Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
Przez kogo jesteś szykanowany? Przez pracodawcę ? haha
Owsiaka mam w d... , złodziej.
Jak zabraknie pracodawców, obojętnie jakimi by byli, to pozostanie ci zasiłek dla bezrobotnych albo biznes pod latarnią z Dozolem.
Owsiaka mam w d... , złodziej.
Jak zabraknie pracodawców, obojętnie jakimi by byli, to pozostanie ci zasiłek dla bezrobotnych albo biznes pod latarnią z Dozolem.
-
Myślisz ze pracodawca wyjdzie ci pajacować z kodziarzami tanajo czy jak mu tam i z jakimiś starymi komuchami? Pracodawcy mysla jak firmy ratować a nie pajacować na chodnikach. Przez lata prywaciarze jebią małolatów na hajs czy zwyklych ludzi a teraz domagaja sie pomocy haha :) O wolne sądy i konstytucje też protestowales?
j**** urkaine
-
To ci protestują co oferują ludziom umowy na zlecenie, 18 zł brutto za godzinę 4 brygady albo 3 zmiany plus nadgodziny i weekendy? :)
-
Co to znaczy, że prywaciarz j**** kogoś na hajs? Siłą trzyma w tej pracy? Nie pozwala zmienić? Chyba, że mówisz o sytuacji ku*** - burdel. Śmieszy mnie narzekanie na przedsiębiorców - jacy to oni źli, jak mało płacą, ile to trzeba pracować. ku***, nie podoba się to nie zmień pracę. A jeśli nie masz wykształcenia, umiejętności, to nie dziw się, że zapierdalasz za najniższą. Zwyczajnie twoja praca nie jest warta więcejKkrawczyk pisze: ↑08.05.2020, 12:00Myślisz ze pracodawca wyjdzie ci pajacować z kodziarzami tanajo czy jak mu tam i z jakimiś starymi komuchami? Pracodawcy mysla jak firmy ratować a nie pajacować na chodnikach. Przez lata prywaciarze jebią małolatów na hajs czy zwyklych ludzi a teraz domagaja sie pomocy haha :) O wolne sądy i konstytucje też protestowales?
-
Masz wyżej odpowiedź na swój post od Pique, mało to sie slyszało jak ci "prywaciarze" wala ludzi na hajs na śmiecowych umowach? Ze nie wyplacaja nadgodzin czy wymagaja prace w weekendy po normalnej stawce? To nie mój problem nie jestem jednym z nich juz dawno przestalem sie z tymi k****** użerać :) Ukraincy pouciekli Polacy pouciekali na chorobowe i nadszedł kwik zarobasów :)Aaabbb2323 pisze: ↑08.05.2020, 13:00Co to znaczy, że prywaciarz j**** kogoś na hajs? Siłą trzyma w tej pracy? Nie pozwala zmienić? Chyba, że mówisz o sytuacji ku*** - burdel. Śmieszy mnie narzekanie na przedsiębiorców - jacy to oni źli, jak mało płacą, ile to trzeba pracować. ku***, nie podoba się to nie zmień pracę. A jeśli nie masz wykształcenia, umiejętności, to nie dziw się, że zapierdalasz za najniższą. Zwyczajnie twoja praca nie jest warta więcejKkrawczyk pisze: ↑08.05.2020, 12:00Myślisz ze pracodawca wyjdzie ci pajacować z kodziarzami tanajo czy jak mu tam i z jakimiś starymi komuchami? Pracodawcy mysla jak firmy ratować a nie pajacować na chodnikach. Przez lata prywaciarze jebią małolatów na hajs czy zwyklych ludzi a teraz domagaja sie pomocy haha :) O wolne sądy i konstytucje też protestowales?
j**** urkaine
-
Od Owsiaka to się może odpierdol. Bo za kasę kupuje sprzęt do Szpitali. A Ci krawaciarze to rozpierdalają NASZE pieniądze na wybory, których nie ma...Kkrawczyk pisze: ↑08.05.2020, 11:39Na codzień jestesmy szykanowani przez w/w ludzi i co teraz mamy lecieć tam i pajacować z prywiaciarzami, daj se siana napisz do Owsiaka może pomoże :)kokacola pisze: ↑07.05.2020, 20:09Zamiast siedzieć przed kompem, może kibice z Warszawy wspomogą tych ludzi, którzy teraz strajkują pod URM ?
Zapowiedzieli, że będą tam dzień i noc do skutku.
Proszą o wodę, koce do spania itd.
Jest to nie tylko strajk przedsiębiorców ale was wszystkich.
TERAZ PATRIOCI MOGĄ POKAZAĆ JAK BARDZO KOCHAJĄ SWÓJ KRAJ! ...chyba, że jedyne na co was stać to lajki na fejsie, JP na koszulce i PW na torebuni ...
https://www.facebook.com/mi.wo.581187/v ... 385526298/
Pod budynkiem Urzędu Rady Ministrów, Aleje Ujazdowskie.
-
Poczytaj trochę o Owsiaku, jego rodzinie, ich fundacjach i na jakiej zasadzie ta jego/ich "szlachetność" działa :)
Tak samo można powiedzieć o Kaczyńskim... "od Kaczyńskiego to się odpierdolcie może, bo on daje ludziom 500+".
I możnaby tu wiele nazwisk i przykładów wpisać. Ale może nie rozwijajmy tego wątku - przynajmniej nie w tym temacie :)
-
Pokaż papiery na to że Owsiak tak pomaga.. :) Złodziej i syn funkcjonarusza MO taka sama łajza jak kaczka i reszta :)ostr pisze: ↑08.05.2020, 14:07Od Owsiaka to się może odpierdol. Bo za kasę kupuje sprzęt do Szpitali. A Ci krawaciarze to rozpierdalają NASZE pieniądze na wybory, których nie ma...Kkrawczyk pisze: ↑08.05.2020, 11:39Na codzień jestesmy szykanowani przez w/w ludzi i co teraz mamy lecieć tam i pajacować z prywiaciarzami, daj se siana napisz do Owsiaka może pomoże :)kokacola pisze: ↑07.05.2020, 20:09Zamiast siedzieć przed kompem, może kibice z Warszawy wspomogą tych ludzi, którzy teraz strajkują pod URM ?
TERAZ PATRIOCI MOGĄ POKAZAĆ JAK BARDZO KOCHAJĄ SWÓJ KRAJ! ...chyba, że jedyne na co was stać to lajki na fejsie, JP na koszulce i PW na torebuni ...
j**** urkaine
-
Wskakuj na swoją "ukrainę" ("zamiast siedzieć przed kompem"!) i wspomóż strajkujących przedsiębiorców, a nie "sterujesz na minę" kibiców z W-wy, bo tylko patrzeć, jak "brązowe kasztany" ['miks' kolorów czarnego - kleru, roboli, górników ... i czerwonego - piotrovitz'ów, kryże itp. itd.] z 'pisDu...' zaczną lustrować też majątkowo twoje "różowe" towarzystwo powiązane z eSBe etc.
Na mnie nie licz, ponieważ nie zatrudnię cię pod latarnią, chyba że ... gazową. ;)
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Ziomek ma racje cale zycie nas szykanuja i przyklaskuja jak policja bije kiboli a teraz chca pomocy od nas a pozniej co smieciowki nam dadza
-
Ten protest nie mial nic wspolnego z przedsiebiorcami, pisze to jako przedsiebiorca, ktory zmiast protestowac i bedac ubranym w drogie ciuchy (pewnie drozsze niz kokacola zarabia miesiecznie) prosic o wode i koce. Ja zamiast protestowac musze pracowac, bo nie wiem czy wiesz debilu (zwracam sie do kokacola) nawet jak twoj biznes jest zamrozony, to zeby utrzymac cokolwiek trzeba PRACOWAC a nie robic polityczne protesty. Koniec i kropka.
ŁKS Łódź Polska !
-
Ty możesz ruszyć ale do Lidla po karpia ahahhaha
Masz tu jeden z drugim Owsiaka, który j**** wały waszymi pieniędzmi [link]
Pierdolino pierdolino, a nikt z tych co tu pierdzą, nie był tam na miejscu. Ja byłem na innych strajkach, które organizowali i byli tam ludzie z mojego miasta, zwykli, normalni przedsiębiorcy.
O śmieciówki to miejcie pretensje do rządu, a nie do Kowalskiego który was zatrudnia, bo 50% tego co pracodawca musi na was wyłożyć, ląduje w kasie państwa z tytułu podatków. Tylko żeby to zrozumieć, trzeba mieć coś w głowie, a nie dwa kilo kupy.
...."steruję na minę kibiców z Warszawy" ahhahahah jprd co ty tam wciągasz w dobie kryzysu ? Chyba sam coś zacząłeś hodować, bo widać mocno cie trzyma. Siedź w domu i kalkuluj. Ja gdybym tam mieszkał, stał bym w każdej wolnej chwili. Nie ma już kiboli, są za to zwykłe ci.... , kalkulatory.
Koalicja policyjna na tym forum to Mentol, Dozol i kilku innych, którzy celowo tutaj zniechęcają ludzi do uczestniczenia w protestach. Zresztą was już poznali ludzie w innych tematach na forum. Siejecie ferment gdzie popadnie. Byle tylko namieszać i napierdolić głupot, skłócić wszystkich. Typowe milicyjne metody.
Masz tu jeden z drugim Owsiaka, który j**** wały waszymi pieniędzmi [link]
Pierdolino pierdolino, a nikt z tych co tu pierdzą, nie był tam na miejscu. Ja byłem na innych strajkach, które organizowali i byli tam ludzie z mojego miasta, zwykli, normalni przedsiębiorcy.
O śmieciówki to miejcie pretensje do rządu, a nie do Kowalskiego który was zatrudnia, bo 50% tego co pracodawca musi na was wyłożyć, ląduje w kasie państwa z tytułu podatków. Tylko żeby to zrozumieć, trzeba mieć coś w głowie, a nie dwa kilo kupy.
...."steruję na minę kibiców z Warszawy" ahhahahah jprd co ty tam wciągasz w dobie kryzysu ? Chyba sam coś zacząłeś hodować, bo widać mocno cie trzyma. Siedź w domu i kalkuluj. Ja gdybym tam mieszkał, stał bym w każdej wolnej chwili. Nie ma już kiboli, są za to zwykłe ci.... , kalkulatory.
Koalicja policyjna na tym forum to Mentol, Dozol i kilku innych, którzy celowo tutaj zniechęcają ludzi do uczestniczenia w protestach. Zresztą was już poznali ludzie w innych tematach na forum. Siejecie ferment gdzie popadnie. Byle tylko namieszać i napierdolić głupot, skłócić wszystkich. Typowe milicyjne metody.
-
Jeszcze aż tak nie ochujałem by stać obok Kodu czy innego gówna, widać lata lecą a niektórzy sie zrobili miękkie faje i nawet ze starymi zomowcami beda stać w jednym szeregu :)
j**** urkaine
-
jak nas wszystkich ?kokacola pisze: ↑07.05.2020, 20:09Zamiast siedzieć przed kompem, może kibice z Warszawy wspomogą tych ludzi, którzy teraz strajkują pod URM ?
Przedsiębiorca jakby mógł płaciłby 1zł na godzinę, umowy zlecenie, dzieło.
A gdzie Ci przedsiębiorcy byli gdy inne grupy społeczne walczyły o swoje ?
Ten cały Tanajno to jakiś totalny wariat. Już widzę jak mu tak źle, ale o swoim majątku woli nie rozmawiać. Potrzebne mu teraz głosy do poparcia to robi takie akcje.
-
-
Co jest głównym postulatem protestujących??
-
https://www.facebook.com/holubowskijace ... 628378865/
Oglądam tego live z tej demonstracji i zobaczcie na czat jak ludzie krzycza gdzie sa kibole, wezwijcie kiboli, gdzie Legia itd. jak trwoga to do kibola.Przyszedl Braun i przejal caly ten cyrk ale i tak widze ze zawijaja ludzi.
Oglądam tego live z tej demonstracji i zobaczcie na czat jak ludzie krzycza gdzie sa kibole, wezwijcie kiboli, gdzie Legia itd. jak trwoga to do kibola.Przyszedl Braun i przejal caly ten cyrk ale i tak widze ze zawijaja ludzi.
-
Ogladalem wczoraj ogladalem dzisiaj, nic madrego Tanajno nie przedstawił oprócz gadania w kółko ze chca rozmawiac z Morawieckim, a tak to darcie mordy skandal,hańba,milicja i takie tam.
Komentarze gdzie są kibole gdzie jest Legia rozpierdoliło na łopatki :) Teraz to gdzie jesteśmy a tak to wiadomo.. :)
j**** urkaine
-
viewtopic.php?f=1&t=35406
Wracając do tematu:

Potraficie przypomnieć, jakie bandy uwierzyły (informatorom) milicji?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Na pewno Lech ale pytanie jakie info mieli od kolegów ze Spartaka.
Nic nie słyszałem,nic nie widziałem,nie było mnie tutaj a nawet jeśli byłem to spałem.
-
Zapewne spóźnione.wariat_outlaw pisze: ↑08.05.2020, 21:07Na pewno Lech ale pytanie jakie info mieli od kolegów ze Spartaka.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Spóźnienie to byli Twoi koledzy w spierdalaniu do krzaków i dostali oklep. Tak ciezko się przyznać do pleców? Info od chlopakow z BKS u tez pewnie nie prawdziwe i odpulali was tak bez powodu?DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 06:35Zapewne spóźnione.wariat_outlaw pisze: ↑08.05.2020, 21:07Na pewno Lech ale pytanie jakie info mieli od kolegów ze Spartaka.
Fortis fortuna adviuat
-
Kazałbym ci dopytać, co jeszcze twóJ ko7ega z B-B naopowiadał na komendzie/u "proroka"/w sądzie, ale ty przecież jesteś pier(re)_Dolnięty, więc ... bez odbioru.Dolniety_Pierre pisze: ↑09.05.2020, 06:52Spóźnienie to byli Twoi koledzy w spierdalaniu do krzaków i dostali oklep. Tak ciezko się przyznać do pleców? Info od chlopakow z BKS u tez pewnie nie prawdziwe i odpulali was tak bez powodu?DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 06:35Zapewne spóźnione.wariat_outlaw pisze: ↑08.05.2020, 21:07Na pewno Lech ale pytanie jakie info mieli od kolegów ze Spartaka.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Tylko ze czlowieku nie zawsze to co wyczytasz w necie jest prawda. Zerwanie ukladu mialo inny powod. Dlatego tacy jak ty powinni byc na zywo dojechani za sianie fermentu.Dolniety_Pierre pisze: ↑09.05.2020, 06:52Spóźnienie to byli Twoi koledzy w spierdalaniu do krzaków i dostali oklep. Tak ciezko się przyznać do pleców? Info od chlopakow z BKS u tez pewnie nie prawdziwe i odpulali was tak bez powodu?DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 06:35Zapewne spóźnione.wariat_outlaw pisze: ↑08.05.2020, 21:07Na pewno Lech ale pytanie jakie info mieli od kolegów ze Spartaka.
ŁKS Łódź Polska !
-
My w W-wie nie zwracamy się do funkcjonariusza - "człowieku". ;)altgr pisze: ↑09.05.2020, 08:00Tylko ze czlowieku nie zawsze to co wyczytasz w necie jest prawda. Zerwanie ukladu mialo inny powod. Dlatego tacy jak ty powinni byc na zywo dojechani za sianie fermentu.Dolniety_Pierre pisze: ↑09.05.2020, 06:52Spóźnienie to byli Twoi koledzy w spierdalaniu do krzaków i dostali oklep. Tak ciezko się przyznać do pleców? Info od chlopakow z BKS u tez pewnie nie prawdziwe i odpulali was tak bez powodu?
www.tvp.info
www.tvp.info
-
DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 08:19My w W-wie nie zwracamy się do funkcjonariusza - "człowieku". ;)altgr pisze: ↑09.05.2020, 08:00Tylko ze czlowieku nie zawsze to co wyczytasz w necie jest prawda. Zerwanie ukladu mialo inny powod. Dlatego tacy jak ty powinni byc na zywo dojechani za sianie fermentu.Dolniety_Pierre pisze: ↑09.05.2020, 06:52
Spóźnienie to byli Twoi koledzy w spierdalaniu do krzaków i dostali oklep. Tak ciezko się przyznać do pleców? Info od chlopakow z BKS u tez pewnie nie prawdziwe i odpulali was tak bez powodu?
Nawet jeszcze grzeczniej i przyjemniej, co było pokazane w jednym reportażu z ukrytej kamery u tajniaków, jakie pogawędki pod Źródełkiem ucinacie sobie z nimi, prawie jak na stopie przyjacielskiej :-)
-
To "prawie" robi sporą rożnicę, bo ty pewnie rzucasz koszem na śmieci we wszystkich napotkanych 'spotters'ów' przy (nieukrywanych) kamerach. Tak trzymaj! :)ślusarz pisze: ↑09.05.2020, 08:29DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 08:19My w W-wie nie zwracamy się do funkcjonariusza - "człowieku". ;)
Nawet jeszcze grzeczniej i przyjemniej, co było pokazane w jednym reportażu z ukrytej kamery u tajniaków, jakie pogawędki pod Źródełkiem ucinacie sobie z nimi, prawie jak na stopie przyjacielskiej :-)
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Nie muszę niczym rzucać. Wystarczy, że nie jestem taki rozmowny jak wy, kiedy ich spotykacie :)
-
Od 9:00 minuty sie zaczyna jak Legia z kryminalnymi jest na siemano i ucinaja sobie mile pogawedki
https://www.youtube.com/watch?v=psulGJgrduM
https://www.youtube.com/watch?v=psulGJgrduM
-
A wg mnie wystarczy sprawdzić, co z tamtej rozmowy wynikło (ŹRODŁO momentalnie opustoszało, a potem ... jaDWIGa 'zRARowana' pomimo "zapewnień", że bedzie grzecznie :). :D
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Powiedział naczelny stoleczny kurwiszon ^^ tu można sporo poczytać na temat waszych obyczajów wiec się nie pogrążaj...DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 08:19My w W-wie nie zwracamy się do funkcjonariusza - "człowieku". ;)altgr pisze: ↑09.05.2020, 08:00Tylko ze czlowieku nie zawsze to co wyczytasz w necie jest prawda. Zerwanie ukladu mialo inny powod. Dlatego tacy jak ty powinni byc na zywo dojechani za sianie fermentu.Dolniety_Pierre pisze: ↑09.05.2020, 06:52
Spóźnienie to byli Twoi koledzy w spierdalaniu do krzaków i dostali oklep. Tak ciezko się przyznać do pleców? Info od chlopakow z BKS u tez pewnie nie prawdziwe i odpulali was tak bez powodu?
Fortis fortuna adviuat
-
Ale jesteś kurwiszonem. Komuś zarzucasz, że do psa zwraca się "człowieku" bo wy w kolorowej warszawie tak nie robicie. Wstawiają Ci filmik, na którym kumaty gość od was z psami gada jak z najlepszymi ziomeczkami, witam, jak tam, co słychać. A ty odwracasz kota ogonem, bo coś na meczu się działo. Nie mowa o meczu, ale o gadce z psami. Albo żyje się z zasadami i nie gada z psami, albo jest się kurwiszonem tak jak ty. Tak jak pisałem wcześniej w tym wątku, w kolorowej warszawie macie inne pojęcia zasady i honor, inne, bo ich wcale nie macie. Jesteś idealnym przykładem machiny propagandowej. Do prucia się pierwszy, a jak pojawiają się argumenty, że u was dzieje/działo się coś podobnego, to wiecie, hehe to dla beki, prowokacja, udawane.DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 09:34A wg mnie wystarczy sprawdzić, co z tamtej rozmowy wynikło (ŹRODŁO momentalnie opustoszało, a potem ... jaDWIGa 'zRARowana' pomimo "zapewnień", że bedzie grzecznie :). :D

-
Czy teraz temat w-wski będzie najpopularniejszy wsród milicjantek monitorujących to forum?
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Standard. Na najprostsze argumenty nie potrafisz odpowiedzieć, nie potrafisz przeprosić za błąd. Brak zasad i honoru. Wszyscy inni to rozjebusy, milicjanci, cipy, pizdy, tylko wielki zozol z wielkiej legii, z wielkim honorem i zasadami. Mam nadzieje, że za twoje brednie tutaj w końcu ktoś cię spotka i r********** ten pusty łeb.DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 10:02Czy teraz temat w-wski będzie najpopularniejszy wsród milicjantek monitorujących to forum?

-
zapytaj kolegi z wyżej wymienionego filmu , po znajomości najlepiej pytać u źródła hahahaha
-
DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 08:19My w W-wie nie zwracamy się do funkcjonariusza - "człowieku". ;)
A jednak ...ZW1957 pisze: ↑09.05.2020, 09:55(...) Komuś zarzucasz, że do psa zwraca się "człowieku" bo wy ...DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 09:34A wg mnie wystarczy sprawdzić, co z tamtej rozmowy wynik(nę)ło (ŹRÓDŁO momentalnie opustoszało, a potem ... "jaDWIGa" 'zRARowana' pomimo "zapewnień", że bedzie grzecznie :). :D
ZW1957 pisze: ↑09.05.2020, 10:14Standard. (...)DoZo(L)e... pisze: ↑09.05.2020, 10:02Czy teraz temat w-wski będzie najpopularniejszy wsród milicjantek monitorujących to forum?
Przecież twój ko7ega, vonNOGAJ (z Kozienic?), "bohater" polsatowskiego mini-serialu, nie miał wstępu do ŹRÓDŁA zanim w innym odcinku (wyprodukowanego przez vegINę "dukumentu") swoje perypetie i stary "wabik" (cZOPEK) probował przypisać kibicowi Legii. Nie wspominał ci o tym na/po służbie? hi-hi-hi...
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Czopkowe perypetie z hanka i tobą w roli głównej zostaw dla siebie
-
Czyli prawdą jest, że vonNOGAJ veL czOPEK został u was odsunięty, bo o umówionych konfrontacjach (L)egionistów dowiadywał się po fakcie (z internetu od niedyskretnych przeciwników Legii). Nie wiedzieliśmy tylko, że w ksp na stanowisku "starszego 'podchujaszczego'" zastąpiła go tOBA. Szukują się jakieś jeszcze zmiany w twojej komendzie, czy na razie wszystkie łapiecie ... koronawirusa?
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Pisałem zapytaj kolegów co z kryminalnymi na pogaduszki się zatrzymują. I nie rób z siebie większego pajaca niż jesteś. Rok temu nazywales mnie widzewiakiem potem arkowcem , pół roku temu stwierdziłeś że jestem potarem a teraz się brnedzlujesz twierdząc że jestem psem? Weź tam lepiej poznam kolegę co by od kasetę vhs po znajomości od kryminalnych załatwił bo kolejny raz wyjdziesz na prostytutkę co z gęby robi dupsko
-
Dajecie się prowokować jak dzieci.
Czy nikt z was nie skumał że DoZoL was robi w c**** zadając różnorakie pytania(zapewne retoryczne)?
https://www.youtube.com/watch?v=oAs2sTH3TRw 0:01-0:10 ;)
Czy nikt z was nie skumał że DoZoL was robi w c**** zadając różnorakie pytania(zapewne retoryczne)?
https://www.youtube.com/watch?v=oAs2sTH3TRw 0:01-0:10 ;)
Nic nie słyszałem,nic nie widziałem,nie było mnie tutaj a nawet jeśli byłem to spałem.