Fajna zabawa w policjanta. Od razu mógł na komisariat załączyć do CV jak będzie składał.Gulczas pisze: 23.06.2020, 08:00 Z tego co pamiętam elana po niedoszłym spotkaniu z zawisza też jeździła i puszczała nagranie w tel. Jak to zawisza im odmówił. Szkoda ze nie puścili całego nagrania z rozmową. A teraz tu się do lechi spinaja ze wrzuca cos do neta i zarzucają jakieś manipulacje lechi. Przeciez te nadrania na bank psy wyłapały wogole co za fajans porwal się na nagrywanie tego !! .
Re: Komentarze / Foto - 20.06 - 19.07.2020
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
Nie warto, w potyczkach derbowych sprzęt jest wybielany i obie strony się przekrzykuja tylko kto i kiedy problem dopiero się dostrzega jak poza miasto wyjdzie sprzęt. Ktos wyżej zaleca aby Lechia r******** się na Elane......
-
janjan1312
Sluchaj wieść o sprzęcie użytym przez Lechię to kłamstwo z którego Elana słynie,twardzielu!Mieli pretensje że Lechia w nich pierdolnęła w dużej przewadze co jest normalne,bo nie jest tak że będzie jak chce Elana.
-
janjan1312
Póki co tylko Ty ubliżasz,nawet raz się nie przelogowałeś takie miałeś ciśnienie.To co napisałeś wyżej może bardziej tyczy się Ciebie?
-
turms_gorski
I pewnie na niejednej sekcji od dzisiaj zamiast ciaglego walkowania technik boksereskich i noznych w stojce, dojda zbijanie i uniki przed przedluzaczem w reku przeciwnika.
Elana pogoniła Lechię u siebie. Nieprzypadkowy skład. Tyle. Płaczcie dalej.
Pomijając już polemikę kto miał sprzęt i go użył itd, ciekaw jestem występów Elanowcow na następnych galach tego typu, bo ze będzie ktoś na nich czekał z rodzinny Lechi to pewne, i ze bada mieli sprzęt ze sobą tez jest pewne wiec może być ciekawie.
-
Stanisław_Anioł
Elana sama ,czy ze swoim wiernym fanclubem z Kwidzyna ?
Ja wiem ze większość was z tego forum chciała by żyć w utopijnym świecie i wierzyć że ich "idole" spod gniazda to wyraz cnót honoru i lojalności ale tak nie jest... Wbijcie sobie w głowę że sprzęt był jest i będzie używany w całej Polsce czy to Śląsk, Łódź, Warszawa, Trójmiasto czy sławny Kraków... I wiecie jak jest różnica między Krakowem i reszta Polski że tam nie wmawiają sobie nawzajem i reszcie kraju że latają na łapy a sprzęt używają od swieta.. A Lechia ostatnio im nie idzie w "medialnych" akcjach jak nie wjazd pod kasy Legi i okrzyknięte zwycięstwo do czasu pojawienia się filmiku gdzie wjechali ale od strony Torwaru do pikników którzy sobie de facto poradzili, to tyły przy okazji KSW od Arki w swoim mieście, teraz pogonieni u siebie przez Elane i dodajmy wątpliwe "zwycięstwo" na autostradzie
Ciekawe rzeczy piszesz, o Spartaku zapomniałeś oczywiście przypadkowo...Gogglebox pisze: 23.06.2020, 13:31 Ja wiem ze większość was z tego forum chciała by żyć w utopijnym świecie i wierzyć że ich "idole" spod gniazda to wyraz cnót honoru i lojalności ale tak nie jest... Wbijcie sobie w głowę że sprzęt był jest i będzie używany w całej Polsce czy to Śląsk, Łódź, Warszawa, Trójmiasto czy sławny Kraków... I wiecie jak jest różnica między Krakowem i reszta Polski że tam nie wmawiają sobie nawzajem i reszcie kraju że latają na łapy a sprzęt używają od swieta.. A Lechia ostatnio im nie idzie w "medialnych" akcjach jak nie wjazd pod kasy Legi i okrzyknięte zwycięstwo do czasu pojawienia się filmiku gdzie wjechali ale od strony Torwaru do pikników którzy sobie de facto poradzili, to tyły przy okazji KSW od Arki w swoim mieście, teraz pogonieni u siebie przez Elane i dodajmy wątpliwe "zwycięstwo" na autostradzie
-
Łysy z Huty
Muszę was moi mili uświadomić że na ludziach żyjących(czy to zwykłych kibicach czy nawet ludziach nie związanych wcale z klimatem) w Mieście Tysiąca Noży ta akcja nie robi żadnego wrażenia , dlatego nie spinajcie się do 'antidogclub'.
I kogo to obchodzi o co chodziło pomiędzy E i BKS poza zainteresowanymi stronami? Może o akcje z gali może o interesy na Północy , a może po prostu Elana nie była pewna czy Lechia też nie wyciągnie sprzętów. Zamiast płakać to życzcie chłopakom szybkiego powrotu do zdrowia i żeby obyło się bez przypału. To tyle a dalsze załatwienie tej sprawy pozostawcie zainteresowanym.
I kogo to obchodzi o co chodziło pomiędzy E i BKS poza zainteresowanymi stronami? Może o akcje z gali może o interesy na Północy , a może po prostu Elana nie była pewna czy Lechia też nie wyciągnie sprzętów. Zamiast płakać to życzcie chłopakom szybkiego powrotu do zdrowia i żeby obyło się bez przypału. To tyle a dalsze załatwienie tej sprawy pozostawcie zainteresowanym.
Nie zapomniałem ale tam też mieliście swoje żale i oświadczenia a wy przecież w internecie nie piszecie tylko trenujecie ale nie czekaj jest nowa pasja fotografia dobrze ze nie obdukcje... A bardzo dobrze wiesz od której strony wjechaliście Legi a gdzie jest źródełko i ile metrów dzieli oba miejsca amenPCHLG pisze: 23.06.2020, 13:37Ciekawe rzeczy piszesz, o Spartaku zapomniałeś oczywiście przypadkowo...Gogglebox pisze: 23.06.2020, 13:31 Ja wiem ze większość was z tego forum chciała by żyć w utopijnym świecie i wierzyć że ich "idole" spod gniazda to wyraz cnót honoru i lojalności ale tak nie jest... Wbijcie sobie w głowę że sprzęt był jest i będzie używany w całej Polsce czy to Śląsk, Łódź, Warszawa, Trójmiasto czy sławny Kraków... I wiecie jak jest różnica między Krakowem i reszta Polski że tam nie wmawiają sobie nawzajem i reszcie kraju że latają na łapy a sprzęt używają od swieta.. A Lechia ostatnio im nie idzie w "medialnych" akcjach jak nie wjazd pod kasy Legi i okrzyknięte zwycięstwo do czasu pojawienia się filmiku gdzie wjechali ale od strony Torwaru do pikników którzy sobie de facto poradzili, to tyły przy okazji KSW od Arki w swoim mieście, teraz pogonieni u siebie przez Elane i dodajmy wątpliwe "zwycięstwo" na autostradzie
Najlepsze jest to, że najwięcej do powiedzenia mają tu ludzie nie związani z Elaną czy Lechią, a swoje osądy wyrażają poprzez sympatię klubowe. Z tymi fotkami w necie to też dramat, znak czasów.
Jak niejeden stąd nie uniósłby Kałasznikowa to o czym my mówimy, z procy postrzelaj i tyle, zdrowia dla prawilnych chłopaków.
P.S pamiętać o wyborach w niedzielę, chwała wielkiej Polsce!
-
strazaksam
Elana poprostu wiedziała, że bez sprzętu w Gdańsku ich zajebią i musieli wziąć zabawki że sobą co tu dużo rozkminiac?
Tylko na kogo glosować ??geodeta pisze: 23.06.2020, 15:09 Jak niejeden stąd nie uniósłby Kałasznikowa to o czym my mówimy, z procy postrzelaj i tyle, zdrowia dla prawilnych chłopaków.
Dwa krótkie zdania ode mnie.
Jak to powiedział mój kolega z Gdańska, cyt: "Po następnym spotkaniu, Elana będzie miała największy KKN w Polsce". Także szykujmy się na drugą część tej historii. Pozdrawiam normalnych.
Jak to powiedział mój kolega z Gdańska, cyt: "Po następnym spotkaniu, Elana będzie miała największy KKN w Polsce". Także szykujmy się na drugą część tej historii. Pozdrawiam normalnych.
gogglebox obszczymurze napisz wszystkim ile ekip siedziało sobie beztrosko przez parę godzin w kilka dyszek bez policji na starówce i fontannach w stolicy nie kryjąc sie przy tym , napisz lub może pierw zapytaj i napisz od której Legia wiedziała ,że Lechia tam jest . A pajac pisze,że lipa , bo szli sobie pod stadion nie od tej strony,że pikniki . Podzwoń popytaj kto jechał za autobusem miejskim który wiózł ekipe z nad morza pod stadion.
Ale po ch.j drążyć temat z dawnych czasów.
Ale po ch.j drążyć temat z dawnych czasów.
Chłopie gorzej przypalowego miejsca niż starówka w Warszawie nie ma tak samo żeby dotrzeć że starówki na stadion to jedziesz przez centrum , a topografię Warszawy akurat znam i wiem z której strony był atak na kasy i gdzie jest źródełko w Warszawie. 500m od tego gdzie wy się wysypaliscie. Pokazówka i tyle. A wymień mi ile ekip robiło zdjęcia na plaży w Gdańsku lub Gdyni kapiąc się przed meczami?! I co stało im się coś? Że wy u kochaliście sobie przypalowe akcje na galach w Trójmieście to nie wina moja czy innej ekipy a największym waszym osiągnięciem przy tego typu imprezach było przełożenie walki Wieczorka. A przy ostatnich dwóch próbach źle to się dla Was skonczylo. Tyle
-
walka__o_przetrwanie
To ile ekip się oficjalnie bujało po Warszawie a później wjechało pod stadion Legii ? Albo ile tych ekip robiło sobie zdiecia na plaży w Gdańsku a później zrobiło wjazd pod stadion Lechii ? Była dobra awantura ale jakaś faja zawsze musi szukać dziury w całym.Gogglebox pisze: 23.06.2020, 16:29 Chłopie gorzej przypalowego miejsca niż starówka w Warszawie nie ma tak samo żeby dotrzeć że starówki na stadion to jedziesz przez centrum , a topografię Warszawy akurat znam i wiem z której strony był atak na kasy i gdzie jest źródełko w Warszawie. 500m od tego gdzie wy się wysypaliscie. Pokazówka i tyle. A wymień mi ile ekip robiło zdjęcia na plaży w Gdańsku lub Gdyni kapiąc się przed meczami?! I co stało im się coś? Że wy u kochaliście sobie przypalowe akcje na galach w Trójmieście to nie wina moja czy innej ekipy a największym waszym osiągnięciem przy tego typu imprezach było przełożenie walki Wieczorka. A przy ostatnich dwóch próbach źle to się dla Was skonczylo. Tyle
Nie szukam żadnej dziury w całym tylko chce pokazać że jak inne ekipy nie jesteście wzorem cnót i honoru. Jak inni nie jesteście niezniszczalni, jak inni robicie rzeczy na pokaz, jak innym zdarzają wam się mniejsze i większe wtopy i tyle... A kreowani jesteście na Bóg wie kogo.walka__o_przetrwanie pisze: 23.06.2020, 16:53To ile ekip się oficjalnie bujało po Warszawie a później wjechało pod stadion Legii ? Albo ile tych ekip robiło sobie zdiecia na plaży w Gdańsku a później zrobiło wjazd pod stadion Lechii ? Była dobra awantura ale jakaś faja zawsze musi szukać dziury w całym.Gogglebox pisze: 23.06.2020, 16:29 Chłopie gorzej przypalowego miejsca niż starówka w Warszawie nie ma tak samo żeby dotrzeć że starówki na stadion to jedziesz przez centrum , a topografię Warszawy akurat znam i wiem z której strony był atak na kasy i gdzie jest źródełko w Warszawie. 500m od tego gdzie wy się wysypaliscie. Pokazówka i tyle. A wymień mi ile ekip robiło zdjęcia na plaży w Gdańsku lub Gdyni kapiąc się przed meczami?! I co stało im się coś? Że wy u kochaliście sobie przypalowe akcje na galach w Trójmieście to nie wina moja czy innej ekipy a największym waszym osiągnięciem przy tego typu imprezach było przełożenie walki Wieczorka. A przy ostatnich dwóch próbach źle to się dla Was skonczylo. Tyle
Elana przegięła pałę, ale Lechia też święta nie jest, i nie chodzi tylko o Arkę. Jednak życzę Lechii udanego rewanżu, mimo że Was nie lubię.
Ty nam wymień, z chęcią poczytam...Gogglebox pisze: 23.06.2020, 16:29 Chłopie gorzej przypalowego miejsca niż starówka w Warszawie nie ma tak samo żeby dotrzeć że starówki na stadion to jedziesz przez centrum , a topografię Warszawy akurat znam i wiem z której strony był atak na kasy i gdzie jest źródełko w Warszawie. 500m od tego gdzie wy się wysypaliscie. Pokazówka i tyle. A wymień mi ile ekip robiło zdjęcia na plaży w Gdańsku lub Gdyni kapiąc się przed meczami?! I co stało im się coś? Że wy u kochaliście sobie przypalowe akcje na galach w Trójmieście to nie wina moja czy innej ekipy a największym waszym osiągnięciem przy tego typu imprezach było przełożenie walki Wieczorka. A przy ostatnich dwóch próbach źle to się dla Was skonczylo. Tyle
Z jakiej jesteś ekipy?Gogglebox pisze: 23.06.2020, 17:04Nie szukam żadnej dziury w całym tylko chce pokazać że jak inne ekipy nie jesteście wzorem cnót i honoru. Jak inni nie jesteście niezniszczalni, jak inni robicie rzeczy na pokaz, jak innym zdarzają wam się mniejsze i większe wtopy i tyle... A kreowani jesteście na Bóg wie kogo.walka__o_przetrwanie pisze: 23.06.2020, 16:53To ile ekip się oficjalnie bujało po Warszawie a później wjechało pod stadion Legii ? Albo ile tych ekip robiło sobie zdiecia na plaży w Gdańsku a później zrobiło wjazd pod stadion Lechii ? Była dobra awantura ale jakaś faja zawsze musi szukać dziury w całym.Gogglebox pisze: 23.06.2020, 16:29 Chłopie gorzej przypalowego miejsca niż starówka w Warszawie nie ma tak samo żeby dotrzeć że starówki na stadion to jedziesz przez centrum , a topografię Warszawy akurat znam i wiem z której strony był atak na kasy i gdzie jest źródełko w Warszawie. 500m od tego gdzie wy się wysypaliscie. Pokazówka i tyle. A wymień mi ile ekip robiło zdjęcia na plaży w Gdańsku lub Gdyni kapiąc się przed meczami?! I co stało im się coś? Że wy u kochaliście sobie przypalowe akcje na galach w Trójmieście to nie wina moja czy innej ekipy a największym waszym osiągnięciem przy tego typu imprezach było przełożenie walki Wieczorka. A przy ostatnich dwóch próbach źle to się dla Was skonczylo. Tyle
Teraz na galach będzie ciekawiej niż na stadionach
Elana pokaże się na następnej ale pewnie z przyjaciółmi
Znając życie to za tych ancymonow z kosami zapłacą zwykli wyjazdowicze że bo te galgany się szybko nigdzie nie pokażą
chociaż i tak moim zdaniem skończą za rok ,dwa jak Sharks lub Psycho
ktoś się wysypie i będzie po Wielkiej Elanie
-
WieszWięcej
Przy okazji wyborów, pamiętajcie że wkrótce nowelizacja kodeksu karnego. Niby pod pretekstem walki z koronowirusem.geodeta pisze: 23.06.2020, 15:09 Jak niejeden stąd nie uniósłby Kałasznikowa to o czym my mówimy, z procy postrzelaj i tyle, zdrowia dla prawilnych chłopaków.
Powraca pojęcie kradzieży zuchwałej, czyli nawet za kradzież batonika może grozić do 8 lat.
Kradzież 3 razy 100 złotych - do 16 lat.
Mają być zlikwidowane wyroki łączone, od teraz wszystkie będą się sumować.
Zamysł jest taki - jak najwięcej kar bezwględnego wiezienia, a jak najmniej zawiasów.
Czyli trzeba głosować na Andrzeja Dudę, będzie bezpiecznie jak nigdy. PDW xD
https://www.google.pl/amp/s/www.gazetap ... rnego.html
https://oko.press/ziobro-zmienia-kodeks ... a-absurdu/
-
janjan1312
Kogo to wina ze celebryci na wyjazdy nie jeżdżą?Jak pisal tu jeden z Elanowców maja ciekawsze rzeczy do robienia niż jechać na calodniowy wyjazd
-
Adam K. ps. Kiełek
Prawda jest taka że ME podpisała na siebie wyrok tą akcją i już nie będą mieli życia nawet u siebie w Toruniu nie mówiąc o ruszeniu się gdzieś w Polskę. Daleko mi do Lechii ale to zbyt konkretna banda by to odpuścić. Szkoda jedynie K. bo mógł zrobić jeszcze karierę w sportach walki a już prawdopodobnie nigdzie nie zawalczy. Pójde o krok dalej i zaryzykuję stwierdzenie że będą przeprowadzki do Chorzowa albo Łodzi.
Mocno jestem zdziwiony że się ME lampka nie zapaliła przed walką, jakie mogą być konsekwencje. Ekipa zbudowana na kilku charyzmatycznych postaciach, padnie w kilka tygodni jak się tym postaciom wybije (oby nie dosłownie) kibicowanie ze łba.
-
walka__o_przetrwanie
Nie no leżę, dobrze, że nie z grupą emerytów i rencistów Legii :) starcie było przerwane przez policję przypominam.
Tak, Lechia atakowała ze sprzętem pod halą w przewadze, ale na autostradzie w równych liczbach już ten sprzęt zostawili, a całe nagranie jest zmanipulowane hahha.walka__o_przetrwanie pisze: 23.06.2020, 16:44Skończ z tym farmazonom o rewanżu bo nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z ciebie.przypalowiec z forum pisze: 23.06.2020, 16:39Ale ty wiesz ze sprzęt ze strony Elany to był rewanż na Lechii? Czy cie wczoraj ze śpiączki zbudzili? I jeśli podniecają Cię takie akcje że tak podjudzasz to współczuję.PolowaPolski pisze: 23.06.2020, 16:36
hahhaahahahhahaah o ku***, czyli Elana moze ze sprzetem a Lechia nie
Ty to jesteś niezły fantasta.
Zrobiliscie z tego afere jakby conajmniej z AK 47 biegali, sprzęt od lat jest normą i nie powinien nikogo już chyba dziwić tyle.
-
janjan1312
Jak jest taką normą to ile razy go uzyłeś Panie P.Ł? :)Kkrawczyk pisze: 24.06.2020, 09:45 Zrobiliscie z tego afere jakby conajmniej z AK 47 biegali, sprzęt od lat jest normą i nie powinien nikogo już chyba dziwić tyle.
drozdowiak to nowy dozo czy to ten sam?
Stare dzieje ale...drozdowiAK pisze: 24.06.2020, 05:59 [w w kominiarkach i kilkoma mlodziezowcami kierujacymi sie do Zrodelka bo tam przewidywany byl atak . jedyny sukces to ze dotarli przed meczem a nie jak arkowcy w Ursusie na druga polowe spotkania .
....na Ursus dotarliśmy na 2 połowę mimo to zlaliśmy L porządnie,Na Legię 2 źle bo żyleta zamknięta ale L obita ponownie.Legia za to powinna przypomnieć wszystkim na którą połowę przyjechała na rewanż do Gdyni.
-
UrzadSkarbowy
-
janjan1312
To nie jest ważne przecież Panowie,to że sprzęt w łapach też nie bardzo,to że uciekali przed gala i u siebie w mieście też nie jest istotne.Ważne jest to że już puścili w PL że Lechia odmówiła im walki na liczby(solowki po 4)nie kumaja że to nie oni ustalają reguły w obcym mieście,dobrze że było wielu uczestników na tej gali bo już leca kłamstwa o sprzęcie w rękach Lechii,a to progresywny psikal gazem.
-
walka__o_przetrwanie
Następny co robi z Legii paraolimpijską ekipę. Lechia się buja kilka godzin w mieście wroga następnie jedzie na stadion niezauważona przez wroga i z braku przeciwnika atakują ludzi pod kasami i ultrasów którzy robili oprawę. Śmiechu warte to jest :))) jakoś Legii nie przeszkadzały kamery na meczu z Jagiellonią, Borussią i w innych przypadkach. Co niby ten filmik wyjaśnia na którym jest końcówka starcia ?czas_na_okulary pisze: 24.06.2020, 14:16Piękny słoneczny weekend. Na starówce dużo turystów i bardzo rozbudowany system monitoringu. Wiedzą o tym wszyscy. Doliniarze nawet na ten teren nie wchodzą. Jest dużo psów po cywilnemu. Jak bardzo można tej L nie lubić, aby nie pomyśleć przez moment obiektywnie. Jeżeli grupa z Gdańska się tam pojawiła to na 100% byli przez psy obserwowani i mieli cichą opiekę. Farmazon kibiców z pomorza został szybciutko przez kumaterię łyknięty i na knet zaczęli się prężyć teoretycy. Filmik szybciutko kumaczy zweryfikował. Jak w wielu takich historiach, z czasem obrastają one w internetowe teorie i legendy. Osobiście uważam że obie strony się dobrze pokazały.walka__o_przetrwanie pisze: 24.06.2020, 09:02Serio sądzisz, że po ujawnieniu się na mieście grupa Lechii nie byla na bierząco obcinana przez obserwatorów z Legii ? Nie rób z nich takich amatorów bez żadnej organizacji.drozdowiAK pisze: 24.06.2020, 07:05
potrafisz wskazac moje niescislosci po wyjasnieniu dlaczego nie wybraliscie Zrodelka gdzie kamer i psow wtedy nie bylo ?
Mam pytanie do Lechii. Czy teraz zgody Elany będą jechanie sprzętem bo wiadomo że będą się wspierać.