Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Z racji że w Krakowie chyba morderstwa kibiców zdarzają się najczęściej stąd pytanie: Ile śmiertelnych ofiar jest po obudwu stronach i jak to mniej wiecej wygladało czasowo? Bez szczegółów oczywiście.
167 do 155 + 6 ktorzy nie wiadomo za kim byli. Podbij do miejscowego proboszcza, on tam prowadzi dokładne statystyki.LejTeCole pisze: 01.07.2020, 06:50 Z racji że w Krakowie chyba morderstwa kibiców zdarzają się najczęściej stąd pytanie: Ile śmiertelnych ofiar jest po obudwu stronach i jak to mniej wiecej wygladało czasowo? Bez szczegółów oczywiście.
było pisane , poszukaj w temacie
No i dziekuje za normalną odpowiedź. Czyli jednak można!
Fura zakupiona za ciężka prace 
-
factoryproject
Śmiejecie się z modela ,to mu ją skrójcie...
Daleko mi do B. i całej sytuacji na Wiśle, ale w komentarzach każdy może pisać co chce, w realnym świecie wygląda to już inaczej.
Pomijając fakt ile kosztuje ta koszuleczka...
Daleko mi do B. i całej sytuacji na Wiśle, ale w komentarzach każdy może pisać co chce, w realnym świecie wygląda to już inaczej.
Pomijając fakt ile kosztuje ta koszuleczka...
-
Łysy z Huty
Nie chciałbym być twoim sąsiadem...
ja bym wolał ubrać taką koszulkę niż chodzić w torebce, ale wiadome każdy nosi co lubi.Monster96 pisze: 03.07.2020, 10:34 Ja p*******, jak można ubrać taką koszulkę? Chodzi mi o wzór. Ale w sumie w niektórych kręgach ilość przekreślonych herbów i groźnych motywów jest wyznacznikiem kumatości hehe.
Koszulka jak ich setki w całym kraju, prawie każdy robi takie gadżety a tu wielkie halo przez kumaczy . "Kibice " Wieczystej utożsamiają się z jakimś krakowskim klubem ?
Zrobiło się trochę miejsca, to pogonione kurewsko wróciło do łask. Papiery też nie najczystrze, ale wisla jak ku***, przyjmie kazdego. Teraz czekamy na przescieradło ,,misiek bracie trzymaj się!''slowak pisze: 02.07.2020, 19:07 Nowe koszulki Wisły prezentuje model:
https://zapodaj.net/images/001af2326dcc8.jpg
https://zapodaj.net/images/58dae5569a5ae.jpg
To nie jest on.
-
Łysy z Huty
Internetowym pedałkom whiskey, fonobarowi, monsterowi i reszcie co tu rozkminiają kto to jest, za co kupił furę i dlaczego taka koszulka i buty proponuję podskoczyć do Krk i pogadać z samym zainteresowanym.
-
nieobliczalnyTSW1906
Przecież to o was jest powiedzenie, ze przyjmiecie każdego. To jak to jest w końcu? :)Oleole11 pisze: 03.07.2020, 21:32Zrobiło się trochę miejsca, to pogonione kurewsko wróciło do łask. Papiery też nie najczystrze, ale wisla jak ku***, przyjmie kazdego. Teraz czekamy na przescieradło ,,misiek bracie trzymaj się!''slowak pisze: 02.07.2020, 19:07 Nowe koszulki Wisły prezentuje model:
https://zapodaj.net/images/001af2326dcc8.jpg
https://zapodaj.net/images/58dae5569a5ae.jpg
A ty slowak nie wiem po co pokazujesz ten filmik z B. Tak jakby był nie anonimowy.
-
mateusznow
Obecnie nad wodą w upalne dni sporo dziewczyn jest w strojach kąpielowych, a wy lubicie komentować zdjęcia napompowanego faceta.
Przykro mi, nie jestem ostry. Ale na usprawiedliwienie mam, że nie wspomagam konfidentow datkami i koszulkami. Kto ma wiedzieć ten wie, pozdrowienia dla kumatych i sztywnej bandyska pisze: 05.07.2020, 12:52 Whiskey jesteś anonimowym dnem który tylko przez kabel potrafi szczekać. Ciekawe czy taki ostry jesteś w realu czy świadomość bycia nikim dodaje Ci odwagi w pisaniu farmazonów.
-
nieobliczalnyTSW1906
Jeśli tak uważasz to dlaczego się na nas spieliście się na rezerwach? Co wy myśleliście, że z Unią wpadniemy? He he
Drugi mecz baraży z jakimś zorganizowanym dopingiem? Grali na głównym czy treningowym?
Jeśli to prawda to w pytę...MosadKSC pisze: 14.07.2020, 11:07 Jeszcze ,tylko na koniec chciałem zapytać co na to „chuligani” Wisły z forum , ze cały ten składzik 60-tek był teraz na meczu przy Rejmonta ???
-
strazaksam
-
Januszek90
Jesli sie potwierdzi ze rozjebusy chodza na Wisle dalej to jest hit 2020 roku.
-
mateusznow
A na Wisłę nie wpuszczali samych karnetowców czasem ? Zresztą mogę się mylić, ale jak te osoby mogłyby razem iść na mecz skoro sprawy są w toku, a oni wszyscy są na kaucji ? Przecież na ogół jest zakaz kontaktowania się między sobą. Mogę się mylić, ale wydaje mi się mocno nieprawdopodobne, że tak było.
Wszędzie pierwszeństwo karnety, ale możesz się "zrzec" z biletu na dany mecz jeśli wiesz, że nie przyjdziesz na stadion. Wtedy on trafia do sprzedaży. Nie wiem jak na Wiśle, ale gdzieniegdzie karnety nie obejmowały grupy mistrzowskiej i spadkowej.mateusznow pisze: 15.07.2020, 21:59 A na Wisłę nie wpuszczali samych karnetowców czasem ? Zresztą mogę się mylić, ale jak te osoby mogłyby razem iść na mecz skoro sprawy są w toku, a oni wszyscy są na kaucji ? Przecież na ogół jest zakaz kontaktowania się między sobą. Mogę się mylić, ale wydaje mi się mocno nieprawdopodobne, że tak było.
-
turms_gorski
Przypadek psychiatryczny. Nawet sobie nie wyobrażam, że ktoś np w takim Chorzowie podał by mu rękę czy postawił browara.
O ku*** dokąd to wszystko zmierza....
Za kogo on się przebrał?
-
Dolniety_Pierre
To sie jeszcze okaze czy pomawiam. Samo wrzucenie tego groźnego filmiku do neta to juz faux pas ,zobaczymy co będzie dalej.
-
mateusznow
Na jakiej podstawie tak twierdzisz ?przypalowiec z forum pisze: 22.07.2020, 16:28 Wisła powoli odzyskuje prowadzenie w mieście. Ciekawe dlaczego
Pewnie zamalowali więcej prac w nocy.
a propos malowania , będąc ostatnio na bieżanowie , widać conieco grafów Cracovia NB , co prawda nie są to zaawansowane prace , a typowe wrzuty czarnym sprayem na szybko , ale jednak
coś tam sie dzieje w temacie , czy prowo Prokocimia ?
coś tam sie dzieje w temacie , czy prowo Prokocimia ?
-
Sam Fisher
Prowo Prokocimia. Bieżanów to Wisła
Przypałowiec lepiej odpisz na zadane ci pytanie bo to co napisałeś to każdy tak sobie może napisać bezpodstawnie.
nie tyle głosował co był sztabowcem i to w centrali , aż dziw bierze że TVPis tego nie wykorzystała , ale już profil z tych zdjęć wyczyszczony
Następny zawodnik z WSH tym razem Zibi z Kurdwanowa , siedział do sprawy ŚP Czlowieka idzie gruuubo na współpracę. Papiery od wczoraj latają po Krakowie. Z WSH tez je widzieli.
Najlepsze , ze ten „ sztywniacha” po wyjściu ,ze sprawy Tomka wrzucił na fb swoje zdjęcie podpisane „ król wrócił...” Mówisz? Masz !
Jednak , zeby to znaleźć oraz wkleić to już jednak misja dla lepiej obcykanych w internecie i tych co maja fb.
Najlepsze , ze ten „ sztywniacha” po wyjściu ,ze sprawy Tomka wrzucił na fb swoje zdjęcie podpisane „ król wrócił...” Mówisz? Masz !
Jednak , zeby to znaleźć oraz wkleić to już jednak misja dla lepiej obcykanych w internecie i tych co maja fb.
-
PolowaPolski
Pruja sie niezle,dramat.MosadKSC pisze: 30.07.2020, 22:15 Następny zawodnik z WSH tym razem Zibi z Kurdwanowa , siedział do sprawy ŚP Czlowieka idzie gruuubo na współpracę. Papiery od wczoraj latają po Krakowie. Z WSH tez je widzieli.
Wydawało mi się, że jak ktoś odjebie duża pajdę to jest sztywny do końca a tu...
Przecież ty wszystko wiesz co się dzieje w Krakowie i takich rzeczy nie wiesz?
-
mateusznow
Brakuje kasy i nie ma się już za co poświęcić ? Niestety tak teraz wygląda sytuacja na trybunach.