Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Slenderman
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Czy ja ciebie obraziłem ? Broń dalej torcida policja. Mam nadzieje, że stara torcida ciebie i resztę tutaj broniących, tych konfidentów i policjantów wrzuci do wora niebawem.
Widzisz tu chodzi o to, że nasze gwiazdy są ciśnięte na każdym kroku a w zabrzu jeden z drugim twardo stoi za kolesiem który z psem trenował i zbijał piątki. U Nas mają pocisk, tam mają wsparcie. Widzisz jakaś różnicę? Czy ma Ci to Gmoch rozrysować?Osaka pisze: 12.07.2020, 14:27 Ty Slenderman brudny pazurze nie rozumiesz ze oni sami sie pogonili . Gdyby napisal ktos inny to rozumiem ale ty ku*** smierdzaca konfidentko smiesz innych pouczac.
Olej go, to sfrustrowany zbieracz liczb wyjazdowych do gazety. Nie raz pewno skamlał byś mu podał liczbę a teraz nakręcił się tematem jak wcześniej Elanowcami na gali czy końcem zgody Falubaz - Lubinki.StatystykKalkulator pisze: 12.07.2020, 14:24Ja wiem ze tobie się już wiele razy pomyliło ale jednak nie urodziłeś się w Belgradzie a za plecami nie masz bandy Partizana tylko swoją Wisłokę Dębica wiec spuść powietrze i dwa kroki w tyl.Zupełnie Zielony. pisze: 12.07.2020, 14:02 Twoje rewelacje z d..y na temat Wisłoki są tak samo miarodajne jak to że od... 30 lat w PL jest ogólnodostępny internet.
EOT!
O moje informacje się nie martw, są zawsze z pierwszej reki a ty skup się lepiej na tym jak się będziesz jąkał jak wjedziesz na kryminał bo to ze klepiesz po plecach marę i policję to już wie każdy nawet nad morzem i mit tej waszej „charakternej ekipy z małej wioski” już pierdolnal z hukiem.
Nie odpisuj bo szkoda czasu na ciebie panie internetowiec
Ale jak Wasze gwiazdy miały wtyki w CBŚ i dla zarobku z nimi kombinowali to był od Was pocisk na nich czy nie było?? Czy wtedy było ok bo jakieś tam interesy?? Możesz mi rozrysować to jak Gmoch.C6chzR pisze: 12.07.2020, 16:09Widzisz tu chodzi o to, że nasze gwiazdy są ciśnięte na każdym kroku a w zabrzu jeden z drugim twardo stoi za kolesiem który z psem trenował i zbijał piątki. U Nas mają pocisk, tam mają wsparcie. Widzisz jakaś różnicę? Czy ma Ci to Gmoch rozrysować?Osaka pisze: 12.07.2020, 14:27 Ty Slenderman brudny pazurze nie rozumiesz ze oni sami sie pogonili . Gdyby napisal ktos inny to rozumiem ale ty ku*** smierdzaca konfidentko smiesz innych pouczac.
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
Czy ty tepy smrodzie zauwazyles choc jeden moj wpis ze bronie Gornika za ta sytuacje. Pisze tylko ze ku*** zamknijcie mordy w tym temacie bo jestescie sami najbardziej rozjebana ekipa w kraju. I wez sobie Gmocha niech ci rozpisze kto jest najwieksza kurewska ekipa w dziejach kibicow w Polsce. Bez odbioru.
Jutro o 21:30 na canal+ premium "Niebieskie Chachary".
To wasz "wódz" z ziomkami przez lata waflował się z psami...wy go jeszcze brońcie to już większego skurwienia nie ma..co na to wszystko GIT BANDA?Osaka pisze: 12.07.2020, 16:28 Czy ty tepy smrodzie zauwazyles choc jeden moj wpis ze bronie Gornika za ta sytuacje. Pisze tylko ze ku*** zamknijcie mordy w tym temacie bo jestescie sami najbardziej rozjebana ekipa w kraju. I wez sobie Gmocha niech ci rozpisze kto jest najwieksza kurewska ekipa w dziejach kibicow w Polsce. Bez odbioru.
To co was łączy to plemienny strach-ks6ks
GIT banda ma się bdb.eRichone pisze: 13.07.2020, 07:12To wasz "wódz" z ziomkami przez lata waflował się z psami...wy go jeszcze brońcie to już większego skurwienia nie ma..co na to wszystko GIT BANDA?Osaka pisze: 12.07.2020, 16:28 Czy ty tepy smrodzie zauwazyles choc jeden moj wpis ze bronie Gornika za ta sytuacje. Pisze tylko ze ku*** zamknijcie mordy w tym temacie bo jestescie sami najbardziej rozjebana ekipa w kraju. I wez sobie Gmocha niech ci rozpisze kto jest najwieksza kurewska ekipa w dziejach kibicow w Polsce. Bez odbioru.
A gdzie ja cymbale napisałem, że ich bronisz, debilu jak masz problemy z czytaniem to sąsiada poproś o pomoc.Osaka pisze: 12.07.2020, 16:28 Czy ty tepy smrodzie zauwazyles choc jeden moj wpis ze bronie Gornika za ta sytuacje. Pisze tylko ze ku*** zamknijcie mordy w tym temacie bo jestescie sami najbardziej rozjebana ekipa w kraju. I wez sobie Gmocha niech ci rozpisze kto jest najwieksza kurewska ekipa w dziejach kibicow w Polsce. Bez odbioru.
-
Slenderman
To do mnie było napisane. Ma rację, Osaka nie bronił Górnika za tę sytuacje. Mój błąd. Tylko po co zaraz te obrażanie. Ciekawe czy stara torcida się zrobi porządek, tymi kulawymi.
Ja znam psa co nie robił nikomu pod górkę a czasem nawet pomógł jednemu czy drugiemu żeby obyło się bez przypału. Skoro ten Mara i policjant byli z jednego miasteczka to prawdopodobnie znali się od dawna, gdyby ten pies był ch*jem to pewnie nikt by nie chciał z nim trenować.
Znam przypadek że kilku kibiców kiedyś też trenowało z policjantem, jakimiś ochroniarzami. Po prostu było to małe miasto gdzie była możliwość trenowania tylko w jednym miejscu. Są różne sytuacje w życiu i czasem taki pies ci bardziej pomoże albo po prostu nie zaszkodzi niż nie jeden ''dobry'' chłopak z osiedla strugający prawilniaka, który da cię na komendzie z ucha przy pierwszej lepszej okazji.
Zasad się trzeba trzymać ale świat nie jest czarno-biały.
Ogólnie to nie macie pojęcia ile poważnych gangusów miało czy ma kontakty z psami.
Znam przypadek że kilku kibiców kiedyś też trenowało z policjantem, jakimiś ochroniarzami. Po prostu było to małe miasto gdzie była możliwość trenowania tylko w jednym miejscu. Są różne sytuacje w życiu i czasem taki pies ci bardziej pomoże albo po prostu nie zaszkodzi niż nie jeden ''dobry'' chłopak z osiedla strugający prawilniaka, który da cię na komendzie z ucha przy pierwszej lepszej okazji.
Ogólnie to nie macie pojęcia ile poważnych gangusów miało czy ma kontakty z psami.
Przeglądając ostatnie TMK w artykule o fan clubach Ruchu rzuciła mi się w oczy flaga z Gliwic a w opisie na temat tego fan clubu nic nie ma.Jaka jest sytuacja obecnie, czy ten fan club wymarł czy ktoś tam się jeszcze z Gliwic udziela ?
No tak, czyli śpiewy "zawsze i wszędzie.." możemy na dzień dzisiejszy wrzucić do lamusa bo "wróg numer jeden" to relikt przeszłości i na dzień dzisiejszy koleżeństwo na lini kibole-policja to normalka. Proponuje właścicielom flag/dziar ACAB doszyć/dotatuwać NOT na samym początku. Świat ochujał !Raiden pisze: 13.07.2020, 14:57 Ja znam psa co nie robił nikomu pod górkę a czasem nawet pomógł jednemu czy drugiemu żeby obyło się bez przypału. Skoro ten Mara i policjant byli z jednego miasteczka to prawdopodobnie znali się od dawna, gdyby ten pies był ch*jem to pewnie nikt by nie chciał z nim trenować.
-
supertorba1920
- Kontakt:
Dobrze prawi kolega wyżej
-
Naród Slonski
Ktos pytał co u Git bandy, w sumie po staremu tylko ogniwa odpadaja.
Taki pies kolega to same "korzyści".
Np sprawdzi na kogo zarejestrowane jest auto po nr rejestracyjnym, adresik poda...
Prawda "koledzy" ?
Np sprawdzi na kogo zarejestrowane jest auto po nr rejestracyjnym, adresik poda...
Prawda "koledzy" ?
-
Adam K. ps. Kiełek
Przecież Górnik a wraz z nim zgody czyli ROW, GieKSa, Wisłoka będą ciśnięci przez całą Polskę od morza po tatry. A jak nie rozliczy ich ulica to rozliczy kryminał tak jak marę. Jeszcze może dojść do tego że Żurom się weźmie za tą sprawę.
Tak lubię ich, zawsze i wszędzie...
-
Zupełnie Zielony.
Racja. Psy szczekają karawana jedzie dalej, każdy kumaty wie jak jest a reszcie gównojadów pozostaje tylko szczuć...Adam K. ps. Kiełek pisze: 13.07.2020, 22:28 Przecież Górnik a wraz z nim zgody czyli ROW, GieKSa, Wisłoka będą ciśnięci przez całą Polskę od morza po tatry. A jak nie rozliczy ich ulica to rozliczy kryminał tak jak marę. Jeszcze może dojść do tego że Żurom się weźmie za tą sprawę.
ps. Czekam na informacje gdzie mi się "pomyliło", śmiało!
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Post nie był kierowany do mnie w takim razie przepraszam.C6chzR pisze: 13.07.2020, 09:45A gdzie ja cymbale napisałem, że ich bronisz, debilu jak masz problemy z czytaniem to sąsiada poproś o pomoc.Osaka pisze: 12.07.2020, 16:28 Czy ty tepy smrodzie zauwazyles choc jeden moj wpis ze bronie Gornika za ta sytuacje. Pisze tylko ze ku*** zamknijcie mordy w tym temacie bo jestescie sami najbardziej rozjebana ekipa w kraju. I wez sobie Gmocha niech ci rozpisze kto jest najwieksza kurewska ekipa w dziejach kibicow w Polsce. Bez odbioru.
Aż taki zupełnie zielony jednak nie jesteś. Z tymi psami szczekającymi trafiłeś w sedno.Zupełnie Zielony. pisze: 13.07.2020, 23:57Racja. Psy szczekają karawana jedzie dalej, każdy kumaty wie jak jest a reszcie gównojadów pozostaje tylko szczuć...Adam K. ps. Kiełek pisze: 13.07.2020, 22:28 Przecież Górnik a wraz z nim zgody czyli ROW, GieKSa, Wisłoka będą ciśnięci przez całą Polskę od morza po tatry. A jak nie rozliczy ich ulica to rozliczy kryminał tak jak marę. Jeszcze może dojść do tego że Żurom się weźmie za tą sprawę.
ps. Czekam na informacje gdzie mi się "pomyliło", śmiało!
-
bez-napinki
Gliwice kiedykolwiek ciężko nazwać oficjalnym FanClubem, gdyż nie było tam nigdy zorganizowanej ekipy Ruchu, przynajmniej takowej nie kojarzę. Sama fana też chyba miała napisy w stylu "Niebiescy z Gliwic" czy coś takiego (mogłem coś pojebać). FC Gliwice chyba było użyte na smyczkach i szalikach. Ogólnie żadna licząca się nasza siła w Gliwicach, poza malutkimi wyskokami.merlin81 pisze: 13.07.2020, 17:48 Przeglądając ostatnie TMK w artykule o fan clubach Ruchu rzuciła mi się w oczy flaga z Gliwic a w opisie na temat tego fan clubu nic nie ma.Jaka jest sytuacja obecnie, czy ten fan club wymarł czy ktoś tam się jeszcze z Gliwic udziela ?
-
szobiszowicefanatic
Głównym założycielem tego fanclubu była osoba niepełnosprawna. Niestety gość mimo wielkich chęci zamieszkiwał dość mocno rozwinięta kibicowsko dzielnice Gliwic. Facet odpuścił udzielanie się w tak widoczny sposób i fan Club powoli zaczął umierać. Reszta rzezimieszków jeżdżąca na Ruch nie miała ochoty na grubsze zabawy i jeśli działają to już w ukryciu.merlin81 pisze: 13.07.2020, 17:48 Przeglądając ostatnie TMK w artykule o fan clubach Ruchu rzuciła mi się w oczy flaga z Gliwic a w opisie na temat tego fan clubu nic nie ma.Jaka jest sytuacja obecnie, czy ten fan club wymarł czy ktoś tam się jeszcze z Gliwic udziela ?
A może byście się zajęli własną zgodą z KrakowaAdam K. ps. Kiełek pisze: 13.07.2020, 22:28 Przecież Górnik a wraz z nim zgody czyli ROW, GieKSa, Wisłoka będą ciśnięci przez całą Polskę od morza po tatry. A jak nie rozliczy ich ulica to rozliczy kryminał tak jak marę. Jeszcze może dojść do tego że Żurom się weźmie za tą sprawę.
No rzeczywiście żurom to persona ktora sie powinna w to wpierdalać. Jeszcze ojca Mateusza brakujeAdam K. ps. Kiełek pisze: 13.07.2020, 22:28 Przecież Górnik a wraz z nim zgody czyli ROW, GieKSa, Wisłoka będą ciśnięci przez całą Polskę od morza po tatry. A jak nie rozliczy ich ulica to rozliczy kryminał tak jak marę. Jeszcze może dojść do tego że Żurom się weźmie za tą sprawę.
Dodam w ramach uzupełnienia:bez-napinki pisze: 14.07.2020, 21:26Gliwice kiedykolwiek ciężko nazwać oficjalnym FanClubem, gdyż nie było tam nigdy zorganizowanej ekipy Ruchu, przynajmniej takowej nie kojarzę. Sama fana też chyba miała napisy w stylu "Niebiescy z Gliwic" czy coś takiego (mogłem coś pojebać). FC Gliwice chyba było użyte na smyczkach i szalikach. Ogólnie żadna licząca się nasza siła w Gliwicach, poza malutkimi wyskokami.merlin81 pisze: 13.07.2020, 17:48 Przeglądając ostatnie TMK w artykule o fan clubach Ruchu rzuciła mi się w oczy flaga z Gliwic a w opisie na temat tego fan clubu nic nie ma.Jaka jest sytuacja obecnie, czy ten fan club wymarł czy ktoś tam się jeszcze z Gliwic udziela ?
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... 3089_o.jpg
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... 9029_o.jpg
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... 0104_n.jpg
Tutaj wspierają Slovan(?)
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... 2892_n.jpg

Tokarz nigdy w ekipie nie był. Z dekadę temu w klubie, którym jest właścicielem Mara prowadził sekcje mieszanych sztuk walki. Tyle.drozdowiAK pisze: 13.07.2020, 11:49 ten pies tokarz czy jak mu tam jest ze starej torcidy czy mlodej ?
-
DannyVinyard
A jesteś pewny co do drugiej części wypowiedzi? Coś gdzieś ktoś Ci źle powiedziałMagnat pisze: 15.07.2020, 17:05Tokarz nigdy w ekipie nie był. Z dekadę temu w klubie, którym jest właścicielem Mara prowadził sekcje mieszanych sztuk walki. Tyle.drozdowiAK pisze: 13.07.2020, 11:49 ten pies tokarz czy jak mu tam jest ze starej torcidy czy mlodej ?
To, że była próba dojechana ich przez Ruch, a skończyła się sprawą.altgr pisze: 15.07.2020, 15:24 O co chodzi z tym, ze Ruch pogonil "60" ? Przeciez ci ludzie po zeznaniach sami swiadomie wylaczyli sie z "ruchu kibicowskiego".......
Ta lepsza strona Górnika podesłała filmik, niech sobie kibicowska Polska oceni sama co się tam odpierdala.
https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=IoEbSENd6dA
Rudzik też się sam wyłączył z ruchu kibicowskiego? Bo z tego co pamiętam to mieliście problem by go pogonić mając papiery na stole.altgr pisze: 15.07.2020, 15:24 O co chodzi z tym, ze Ruch pogonil "60" ? Przeciez ci ludzie po zeznaniach sami swiadomie wylaczyli sie z "ruchu kibicowskiego".......
Co do Torcidy to jeszcze zapominacie o Nodze co się kształcił na psa.
Macie teraz niektórzy czarno na białym bo jak było to poruszone już w 2011 to było kręcenie afery przez Ruch. Tak samo z nogą, najpierw wersja że zostanie pogoniony a potem że jednak nie bo Marek to sztywny i w porządku chłopak.zadra pisze: 15.07.2020, 22:34 Ta lepsza strona Górnika podesłała filmik, niech sobie kibicowska Polska oceni sama co się tam odpierdala.
Przy okazji jak domek z kart jebnął mit ''GIT'' bandy.
19R20
Nikt mi nic nie musiał mówić. Widocznie ty masz złe informacje.DannyVinyard pisze: 15.07.2020, 19:59NieMagnat pisze: 15.07.2020, 17:05Tokarz nigdy w ekipie nie był. Z dekadę temu w klubie, którym jest właścicielem Mara prowadził sekcje mieszanych sztuk walki. Tyle.drozdowiAK pisze: 13.07.2020, 11:49 ten pies tokarz czy jak mu tam jest ze starej torcidy czy mlodej ?
A jesteś pewny co do drugiej części wypowiedzi? Coś gdzieś ktoś Ci źle powiedział
To faktycznie wrzucili ludzie z Górnika? Jak wszystkie zgody o tym wiedziały wczesniej to ja nie mam pytańzadra pisze: 15.07.2020, 22:34 Ta lepsza strona Górnika podesłała filmik, niech sobie kibicowska Polska oceni sama co się tam odpierdala.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
,,Dzbanie''? Chodzisz do gimnazjum? Czy gdzieś napisałem, że fakt trenowania w klubie, którego właścicielem jest policjant wymazuje się po określonej ilości czasu?GuyFawkes pisze: 15.07.2020, 20:37Dekada to jest 10 lat dzbanie. I nie wiem czy już tak przesiąkndliście milicyjne rury klimatem, że myślicie iż to się przedawni? Otóż nie, kurestwo się nie przedawnia, zresztą z tego filmu można wnioskować, że w 2011 mara się z tego tłumaczył.Magnat pisze: 15.07.2020, 17:05Tokarz nigdy w ekipie nie był. Z dekadę temu w klubie, którym jest właścicielem Mara prowadził sekcje mieszanych sztuk walki. Tyle.drozdowiAK pisze: 13.07.2020, 11:49 ten pies tokarz czy jak mu tam jest ze starej torcidy czy mlodej ?
Następnie wasza miłość do milicji i tak wzięłą górę, tylko kochaliście skrycie lambadziary aż do zawinięcia mary.
Normalnie Romeo i Julia w chuligańskim świecie, zakazana miłość kibiców i milicjantów.
https://youtu.be/IoEbSENd6dA
Tak. Mara trenował w Spartanie z dekadę temu. Klub z tego co pamiętam powstał w okolicach roku 2009 i przez kilka lat Mara był jego zawodnikiem. Kiedy odszedł i czy był to rok 2014 czy 2015, nie wiem, bo nie prowadzę pamiętnika. Nie był to w każdym razie krótkotrwały epizod.
Co do tego filmu https://www.youtube.com/watch?v=IoEbSENd6dA to obiektywnie trzeba oddać, że nie są to rewelacje ,,wyssane z palca'' tylko fakty o których w środowisku lepiej zorientowanych osób na Górniku wiadomo od dłuższego czasu.
-
supertorba1920
- Kontakt:
nic dodac nic ujacP1945G pisze: 13.07.2020, 22:03 Taki pies kolega to same "korzyści".
Prawda "koledzy" ?
-
SturmgewehR 44
poza tym całym gównem mnie najbardziej bawi akcent głównych bohaterów :) Kreują się na Ślonsko ekipa a godajom jak chopcy z Sosnowca :)) i na końcu ten tekst "jak go złape" heheh
2020r. VIII krucjata - przeciwko bolszewizmowi
DEUS VULT
DEUS VULT
-
Jaworznianin_123
Tak latają normalnie i są trzonem ekipy do tego doszedł przeżut L który kiedyś latał z Gieksa i ich napierdalal a teraz wielcy koledzy syf jak h**.Miszmasz pisze: 11.07.2020, 22:06Osaka pisze: 11.07.2020, 19:56 Jaka roznica jest ? Wy jestescie najwieksza kurewska banda w histori ruchu kibicowskiego. Wy trzymaliscie jeszcze wieksze k**** w ekipe tylko mleko sie wylalo wiec oni sami sie wyjebali z ekipy ty biedny ruszku smierdziuszku .Taka różnica jest, że u was nie wyjebali sie z ekipy a odwrotnie, normalne osoby za ukazanie prawdy maja pod górkevvv pisze: 11.07.2020, 19:54Po pierwsze konfidenci gonia sie sami z ekipy - nie wiem skad wy bierzecie te bzdury, ze ktos ich goni ?Miszmasz pisze: 11.07.2020, 18:14 Tragedia jeden kryje drugiego.. a najwięcej szczekają o Ruchu, że konifdenci różnica jest taka, że tam przestrzelencow nie trzymają w ekipie
Po drugie byly tutaj wrzucane papiery na Ruch np z Jaworzna i co odniesiesz sie do tego czy nie ?
Co do Jaworzna kojarze że papiery latały, ale co w zwiazku z tym, te osoby dalej latają normalnie?
Macie naprawdę problemy, po prostu, nie będzie fotek to i wszystko będzie i jest GIT.
Przecież latały tu fotki zeznańRampampam pisze: 16.07.2020, 11:37 Macie naprawdę problemy, po prostu, nie będzie fotek to i wszystko będzie i jest GIT.
Panowie z Ruchu, szybkie pytanko. Paweł. A, pseudonim Lesiu. Gość z Jaworzna, latał z Gieksą, jeździł na wyjazdy itd. Od jakiegoś czasu biega z Ruchem z Jaworzna. Możecie to wyjaśnić bez spiny?