tak właśnie, zółta flaga ze lwem skrojona Brugge z dawnej trybynu gości, po skrojeniu dodany został napis the best hooligans, pozniej fana przejeta przez Łks Łódż.

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Dzięki za odpowiedź kolego.StatystykKalkulator pisze: ↑24.05.2020, 13:10Pozwole sobie odpowiedzieć na naszym przykładzie. W jednej nadmorskiej ekipie młodzi przejęli stery lata temu a starzy dali sobie spokoj z chuliganką. W drugiej ekipie, osoby nie po 40stce ale po 50sa jeszcze aktywne i w zasadzie są to osoby znane w całym kraju. W ekipach z centralnej Polski tez nie brakuje ludzi którzy maja 4 z przodu a kulają się po matach z małolatami. Ale to raczej jednostki niż całe „bandy z tamtych lat”. Mam nadzieje ze pomogłem :)doping pisze: ↑20.05.2020, 20:46Ja mam takie pytanie, grupy chuligańskie zaczęły u nas się formować ok 95 r plus minus. Tb95, DHW etc.
Ciekawi mnie ilu chłopaków je tworzących działa aktywnie do dzisiaj, ilu starczyło pasji i zdrowia żeby po tylu latach działać jeszcze na tym polu ?
Mniemam że są to sporadyczne wypadki ale może się mylę i są kluby że stara ekipa jeszcze daje radę w większym gronie ?
Pozdro
Czyli tak jak myślałem że jest jeszcze paru aktywnych wariatów z 4 z przodu a nawet tak jak piszesz i starszych.
RRR
-
-
Od niedawna obserwuje nowy "nurt", propaganda iście internetowa. O kim mowa? wiem ze Stal Mielec sie tu nie udziela, ale błagam was, zamieńcie internet na real. Mógłbym wiele napisac ale po co, dalej pompujcie balonik...
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Stal Mielec po latach bycia nikim zaczela sie w koncu mobilizowac ale czas pokaze ile sa warte ich relacje i filmiki. Jedno jest pewne, narobili sobie najwiekszego wstydu zawieszajac jakis czas temu dzialalnosc.
-
pod jakim nikiem tu jadczakowa się udziela. Dla mnie raiden i dolniety piery czy jak mu tam. Ten drugi był za Lechem teraz ino Ruch. Wy się opamiętajcie w końcu co wy piszecie tutaj . dziękuje
-
dolniety-pierre i raiden to ta sama osoba i też sądzę, że to jadczakowa, można wywnioskować po tekstach antywiślakich.
-
Zajebiste są te urojenia użytkowników, że każdy, kto pisze głupie posty, to jedna i ta sama osoba. Jeszcze lepiej jest, jak ktoś dopierdoli, że to na pewno intorwertyk pod setnym nickiem. A już w ogóle kabaret, jak któryś wyskakuje, że to na pewno za komputerem siedzi Jadczak albo jeszcze mocniej, sam George Soros we własnej osobie.
Skąd wy się ku*** bierzecie.
Skąd wy się ku*** bierzecie.
-
Nie wszystko się zgadza bo chłop ze Śląska zerwał nam flagę z płotu po pierwszym golu dla nas (do sektora gości nie dobiegł), jeszcze w pierwszej połowie, a w akcji brali udział chłopaki z Zawiszy, ale oczywiście od nas też.
-
Naucz się czytac ze zrozumieniem pizdo bez szkoły ,a pozniej doczytaj co to jest sarkazm.
Fortis fortuna adviuat
-
Co się stało, że oprawy "anty" na meczach wyjątkowych kos są w zaniku? Jeszcze kilka lat temu, na meczach z dużym ciśnieniem pojawiały się mniej lub bardziej wyszukane oprawy skierowane w przeciwników. Dlaczego ten zwyczaj padł? Wszyscy są już zbyt poważnymi gangsterami, aby robić sobie jaja?
-
Czy "Terrormachnine" Lecha to nazwa ekipy czy po prostu flaga/hasło pod który stały inne ekipy? I skąd się wzięła nazwa "Brygada Banici"? Tajne przez poufne czy jest jakaś historia tej, fajnej skądiną, nazwy? :)
exitus acta probat.
-
Hejka!Wczoraj przekraczalem granice w Kielbaskowie.Na plocie po lewej stronie wisi duzy baner Fc Hansa Rostok z napisem j**** policje!Wie ktos moze czy Hansa ma jakies dobre kontakty z jakas Polska ekipa ?
-
Tak andi maja uklad z Fala Miedzyzdroje dlatego zobaczyles ten baner . Ogolnie to Fc Hansa old team przyjezdrza czesto na wczasy senatoryjne do Swinoujscia i Kolobrzegu . Czy wystarczy Ci ta odpowiedz bo sa jeszcze inne wazne powody ich ciaglych pobytow w Polsce.
-
Dzieki za odpowiedz,to mi wystarczy .
-
Mistrzostwo!
-
kilkanaście (?) lat temu były jakieś kontakty na linii Hansa - ZS. Ale chyba temat tak jak szybko się pojawił, tak szybko upadł.
-
czerwone zagłębie to 1 lewak? ciekawych prawd można się tu dowiedzieć.
TYLKO 50 % MŁODZIEŻY WYJEDZIE W TYM ROKU NA WAKACJE, DRUGA POŁOWA SIEDZI NA KIBICE.NET
-
Tym bardziej, że Hansa to jest mocno prawicowa ekipa jeśli chodzi o klimat Niemiecki i raczej z lewactwem by nie trzymali.
-
Dyskobolia działa cos jeszcze? Czy całkowity regres? Drugie pytanie odnośnie tej ekipy. Zaliczała jakieś starcia z FC Lecha, bądź też innymi większymi ekipami? Pamiętam, że kiedyś w Grodzisku "rodzinnym gronem" atakowali Delije... Pytanie, czy była tam jakaś działająca siła H , czy bardziej nastawieni na ruch ULTRA?
-
Z tego co pamiętam kiedyś trafił ich Legion Piła
-
Z tego co pamiętam, to jakieś FC Lecha robiły na siłę z Dyskoboli "przeciwnika" Lecha.Największe ciśnienie tam było na linii Grodzisk Wlkp. - Szamotuły, jakieś drobne starcia, czy próby starć.Z innymi FC Lecha też coś tam się działo, m.in. strata flagi przez Dyskobolię.
A jak jesteśmy przy Dyskoboli.Pamiętam, że swego czasu skroili komuś flagę, ale za c*** nie pamiętam komu.Pamiętam, że w TMK była wzmianka o tym.Szukałem dwa razy, ale nie mam tego numeru.Ktoś zna temat ?
A jak jesteśmy przy Dyskoboli.Pamiętam, że swego czasu skroili komuś flagę, ale za c*** nie pamiętam komu.Pamiętam, że w TMK była wzmianka o tym.Szukałem dwa razy, ale nie mam tego numeru.Ktoś zna temat ?
-
Nie czasem Amice?patriota85 pisze: ↑11.07.2020, 18:46Z tego co pamiętam, to jakieś FC Lecha robiły na siłę z Dyskoboli "przeciwnika" Lecha.Największe ciśnienie tam było na linii Grodzisk Wlkp. - Szamotuły, jakieś drobne starcia, czy próby starć.Z innymi FC Lecha też coś tam się działo, m.in. strata flagi przez Dyskobolię.
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM
-
Awantura nie była w Grodzisku tylko po meczu na trasie Poznań - Wrocław jak Zvezda wracała autokarami490 pisze: ↑10.07.2020, 19:55Dyskobolia działa cos jeszcze? Czy całkowity regres? Drugie pytanie odnośnie tej ekipy. Zaliczała jakieś starcia z FC Lecha, bądź też innymi większymi ekipami? Pamiętam, że kiedyś w Grodzisku "rodzinnym gronem" atakowali Delije... Pytanie, czy była tam jakaś działająca siła H , czy bardziej nastawieni na ruch ULTRA?
I pierwsze słyszę by wtedy z Lechem była Dyskobola!

-
Amice skroili, a stracili flagę Wolsztyn na rzecz miejscowego FC.
Września 100% Lech Poznań!
-
Mnie się kojarzy, że jeszcze komuś skroili flagę.Było to na pewno później niż Amice.Nie była to żadna ekipa, a raczej wynalazki typu Kolejarz Stróże.
-
Nigdzie nie napisałem, że Dyskobolia ustawiała się razem z Lechem, ani nic o autostradzie... Tylko ,że w samym Grodzisku porwali się na Zvezde, bo kojarzę ,że coś takiego miało miejsce. Lech na autostradzie to inna sprawa. Czytanie ze zrozumieniem Kumaczu1925 pisze: ↑11.07.2020, 19:17Awantura nie była w Grodzisku tylko po meczu na trasie Poznań - Wrocław jak Zvezda wracała autokarami490 pisze: ↑10.07.2020, 19:55Dyskobolia działa cos jeszcze? Czy całkowity regres? Drugie pytanie odnośnie tej ekipy. Zaliczała jakieś starcia z FC Lecha, bądź też innymi większymi ekipami? Pamiętam, że kiedyś w Grodzisku "rodzinnym gronem" atakowali Delije... Pytanie, czy była tam jakaś działająca siła H , czy bardziej nastawieni na ruch ULTRA?
-
Mhm - niedoczytalem490 pisze: ↑11.07.2020, 20:04Nigdzie nie napisałem, że Dyskobolia ustawiała się razem z Lechem, ani nic o autostradzie... Tylko ,że w samym Grodzisku porwali się na Zvezde, bo kojarzę ,że coś takiego miało miejsce. Lech na autostradzie to inna sprawa. Czytanie ze zrozumieniem Kumaczu1925 pisze: ↑11.07.2020, 19:17Awantura nie była w Grodzisku tylko po meczu na trasie Poznań - Wrocław jak Zvezda wracała autokarami490 pisze: ↑10.07.2020, 19:55Dyskobolia działa cos jeszcze? Czy całkowity regres? Drugie pytanie odnośnie tej ekipy. Zaliczała jakieś starcia z FC Lecha, bądź też innymi większymi ekipami? Pamiętam, że kiedyś w Grodzisku "rodzinnym gronem" atakowali Delije... Pytanie, czy była tam jakaś działająca siła H , czy bardziej nastawieni na ruch ULTRA?
Tak masz rację. Raz zaatakowali Serbów - próbowali ich wziąć na huki i tak jak się szybko pojawili w okolicy Rynku - tak szybko się z niego ewakuowali
Tacy sami odważni jak Slovan w 2009 który odgrażał się Serbom że ich zajebie na meczu Slovan-Olympiakos na Tehelnym Polu

-
Panowie, proszę o krótką genezę powstania fc Pogoni Szczecin na Lubelszczyźnie oraz Chrobrego Głogów w Drezdenku nad Dunajcem, darujcie pisanie cofnij się 158 stron wstecz, tam gdzieś było opisane.
Pytanie nr 2. FC Pogoni ze Świnoujścia ma swoją fanę ? Jeżdżą jako zorganizowana grupa ?
Pytanie nr 2. FC Pogoni ze Świnoujścia ma swoją fanę ? Jeżdżą jako zorganizowana grupa ?
-
Pogoń nie ma w Świnoujściu Fc.Egon1983 pisze: ↑12.07.2020, 22:07Panowie, proszę o krótką genezę powstania fc Pogoni Szczecin na Lubelszczyźnie oraz Chrobrego Głogów w Drezdenku nad Dunajcem, darujcie pisanie cofnij się 158 stronf wstecz, tam gdzieś było opisane.
-
Ta Pogoń to chodzi chyba o Opole Lubelskie.PSonTour pisze: ↑13.07.2020, 14:27Pogoń nie ma w Świnoujściu Fc.Egon1983 pisze: ↑12.07.2020, 22:07Panowie, proszę o krótką genezę powstania fc Pogoni Szczecin na Lubelszczyźnie oraz Chrobrego Głogów w Drezdenku nad Dunajcem, darujcie pisanie cofnij się 158 stronf wstecz, tam gdzieś było opisane.
Odnośnie Chrobrego to gdzieś było że ktoś przeprowadził się w tamte strony i cały czas kibicuje Chrobremu. Nawet na miejscowym klubie (nie pamiętam nazwy) kręcili młynek który sympatyzował w stronę Głogowa
Co do Pogoni FC Świnoujście to swego czasu na Flocie takowa flaga wisiała również na meczach wyjazdowych Floty. Po meczu bodajże w Wałbrzychu gdzie na ową flagę chrapkę mieli miejscowi relacje Pogoń - Flota się ochłodziły.
-
Jakiś czas temu widziałem zdjęcie szarej koszulki z podłużnym napisem z przodu z przesłaniem antykomuna, do tego był przekreślony sierp i młot.
Dałbym sobie rękę uciąć ze to była koszulka kibiców Śląska,
ale podpytałem i chyba nie:/
Kojarzycie cis takiego? Nie daje mi to spokoju :D
Dałbym sobie rękę uciąć ze to była koszulka kibiców Śląska,
ale podpytałem i chyba nie:/
Kojarzycie cis takiego? Nie daje mi to spokoju :D
-
Na Podbeskidziu ruszyło się cokolwiek kibicowsko w jakąś sensowną stronę? Nie mówię tu oczywiście o jakimś podjeździe do Stali. Czy raczej dalej można mówić o pikniku? Kompletnie nie jestem na bieżąco z tamtymi rejonami.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
Podłącze się do pytania wyżej. Co wpłynęło na duży regres kibiców Podbeskidzia? Pamiętam, że robili oprawy z rozmachem jak na stare czasy, gościnnie pojawiali się na turniejach kibicowskich, nawet zaliczyli jakieś spotkania w lesie. Obecnie raczej są kojarzeni bardziej z piknikami, niż ekipą kibicowską. Wszystko zasługa BKSu czy coś innego miało duży wpływ?

-
Chodzi zapewne o Sokolicę Krościenko. A miejsowość to Krościenko nad Dunajcemsiwy123 pisze: ↑14.07.2020, 11:13Ta Pogoń to chodzi chyba o Opole Lubelskie.PSonTour pisze: ↑13.07.2020, 14:27Pogoń nie ma w Świnoujściu Fc.Egon1983 pisze: ↑12.07.2020, 22:07Panowie, proszę o krótką genezę powstania fc Pogoni Szczecin na Lubelszczyźnie oraz Chrobrego Głogów w Drezdenku nad Dunajcem, darujcie pisanie cofnij się 158 stronf wstecz, tam gdzieś było opisane.
Odnośnie Chrobrego to gdzieś było że ktoś przeprowadził się w tamte strony i cały czas kibicuje Chrobremu. Nawet na miejscowym klubie (nie pamiętam nazwy) kręcili młynek który sympatyzował w stronę Głogowa
-
Może i głupie myślenie ale... Czy Zagłębie Sosnowiec ma zamiar "doszywać" odwrócone herby klubów ze skrojonymi flagami w fladze "Łowcy Flag" (vide. Zawisza) ? itd.
-
Kiedy Legia ostatni raz wpuściła kogoś na własne trybuny "na zakazie" ??
-
Parę lat temu Ruch może ich?
-
Jak to było, kiedy Cracovia miała zgodę z Koroną, a Lech z KSZO. Nie było o to spiny Lecha do Cracovii? W końcu dwie duże kosy Korony z KSZO mogly się czassmi spotkać na wspólnym np. Turnieju kibicowskim?
-
A Ty myślisz, że ktoś jest na tyle głupi żeby zapraszać te dwie ekipy razem na turniej?abstrakcja pisze: ↑07.09.2020, 23:13Jak to było, kiedy Cracovia miała zgodę z Koroną, a Lech z KSZO. Nie było o to spiny Lecha do Cracovii? W końcu dwie duże kosy Korony z KSZO mogly się czassmi spotkać na wspólnym np. Turnieju kibicowskim?