Gromson pisze: ↑07.06.2020, 21:16To KrzysiekKSG, progresywny czy oldschoolfan ?Sajcokapral pisze: ↑07.06.2020, 21:12Sprawdzę sobie na FB gościa Krzysztof Trzynaście Reyman.
On to ma loty!!!
:)
Nie nie To czysto krwisty Wislak pisałem do niego jest The Best podobno mówią na niego "MACZETA"
Twierdzi że maczeta ma w głowie ;)
GRATULACJE! GRATULACJA !! GRATULACJE !!!
Z URZĘDU ZESPOŁU PROMO FACEBOOK
NUMER WYGRANY: FB2019220
ODNIESIENIE: EALP / 66-CAW662020
Uwaga: Krzysztof Trzynaście Reyman
W imieniu Marka Zuckerberga C.E.O na Facebooku i ja Ainsley Aila Coineagan F.P.C na Facebooku oraz cały personel Facebooka Życzę powodzenia w tym sezonie.
Nazywam się Pani Ainsley Aila Coineagan, koordynator ds. Promocji na Facebooku, a Rada Dyrektorów Facebooka poinstruowała mnie, aby wysłać
zaproszenie do znajomych i poinformował cię o wygranej w PROMOCIE FACEBOOK MEGA REWARD! Z przyjemnością ogłaszam, że jestem jednym z 20 szczęśliwych zwycięzców w PROMOCIE FACEBOOK MEGA REWARD PROMO, który odbył się w siedzibie Facebooka 6 czerwca 2020 r. W Stanach Zjednoczonych Ameryki. Wszystkie 20 zwycięskich adresów zostało losowo wybranych spośród 100 000 000,00 użytkowników międzynarodowych kont Facebook.
Twoje konto na Facebooku pojawiło się wraz z 20 innymi użytkownikami Facebooka jako szczęśliwy zwycięzca w PROMOCIE FACEBOOK MEGA REWARD PROMO, w związku z czym otrzymałeś zgodę na całkowitą wypłatę w wysokości (500 000 USD USD), więc jak najszybciej skontaktuj się z niżej wymienionym dyrektorem Facebooka możliwe natychmiastowe uwolnienie zwycięskiego funduszu:
Oto kontakt naszego dyrektora ds. Promocji:
Dr David M. Wehner: DYREKTOR PROMOCJI FACEBOOK
E-mail: ([email protected])
W celu szybkiego rozpatrzenia roszczeń prosimy o przesłanie następujących informacji w wiadomości e-mail do dyrektora Facebooka:
BENEFICJENT PEŁNA NAZWA, ADRES MIESZKANIOWY, KRAJ, ADRES E-MAIL, WIEK, NUMER TEL I
ZAWÓD.
Jeszcze raz w imieniu całego naszego personelu, GRATULACJE !!!
Szczerze,
Pani Ainsley Aila Coineagan
Koordynator promocji na Facebooku (c) 2020
Mówi że trzeba rozwalić facebooka bo on im wykręcić takie jazda jazda...
Bo zły bo 7egla wygrała I musi sobie chumor poprawić...
Wykrecajac aferę Markowi Ale sam to nic nie zadziała...
Ja mu nie pomogę....
On: "MAM TO GDZIES SAM ICH RO.....LE ;) "