Dokładnie tak, 100 % poparcia.Pique pisze: ↑30.10.2020, 17:42Zwróćcie uwagę, że ogólnie na różnych fan pejdżach kibicowskich i klubowych, tłiterach, youtubach i na forach jest wysyp lewacko tęczowych śmieci. Na ulicy im nie idzie, więc walczą w necie. Prowokują nas cały czas chroniąc się za plecami kobiet czy policji, pora wreszcie im odpowiedzieć tak jak umiemy najlepiej. Chcą nas podzielić, więc tym bardziej powinniśmy się zjednoczyć.
PONAD PODZIAŁAMI JAZDA Z k******!
A wracając do tematu tak od siebie dodam. Czytam sobie te posty od kilki dni i powiedzcie mi bo zakładam że rozmawiacie ze swoimi żonami/dziewczynami/matkami/siostrami/przyjaciółkami na temat aborcji i ustawy i ile z nich tak naprawdę to rusza ?
Odpowiedzcie sobie teraz wszyscy na kilka pytań:
Całe to "piekło kobiet", jak najbardziej jestem przeciwko tej ustawie, ale ile osób przeczytało ją w pełni i wie co ?
Odpowiedzcie sobie sami co 15-17 latka robi na proteście z tekstami typu "Moja cipa, mój wybór" itp., bo patrząc na poziom edukacji i ogólnie tego co teraz prezentuje sobą młodzież to wygląda to po prostu żenująco.
Czemu rząd tego nie rozgania protestów w czasie pandemii skoro to tak wielkie zagrożenie a zamyka siłownie, restauracje itp?
Pytań i nonsensów jest tak wiele, że naprawdę we mnie budzi śmiech co niektórzy tutaj wypisują.
Powiem wam tylko tyle im bardziej ludzie się kłócą i społeczeństwo jest podzielone tym dla rządzących lepiej.
Nasuwa się cytat z Ś.P. Andrzeja Leppera (pomijając jego rożne wypowiedzi):
''Wlewają w nas ten jad nienawiści, i ci z lewa i ci z prawa, tylko po to abyśmy się żarli nawzajem, wyzywali i bili się między sobą. A oni ? Oni zawsze się dogadają, będą kraść, bogacić się i będą z nami robili co tylko będą chcieli i powiedzą, że to wszystko w imię demokracji''
13.02.2010 Andrzej Lepper.
I to wszystko się sprawdza...Niestety.
O całym szeroko pojętym wątku kibicowskim w tym temacie już szkoda pisać bo ludzie z roczników 70-90 którzy coś działali powiedzmy w latach 1990-2010 wiedzą jak niestety nasza rodzina scena kibicowska wyglądała a jak wygląda... Nie będę tutaj przytaczał kto kogo sprzedał, która ekipa jest bardziej "patriotyczna" a która "frajerska" bo takich tez jest od groma, jedno jest pewne nie tak to sobie wyobrażałem jako zafascynowany naszą sceną małolat 20 parę lat temu i pewnie wiele osób myśli podobnie.