Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
bez-napinki
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Myślisz debilu, że ktoś ci tu będzie odpowiadać?
Ty ale czytasz sam siebie czasami. Normalnie W********** pokemonie ty i twoja lala dozol
Gdybyś miał jakąkolwiek wiedze na temat ekipy nie zadawał tutaj pytan :)przypalowiec z forum pisze: 27.10.2020, 14:58a jestes pewien ze debil miałby taka wiedze? bo ja ide o zaklad ze sam c**** wiesz nieudasie
Dozo często patrzysz w niebo?2DZ pisze: 28.10.2020, 10:31A' propos. Ile pSYCHOfAJ 'rozjebało' się na 'dhW' ... i odwrotnie?Nill pisze: 27.10.2020, 15:52Gdybyś miał jakąkolwiek wiedze na temat ekipy nie zadawał tutaj pytan :)przypalowiec z forum pisze: 27.10.2020, 14:58
a jestes pewien ze debil miałby taka wiedze? bo ja ide o zaklad ze sam c**** wiesz nieudasie
Cierpliwości na pewno po ciebie wrócą.
Słaba ta riposta wypadasz z formy, conkolega co pomagał pisać poszedł chronić protestujących i sam przy biurku zostałeś?2DZ pisze: 28.10.2020, 19:31To nie będzie niespodzianka, spodziewamy się następnych "zaproszeń" od milicji po "spowiedziach" waszych "konfituR". Czekam cierpLiwie, załawiłem już sobie nawet alibi. :)
W Piekarach na obecna chwile jak wygląda sytuacja. Kobiety strajkują ........
-
Na_lajcie
Oznajmiasz czy pytasz ?Jorguś pisze: 29.10.2020, 09:12 W Piekarach na obecna chwile jak wygląda sytuacja. Kobiety strajkują ........
Dozo czemu jest tak że jesteś najmądrzejszy w każdym 1st i teraz moje pytanie do kogo jeździsz na Zagłębie dąbrowskie wystarczy ksywa na pw
Dozo czemu jest tak że jesteś najmądrzejszy w każdym temacie i teraz moje pytanie do kogo jeździsz na Zagłębie dąbrowskie wystarczy ksywa na pw
Co za ku*** chory pojeb 5.15 a ten stuka na k. Net...
Na Piekarach porozwalane znicze kwiaty itp na cmentarzach..Jorguś pisze: 29.10.2020, 09:12 W Piekarach na obecna chwile jak wygląda sytuacja. Kobiety strajkują ........
No chory, ale co zrobisz, zaburzona osobowość jak nic. Nie odpisywać wyborcy trzaskowskiego i spokój będzie.
Dokładnie dosyć dużo pomników zniszczonych ...Wiadomość z facebooka...Na_lajcie pisze: 30.10.2020, 13:55Dupcys, wrócołech godzina temu z Piekor i nikaj nic nie boło rozwalone.
ku*** ...legia się bije lech się bije a na Śląsku cisza k..wa co wyrobicie
TVN - te k**** twierdza że to kibice są winne malowania oraz niszczenia kościoła j**** tą władze j**** Opozycje j**** władze. Śląsk Zjednoczmy się i nie dajmy się tak bezczelnie obrażać. Zostawmy barwy z tyłu. Ludzie jak tego nie zrobimy to nas zjedzą.
Śląsk musi być razem.
Śląsk musi być razem.
...a tak wygląda jutrzejszy zakaz.
https://www.facebook.com/tomasz.rozansk ... 1998891792
Otwieramy cmentarze ! ...bo kto jak nie my ?
(wiem, że to temat kibolski :D, ale takie czasy, że trzeba włamywać się w najmniej spodziewane miejsca)
https://www.facebook.com/tomasz.rozansk ... 1998891792
Otwieramy cmentarze ! ...bo kto jak nie my ?
(wiem, że to temat kibolski :D, ale takie czasy, że trzeba włamywać się w najmniej spodziewane miejsca)
-
Dolniety_Pierre
Fortis fortuna adviuat
co sie z tym forum stalo, ze takie cipy maja prawo tutaj sie udzielac i wklejac "info" z jakis pojeb witryn?Dolniety_Pierre pisze: 31.10.2020, 23:20 https://www.meczyki.pl/newsy/pobicia-po ... o/138503-n
Gwiazdor...
-
Dolniety_Pierre
No właśnie, co ty tu robisz?^^whitey pisze: 01.11.2020, 00:44co sie z tym forum stalo, ze takie cipy maja prawo tutaj sie udzielac i wklejac "info" z jakis pojeb witryn?Dolniety_Pierre pisze: 31.10.2020, 23:20 https://www.meczyki.pl/newsy/pobicia-po ... o/138503-n
Gwiazdor...
Fortis fortuna adviuat
-
Dolniety_Pierre
Kto powiedział, że to musi być źródło informacji dla kogokolwiek ? Inteligentny przeczyta ,uśmiechnie sie pod nosem i sam sobie wyrobi opinie, a glupi od kopa skwituje w jedyny znany sobie sposob...vvv pisze: 01.11.2020, 07:38Coraz lepsze zrodla informacji wklejacie, coraz lepsze, daleko mi bardzo do Ruchu, ale to juz jest podsumowanie tego forum od pewnego czasu - zero konkretu, tylko wyszukiwanie artykulow po necie.Dolniety_Pierre pisze: 31.10.2020, 23:20 https://www.meczyki.pl/newsy/pobicia-po ... o/138503-n
Gwiazdor...
Wrzuciłem to raczej jako ciekawostkę znaleziona w trakcie czytania wiadomości o piłce. Swoją drogą żenujące jest ,że z tego chujka za chwile zrobią celebryte. Superwizjery ,zaraz pewnie książki, programy i może skonczy sie na tańcu albo fake mma w TV... syndrom dzisiejszych czasów heh...
Fortis fortuna adviuat
-
Dolniety_Pierre
Jak ktoś jest glupi to nic więcej jak głupoty nie wyczyta. Ja się udzielam ? Mylisz pojęcia, jak twoj wafel dozovvv pisze: 01.11.2020, 08:55Ty jestes idealnym przykladem syndromu dzisiejszych czasow - klocac sie z Dozo/Dozolem czy jak mu tam napisales bzdury na temat Legii i mimo to dalej tutaj udzielasz sie chociaz nie wierze, ze ktos ciebie jeszcze po czyms takim moze brac powaznie. Nie odpisuj mi, kazdy moze sobie wejsc w archiwum twoich postow i znalezc jakies glupoty wypisywales. Koniec tematu z mojej strony pierdolniety czlowieku.Dolniety_Pierre pisze: 01.11.2020, 08:27Kto powiedział, że to musi być źródło informacji dla kogokolwiek ? Inteligentny przeczyta ,uśmiechnie sie pod nosem i sam sobie wyrobi opinie, a glupi od kopa skwituje w jedyny znany sobie sposob...vvv pisze: 01.11.2020, 07:38
Coraz lepsze zrodla informacji wklejacie, coraz lepsze, daleko mi bardzo do Ruchu, ale to juz jest podsumowanie tego forum od pewnego czasu - zero konkretu, tylko wyszukiwanie artykulow po necie.
Wrzuciłem to raczej jako ciekawostkę znaleziona w trakcie czytania wiadomości o piłce. Swoją drogą żenujące jest ,że z tego chujka za chwile zrobią celebryte. Superwizjery ,zaraz pewnie książki, programy i może skonczy sie na tańcu albo fake mma w TV... syndrom dzisiejszych czasów heh...
Fortis fortuna adviuat
On by z najmanem przegrał.Dolniety_Pierre pisze: 01.11.2020, 08:27Kto powiedział, że to musi być źródło informacji dla kogokolwiek ? Inteligentny przeczyta ,uśmiechnie sie pod nosem i sam sobie wyrobi opinie, a glupi od kopa skwituje w jedyny znany sobie sposob...vvv pisze: 01.11.2020, 07:38Coraz lepsze zrodla informacji wklejacie, coraz lepsze, daleko mi bardzo do Ruchu, ale to juz jest podsumowanie tego forum od pewnego czasu - zero konkretu, tylko wyszukiwanie artykulow po necie.Dolniety_Pierre pisze: 31.10.2020, 23:20 https://www.meczyki.pl/newsy/pobicia-po ... o/138503-n
Gwiazdor...
Po co wyciągnąłeś artykuł sprzed pół roku?
-
19__kattowitz__20
Na prawdę nie ma tu administratora / moderatora do k**** nędzy?
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
bez-napinki
nie twoja sprawa.
-
Dolniety_Pierre
Masz racje ,wstyd mi ,ze nie spędzam całego życia w internecie, jak większość z was ^^fan fantik pisze: 04.11.2020, 16:37Temat z marca 2020 A Ty go wklejasz pół roku później widać jaki jesteś ogaŕnięty i skąd bierzesz infoDolniety_Pierre pisze: 31.10.2020, 23:20 https://www.meczyki.pl/newsy/pobicia-po ... o/138503-n
Gwiazdor...
Fortis fortuna adviuat
Jedyne źródło informacji- internet ..Dolniety_Pierre pisze: 04.11.2020, 18:28Masz racje ,wstyd mi ,ze nie spędzam całego życia w internecie, jak większość z was ^^fan fantik pisze: 04.11.2020, 16:37Temat z marca 2020 A Ty go wklejasz pół roku później widać jaki jesteś ogaŕnięty i skąd bierzesz infoDolniety_Pierre pisze: 31.10.2020, 23:20 https://www.meczyki.pl/newsy/pobicia-po ... o/138503-n
Gwiazdor...
-
Dolniety_Pierre
Jeżeli tyle czasu w nim spędzacie to wcale mnie to nie dziwi...emrsz pisze: 05.11.2020, 08:18Jedyne źródło informacji- internet ..Dolniety_Pierre pisze: 04.11.2020, 18:28Masz racje ,wstyd mi ,ze nie spędzam całego życia w internecie, jak większość z was ^^
Fortis fortuna adviuat
-
tryb incognito
Ale jaja rozjebus z Zagłębia wchodzi w spółkę z 60 z ŁKS :D
kiedyś już tu ktoś pisał rozjebusy zaczną tworzyć własne "gangi"
N-PRINT Spółka Cywilna Natalia Lipiec, Bartosz Strączek
Spółka aktywna
REGON 386250723
Adres ul. Ananasowa 9/
95-070 Rąbień
ŁÓDZKIE
Data powstania 2020-06-04
Osoby powiązane z N-PRINT Spółka Cywilna
Bartosz Strączek
Pełna Nazwa Firmy Bartosz Strączek NN
Adres Ul. Jana III Sobieskiego 247F/ 42-580 Wojkowice
dane https://spolkicywilne.pl/profil/n-print ... i175117375
kiedyś już tu ktoś pisał rozjebusy zaczną tworzyć własne "gangi"
N-PRINT Spółka Cywilna Natalia Lipiec, Bartosz Strączek
Spółka aktywna
REGON 386250723
Adres ul. Ananasowa 9/
95-070 Rąbień
ŁÓDZKIE
Data powstania 2020-06-04
Osoby powiązane z N-PRINT Spółka Cywilna
Bartosz Strączek
Pełna Nazwa Firmy Bartosz Strączek NN
Adres Ul. Jana III Sobieskiego 247F/ 42-580 Wojkowice
dane https://spolkicywilne.pl/profil/n-print ... i175117375
Przecież to połączenie ełkasowego race com pl i sosnowieckiego piropolska pl
Kto dziś na Marsz ? Czy płaszczycie d*** w domu ??? ( Katowice14.00 Bytom 15.00 Warszawa 14.00)
-
tryb incognito
aaa a race com to przeciez ultrasshop com - lipiec, który został pogoniony na ŁKS którego, a piropolska to strączek z Zagłębia S.Nawigator pisze: 09.11.2020, 17:08 Przecież to połączenie ełkasowego race com pl i sosnowieckiego piropolska pl
Dozo miałeś podać ksywy na prywatnym do kogo jeździsz do BB czekam na pw
oppeto pisze: 14.11.2020, 21:39 Dozo miałeś podać ksywy na prywatnym do kogo jeździsz do BB czekam na pw
A na c*** Ci to wiedzieć skoro jesteś z GKSu?
-
Oberschlesien14
GKS - Bohemians Praga do 18 lat 6x6 wygrana GieKSy po 20 sekundach
GKS - Pogoń Szczecin do 19 lat 11x11 wygrana GieKSy po 2 minutach i 30 sekundach
GKS - Pogoń Szczecin do 19 lat 11x11 wygrana GieKSy po 2 minutach i 30 sekundach
Według mnie to zabawy dla pełnoletnich.
Czesi piszą, że 35 sekund.
Czesi piszą, że 35 sekund.