https://pbs.twimg.com/media/ElmA3u1W0AI ... ame=medium
Już wiesz dlaczego, czy trzeba ci wyjaśnić ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Najwięcej jest ich w Poznaniu i Warszawie. W Poznaniu mają nawet swój klub gdzie ćwiczą sztuki walki, ale co Ty możesz o tym wiedzieć jak przywołujesz lata 80 i w tych latach się z tą wiedzą zatrzymałeś.FOSHAN pisze: 30.10.2020, 11:36 antifa.
A wiec teraz powaznie. jaka antifa? gdzie w Polsce jest antifa.
To są te kobiety?zwykły_wyjazdowicz pisze: 30.10.2020, 21:48 Nigdy w życiu nie przypuszczałem że dożyje czasów, że kibice będą z policją ramię w ramię stać i bronić czegokolwiek. A już kompletną abstrakcją dla mnie jest to jak napierdalają oni jakieś zwykłe kobiety i dziewczyny. Wstyd się przyznawać dziś to bycia kibolem.

To W********** zwykły dzbanie. Gdzie ty widzisz kogoś ramię w ramię z policją i że ktoś napierdala zwykłe kobiety. Wyjebie ktoś tych lewackich prowokatorów.zwykły_wyjazdowicz pisze: 30.10.2020, 21:48 Nigdy w życiu nie przypuszczałem że dożyje czasów, że kibice będą z policją ramię w ramię stać i bronić czegokolwiek. A już kompletną abstrakcją dla mnie jest to jak napierdalają oni jakieś zwykłe kobiety i dziewczyny. Wstyd się przyznawać dziś to bycia kibolem.
Dlatego kto bardziej ogarnięty, to już się wyjebał na to wszystko. To prawda, wstyd w c***. Jedne co potrafią, to szczekać przed klawką. To już nie te same wartości co kiedyś.zwykły_wyjazdowicz pisze: 30.10.2020, 21:48 Nigdy w życiu nie przypuszczałem że dożyje czasów, że kibice będą z policją ramię w ramię stać i bronić czegokolwiek. A już kompletną abstrakcją dla mnie jest to jak napierdalają oni jakieś zwykłe kobiety i dziewczyny. Wstyd się przyznawać dziś to bycia kibolem.
Dlatego warto wziąć ze sobą tekturowy transparencik dla niepoznaki, najlepiej na trzonku od łopaty;)jestesmywaszastolica pisze: 30.10.2020, 21:04Każda grupka powyżej 10 osób która jest poza marszem i nie wygląda na jakichs degeneratów jest zatrzymywana przez psy. o antifie nie chce mi się pisac oprócz tego że zgodnie z tradycją :)
Co do przekazu to Lech zagrał na nowej nucie:kakashi pisze: 30.10.2020, 20:22Tu jeszcze z innej https://twitter.com/JanSpiewak/status/1 ... 1798644736Potezny Warmianin pisze: 30.10.2020, 19:51 Wiem ze ciezko w to uwierzyc dlatego masz 2 linka z innej perspektywy, jest ich za malo dolaczaja sie do antify inni ludzie
https://streamable.com/x01988
Wygląda to raczej na wojnę podjazdową, atak i wyjazd.
Trzeba koniecznie skończyć z tym "transowym" poparciem dla kobiet "jesteśmy z wami". Musi być jednolity przekaz, że wróg wyszedł na ulice, bo inaczej będzie źle.
Exterior pisze:Panowie sory bez zadnej napinki, ale ten zespol GKS Jastrzębie to z jakiego jest miasta.
zwykły_wyjazdowicz pisze: 30.10.2020, 22:33Jakieś dowody że przyjechała ta niemiecka antifa?Aaabbb2323 pisze: 30.10.2020, 22:13 Pomimo posiłków ze strony naszego zachodniego sąsiada antifa tego dnia nie zaliczy do udanych. Internet swoje, ulica swoje. A noc jeszcze młoda!
[
Mam takie samo zdanie, dlatego te transparenty dla nich to był strzał w stopę, to typowy ruch feministek lewackich wspieranych przez lgbt i inne antife z hivem. Chciałbym zobaczyć takie statystyki ile bab kiboli z tych co te oświadczenia robią i transparenty dla nich pozwoliło by swojej lasce iść na ten marsz, bo jakby moja poszła bym ją wygnał z chałupy.krokiet_z_grzybami pisze: 30.10.2020, 22:10 o jakich my tu "kobietach" rozmawiamy?? owszem, znam pare kobiet, które popierają te strajki ze względu na decyzje TK, ale ich "działalnosc" konczy sie na tym, ze powiedzą to w pracy, na messengerze czy tak o, miedzy sobą i koniec..., a te wszystkie idiotki (no w 80% na pewno), ktore chodza na te marsze to zwykle lewackie scierwa, idiotki których nie da sie słuchac, mające ideologie lgbt za swietosc.. j**** je wszystkie ku***, ewidentnie trzbea zmienic podejscie i nie pierdolic farmazonów o "popieraniu kobiet" bo te osoby , ktore sa na marszach to nie "kobiety" a zwykle tępe pizdy, ot taka prawda, to a propos "kobiet" a poza tym, wiadomo, ze przy okazji k**** lewackie się pod to podpisują i już mamy kilka taśm, gdzie widać jak jakies k**** atakują naszych .. chciały szmaty wojny? mam nadz. ze beda ją miały
Od początku to pisałem. Żądają już aborcji na żądanie. Wykorzystali łatwowierną młodzież, podłączyli pod to te pełowskie k**** w stylu tej durnej lubnauer czy szering iudają protesty kobiet. Trzeba umilić życie tej szmacie lempartowej.krokiet_z_grzybami pisze: 30.10.2020, 22:10 ... a te wszystkie idiotki (no w 80% na pewno), ktore chodza na te marsze to zwykle lewackie scierwa, idiotki których nie da sie słuchac, mające ideologie lgbt za swietosc.. j**** je wszystkie ku***, ewidentnie trzbea zmienic podejscie i nie pierdolic farmazonów o "popieraniu kobiet" bo te osoby , ktore sa na marszach to nie "kobiety" a zwykle tępe pizdy, ot taka prawda, to a propos "kobiet" a poza tym, wiadomo, ze przy okazji k**** lewackie się pod to podpisują i już mamy kilka taśm, gdzie widać jak jakies k**** atakują naszych .. chciały szmaty wojny? mam nadz. ze beda ją miały
zwykły_wyjazdowicz pisze: 30.10.2020, 22:33Jakieś dowody że przyjechała ta niemiecka antifa?Aaabbb2323 pisze: 30.10.2020, 22:13 Pomimo posiłków ze strony naszego zachodniego sąsiada antifa tego dnia nie zaliczy do udanych. Internet swoje, ulica swoje. A noc jeszcze młoda!
Aha, to teraz już wierzymy tv? W TVN-ie mówili, tak? Więc TVN już jest cacy. O to właśnie moralność dzisiejszego kibola - nawet dziennikarze mogą być spoko jak pokażą to co chce zobaczyć. Antysystemowcy w c***, od bronienia kościołów razem z psiarnią w bark w bark.Kkrawczyk pisze: 30.10.2020, 22:17 W TV powiedzieli ze do dzisiejszych postulatów zmywarek dołączaja adopcja dzieci i legalizacja homo małżeństw.. Brawo panowie brawo za wsparcie... :D :)))))
Że się tak wyrażę - ze słuchu :)zgr1978 pisze: 30.10.2020, 22:01Jestem tutaj od 10 lat, a od 15 jeżdżę na mecze. Jak ja jechałem na pierwszy wyjazd to ty na księdza mówiłeś Batman, zapewne zaraz po tym jak cię zapinał na na zakrysti. Większość z was tutaj szczurki jest nikim w swoich bandach i jak już to lata ekipie po browarki i fajki do sklepu, żeby móc razem z nimi sobie zapozować do fotki. Sorry, ale taka jest prawda że jesteście debilami i jesteście j***** w swoich bandach na kasę np. przy organizacji pociągów specjalnych. Tylko wy "jesteście j***** tak z miłością", że nawet tego nie czujecie, a co lepsze to sami prosicie o więcej :). A skąd to wiem? Bo sam w tym uczestniczyłem. To tyle od starszego kibica.

to było śmieszne 100lat temuStadionowy Artysta pisze: 30.10.2020, 23:52 fb rozkminionego lewusa, który ze sprzętem atakował naszych chłopaków dzisiaj w wwa https://www.facebook.com/profile.php?=7432645066541
j**** antife
Tak, polskiej antifie brakuje jaj zeby sobie tak chasać jak dzisiaj :) To jest jedyny dowod, ze przyjechala jakas ekipa mocnych wrazen Eintrachtu F i Sankt Paulli. Panowie nadszedł czas na odstawienie kibicowskich animozji w kraju i rozgonienie tego tałatajstwa, zarty sie juz skonczyły.
Ty dostałeś na p**** i ci mózg przestawiło.FanatyczneP. pisze: 31.10.2020, 00:14 Jedzcie jeszcze do Torunia, barykadę i ochronkę robić pod Radio Maryja. Żenada jak c***. Wstyd na całą Polskę! Antifa z Niemiec, ja p*******, i UFO z Kanady...
Legia dostala na pizde, i tłumaczenie się...
Wstyd na całej lini, tak obiektywnie.
Chłopie, mamy Ci pokazać zdjęcia blach z Niemiec jakimi autami przyjechali? Ty jesteś głupi, czy tylko takiego udajesz?zwykły_wyjazdowicz pisze: 31.10.2020, 00:09 Aha :D. No skoro tak napisałeś i jest taki post na kibice.net więc to musi być prawda. Info potwierdzone panowie.
Weź się nie ośmieszaj. Zwykli ludzie, w połączeniu z jakimiś młodym persami Was pogonili i tyle. Tak, ku*** przyjechała srantifa z całą swoją koalicją europesjka. j***** propagandziści. Wstyd się przyznać do tego, że się nie jest pępkiem świata? Zejdźcie na ziemię. Ogromna większość Polaków popiera protesty, więc c**** możecie zrobić.KumatyParadygmaty pisze: 31.10.2020, 00:18Chłopie, mamy Ci pokazać zdjęcia blach z Niemiec jakimi autami przyjechali? Ty jesteś głupi, czy tylko takiego udajesz?zwykły_wyjazdowicz pisze: 31.10.2020, 00:09 Aha :D. No skoro tak napisałeś i jest taki post na kibice.net więc to musi być prawda. Info potwierdzone panowie.
Miały być posiłki z Niemiec i były, przecież wiadomo, że brudasy nie będą się tym chwalić, bo nie ma czym. Sami by nie dali rady dzisiaj na mieście bez bratniej pomocy.
Byłeś kmiocie jeden na mieście? Nie, to się ku*** nie wypowiadaj, rozkminiaczu sprzed monitora.FanatyczneP. pisze: 31.10.2020, 00:25Weź się nie ośmieszaj. Zwykli ludzie, w połączeniu z jakimiś młodym persami Was pogonili i tyle. Tak, ku*** przyjechała srantifa z całą swoją koalicją europesjka. j***** propagandziści. Wstyd się przyznać do tego, że się nie jest pępkiem świata? Zejdźcie na ziemię. Ogromna większość Polaków popiera protesty, więc c**** możecie zrobić.KumatyParadygmaty pisze: 31.10.2020, 00:18Chłopie, mamy Ci pokazać zdjęcia blach z Niemiec jakimi autami przyjechali? Ty jesteś głupi, czy tylko takiego udajesz?zwykły_wyjazdowicz pisze: 31.10.2020, 00:09 Aha :D. No skoro tak napisałeś i jest taki post na kibice.net więc to musi być prawda. Info potwierdzone panowie.
Miały być posiłki z Niemiec i były, przecież wiadomo, że brudasy nie będą się tym chwalić, bo nie ma czym. Sami by nie dali rady dzisiaj na mieście bez bratniej pomocy.
Ty sprzed monitora wszystko wiesz, kto dostał na p****, a kto nie, obejrzałeś kilka filmików i zgrywasz wszystkowiedzącego, ale muszę Cię zmartwić, że rzeczywistość różni się od kilkuminutowych filmików.
Przecież to jakiś brudny trol. Zlewajcie tych pederastów.ProudOfPoland pisze: 31.10.2020, 00:32Byłeś kmiocie jeden na mieście? Nie, to się ku*** nie wypowiadaj, rozkminiaczu sprzed monitora.FanatyczneP. pisze: 31.10.2020, 00:25Weź się nie ośmieszaj. Zwykli ludzie, w połączeniu z jakimiś młodym persami Was pogonili i tyle. Tak, ku*** przyjechała srantifa z całą swoją koalicją europesjka. j***** propagandziści. Wstyd się przyznać do tego, że się nie jest pępkiem świata? Zejdźcie na ziemię. Ogromna większość Polaków popiera protesty, więc c**** możecie zrobić.KumatyParadygmaty pisze: 31.10.2020, 00:18
Chłopie, mamy Ci pokazać zdjęcia blach z Niemiec jakimi autami przyjechali? Ty jesteś głupi, czy tylko takiego udajesz?
FanatyczneP. pisze: 31.10.2020, 00:14 Jedzcie jeszcze do Torunia, barykadę i ochronkę robić pod Radio Maryja. Żenada jak c***. Wstyd na całą Polskę! Antifa z Niemiec, ja p*******, i UFO z Kanady...
Legia dostala na pizde, i tłumaczenie się...
Wstyd na całej lini, tak obiektywnie.