Najlepsze jest to, że nie. Dlatego podziwiam za chęci, gdyż cięzko dyskutować z czerwonymi oponentami, którzy swą "wiedzę" opierają na domysłach i farmazonach. Pozdro :)
Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Aaabbb2323
Re: Kibicowska Warszawa
Tu jest takie kumate towarzystwo właśnie :) Jak zobaczyli na pejsbuku w komentarzach śliniaki Polonii to sami się ślinili z radości, nieświadomi tego jakich z siebie debili robią ;) Na czele z cichociemnym :)altgr pisze: 13.05.2020, 07:29 Przeciez ostatnio dolniety_pierre a wczesniej rozpierdol polecieli tym samym farmazonem wyczytanym w necie w kierunku dozo i moje pytanie brzmi po co ? Jest jakies przyzwolenie na pisanie farmazonow bo dotyczy to dozo czy co ? Jeden i drugi dalej napinka pelna geba i wpisy o d**** maryny.
Przejrzałem kilka ostatnich stron tego wątku i nic nie zrozumiałem. Jakieś wypociny Dozola (przy czym większość jego postów czytam kilka razy i wciąż nie wiem o czym ten gość pisze), jacyś Czeczeni, a na koniec link do wszystkim dobrze znanej akcji sprzed 16-17 lat...
Może lepiej nie piszcie nic, skoro nie ma czego pisać
Może lepiej nie piszcie nic, skoro nie ma czego pisać
-
Dolniety_Pierre
Wy to chyba zbyt poważnie podchodzicie do tego forum ,nie wiem tylko na jakiej podstawie ,a i z wyczuciem szydery czy sarkazmu jesteście na bakier. Proponuje trochę wyluzować i nie brać wszystkiego tak na śmiertelnie poważnie do siebie bo nabawicie się nadciśnienia panowie.WF. pisze: 13.05.2020, 08:28Tu jest takie kumate towarzystwo właśnie :) Jak zobaczyli na pejsbuku w komentarzach śliniaki Polonii to sami się ślinili z radości, nieświadomi tego jakich z siebie debili robią ;) Na czele z cichociemnym :)altgr pisze: 13.05.2020, 07:29 Przeciez ostatnio dolniety_pierre a wczesniej rozpierdol polecieli tym samym farmazonem wyczytanym w necie w kierunku dozo i moje pytanie brzmi po co ? Jest jakies przyzwolenie na pisanie farmazonow bo dotyczy to dozo czy co ? Jeden i drugi dalej napinka pelna geba i wpisy o d**** maryny.
Fortis fortuna adviuat
Przejrzyj jeszcze "oświadczenie" twoich kumpli po wizycie w magazynku i spróbuj zrozumieć na jakiej zasadzie oni je skonstruowali :)
Nie wiedzieli co trzymają w magazynku czy świadomie walą w c**** z całą resztą kibiców Polonii? ;)
Może niech Ci `cichociemny` powie :) Albo ktoś inny kto wiedzę czerpie z fejsbuka :)
-
StatystykKalkulator
Dozo, z całym szacunkiem dla Twojej pozainternetowej działalności - nie nudzi Ci się to przelogowywanie na kilka kont? Jak ci rozkminili już drozdowiAK, Nawigator, Aaaabbbb23 i pewnie jeszcze inne to byś sobie zrobił chociaż jakieś nowe, a tak te dyskusje „Ciebie z Toba” czyta się czasem zabawnie ale na dłuższa metę mysle ze stać Cię na więcej :)
-
StatystykKalkulator
:) Baw się dalej wariacie, podziwiam ze w tym wieku jeszcze Ci się chce tak bawić ale jak masz dużo czasu to plus dla Ciebie :)
Was scierwa to ze stadionu wyganiali jeszcze kilka lat temu:Dcichociemny pisze: 14.05.2020, 21:34 Kolejny morderca z Legii - https://tvp.info/48048107/skatowana-kor ... z-oprawcow
Niezłe ścierwa macie na trybunach...
j**** urkaine
-
Stadionowy
Kiedyś na tym forum trwaly dyskusje który zespół w rankingu TMK jest za wysoko, ktory za nisko, kto ma regres kto progres, kto jezdzi najlepiej a kto ma, za duzo wyjazdowych zer...mimo ze bylo dużo napinki to czesto wypowiadaky sie osoby które naprawdę tym żyły (scena ultras)cichociemny pisze: 14.05.2020, 21:34 Kolejny morderca z Legii - https://tvp.info/48048107/skatowana-kor ... z-oprawcow
Teraz internetowi napinacze śledzą strony, szukaja murzynow na trybunie, podpinaja kazdy mini akcent klubowy pod bandę kibicowska szukajac sensacji... Niczyn fani pudełka, c*** w ruch ultras wazne zeby sie do czegos przyjebać a noz widelec może ktos poklepie po plecach:)
Współczuję takiego pudelkowca na trybunie
LO ho ho ale groźni jesteście w tej stolicy ,Tobie pewnie nie skakali bo zdazyles uciec inaczej byś miał odcisk buta jakiegoś ruskiego .jestesmywaszastolica pisze: 15.05.2020, 13:08 musiał ci ktoś z Legii porządnie po głowie poskakać. Nie piętnuje, a pochwalam bo kurestwo trzeba tępić, wiec jeśli oczekujesz okresu ochronnego dla pedalstwa twojego pokroju to chyba tylko na tym forum.
Srasz sie bo ktoś cos napisał co wam nie pasuje , ale jak twój partner seksualny dozo wyciąga wszystkim brudy to sie cieszysz .
Huragan Krużewniki .
-
Grzesiek82
Przecież w Warszawie nie przeszkadza gadanie z psami i przybijanie piątek z brudasami. Takie to stare zasady panują w stolicy i tak walczą z kure... zasadami tylko nie u siebie w miescie
-
Grzesiek82
To wpis waszego cyberfana ,,Nie jestem żadną osobą, ani przypadkową ani 'kumatą', a stara, w-wska tradycja nakazuje mi na każdym kroku tępić 'qREstWWo'." więc chyba w Warszawie panują takie zasady

pogratulowac zasad...............
-
Grzesiek82
Jak widać gadka z psami i trzymanie z brudasami to Warszawie normalka, takie to zasady tam panują
O tą sprawę chodzi?
https://www.youtube.com/watch?v=wBHCngj_ldM
https://www.youtube.com/watch?v=wBHCngj_ldM
-
ApokaLipsa
I tak nic nie przebije płonących derbów z 97 roku
-
DennisWise
DozoL za uprowadzenie Agaty w 1993 roku dostał 15 lat.Dario1916 pisze: 14.05.2020, 22:28A Ty tylko tanio prowokujesz ziomku Benito kidnapera!cichociemny pisze: 14.05.2020, 21:34 Kolejny morderca z Legii - https://tvp.info/48048107/skatowana-kor ... z-oprawcow
-
Stadionowy
Przecież Ty sie idealnie wpisujesz w to o czym wczesniej wspomniałem.cichociemny pisze: 15.05.2020, 11:35 Stadionowy, kiedyś na tym forum jechało się po Wiśle i Cracovii, jak mordowały kibiców. Teraz z kolei jak kibic morduje to bagatelizuje się te wydarzenia. Takie rzeczy trzeba piętnować, żeby inni psychole za jakiś czas nie zamordowali kolejnych osób. W ostatnim roku też był przypadek jak legionista zamordował dziecko.
Wyszukujesz newsy z pudeka, polsat news, onetu, itp nie związane z kibicowaniem i podpinasz pod to barwy Legii...
Czy jak bedziesz w Poznaniu i kierowca z proporczykuem Lecha wjedzie Ci w auto bedziesz tu pisal ze kibice Lecha to chujowi kierowcy?
Czy jak jakis chlop na bazarze w czapce Śląska sprzeda Ci stary rower bedziesz pisał ze, przez Śląsk Wroclaw istnieje zagrożenie na drodze?
Czy jak w Kielcach Ci babka zle wyda resztę napiszesz tu ze, Korona przycina na kasie?
W tym kraju dużo osób kibicuje co nie znaczy ze pojedynczy przypadek ma wpływ na ekipę.
Doskonale wiem ze to rozumiesz ale to kurweskie zachowanie grac smiercia dziecka... Jak kiedyś dorosniesz i bedziesz mial dziecko moze zrozumiesz
Co nie zmienia faktu ze nalezy to potępiac ale moze nie na forum KIBICOWSKIM bo z kibicowaniem nie ma to nic wspólnego
Obstawiam wersję dozola, że to turyści i ogólnie wina Widzewa
-
Dolniety_Pierre
-
Odbanowany
Mocno legia. Przyjacielskie rozmowy z psami, teraz dpk... sztywniutkie zasady, ale czego się spodziewać po ekipie, która chowa się w krzakach przed ruskimi, a u siebie na stadionie w przewadze katują chłopaka na murawie. Ciapatym dają się wynająć za judaszowe srebrniki do teledysków, a Czeczeńcom udostępniają swoje salki treningowe, bo inaczej skończyli by jak Polonia w swoim mieście, wiec wy wszystkich przyjmiecie nawet biedronia ;):);) podobno dozo nie zniknie z tego forum dopóki wszystkie wasze warszawskie kłamstwa nie wyprostujecie, chyba ze boicie się, ze dozoWnik dostanie okresu i się rozjebie jak wasz guru i lider ToreBek hanior - kolejny przykład „warszawskich starych zasad” ;):);)
-
strona-praska
Odbanowany powiedz tak szczerze ile masz awantur zaliczonych ? W lesie i na stadionie ?
-
rozpierdol
Już ci spadły klapki z oczu czy dalej będziesz pisał takie dyrdymały o sztywnej,zasadowej i nieskazitelnej Legii?Śnieżnobiały pisze: 24.04.2020, 00:32 Wy dalej nie potraficie rozróżnić spraw kibicowskich i prywatnych. Do Legii mi daleko, ale bardzo szanuję ich za to, że są naprawdę sztywną ekipą z zasadami. Od zawsze mi sie kojarzyli z konsekwentną odmową skladania zeznań,.zero jakichś kulawych dpk i innych tematow.
1910
-
Stadionowy
Ale widzisz różnice od wbitej "szpileczki" w formie oprawy ( nie pierwszej i nie ostatniej w Polsce) od wklejania newsów internetowych i mieszania w to ekipy ?cichociemny pisze: 16.05.2020, 10:11Wtedy też zwróciłeś uwagę decyzyjnym z Legii?Stadionowy pisze: 15.05.2020, 22:29Przecież Ty sie idealnie wpisujesz w to o czym wczesniej wspomniałem.cichociemny pisze: 15.05.2020, 11:35 Stadionowy, kiedyś na tym forum jechało się po Wiśle i Cracovii, jak mordowały kibiców. Teraz z kolei jak kibic morduje to bagatelizuje się te wydarzenia. Takie rzeczy trzeba piętnować, żeby inni psychole za jakiś czas nie zamordowali kolejnych osób. W ostatnim roku też był przypadek jak legionista zamordował dziecko.
Wyszukujesz newsy z pudeka, polsat news, onetu, itp nie związane z kibicowaniem i podpinasz pod to barwy Legii...
Czy jak bedziesz w Poznaniu i kierowca z proporczykuem Lecha wjedzie Ci w auto bedziesz tu pisal ze kibice Lecha to chujowi kierowcy?
Czy jak jakis chlop na bazarze w czapce Śląska sprzeda Ci stary rower bedziesz pisał ze, przez Śląsk Wroclaw istnieje zagrożenie na drodze?
Czy jak w Kielcach Ci babka zle wyda resztę napiszesz tu ze, Korona przycina na kasie?
W tym kraju dużo osób kibicuje co nie znaczy ze pojedynczy przypadek ma wpływ na ekipę.
Doskonale wiem ze to rozumiesz ale to kurweskie zachowanie grac smiercia dziecka... Jak kiedyś dorosniesz i bedziesz mial dziecko moze zrozumiesz
Co nie zmienia faktu ze nalezy to potępiac ale moze nie na forum KIBICOWSKIM bo z kibicowaniem nie ma to nic wspólnego
![]()
Wiem że widzisz dlatego nie będę ciągnął tego tematu.
rozpierdol pisze: 16.05.2020, 10:14Już ci spadły klapki z oczu czy dalej będziesz pisał takie dyrdymały o sztywnej,zasadowej i nieskazitelnej Legii?Śnieżnobiały pisze: 24.04.2020, 00:32 Wy dalej nie potraficie rozróżnić spraw kibicowskich i prywatnych. Do Legii mi daleko, ale bardzo szanuję ich za to, że są naprawdę sztywną ekipą z zasadami. Od zawsze mi sie kojarzyli z konsekwentną odmową skladania zeznań,.zero jakichś kulawych dpk i innych tematow.
Jakiego klubu jesteście kibicami internetowi wojownicy ?Odbanowany pisze: 16.05.2020, 10:03 Mocno legia. Przyjacielskie rozmowy z psami, teraz dpk... sztywniutkie zasady, ale czego się spodziewać po ekipie, która chowa się w krzakach przed ruskimi, a u siebie na stadionie w przewadze katują chłopaka na murawie. Ciapatym dają się wynająć za judaszowe srebrniki do teledysków, a Czeczeńcom udostępniają swoje salki treningowe, bo inaczej skończyli by jak Polonia w swoim mieście, wiec wy wszystkich przyjmiecie nawet biedronia ;):);) podobno dozo nie zniknie z tego forum dopóki wszystkie wasze warszawskie kłamstwa nie wyprostujecie, chyba ze boicie się, ze dozoWnik dostanie okresu i się rozjebie jak wasz guru i lider ToreBek hanior - kolejny przykład „warszawskich starych zasad” ;):);)
-
Odbanowany
To zależy czy zaliczyć mogę takie wojaże jak Wasze m.in. W Rosji gdzie się chowaliście po krzakach? To tez mogę zaliczyć do odbytych awantur? A może takie starcia, które nie doszły do skutku bo przed Wami psy zajechały na miejscówkę? Tak się kończy wąchanie z psami ;):);) Po twoim pytaniu stwierdzam, ze jesteś psem albo intelektualnym impotentem, ale - uwaga - możesz wybrać tylko jedna odpowiedz. A jeśli nie rozumiesz moich wypowiedzi, to możesz prześwietlić posty swojego idola dozoWnika, to może zrozumiesz... chyba ze wybierzesz druga odpowiedz z 6. Wersu i nie zrozumiesz :);):)strona-praska pisze: 16.05.2020, 10:11 Odbanowany powiedz tak szczerze ile masz awantur zaliczonych ? W lesie i na stadionie ?
Zozol baluje z czeczenami :)Dru8Thoo pisze: 16.05.2020, 11:13 Pewnie dozo został zbanowany, więc apeluje o zwrócenie poziomce konta żeby mógł właśnie teraz bronić swojej Legii, kiedy ona go tak bardzo w tym temacie potrzebuje. Zostawcie Titanica! Niech dalej gra muzyka!
j**** urkaine
-
Stadionowy
Legii kibicuję najwięcej osób w Polsce (albo żeby nie było napinki napiszę bardzo dużo) i to logiczne że jest tam cały przekrój społeczeństwa. Chodzi o to że podpinasz pod to bandę.cichociemny pisze: 16.05.2020, 10:57 Stadionowy. Tak, widzę różnicę. Dyrygenta z Poznania przybraliście w barwy Lecha, żeby do...bać się do lechitów. Natomiast legioności-mordercy pojawiali się na waszych trybunach. Taka jest rzeczywistość, że mieliście ścierwa na trybunach.
Większość twoich postów jest antyLegia, wstydzisz się przyznać komu kibicujesz wiec nie można Cie traktować poważnie.
Jeśli zobaczysz na stadionie oprawę, nawiązanie do sytuacji to śmiało wklejaj tutaj bo jest to temat KIBICOWSKI
A nie śmietnik gdzie się wstawia każdego info i podpina wg danego kluby żeby się dojebać
Prze takich użytkowników jak Ty większość osób która się tutaj wypowiadała z sensem już się nie udziela bo są dyskusję na tym poziomie.
Jak nie rozumiesz przekazu to napisz do TMK żeby w kolejnym podsumowaniu ekip nie zapomnieli wspomnieć o tej sytuacji...
Zozol teraz ustala z chłopakami z CiapakBoys wspólną wersję poczekajcie jeszcze trochę, wróci i "zgasi" towarzystwo jak zwykle, na forum zawsze wychodzi "zwycięską" ręką
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
oberschlesien321
Legia, Polonia gdzie wy ku*** jesteście? Na placu zamkowym pisarskie ludzi pałują ..
Po jaki c*** mieszac w to kibiców?? Skoncza protestowac i bedziemy takim samym bydlem dla nich jakim bylismy zawsze :)oberschlesien321 pisze: 16.05.2020, 16:32 Legia, Polonia gdzie wy ku*** jesteście? Na placu zamkowym pisarskie ludzi pałują ..
j**** urkaine
Podczas ostatniej demonstracji jak policja wchodziła,to wołali,"panowie policjanci,pamiętajcie że to nie kibice"
-
Carcassonne
To nie ludzie, to tzw. Obywatele RP plus tajniacy, śmierdzi ustawką na kilometr.oberschlesien321 pisze: 16.05.2020, 16:32 Legia, Polonia gdzie wy ku*** jesteście? Na placu zamkowym pisarskie ludzi pałują ..
Miasto moje a w nim..
-
oberschlesien321
gówno nie obywatele RP, może i byli i tacy, ale byli równiez rolnicy, górnicy, przedsiębiorcy i ludzie którzy po prostu chcą być wolni.. Zawsze myślałem że w takiej sytuacji to my KIBICE najpierw wyjdziemy na ulice, ale to już nie to co kiedyś najwidoczniej ;)Carcassonne pisze: 16.05.2020, 20:10To nie ludzie, to tzw. Obywatele RP plus tajniacy, śmierdzi ustawką na kilometr.oberschlesien321 pisze: 16.05.2020, 16:32 Legia, Polonia gdzie wy ku*** jesteście? Na placu zamkowym pisarskie ludzi pałują ..
Stadionowy 100 % poparcia.. co Legia jest winna że jakaś framuga co może był na raz na meczu a może nie.... zrobił ??? I zleciały się widzewski burki i ujadają.. Jak w Expresie lub Dzienniku Łódzkim napiszą że na Widzewie grasuje pedofil albo okradają staruszki to czy to znaczy że tam sami zboczeńcy i przekręty na trybunach ??? A ty rozpierdol to się o sztywnej,zasadowej i nieskazitelnej ekipie nie wypowiadaj się mega śmiesznie robi....
-
Doktor P(r)awica
Panowie. Dajcie spokój. Gdzie teraz nie wejdę to wszędzie czytam potępienie sposobu w jaki interweniowała policja. Trzaskowski potępia brutalność, jacyś eksperci się wypowiadają itp. Dlaczego? Bo oczywiście Używają tego jako argumentu by walczyć z PiSem.
Dziwnym trafem gdy nas się napierdala. Leje polewaczkami na 11.11 itp to media głównego nurtu i panowie pokroju Trzaskowskiego są cicho. Dziwie się, że takie rzeczy trzeba tłumaczyć, ale jeżeli chcecie być popychadłem tych k**** w walce z tymi drugimi k****** to proszę bardzo. Jedźcie do Warszawy protestować, ale nie pierdolcie tu co ma zrobić Legia czy jakakolwiek inna ekipa.
Chcecie się przyjebać do Legii? Proszę bardzo, ale na litość Boską, zróbcie to używając normalnych argumentów bo to co tu się czyta to jakaś abstrakcja.
Bo z psami ktoś gadał. A wy myślicie, że oni nas nie znają a my ich? U nas psy to maja taki tupet, że życzenia na Święta umieją wysłać, ale to nie znaczy, że ktoś z nimi zbija piątki. Ile razy podczas spisywania itp mówili to czy tamto, co maja polecone z góry i takie tam. Wy myślicie, że oni naprawdę są wczuci i ich marzeniem i życiowym celem to jest łapać ludzi co race odpalają czy się pobili? Przecież oni to w piździe mają. A wy tu będziecie dywagować przez tydzień bo ktoś z psem rozmawiał. Jak byście pojechali do mniejszej miejscowości to byście się chyba zesrali. Tam kibice i policjanci to się od dziecka znają, do szkoły razem chodzili i są sąsiadami. Jedni są k****** i maja jechanie, a inni są normalni i znowu. Nikt z nimi piątki nie zbija czy nie trenuje, ale tez nie plują im ludzie pod nogi jak Wam się chyba w Waszym czarno białym świecie zdaje. Ot, żyją sobie obok siebie.
Kolejna wałkowania tu historia, bo typa skopali na murawie. Faktycznie, nie jest to dobra sprawa. Nie wiem jak to załatwili w Warszawie między sobą, ale powiem Wam jedno. Wy chyba na wyjazdy nie jeździcie bo w przeciwnym razie nie powinno Was aż tak szokować że ktoś dostał w głowę. Ile razy widziałem jak ktoś zarobił bo się nie zachowywał odpowiednio. Bo miał nie wchodzić do danego przedziału, a wszedł i jeszcze coś pierdział. Bo miał czegoś nie ruszać na sektorze jak ultrasi kazali, a ruszał. Bo miał nie drzeć ryja, a darł, bo miał się słuchać gniazdowego, a nie najebany intonował pijacki doping itp itp. Tu sytuacja podobna, miał nikt nie wbiegać na murawę, a ktoś wbiegł, no trudno, kogoś poniosło I przesadził, ale jeżeli to ma być koronny argument by się zesrać do Legii to w takim razie chyba aż tak źle z tą ekipą nie jest skoro tak długo wałkujecie ten temat.
A ja dla odmiany powiem, że miałem z Legią odczynienia nie raz. O pewnych osobach od nich powiem źle bo sobie na to zasłużyli i są kłamcami. O innych powiem tylko dobre rzeczy, bo sobie na to zasłużyli. Mimo wszystko jest wiele ekip w Polsce, które z Legii mogły by brać przykład.
Dziwnym trafem gdy nas się napierdala. Leje polewaczkami na 11.11 itp to media głównego nurtu i panowie pokroju Trzaskowskiego są cicho. Dziwie się, że takie rzeczy trzeba tłumaczyć, ale jeżeli chcecie być popychadłem tych k**** w walce z tymi drugimi k****** to proszę bardzo. Jedźcie do Warszawy protestować, ale nie pierdolcie tu co ma zrobić Legia czy jakakolwiek inna ekipa.
Chcecie się przyjebać do Legii? Proszę bardzo, ale na litość Boską, zróbcie to używając normalnych argumentów bo to co tu się czyta to jakaś abstrakcja.
Bo z psami ktoś gadał. A wy myślicie, że oni nas nie znają a my ich? U nas psy to maja taki tupet, że życzenia na Święta umieją wysłać, ale to nie znaczy, że ktoś z nimi zbija piątki. Ile razy podczas spisywania itp mówili to czy tamto, co maja polecone z góry i takie tam. Wy myślicie, że oni naprawdę są wczuci i ich marzeniem i życiowym celem to jest łapać ludzi co race odpalają czy się pobili? Przecież oni to w piździe mają. A wy tu będziecie dywagować przez tydzień bo ktoś z psem rozmawiał. Jak byście pojechali do mniejszej miejscowości to byście się chyba zesrali. Tam kibice i policjanci to się od dziecka znają, do szkoły razem chodzili i są sąsiadami. Jedni są k****** i maja jechanie, a inni są normalni i znowu. Nikt z nimi piątki nie zbija czy nie trenuje, ale tez nie plują im ludzie pod nogi jak Wam się chyba w Waszym czarno białym świecie zdaje. Ot, żyją sobie obok siebie.
Kolejna wałkowania tu historia, bo typa skopali na murawie. Faktycznie, nie jest to dobra sprawa. Nie wiem jak to załatwili w Warszawie między sobą, ale powiem Wam jedno. Wy chyba na wyjazdy nie jeździcie bo w przeciwnym razie nie powinno Was aż tak szokować że ktoś dostał w głowę. Ile razy widziałem jak ktoś zarobił bo się nie zachowywał odpowiednio. Bo miał nie wchodzić do danego przedziału, a wszedł i jeszcze coś pierdział. Bo miał czegoś nie ruszać na sektorze jak ultrasi kazali, a ruszał. Bo miał nie drzeć ryja, a darł, bo miał się słuchać gniazdowego, a nie najebany intonował pijacki doping itp itp. Tu sytuacja podobna, miał nikt nie wbiegać na murawę, a ktoś wbiegł, no trudno, kogoś poniosło I przesadził, ale jeżeli to ma być koronny argument by się zesrać do Legii to w takim razie chyba aż tak źle z tą ekipą nie jest skoro tak długo wałkujecie ten temat.
A ja dla odmiany powiem, że miałem z Legią odczynienia nie raz. O pewnych osobach od nich powiem źle bo sobie na to zasłużyli i są kłamcami. O innych powiem tylko dobre rzeczy, bo sobie na to zasłużyli. Mimo wszystko jest wiele ekip w Polsce, które z Legii mogły by brać przykład.
-
Doktor P(r)awica
Zgadzam się z Tobą jak najbardziej. Powiedzmy sobie szczerze, wielu silnorękich ma niestety takie podejście, że jak jest okazja komuś zajebać to zajebią. W 3 przekopać jakiegoś typa chociaż 2 nawet nie wie o co chodzi? Bez problemu.
Niestety ten wątek można przedyskutować dalej bo w mojej ocenie jest to w jakiś sposób słabość naszej sceny. Ten klasyczny dyktat siły. I nie chce żeby ktoś mnie źle zrozumiał. Oczywiście, że osoba, która od lat jeździ, bije się po lasach czy na trasach itp będzie miała dużo do powiedzenia.
Problemem jest gdy osoba, która śmiga 2 lata na mecze, ale trenuje z „ekipą” wozi się bardziej niż powiedzmy fanatyk z 10 letnim stażem. Ale on nie ma takiego szacunku jak ten chłop co się szybko pojawił i zapewne tak szybko zniknie. Bo on z ekipa nie trenuje, on na bramkach stawiany nie jest. Mimo że jeździ, działa, jak jest okazja się bije.
I niestety taka jest nasza rzeczywistość. O oprawach w wielu klubach decydują ludzie, którzy w sumie nie maja bladego pojęcia o ultrasce, a tak naprawdę to maja wyjebane. Chyba, że będzie oprawa na cześć ich ekipy, co znamienne, zapewne żaden przedstawiciel ekipy w oprawie o swojej ekipie nie pomoże bo po co.
I niestety, na murawie był właśnie przykład takiego podejścia ekipy do jakiegoś tam chłopaka.
Mimo wszystko tak jak napisałem. Jeżeli to ma być jeden z argumentów by się przyjebac do Legii to nie jest chyba z ta Legia tak źle, bo jestem przekonany, że w większości ekip w Polsce (szczególnie tych dużych bo mniejsze ekipy nie liga sobie pozwolić na brak jedności) jest bardzo podobnie. Tj takie podejście i brak szacunku dla „nie chuliganów”.
Niestety ten wątek można przedyskutować dalej bo w mojej ocenie jest to w jakiś sposób słabość naszej sceny. Ten klasyczny dyktat siły. I nie chce żeby ktoś mnie źle zrozumiał. Oczywiście, że osoba, która od lat jeździ, bije się po lasach czy na trasach itp będzie miała dużo do powiedzenia.
Problemem jest gdy osoba, która śmiga 2 lata na mecze, ale trenuje z „ekipą” wozi się bardziej niż powiedzmy fanatyk z 10 letnim stażem. Ale on nie ma takiego szacunku jak ten chłop co się szybko pojawił i zapewne tak szybko zniknie. Bo on z ekipa nie trenuje, on na bramkach stawiany nie jest. Mimo że jeździ, działa, jak jest okazja się bije.
I niestety taka jest nasza rzeczywistość. O oprawach w wielu klubach decydują ludzie, którzy w sumie nie maja bladego pojęcia o ultrasce, a tak naprawdę to maja wyjebane. Chyba, że będzie oprawa na cześć ich ekipy, co znamienne, zapewne żaden przedstawiciel ekipy w oprawie o swojej ekipie nie pomoże bo po co.
I niestety, na murawie był właśnie przykład takiego podejścia ekipy do jakiegoś tam chłopaka.
Mimo wszystko tak jak napisałem. Jeżeli to ma być jeden z argumentów by się przyjebac do Legii to nie jest chyba z ta Legia tak źle, bo jestem przekonany, że w większości ekip w Polsce (szczególnie tych dużych bo mniejsze ekipy nie liga sobie pozwolić na brak jedności) jest bardzo podobnie. Tj takie podejście i brak szacunku dla „nie chuliganów”.
-
Kefirjagodowy
oberschlesien321 pisze: 16.05.2020, 21:15gówno nie obywatele RP, może i byli i tacy, ale byli równiez rolnicy, górnicy, przedsiębiorcy i ludzie którzy po prostu chcą być wolni.. Zawsze myślałem że w takiej sytuacji to my KIBICE najpierw wyjdziemy na ulice, ale to już nie to co kiedyś najwidoczniej ;)Carcassonne pisze: 16.05.2020, 20:10To nie ludzie, to tzw. Obywatele RP plus tajniacy, śmierdzi ustawką na kilometr.oberschlesien321 pisze: 16.05.2020, 16:32 Legia, Polonia gdzie wy ku*** jesteście? Na placu zamkowym pisarskie ludzi pałują ..
Zgadza się, tam byli po prostu normalni ludzie, część z tych protestujących jest tam po to żebyście mieli gdzie pracować i co do garnka włożyć. A to, że były tam te zjeby z kodu to znaczy, że kibice już nie mogą? Nie można raz mieć takiego samego poglądu na dany temat tylko zawsze trzeba być specjalnie po drugiej stronie "bo jak to tak myśleć to samo co kodziarze"?
Jak sam j**** peło to oglądając dziś wiadomości na tvp można było się poczuć jak w Korei, informowanie o polityku platformy, że sam wbiegł do radiowozu, a potem odpalam internet a tam psiarskie faceta za nogi ciągną i do suki wrzucają.
Rozumiem, że jakby KOD protestował przeciwko przymusowej pracy waszych sióstr w burdelach to byście siedzieli w domach żeby tylko nie stać koło nich i pisali, że w sumie "wódz porucha to państwo będzie silniejsze"?
Tfu na tych kodziarzy, tfu na PO, ale niektórzy tutaj mają strasznie ograniczone umysły.
Tylko żeby mi zaraz żaden zjeb nie pisał "to leć do tego kod im laske robić" bo gardzę tymi ludźmi, ale oni przynajmniej potrafią wyjść na ulicę jak bije się ludzi, którzy wielu z nas dają na chleb.
Idźcie protestujcie, tylko po wszystkim znowu bedziecie dla nich bydłem i patologia, a jak beda was psiarskie napierdalać czy kogoś skatują na śmierć to beda sie z was smiac i przyklaskiwać :) Widze ze niektórzy taką cene jak Honor dawno schowali w kieszeń, gdzie ci Kibole z dawnych lat :)
j**** urkaine