turms_gorski pisze: 09.07.2020, 07:58 Motor-Lechia nadal silna kosa, czy z racji finalu Pucharu Polskiego i wplywu Slaska, Gdanszczanie beda zupelnie inaczej postrzegani w dniu meczu niz Cracovia?
Cracovia - Motor to też kosa.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
turms_gorski pisze: 09.07.2020, 07:58 Motor-Lechia nadal silna kosa, czy z racji finalu Pucharu Polskiego i wplywu Slaska, Gdanszczanie beda zupelnie inaczej postrzegani w dniu meczu niz Cracovia?
Nie zaprzeczył temu w swoim pościeAdik pisze: 09.07.2020, 14:32turms_gorski pisze: 09.07.2020, 07:58 Motor-Lechia nadal silna kosa, czy z racji finalu Pucharu Polskiego i wplywu Slaska, Gdanszczanie beda zupelnie inaczej postrzegani w dniu meczu niz Cracovia?
Cracovia - Motor to też kosa.
Dlaczego mają być inaczej postrzegani? Nic się przecież nie zmieniło. Jeśli przyjadą jakieś grupki(w co wątpię ale mogę się mylić) i będą pić piwko w barwach na Starym Mieście czy Deptaku to im włos z głowy nie spadnie. Tylko nie z powodu jakiejś nagłej sympatii do Lechii czy Cracovii ze strony Motorowców tylko z racjonalnego myślenia. Tu po zwykłej pijackiej awanturze przy sobocie w ogródku piwnym służby zjawiają się po minucie więc nikt się nie będzie w ten dzień wpierdylał na oczywisty przypał pod kamerami. Piszę tylko o dniu meczowym w Lublinie a nie co się może wydarzyć bądź nie na trasach.turms_gorski pisze: 09.07.2020, 07:58 Motor-Lechia nadal silna kosa, czy z racji finalu Pucharu Polskiego i wplywu Slaska, Gdanszczanie beda zupelnie inaczej postrzegani w dniu meczu niz Cracovia?

Dokładnie w 2 min. Poszły bilety w wolnej sprzedażyK.net-Powrót Króla pisze: 22.07.2020, 19:34 Około 3700 kibiców obejrzy piątkowy mecz finału Pucharu Polski pomiędzy Cracovią i Lechią.
Jakiś czas temu pisaliśmy, że od 21 lipca możliwe będzie zwiększenie liczby widzów na stadionach (z 25 do 50 proc. pojemności danego obiektu). Pojawiła się nadzieja, że uda się zwiększyć maksymalną frekwencję podczas finałowego meczu Totolotek Pucharu Polski Cracovii z Lechią. Niestety jednak nie jest to możliwe w tym sezonie, zatem piątkowe spotkanie w Lublinie obejrzy jedynie około 3700 widzów.
Po 670 biletów dostali kibice Lechii i Cracovii (sektory za bramkami). Do tego należy doliczyć jeszcze po około 300 sztuk dla obu klubów na inne sektory. Pozostałe 1800 wejściówek trafiło do otwartej sprzedaży i rozeszły się w mgnieniu oka.
Faktycznie,samo centrum Lublina. Wysiąść do ekipy widmo na trasie i zrobić fotke,to i ekipa z B klasy może.przypalowiec z forum pisze: 24.07.2020, 16:38 Cracovia hula po Lublinie.
https://www.facebook.com/swiatkibicow/p ... =3&theater
Mi w pamięci zapadł finał Pucharu Polski na ŁKS-ie gdzie grały Legia z GKS-em Katowice, na meczu były 4 młyny (Legia, GKS, ŁKS i Widzew) każdy na siebie bluzgał, GKS zniszczył flagę Sosnowca, Widzew flagę ŁKS-u. Taki to urok dawnych finałów.turms_gorski pisze: 24.07.2020, 19:17 Ktoś jeszcze pamięta finały PP, gdzie miejscowi ganiali przyjezdnych? Z takiej ciekawostki to w bardzo wzamierzchłych czasach nawet finaliści robili jednodniowe zgody/układy,aby odpierać ataki gospodarzy. Tak było w 87 na Superpucharze Górnik-Śląsk w Białymstoku.
Przecież Raków jest układem i nie muszą tego publikować w Dzienniku Ustaw, "Monitorze Polskim"(POL) pisze: 24.07.2020, 20:55 Od pewnego czasu mniej siedze w sprawach kibicowskich i nie będę ukrywał że jestem zaskoczony
Sektor Lechii - Stomil to układ a Raków?
Sektor Cracovii - ŁKS a brak Lecha?
Tak po braku flagi. Więc dlatego spytałem. Facebooka nie mam.matador88 pisze: 24.07.2020, 21:17Przecież Raków jest układem i nie muszą tego publikować w Dzienniku Ustaw, "Monitorze Polskim"(POL) pisze: 24.07.2020, 20:55 Od pewnego czasu mniej siedze w sprawach kibicowskich i nie będę ukrywał że jestem zaskoczony
czy na pejsbuku by się "liczylo"
Brak Lecha stwierdzasz po tym, że w tv nie zobaczyłeś flagi czy wiesz coś więcej?
Lech obecny tak jak reszta zgód Cracovii tak więc nie martw się(POL) pisze: 24.07.2020, 21:19Tak po braku flagi. Więc dlatego spytałem. Facebooka nie mam.matador88 pisze: 24.07.2020, 21:17Przecież Raków jest układem i nie muszą tego publikować w Dzienniku Ustaw, "Monitorze Polskim"(POL) pisze: 24.07.2020, 20:55 Od pewnego czasu mniej siedze w sprawach kibicowskich i nie będę ukrywał że jestem zaskoczony
Brak Lecha stwierdzasz po tym, że w tv nie zobaczyłeś flagi czy wiesz coś więcej?
Dziękuję za odpowiedź.Proof pisze: 24.07.2020, 21:27Lech obecny tak jak reszta zgód Cracovii tak więc nie martw się(POL) pisze: 24.07.2020, 21:19Tak po braku flagi. Więc dlatego spytałem. Facebooka nie mam.matador88 pisze: 24.07.2020, 21:17
Przecież Raków jest układem i nie muszą tego publikować w Dzienniku Ustaw, "Monitorze Polskim"
Niesamowite. A nie zaskoczyła Ciebie zgoda Wisły z Ruchem i Widzewem?(POL) pisze: 24.07.2020, 20:55 Od pewnego czasu mniej siedze w sprawach kibicowskich i nie będę ukrywał że jestem zaskoczony
No i właśnie się zesrałeś. W swoje gacie. Do zobaczenia na szlaku. korniszonie(POL) pisze: 24.07.2020, 22:37 Haha mój pierwdzy wyjazd na mecz zaliczylem w 95 roku. Po poziomie twojego wpisu wnioskuję że to raczej ciebie na świecie wtedy nie było. Z mojej steony koniec tematu.
Nie chłopczyku dorośli mężczyźni nie przekrzykują sie przez internet. Kiedyś jak dorosniesz to MOŻE to zrozumiesz do zobaczenia.vixer pisze: 24.07.2020, 22:44No i właśnie się zesrałeś. W swoje gacie. Do zobaczenia na szlaku. korniszonie(POL) pisze: 24.07.2020, 22:37 Haha mój pierwdzy wyjazd na mecz zaliczylem w 95 roku. Po poziomie twojego wpisu wnioskuję że to raczej ciebie na świecie wtedy nie było. Z mojej steony koniec tematu.
Dru8Thoo pisze: 24.07.2020, 22:53Co tam ci się Kasiulek nie zgadza? Już nie jesteś na mnie obrażona? Napisałem, że te męczybuły nie rozstrzygną w regulaminowym, a pierwsza połowa była nużąca. Wolałbym w tym czasie posłuchać i pooglądać zachowanie Michała Probierza, bo u niego w główce jak zwykle więcej się działo niż na boisku. W drugiej towarzystwo się rozkręciło, najbardziej po wejściu eminema, a potem 30 minut przeszkadzania i nieporadności Cracovii. Na trybunach hghajskdjhehdkdndh, nie wiadomo co kto krzyczał. A i gdyby grała Legia czyli złodziejski abonament u sędziów, karny przy tej ręce na 100%.ratujmy trzmiele pisze: 24.07.2020, 21:49 Zapowiada się nużące męczybulstwo z dogrywką. Kunktatorstwo i przeszkadzanie przeciwnikowi. Na trybunach też pewnie męczenie buły racami i średnimi oprawami.
skoro już się tak ładnie zalecasz,to przynajmniej nie obmacuj i skąd te łzy skoro słowa od siebie nawet nie wspomniałem?Dru8Thoo pisze: 24.07.2020, 22:53Co tam ci się Kasiulek nie zgadza? Już nie jesteś na mnie obrażona? Napisałem, że te męczybuły nie rozstrzygną w regulaminowym, a pierwsza połowa była nużąca. Wolałbym w tym czasie posłuchać i pooglądać zachowanie Michała Probierza, bo u niego w główce jak zwykle więcej się działo niż na boisku. W drugiej towarzystwo się rozkręciło, najbardziej po wejściu eminema, a potem 30 minut przeszkadzania i nieporadności Cracovii. Na trybunach hghajskdjhehdkdndh, nie wiadomo co kto krzyczał. A i gdyby grała Legia czyli złodziejski abonament u sędziów, karny przy tej ręce na 100%.ratujmy trzmiele pisze: 24.07.2020, 21:49 Zapowiada się nużące męczybulstwo z dogrywką. Kunktatorstwo i przeszkadzanie przeciwnikowi. Na trybunach też pewnie męczenie buły racami i średnimi oprawami.
właściwie to rzeczywiście mamy przejebaneFlorianT pisze: 24.07.2020, 23:08 Odgryzę się za wcześniejsze dogryzanie: zgoda nie dała biletu aby pojechać do Lublina i pomoc w lepszym racowisku oraz zorganizowaniu oprawy na full wypasie?
ratujmy trzmiele pisze: 24.07.2020, 21:49 Zapowiada się nużące męczybulstwo z dogrywką. Kunktatorstwo i przeszkadzanie przeciwnikowi. Na trybunach też pewnie męczenie buły racami i średnimi oprawami.
thomas7374 pisze: 24.07.2020, 23:29Z drugiej strony lepsze takie finały, gdzie jadą tylko ci cona to zasłużyli. Może ciut więcej by się przydało biletów po obu stronach. Ale lepiej tak niż finały na Narodowych a większość towarzystwa przypadkowego, wynalazków i pijaczków.matador88 pisze: 24.07.2020, 23:22 Po stronie Lechii na pewno : Śląsk, Stomil, Raków, Gryf, Czarni
Z Cracovią : Arka, ŁKS, Lech, GKS Tychy, Tarnovia, Sandecja
...i chyba to nie wszyscy, może się określą po finale, niewątpliwie szerokie towarzystwo i to bez ironii. Oprawy mi się osobiście nie podobały, ale nie nastawiałem sie na c*** wie co, bo pandemia, bo termin, bo Lublin, bo to, bo tam to. Wielki dzień dla Craxy na pewno.
Po czym? 40 lat żyję w tym mieście ale jakoś nie kojarzę tej ulicy z lasem po bokach.przypalowiec z forum pisze: 24.07.2020, 16:38 Cracovia hula po Lublinie.
https://www.facebook.com/swiatkibicow/p ... =3&theater
No widzisz, jest różnica. "hula po Lublinie".Lucjan80 pisze: 25.07.2020, 08:45 spacerowicz to jest chyba od strony dominowa
Jakies 25 km D ze cenrrum i z 6-8 km od wjazdu do miasta .Trasa na Biłgoraj