Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
Osaka , proste pytanie czy konfidenci i absolwent klasy policyjnej zostali pognani ? Igloopol i Wisłoka maja swoje za uszami to fakt .
O „szczekaniu w internecie” pisze pocieszny grubasek spod ukraińskiej granicy, który w tym wlasnie internecie spędził całe swoje zycie, jednocześnie na codzien będąc pierwszym sieciowym propagandysta swojej rolniczej ekipki z Polski C.Zupełnie Zielony. pisze: ↑21.07.2020, 17:49ps. Z Wisłoki nikt sie nie wypowiada na tym portalu, to samo dotyczy mnie, tak więc teraz szczekajcie ile sił na internecie, tyle tylko możecie!
Czyli najebala ta internetowa policyjna szmata 1200 postów ale jak wyszło ze jest szmatą co broni psow i kurwiszonów tak z Zabrza jak tej swojej wichurki to już nagle teraz za remizą będzie przerwa w dostawie prądu. Ale jak ktoś zapyta o „podział sił” w konkretnej dębickiej aglomeracji to zaraz tu wleci i rozpisze kto w tej metropolii rozdaje karty „za torami” a kto „przed”.
Jest pieknie :)
-
afryka opisalem ci tylko jak wygladalo jedno zdarzenie nie jestem kibicem Wisloki wiec nieodpowiem ci co oni zrobia. Ale wiedz jedno za kurewski napad z maczetami na starsza kobiete ujebalbym ci nogi . Sam sobie ocen to jedno zdarzenie czy kto to zglosil na psy. Reszte sobie dopowiedz jak zachowalbys sie ty powiedzial ze babcia dostala maczeta bo miala zly sen czy jednak powiedzialbys ze ktos byl ale nie wiesz kto.
-
Za murem też byś tak cwierkał? Tfu konfituroOsaka pisze: ↑22.07.2020, 15:31afryka opisalem ci tylko jak wygladalo jedno zdarzenie nie jestem kibicem Wisloki wiec nieodpowiem ci co oni zrobia. Ale wiedz jedno za kurewski napad z maczetami na starsza kobiete ujebalbym ci nogi . Sam sobie ocen to jedno zdarzenie czy kto to zglosil na psy. Reszte sobie dopowiedz jak zachowalbys sie ty powiedzial ze babcia dostala maczeta bo miala zly sen czy jednak powiedzialbys ze ktos byl ale nie wiesz kto.
-
Czyli na Wisloce bez zmian
Pamiętam jeszcze stare forum gdzie co jakis czas wyplywaly jakieś kulawe akcje Wisloki i wszystko zamiatali pod dywan
Ten caly zupelnie zielony to jakis lamus ktory nigdy nie uczestniczyl w zadnych akcjacj jedynie to ucieczka albo oddanie barw ot taki internetowy wojownik
Pamiętam jeszcze stare forum gdzie co jakis czas wyplywaly jakieś kulawe akcje Wisloki i wszystko zamiatali pod dywan
Ten caly zupelnie zielony to jakis lamus ktory nigdy nie uczestniczyl w zadnych akcjacj jedynie to ucieczka albo oddanie barw ot taki internetowy wojownik
-
Osaka , Krzywe akcje zapoczątkowała ekipa Wisłoki , akcja reakcja była , a co do pana Zupełnie Zielony to chuligana udaje w internecie tylko , nawet z Wisłoki chłopy mówili to .
-
Ty elokwentny lizak wiedz jedno rodzina to rzecz swieta i napad z maczetami na starsza osobe jest karany z urzedu . Jak odjebia ci matke z dziecmi w twoim domu to wtedy to zrozumiesz ze jednak kogos straciles . A mur betonu to masz w glowie ty lamusie gangsterski.
A jakby ktoś tutaj nie znał jeszcze tego hardkorowego debickiego chuligana z pyskiem jak po miksie wylew+udar, który w internecie i zza pleców kolegów jest czolowym wojownikiem a na żywo juz osraną ciotą ktora się nie bije bo nie umie tylko oddaje barwy Igloopolowi to zapraszam po fotki na pw :)
A tak po ludzku to ci zielony wspolczuje. Nie dość ze jestes policyjna kurwą bez zasad i smieszna ciotą ze wsi która istnieje tylko w internecie to z takim wyglądem musi być ci dodatkowo ciężko. Nie dziwie się już zupełnie ze całe zycie bunkier pod ukraińska granica. Trzymaj się wariacie!
A tak po ludzku to ci zielony wspolczuje. Nie dość ze jestes policyjna kurwą bez zasad i smieszna ciotą ze wsi która istnieje tylko w internecie to z takim wyglądem musi być ci dodatkowo ciężko. Nie dziwie się już zupełnie ze całe zycie bunkier pod ukraińska granica. Trzymaj się wariacie!
-
Ja p******* swiat stanol na glowie I tanczy walca ...
Napisz nam jeszcze co jest karane z urzedu, ku*** niewierze co czytam. Czyli jednak sa wyjatki i mozna sie r******* I dalej byc prawilnym? Cos na zasadzie raz w dupe to nie c***?
-
Adventurer tancz dalej walca i udawaj Gita. Napisalem tylko ze sprawe zglosila ta starsza babcia i ze psy ja zrobily z urzedu ze byl napad . Oczywiscie gdyby wjebali ci sie na chate z maczetami zajebali matke to ty powiedzialbys ze nikogo niebylo a ona sam sie jebla . Pisze to bo ku*** kibicowanie to nie gangsterka i napady na domy . No tak zapomnialem ze jak ktos podpali ci chate i zginie rodzina to ty sztywniutko powiesz no c*** zgineli bo strazacy slabo gasili pozar. Reszte sobie wyjasniajcie z Wisloka i badzcie dalej gangsterami sztywnymi do pierwszego grubego wyroku . Powodzenia
-
Tak się spiąłeś że pomyliłeś tematy hahaha. Tutaj jeszcze w tej sprawie nie pisałem. Przy okazji przyznałeś że bracia M się r********. Do tego p********* głupoty o ataku maczetami na babcię - żeby była jasność jedyną osobą która dostała maczetą był karolek. Nikt nie ma pretensji że rodzina zeznawała ale że kibice i to przywódcy FC się r******** i są tolerowani jest dojebane w h**.Osaka pisze: ↑22.07.2020, 12:48Wisloka juz chyba kieedys wypowiadala sie gdzies co sadzi o tych oszczerstwach Igloopolu. To wszystko ciagnie sie juz kilka lat ale chyba teraz nadszedl czas fejsbukowego wydawania wyrokow to znowu wrocila na wokande kibice net . Co do Igloopolu to jestescie chyba ostatnia ekipa, jak wogole mozecie sie tak nazywac ktora moze sie wypowiadac w takich tematach. Od 2009 roku jak was Wisloka zaprosila na ustawke to sie obsraliscie i jedyne co mozecie zrobic to wojna w internecie . Wszyscy co kiedykolwiek mieli z wami jakies kontakty leja na was jak na najgorszych obsrancow . Przykladem jest wasz ostatni wielki uklad hools z Unia Oswiecim ktora stwierdzila ze jestescie banda c**** i was odjebala gdy spierdoliliscie przed Wisloka na PKP. A ty pseudofan to wez ogarnij pizde bo jedyne co mozesz to tylko pisac i plakac . A za takie cos co zrobiliscie z maczetami wpierdalajac sie i atakujac niewinna babcie jednego z kibicow to k**** powinnas zostac polamana i zostawiona na zawsze na wozku . No ale atakowac kilkudziesiacioletnia staruszke to wyczyn a jak sprawa wyszla na swiatlo dzienne to najlepiej oczernic kogos ze cie sprzedal na psy . Gdy babcia zglosila napad na dom i przyjechaly psy to oczywiscie domownicy mieli powiedziec ze nic sie niestalo tylko miala zly sen. Jeszcze raz ci pisze k**** ze taka kulawa akcja to lamanie cie i wozek dla takich frajerow. Ale lepiej oczernic kogos ze go sprzedal a samemu grac bohatera . Teraz niech wielka lawa przysieglych oceni co jest wiekszym kurestwem. I by nie bylo niedomowien nie jestem kibicem Wisloki.
-
Ja nikogo nie musze udawac .Jak bys przezyl jedna dwudziesta tego co ja , to sadzac po twoich wpisach byl bys bohaterem na murach w miejscu skad pochodzisz. Wiesz co to zasady? Kazdy wybiera swoja droge i sie jej trzyma, ponoszac takie czy inne konsekwencje na ktore sie godzi robiac to czy tamto. Ty usprawiedliwiasz konfidenctwo i kim jestes chyba nie musze tlumaczyc .Osaka pisze: ↑22.07.2020, 17:02Adventurer tancz dalej walca i udawaj Gita. Napisalem tylko ze sprawe zglosila ta starsza babcia i ze psy ja zrobily z urzedu ze byl napad . Oczywiscie gdyby wjebali ci sie na chate z maczetami zajebali matke to ty powiedzialbys ze nikogo niebylo a ona sam sie jebla . Pisze to bo ku*** kibicowanie to nie gangsterka i napady na domy . No tak zapomnialem ze jak ktos podpali ci chate i zginie rodzina to ty sztywniutko powiesz no c*** zgineli bo strazacy slabo gasili pozar. Reszte sobie wyjasniajcie z Wisloka i badzcie dalej gangsterami sztywnymi do pierwszego grubego wyroku . Powodzenia
Ps- skad wiesz ze nie mam takiego za soba ? Czas mija jak wszystko, ale kurestwa sie nie pozbedziesz . Z jakiej ekipy jestes?
-
Jedno jest pewne pseudofan jak weszliscie do prywatnego domu gdzie w drzwiach byla starsza babcia mieliscie k**** maczety w lapach i za taki krzywy numer powinienes byc na wozku lamusie j*****. Nic nie napisalem ze ja jebliscie maczetami ale to ja tez jednak zaatakowaliscie i to ona zadzwonila na psy jak na zwykly napad. Jak jestes taki gangster zadzwon do kogos z Wisloki i podaj namiar na siebie to pewnie ty juz tu nigdy nic nienapiszesz . Jestes z ekipy widmo co kazdy wie w Polsce ale walczyc umiesz tylko w necie . Bez odbioru gangsterze debicki
-
Adventurer wiem dobrze co to sa zasady i nikogo nieusprawiedliwiam . Chce ci tylko wytlumaczyc ze kibicowanie w moich latach to wyjazdy po calej Polsce pociagami po kilkadziesiat osob , na kazdej stacji przesiadkowej mozliwa awantura i w*******. To byla odwaga jechac w kilanascie osob na wyjazd. Byly kolegia i inne wyroki rowniez wiec znam troche tego zycia . Jednak kibicowanie sie zatracilo zrobila sie gangsterka i walka o narkotykowe wplywy . Dlatego starsi kibice odbili od tego gowna co i ja zrobilem bo kazdy ma rodzine i nie chce by zajebali go maczeta za zwykly szalik swojego klubu . Tacy wszyscy w Polsce zasadowcy jestescie i sztywni ze ciagle co jeden z innej ekipy robice samoukarania . Wazne ze ty zyjesz w swoim swiecie prawilnosci i tego sie trzymaj. Przeciez jak ci ktos odjebie zone za twoje interesy to powiesz to tylko zona i zycie toczy sie dalej . Juz wiecej mnie nieumoralniaj i skonczmy ta internetowa walke . Ty jestes Git a ja zwykly normalny kibic i mam swoje patrzenie na swiat kibicowski ale cisniecie komus od frajerow to zostaw sobie dla innych. Powodzenia i bez odbioru
-
Widzę że Cię przerosło co do Ciebie napisałem.Wali od Ciebie konfiturą z daleka czy to w piśmie czy w emocjach które tu wywalasz.No ale jak to się mówi "Koń jaki jest każdy widzi "
-
Wazne ze ty jestes gitem i tego sie trzymaj . I jak sie mowi kazdy sztywny do pierwszej grubej sprawy . Bez odbioru
-
Tak czytam te rewelacje i nie wierze, weż jeden z drugim jezdzij na wyjazdy bez przerwy 30 lat, zalicz 500 wyjazdów bo tyle wszystkich mam. Nigdy się nie uważałem z jakiegos chuligana ale swoje przeżyłem. Na forum jestem z wolnej stopy (indywidualnie) i na szczeście jest wielu z którymi mozna kulturalnie powspominać i ocenic pewne sprawy z biegiem czasu - nawet jeśli nam jest nie po drodze, a reszta.... reszta to zwykłe zakomlepsione k**** wypisujące nie stworzone bzdury.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Nie do końca wszyscy.Bo nadal są kontakty na linii Igloopol - Unia Tarnów.Przed pandemią wspomagali się po cichu na meczach.Ale o tym w necie cisza.Co ciekawe w szeregach Unii Tarnów jest również od zajebania frajerów (ochroniarki, stażyści i praktykanci z komendy i Zakładów Karnych, uczeń klasy policyjnej, przerzuty itd.Dawniej klawisze.) co w tym przypadku Morsą nie przeszkadza.
-
A Ty jesteś rurą.Masz zapędy konfidenckie i nic tego nie zmieni.W d**** byłeś i gowno widziałeś bo być może dłużej ja leżałem panienko niż Ty masz wyjazdów.Pies Cię jebal fesciaro.
-
Osaka przestan sie blaznic pierw piszesz o atakowaniu babci teraz ze tylko weszli , jestescie j... konfidentami i tyle , nic na Wisloce sie nie zmienia
-
Najwazniejsz ze ty jestes GIT . A ile ja mam wyjazdow tego sie nie mart bo pewnie o minimum 150 wiecej od Ciebie. No i dalej komus ciukaj bo to jedyne co potrafisz . Powodzenia gangusie i wez juz zluzuj bo jebnie ci gumka.
-
To współczuję twoim kolegom po szalu że mają takie zaplecze.
-
Zupełnie ZIelony nikt ci nie zabiera szacunku za te lata na szlaku bo choć ciebie nie lubię to muszę przyznać ze szanuje to ile lat jeździsz , za chuligana to się nie masz może teraz ale kilka lat temu w necie pozowałes na chuligana nr 1 na Wisłoce a sam wiesz ze zawodnik do bicie z ciebie żaden i to są fakty , a teraz może się ustosunkujesz do konfidentów i absolwenta klasy policyjnej w waszej bandzie
-
Nie znam gościa, ale wiedzę mam ze gabaryty to nie wszystko. Kiedyś takiego grubasa widziałem co z góry sie smiali chłopy jeszcze przed walką że bedzie cyrk a grubas był nieprzeciętnie lubiący sie tłuc i walke z gladiatorem z postawy wygrał, odwrotnie tez widziałem jak patyczak co w bicepsie miał tyle ile ja w nadgarstku pięknie obskoczył i napukał osiłkowi prosto z gym
-
Prawda , ale w tym konkretnym przypadku to wiem ze z tym aspektem kibicowskiego rzemiosła nie radzi sobie Pan Zupełnie Zielony , ale zaznaczam jeszcze ze szanuje go za 30 lat na szlaku , dalej chuligani Wisłoki nie zabiorą swojego głosu na temat rozjebusów i aspiranta w ekipie , w sumie ich sprawa ale później niech nie płaczą że kilka osób się rozjebało na ekipę .kusy_jest_boski pisze: ↑22.07.2020, 20:12Nie znam gościa, ale wiedzę mam ze gabaryty to nie wszystko. Kiedyś takiego grubasa widziałem co z góry sie smiali chłopy jeszcze przed walką że bedzie cyrk a grubas był nieprzeciętnie lubiący sie tłuc i walke z gladiatorem z postawy wygrał, odwrotnie tez widziałem jak patyczak co w bicepsie miał tyle ile ja w nadgarstku pięknie obskoczył i napukał osiłkowi prosto z gym
-
Zupełnie Zielony. pisze: ↑21.07.2020, 17:49Słuchaj pacjencie, po pierwsze mój nick zaczyna sie z dużych liter, najwyrażniej masz z tym problem ale nie tylko.wino i śpiew pisze: ↑21.07.2020, 10:43Uwaga, zaraz wjedzie zupełnie zielony i wszystko naprawi hehe. To nie tak jak wszyscy myślicie....
"Rewelacje" aferzystek z Igloopolu są nam znane od dawna, tak samo jak od dawna tylko na internecie moga nam próbowac zaszkodzic. Tyle w tym temacie.
ps. Z Wisłoki nikt sie nie wypowiada na tym portalu, to samo dotyczy mnie, tak więc teraz szczekajcie ile sił na internecie, tyle tylko możecie!
hahahahahha no nie wierze z balwana dojebal 1200 postow i sie nie wypowiada prawda boli ? hahahah
-
Tutaj akurat, to kibice Unii zrobili na siłę frajerów z Igloopolu, bo jak chłop z Oświęcimia bez walki oddawał flagi (w tym jedną Igloopolu) koalicji Bielskie Zagłębie & Beskid, to wtedy jakoś wszystko było w porządku. Ktoś tu nawet pisał kulisy tego zdarzenia i późniejszych wyjaśnień i zapewnień Oświęcimian.
-
No tu Igloopol to rzeczywiście wyszedł jak Zabłocki na mydle. Ale to tak huczne zapowiedźi i oczywiście groźne chuligańskie łączone gadżety. Po wszystkim można skwitować- głupio wyszło. Gdyby Igloopol olał ich po oddaniu flag to wyszedłby z twarzą, dał im szansę a po nastepnej akcji Unia sprytnie się wymiksowała robiąc z nich frajerów.Monster96 pisze: ↑23.07.2020, 07:02Tutaj akurat, to kibice Unii zrobili na siłę frajerów z Igloopolu, bo jak chłop z Oświęcimia bez walki oddawał flagi (w tym jedną Igloopolu) koalicji Bielskie Zagłębie & Beskid, to wtedy jakoś wszystko było w porządku. Ktoś tu nawet pisał kulisy tego zdarzenia i późniejszych wyjaśnień i zapewnień Oświęcimian.
-
Sprytnie czy nie ale nie wolno zapominac , że pozniej Igloopol palil wroty po tym jak chcieli zaatakowac (?) Wisłoke co bylo bardzo slabe. Wiec nikt tu nie jest bez winy.
-
Z tego co pamiętam była to ich wspólna akcja. I z tego co pamiętam, to nikt tam nie został, tylko wszyscy uciekli. Popraw jeśli się mylę.Greenheart pisze: ↑23.07.2020, 10:44Sprytnie czy nie ale nie wolno zapominac , że pozniej Igloopol palil wroty po tym jak chcieli zaatakowac (?) Wisłoke co bylo bardzo slabe. Wiec nikt tu nie jest bez winy.
Wariacie, to ze ty zmarnowałeś życie na jeżdżenie po wioskach za jakąś Wisłoka Dębica to twój biznes tylko nie wiem po co się tak uzewnetrzniasz i czego tu oczekujesz z tego tytułu, współczucia?Zupełnie Zielony. pisze: ↑22.07.2020, 18:59Tak czytam te rewelacje i nie wierze, weż jeden z drugim jezdzij na wyjazdy bez przerwy 30 lat, zalicz 500 wyjazdów bo tyle wszystkich mam. Nigdy się nie uważałem z jakiegos chuligana ale swoje przeżyłem. Na forum jestem z wolnej stopy (indywidualnie) i na szczeście jest wielu z którymi mozna kulturalnie powspominać i ocenic pewne sprawy z biegiem czasu - nawet jeśli nam jest nie po drodze, a reszta.... reszta to zwykłe zakomlepsione k**** wypisujące nie stworzone bzdury.
Jestes podręcznikowym przykładem internetowej łajzy kopanej w dupe w realnym zyciu, internet to twoje jedyne pole bitwy i tutaj kpisz z tego Igloopolu jak tylko się da ale już jak wychodzisz z domu to temu samemu Igloopolowi oddajesz barwy za darmo albo uciekasz to powiedz na c*** ty w ogole jeździłeś te 30 lat i „swoje przeżyłeś”?
„Wez jezdzij” itp to zakładam takie naleciałości z twojej Ukrainy? Przy 1200 postach mógłbyś chociaż z szacunku opanować podstawy języka w którym probujesz się porozumiewać.
I tak jak mówisz - cała Polska ma kompleksy względem waszej charakternej bandy z wielkiego miasta. Dokładnie tak jest. Homer i reszta są ok a ty jestes gladiator jak z 300 i tego się trzymajmy. KSW !!
-
Co ty p********* kalkulatorze... Na c*** jeździł? Zmarnował życie na jeżdżenie za swoim klubem? Ty się jebnij w łeb tym kalkulatorem, to może zrozumiesz, że właśnie na tym polega kibicowanie. Napiszesz na tym forum chociaż jeden sensowny post kiedyś?
-
Tak oftopowo: przypomniał mi się jakiś stary opis Śląska jak to jechali do Dębicy, w którym co parę zdań pojawiała się ta Ukraina. No dobra, u nas też się często jebało wszystko na wschód od Wisłoki (rzeki) od Ukraińców, ale ludzie z ziem, gdzie po wojnie były masowe przesiedlenia i potężne "zastrzyki" ukraińskiej krwi powinni trochę wyhamować.
-
Niezły megaloman z tego statystyka. Daleko mi do Wisłoki z wiadomych względów, ale chłop przejeździł kupę lat a ten że zmarnował czas na jeżdżenie po wioskach. Jak Lechia startowała od A-klasy to rozumiem, że odpuszczałeś jeżdżenie za ukochanym klubem po wiochach?
-
Dajcie spokój statystykowi prujdupie i nie wkurwiajcie go, bo poda wasze dane osobowe na forum i powiąże z jakąś akcją.
-
Statystyk pierdoli wyjazdy po wioskach. Woli bezpieczne wyjazdy specjalem albo autokarami na drugi koniec Polski, po których może wspominać jak długo to on w trasie nie był, ale niestety nic się nie działo.
-
Gość jest na szlaku od 30 lat, 500 wyjazdów a jakaś parowa mu ciśnie ze zmarnował swoje życie jeżdżąc po wioskach - statystyk pochwał ile Ty masz wyjazdów bo w każdym temacie Cię pełno, w każdym temacie ludzi wyzywasz itd, tak właśnie upada ruch kibicowski w Polsce, teraz soe liczy kto więcej hajsu ne lewo narobi, ile torebek ma w szafie itd.. smutne jak c***..
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
-
Jak najbardziej masz rację, bardziej chodzi mi o to, że robiąc akcję u siebie w mieście, atakując swojego największego derbowego rywala powinno się grać pierwsze skrzypce. Jak dla mnie wstydem jest, że gdy jakaś ekipa przyjeżdża wspomóc braci , pada decyzja o zaatakowaniu Wisłoki a ostatecznie wszyscy uciekają bez podjęcia walki - totalna porażka.Monster96 pisze: ↑23.07.2020, 12:10Z tego co pamiętam była to ich wspólna akcja. I z tego co pamiętam, to nikt tam nie został, tylko wszyscy uciekli. Popraw jeśli się mylę.Greenheart pisze: ↑23.07.2020, 10:44Sprytnie czy nie ale nie wolno zapominac , że pozniej Igloopol palil wroty po tym jak chcieli zaatakowac (?) Wisłoke co bylo bardzo slabe. Wiec nikt tu nie jest bez winy.
Poza tym uważam, że Igloopol jest od wielu już lat w naprawdę słabiej formie podobnie jak kilka innych ekip na podkarpaciu i na przestrzeni lat zaliczył naprawdę dotkliwe porażki.
Ale to tylko moje zdanie i nikt musi się z nim zgadzać a podyskutować na poziomie zawsze mogę.
-
W normalnej ekipie wyjazdy z konfidentami i psami to jest powód raczej do wstydu a nie chwalenia sie , czasami lepiej jest mniej wyjazdow w normalnym towarzystwie niz wiecej w kulawym
Piątka przybita z konfidentem , wspolne spiewy z psem , w autokarze wspolne picie , h.. z zasadami wazne ze wyjazd sie odbył , zero charakteru , a pozniej chwali ze ma 500 wyjazdow i za to żąda szacunku , swiat stanął na glowie
Piątka przybita z konfidentem , wspolne spiewy z psem , w autokarze wspolne picie , h.. z zasadami wazne ze wyjazd sie odbył , zero charakteru , a pozniej chwali ze ma 500 wyjazdow i za to żąda szacunku , swiat stanął na glowie
-
Otoz to..bernard pisze: ↑23.07.2020, 16:21W normalnej ekipie wyjazdy z konfidentami i psami to jest powód raczej do wstydu a nie chwalenia sie , czasami lepiej jest mniej wyjazdow w normalnym towarzystwie niz wiecej w kulawym
Brak logicznego myślenia to powszechne zjawisko w tym środowisku, inny przykład wytykanie, że wiocha, małe miasto a później biją piątki z chłopakami z takich miescin które różnią się od tych wyśmiewanych tym, że są FC jego klubukat. pisze: ↑23.07.2020, 13:18Tak oftopowo: przypomniał mi się jakiś stary opis Śląska jak to jechali do Dębicy, w którym co parę zdań pojawiała się ta Ukraina. No dobra, u nas też się często jebało wszystko na wschód od Wisłoki (rzeki) od Ukraińców, ale ludzie z ziem, gdzie po wojnie były masowe przesiedlenia i potężne "zastrzyki" ukraińskiej krwi powinni trochę wyhamować.