Pytanie do GKS-u Katowice: Jakimi Stroboskopami podświetlaliście folie i czy folie robiliście sami czy zamawialiście ją w jakieś firmie jak tak to w jakiej
zwykly_kibic pisze:Pytanie do GKS-u Katowice: Jakimi Stroboskopami podświetlaliście folie i czy folie robiliście sami czy zamawialiście ją w jakieś firmie jak tak to w jakiej
Zadnymi stroboskopami tylko tzw "ogniami Wroclawskimi" ktore de facto z Wroclawiem niemaja wiele wspolnego ;p sprowadzonymi z czech,folie robilismy sami..
neRka pisze:
Ciemne Bloki Mroczne Ulice To My Tworzymy Niebieskie Katowice!
Hasło kibiców Ruch-u z Katowic, miało być na szalach, wkońcu z tego co wiem pojawiło się tylko na jednej nieoficjalnej vlepce.
W 2000 mial być koniec świata... to po pierwsze,po drugie nieoficjalne vlepki,nieoficjalne szale,nieoficjalne flagi...oficjalna oprawa.Po trzecie wymyslcie pare hasel i opatentujcie.pozdro [/b]
Trasher pisze:Jadąc wczoraj do Zabierzowa widziałem jakąś zadymę na dworcu PKP w Kielecach . Psiarnia latała jak oszalała ! Co to za ekipy się biły ???
Fajny kibicowski wyjazd do Białego. Obie ekipy pokazują oprawę. Widzewska nawiązuje do nowego oświetlenia. Doping w I połowie niezły po stronie Widzewa. W II połowie coraz słabiej niestety. W trakcie drogi zabawa na Wschodnim w Warszawie Liczba jak pisał Derleś około 700, mało myślałem, że około 1000 nas przyjedzie. Niech żałują ci co nie byli bo mimo naszej słabszej postawy w II połowie to był niezły wyjazd. A przed meczowa beka z obserwatora i udawanie, że trwa mecz - bezcenne.
Sanepid, Sanepid
zwykly_kibic pisze:Pytanie do GKS-u Katowice: Jakimi Stroboskopami podświetlaliście folie i czy folie robiliście sami czy zamawialiście ją w jakieś firmie jak tak to w jakiej
Byly to Ognie Ostravskie (z Ostravy w Czechach), ale nie te co byly modne u nas w Polsce, udalo nam sie zdobyc 4 x wieksze wazace ok 2kg
Byly to Ognie Ostravskie (z Ostravy w Czechach), ale nie te co byly modne u nas w Polsce, udalo nam sie zdobyc 4 x wieksze wazace ok 2kg
Folie robilismy sami.
a mogłbys powiedizec jak to cenowo wyglada i czy jest mozliwość zamowienia tego bo z tego co wiem to w Polsce nie ma juz ogni wrocławskich a fajnie sie to prezentuje
djh30 pisze:
kto jak kto ,ale Śląsk potrafi sie przyznawac do porazki.
Prosilbym o jakis przyklad. Nie wspominali jakos o parokrotnym laniu jakie dostali w drodze do Lublina na Motor, nie wspominali o spotkaniach z ZL w roznych miejcach, GKS&Gornik ktorzy ich dojechali w pociagu bili "piknikow", a w Bialymstoku po prostu spieszyli sie do domu, a wcale nie uciekali 180km/h autostrada
ObeRschlesien pisze:Wisła w Chorzowie zmiażdzona dopingiem na boisku na odwrót 0:3 :/
Dokładniejsze liczby później!!!
Ogladalem w C+, Wisla duzo razy sie przebijala
Również oglądałem mecz w C+ i również słyszałem kilka razy Wisłę. Ruch miał momenty zamulania m.in. w końcówce pierwszej połowy. Dobrze wychodziła im ta pioseneczka Widzewa natomiast z "Pipi" klapa. Po bramce momentalnie WTSK, ale trzeba przyznać, że Wisła też rozpoczęła mecz od "Jazda z ...."
Przypominam, że hasło to stworzyli kibice Zagłebia Sosonowiec i z uporem godnym lepszej sprawy spiewali je każdej ekipie ze Śląska. W ten sposób arcyPolacy z Zagłebia wymyślili, najlepsze hasło propagandowe dla autonomistów/separatstów ze Śląska.
ObeRschlesien pisze:Wisła w Chorzowie zmiażdzona dopingiem na boisku na odwrót 0:3 :/
Dajże spokój z takimi tekstami...
Pierwszy raz byłem na Cichej 6 i szczerze mówiąc spodziewałem sie lepszego dopingu i ogólnie atmosfery u was.
A nasz doping jak na mecze wyjazdowe nie najgorszy
Dajże spokój z takimi tekstami...
Pierwszy raz byłem na Cichej 6 i szczerze mówiąc spodziewałem sie lepszego dopingu i ogólnie atmosfery u was.
A nasz doping jak na mecze wyjazdowe nie najgorszy
Koledze chodzilo chyba o to ze nasz doping byl duzo lepszy niz Wasz, bo sam musisz przyznac że tak było, porównaj sobie Wasz doping wczorajszy a nasz ostatnio w Krakowie.
Wczoraj przyjechała Was wystarczająca ilość zeby prowadzic lepszy doping a dopiero przy 0-3 było dobrze, wczesniej róznie z tym bywalo. No ale to moje prywatne zdanie
Acha, pisanie "a bo ja oglądałem w c+" było już poruszane na tym forum milion razy, czasami głos na wizji nie odzwierciedla faktycznego stanu rzeczy, wszystko zalezy skąd rejestrowany jest dzwięk.
...parenascie razy sie głosno przebilismy, doping w 1 połowie siredni ,bardzo dobry gdzies od 45 minuty do 70(wreszcie wtedy sie wziął ktoś za szczekaczke) i po bramkach....mieliscie dosc dłuugie przestoje czasem...co niezmienia faktu że jak na prawie 1000 osób My powinnismy lepiej jechac z dopingiem....ps. nie porównuj głosnosci waszej na naszym sektorze i na odwrót chyba nie musze tłumaczyc czemu:)...