ostr pisze: 12.08.2019, 21:48
Porzucajcie piro na murawę, wtedy włodarze zapłacą karę- idąc Waszym tokiem rozumowania.
Kibic największym sponsorem swojego klubu!
A jak nie to na juniorów chodzić i tam prowadzić doping, proste.
Twoim zdaniem powinni wejść w parę tysięcy osób [zasilając tym kasę klubu (tak by ultarasi mogli się skitrać)] czy raczej wbić na przypale w 50-100 osób rzucając 50-100 raz by być powiniętym?
Uprzedzając Twoje pytanie - drug ewakuacyjnych od Cichej jest tak mało, że nawet gdybyś strzelał z rakietnic - przypału nie unikniesz.
Nie. Nie jestem fanem Niebieskich ale uważam, że obrali słuszną drogę.
ostr pisze: 12.08.2019, 21:48
Porzucajcie piro na murawę, wtedy włodarze zapłacą karę- idąc Waszym tokiem rozumowania.
Kibic największym sponsorem swojego klubu!
A jak nie to na juniorów chodzić i tam prowadzić doping, proste.
Twoim zdaniem powinni wejść w parę tysięcy osób [zasilając tym kasę klubu (tak by ultarasi mogli się skitrać)] czy raczej wbić na przypale w 50-100 osób rzucając 50-100 raz by być powiniętym?
Uprzedzając Twoje pytanie - drug ewakuacyjnych od Cichej jest tak mało, że nawet gdybyś strzelał z rakietnic - przypału nie unikniesz.
Nie. Nie jestem fanem Niebieskich ale uważam, że obrali słuszną drogę.
szwadron97 pisze: 20.08.2019, 15:05
Stalówka i Pogoń trafiły mało wyjazdów mają daleko Szczecin Rzeszów to może być najdalszy wyjazd w Polsce 813 km pokazuje google maps
Szkoda że Gryf Słupsk tak słabo kibicowsko trafił. Zawsze chciałem zobaczyć jak ta ekipa mierzy się z kimś mocnym. Mimo iż ostatnio nie są w najwyższej formie.
szwadron97 pisze: 20.08.2019, 15:05
Stalówka i Pogoń trafiły mało wyjazdów mają daleko Szczecin Rzeszów to może być najdalszy wyjazd w Polsce 813 km pokazuje google maps
Najdalej pojechala Polonia Przemyśl z nami do Świnoujścia na Flote
W sumie to najdalej jest ze Świnoujścia do Ustrzyk Dolnych ale jak Kotwica pojedzie z Pogonią to może być długi wyjazd
Dokładnie Flota-Bieszczady Ustrzyki Dolne to byłby najdłuższy wyjazd(2 zainteresowane kluby).Do Świnoujścia...hmm ale w te Bieczszady to chyba z 2 tyg urlopu trzeba by wziąść.Solina itd. Zgoda murowana.
Gryf-Lechia będzie rzeźnia. Można powiedzieć że to są derby, bo wiadomo że Wejherowo to Arka. Sam przejazd kibiców Lechii SKM przez całą Gdynię będzie bardzo dużym przedsięwzięciem dla milicji.
drozdowiAK pisze: 14.04.2020, 20:51
fabule tego filmu musieli napisac zaangazowani dzwiekowcy z hong kongu poniewaz ani mlodzi arkowcy ani rybakowi obroncy chyba nikogo nie trafili i nie przewrocili nawet slynnym firmowym wysokim kopnieciem na biodro .
dla ciebie mongole youtube to jedyna styczność z taką sytuacją życiową
dee facto pisze: 02.06.2020, 17:14
znając życie bez kibiców
Polski Związek Piłki Nożnej podjął decyzję, że finał tegorocznej edycji Totolotek Puchar Polski odbędzie się 24 lipca na Stadionie Miejskim w Lublinie. Spotkanie rozpocznie się o godzinie 20:00.
Zgodnie z aktualnie obowiązującymi rozporządzeniami państwowymi na mecz wejdą kibice w liczbie odpowiadającej 25% pojemności stadionu.
Dru8Thoo pisze: 08.07.2020, 23:03
Widziałem dziwne okoliczności przegrywania w karnych, ale czegoś tak skandalicznego nigdy. Poznańskich nieudaczników precedens, no nie jestem w stanie przytoczyć w pamięci trzech pod rząd zmarnowanych jedenastek. Jedynym pocieszeniem Moder, który dzisiaj oddał więcej celnych, groźniejszych strzałów zza pola karnego niż Legia w całym sezonie.
Pomyliles forum borek
Swoja droga biorac pod uwage ilosc miejsc na stadionie w Lublinie 15,500 i dostepne 25% czyli 3875 miejsc to nie spodziewalbym sie fajerwerkow. Pewnie kluby dostana po 500 do rozdysponowania a reszta dla zasluzonych dzialaczy pzpn i ich wnuczkom
Dru8Thoo pisze: 08.07.2020, 23:03
Widziałem dziwne okoliczności przegrywania w karnych, ale czegoś tak skandalicznego nigdy. Poznańskich nieudaczników precedens, no nie jestem w stanie przytoczyć w pamięci trzech pod rząd zmarnowanych jedenastek. Jedynym pocieszeniem Moder, który dzisiaj oddał więcej celnych, groźniejszych strzałów zza pola karnego niż Legia w całym sezonie.
Pomyliles forum borek
Swoja droga biorac pod uwage ilosc miejsc na stadionie w Lublinie 15,500 i dostepne 25% czyli 3875 miejsc to nie spodziewalbym sie fajerwerkow. Pewnie kluby dostana po 500 do rozdysponowania a reszta dla zasluzonych dzialaczy pzpn i ich wnuczkom
Co jest złego w wyjeździe w 500 głów? Biorąc pod uwagę wyjazdy KSC czy odległość z Gdańska do Lublina to jak najbardziej odpowiednia ilość. Małyszomania na finałach nie jest fajna
Dru8Thoo pisze: 08.07.2020, 23:16
Bo ważniejsze od tego co napisałem jest rozmyślanie o ilości miejsc dla zasłużonych wnuczków i działaczy i rozkmina ilu ludzi obejrzy ten wyjałowiony i nudny na trybunach mecz w Lublinie. Zastanów się na przyszłość zanim zaczniesz czynić komuś uwagi.
Chwila, chwila. Forum internetowe/dyskusyjne jest podzielone na działy żeby był porządek. To jest dział kibicowski, w innym miejscu jest dział sportowy. Wypowiedziałeś się na temat sportowy więc pomyliłeś działy i skoro temat karnych jest tak bardzo dla Ciebie ważny to masz na to odpowiednie miejsce na forum. Zastanów się na przyszłość zanim zaczniesz czynić komuś uwagi.
Dru8Thoo pisze: 08.07.2020, 23:16
Bo ważniejsze od tego co napisałem jest rozmyślanie o ilości miejsc dla zasłużonych wnuczków i działaczy i rozkmina ilu ludzi obejrzy ten wyjałowiony i nudny na trybunach mecz w Lublinie. Zastanów się na przyszłość zanim zaczniesz czynić komuś uwagi.
Co jest wazne i wazniejsze to juz zalezy od punktu lezenia ale twoj post tu poprostu nie pasuje bo kazdy ma w chuju jakies karne i inne wywody na temat sedziowania. Masz temat pilkarski i tam sobie baw sie w VAR i nie zasmiecaj tu
Ktos pytal czy mam cos przeciw 500 osobowym wyjazdom, wrecz przeciwnie, nic ale to jest final pucharu polski i to nie to samo. Mam nadzieje ze obie ekipy pokaza polski chuligansko ultrasowy styl i zlamia pare praw mimo przeciwnosci losu
masz forum sportowe tam sobie pisz, mnie to nie interesuje var, karne kto strzelał. Grzecznie, idz sobie ze swoimi wywodami na inne forum mnie to nie interesuje
Oden2 pisze: 08.07.2020, 23:54
Co jest wazne i wazniejsze to juz zalezy od punktu lezenia ale twoj post tu poprostu nie pasuje bo kazdy ma w chuju jakies karne i inne wywody na temat sedziowania.
Na czym opierasz, że każdy kibic Cracovii, Lecha i zgód, Lechii i zgód miał dzisiaj wyłożone na karne i na ten mecz? Nie oglądali, bo mieli tutaj ważniejsze rzeczy do napisania, przeczytania? Nawet na forum Legii zdążyli już z 10 postów pośmiać, więc ponaglam pytanie. Skąd masz przekonanie, że mecz półfinału pucharu Polski nie elektryzuje kibiców, nawet w Gdyni?
Pośmiali w dziale kibolskim? Nie.
Jeżeli nie rozróżniasz spraw kibicowskich od piłkarskich to masz problem ze sobą, tyle.
Motor-Lechia nadal silna kosa, czy z racji finalu Pucharu Polskiego i wplywu Slaska, Gdanszczanie beda zupelnie inaczej postrzegani w dniu meczu niz Cracovia?