionu AZOV ?
-
O qrwa, bohaterka TVN i Gôwna Zaborczego, dostała po świńskim ryju dezodorantem
https://m.youtube.com/watch?v=t7woXdmBH9w
Chyba sobie ustawie ten świński kwik, jako dzwonek w telefonie.
https://m.youtube.com/watch?v=t7woXdmBH9w
Chyba sobie ustawie ten świński kwik, jako dzwonek w telefonie.
-
[/b].
[/quote]
To napisz, ile was strajkujących w W-wie (z dziesiątek tysięcy) pozostało no i zacytuj mnie ws. zaniku, propagandzistko.
[/quote]
Roszczenia na poka$$
[/quote]
To napisz, ile was strajkujących w W-wie (z dziesiątek tysięcy) pozostało no i zacytuj mnie ws. zaniku, propagandzistko.
[/quote]
Roszczenia na poka$$
Włókniarz Częstochowa
-
No tak odbywają, przyklejają sie do słupów skaczą po radiowozach i narzekaja ze policja jest bardziej uzbrojona od nich. Tej siły już nie powstrzymacie.
j**** urkaine
-
Dla wszystkich czerwonych skurwysynow ktorzy uczestniczyli w tym gownie
https://www.youtube.com/watch?v=zGfevGm7qY0
https://www.youtube.com/watch?v=zGfevGm7qY0
-
Strajk Kobiet. Odbędzie się w sobotę, 28 listopada, w 102. rocznicę uzyskania praw wyborczych przez kobiety. To jednocześnie będzie protest przeciwko agresji ze strony służb państwowych. Akcje planowane są też w innych miastach w Polsce.
Warto isc z tymi kobietami przeciwko agresji ze strony służb państwowych min przez psy.
Warto isc z tymi kobietami przeciwko agresji ze strony służb państwowych min przez psy.
-
Czemu nie byłeś tu taki aktywny przed 11 listopada i nie pisałeś że warto pojechać do Warszawy?Sebastian75 pisze: ↑26.11.2020, 14:32Strajk Kobiet. Odbędzie się w sobotę, 28 listopada, w 102. rocznicę uzyskania praw wyborczych przez kobiety. To jednocześnie będzie protest przeciwko agresji ze strony służb państwowych. Akcje planowane są też w innych miastach w Polsce.
Namawiasz za to do popierania strajków lewackich kurwiszonów i innego ścierwa bo jakaś obleśna lesba dostała gazem po oczach.
Skoro tępe cipy krzyczą że to jest wojna to niech nie płaczą.Proste.
ps.j**** milicje!
upa upa k u r e w kupa
-
Tu chodzi tylko o psy kazdy normalny kibol wie kto jest wrogiem nr 1 !
-
Wrogiem nr 1 są lewackie k******* takie jak Ty!Sebastian75 pisze: ↑26.11.2020, 15:48Tu chodzi tylko o psy kazdy normalny kibol wie kto jest wrogiem nr 1 !
-
Do psychiatry idzicie z ta lewicą. Ja jestem anty ale bez takich chorych akcji jak u was.14Bojo88 pisze: ↑26.11.2020, 16:26Wrogiem nr 1 są lewackie k******* takie jak Ty!Sebastian75 pisze: ↑26.11.2020, 15:48Tu chodzi tylko o psy kazdy normalny kibol wie kto jest wrogiem nr 1 !
-
Wez ku*** Sebastianku W********** z tego forum ty Bytomska cipko dobrych obyczajow. Tfu won k**** jebana !!
-
-
"Strajki w kraju", no piękny i chwytliwy tytuł(ciekawy klikbajt albo głupota), myślałem, że fabryki, kopalnie stanęły, kolej nie jeździ i w ogóle ludzie opuścili miejsca pracy a tu o te macice wściekłe chodzi czyli protesty jakieś.
Strajki w kraju, nosz kurrwa, dobre sobie
Strajki w kraju, nosz kurrwa, dobre sobie
-
Podaj jeden, jedyny przykład, w którym ci wszyscy lewaccy aktywiści bronią kiboli po agresji szkiełów. Jedna wypowiedź, w której ktoś z tym miłośników lgbcośtam powie ;" policja potraktowała kibiców jak zwierzęta", "jesteśmy przeciwko stosowaniu zbiorowej odpowiedzialności wobec kibiców" itp. Jeden k..wa przykład. Jak nie masz, to może lepiej zamilknij.Sebastian75 pisze: ↑26.11.2020, 15:48Tu chodzi tylko o psy kazdy normalny kibol wie kto jest wrogiem nr 1 !
Tyle lat klaskania i bronienia pał, gdy traktują nas jak gówno a Ty ich jeszcze bronisz. No jeden przykład podaj.
-
Sebastian75 pisze: ↑26.11.2020, 14:32Strajk Kobiet. Odbędzie się w sobotę, 28 listopada, w 102. rocznicę uzyskania praw wyborczych przez kobiety. To jednocześnie będzie protest przeciwko agresji ze strony służb państwowych. Akcje planowane są też w innych miastach w Polsce.
A czy te spoleczenstwo protestowało przeciwko brutalnosci policji jak :
Postrzelili w oko ŚP Centka na meczu Zawisza-Widzew
Wielokrotne pacyfikacje na Marszach Niepodleglosci
Strzał w szyje ŚP Dawida z Knurowa
Niezliczone prowokacje i gazowanko pod sektorami gosci
Brutalne rozwiazanie Marszu Patriotów
Zastrzelenie przez nadgorliwego psa chłopaka w koninie, uduszenie Igora Stachowiaka, napierdalanie paralizatorem chlopaka z Inowroclawia az mu serducho staneło. Dałem ci przykłady z brzegu. Gdzie oni wtedy byli? Pamietaj ze oni wszyscy maja nas za zwykle bydło i zwierzeta więc niech sie pierdola ;)
j**** urkaine
-
To dalej nic nie róbmy to bedzie lepiej i dalej beda do nas strzelac. Widziałes kiedys protest kibicow w Warszawie przeciwko temu co robiła psiarnia nie nigdy nie bylo okazji żeby jechac na takie cos. Teraz jest okazja i tez wszyscy powinni byc i pokazac ze my tez od dawna jestesmy tępieni przez policje ile razy bylo tak ze ktos za darmo dostal wpierdziel albo zostal zamkniety na dołku. Przy wielu zabawach kibicowskich np. zdobycie Mistrza Polski czy innych psiarnia zawsze robiła kłopoty.Kkrawczyk pisze: ↑27.11.2020, 03:59Sebastian75 pisze: ↑26.11.2020, 14:32Strajk Kobiet. Odbędzie się w sobotę, 28 listopada, w 102. rocznicę uzyskania praw wyborczych przez kobiety. To jednocześnie będzie protest przeciwko agresji ze strony służb państwowych. Akcje planowane są też w innych miastach w Polsce.
Zastrzelenie przez nadgorliwego psa chłopaka w koninie, uduszenie Igora Stachowiaka, napierdalanie paralizatorem chlopaka z Inowroclawia az mu serducho staneło. Dałem ci przykłady z brzegu. Gdzie oni wtedy byli? Pamietaj ze oni wszyscy maja nas za zwykle bydło i zwierzeta więc niech sie pierdola ;)
-
Sztame sobie zrób baranie z ta psiarnią i bijcie tych lewaków. I nie pisz farmazonów sporo osob miało przypały po tym wszystkim przez psy a ten tu jakies glupoty pisze. Kazdy normalny wie kto jest wrogiem nr 1!2DZ pisze: ↑27.11.2020, 11:10W W-wie właściwie na ostatnich fetach "psy" chowały się po kątach, dopiero od około m-ca znowu szukają chÓja do dÓpy, więc jak Legia wyszła na ulicę w czasie "marszu na Warszawę" do "strajkującej" antify i na ... SPACER NIEPODLEGŁOŚCI, to teraz czas na twoją bandę. Do dzieła! ;) :) :Dsebix75 pisze: ↑27.11.2020, 10:04To dalej nic nie róbmy to bedzie lepiej i dalej beda do nas strzelac. Widziałes kiedys protest kibicow w Warszawie przeciwko temu co robiła psiarnia nie nigdy nie bylo okazji żeby jechac na takie cos. Teraz jest okazja i tez wszyscy powinni byc i pokazac ze my tez od dawna jestesmy tępieni przez policje ile razy bylo tak ze ktos za darmo dostal wpierdziel albo zostal zamkniety na dołku. Przy wielu zabawach kibicowskich np. zdobycie Mistrza Polski czy innych psiarnia zawsze robiła kłopoty.krawczykK pisze: ↑27.11.2020, 03:59
-
Wez sebastianku rodzinke i wal do Warszawy zaloz sobie teczowe wdzianko i walcz . Jeszcze kup sobie maseczke z blyskawica i daj datek na strajk kobiet . Pozniej grzecznie podejdz do lamparcicy niech zwyzywa cie od faszystow . Pozniej powie ci standartowe W**********. Wiec jesli wolisz to ja ci tu pisze W********** lamusie ze swoimi przemysleniami na forum swojej rodziny.
-
Czy ty wogole wiesz co to jest byc od lat 90 anty do psiarni chyba nie przez to piszesz jak pedał. Mnie te kobiety i lewica nie interesuja jestem przeciwko antifie i lewicy ale pies zawsze bedzie wrog nr 1.Osaka pisze: ↑27.11.2020, 11:23Wez sebastianku rodzinke i wal do Warszawy zaloz sobie teczowe wdzianko i walcz . Jeszcze kup sobie maseczke z blyskawica i daj datek na strajk kobiet . Pozniej grzecznie podejdz do lamparcicy niech zwyzywa cie od faszystow . Pozniej powie ci standartowe W**********. Wiec jesli wolisz to ja ci tu pisze W********** lamusie ze swoimi przemysleniami na forum swojej rodziny.
-
Wiem jedno sebastianku ze psy i ty to jedna rodzina. Wez juz W********** ze swoimi przeslaniami kto jest kto. Mysle ze to koniec naszego pisania bo lata 90 to ty chyba znasz tylko z opowiadan chlopczyku.
-
Widac ze jestescie z psiarni ze ich tak bronicie.
-
No i gdzie te przykłady?
-
Lampart dzisiaj na marszu tzw kobiet a ja uważam lewaków powiedziała ze jej celem jest walka z prawica. Wiec każdy, kto popiera te strajki idzie razem ramie w ramie z antifa i lewakami dziękuje za uwage.
Good Night Left Side
-
Czy ty wiesz, przestrzelona szmato, ze za takie słowa powinieneś zostać piierdolnięty "berłem" w łeb?Sebastian75 pisze: ↑26.11.2020, 14:32Strajk Kobiet. Odbędzie się w sobotę, 28 listopada, w 102. rocznicę uzyskania praw wyborczych przez kobiety. To jednocześnie będzie protest przeciwko agresji ze strony służb państwowych. Akcje planowane są też w innych miastach w Polsce.
Zresztą tu na forum kilku twoich "braci" ma podobne zdanie. Urząd Skarbowy, Denis Penis i jeszcze kilku, krorym przysługuje "wór".