TMK

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
siwy123

Re: Dozol - organizator badania

Post autor: siwy123 » 21.04.2020, 10:25

DoZo(L)e... pisze:
21.04.2020, 08:58
Nawigator pisze:
20.04.2020, 20:08
Dzięki Dozol za odpowiedź, w sumie tylko tyle chciałem wiedzieć.
Nie wiem dlaczego tak dokuczasz redakcji pisemka. Na wykrywacz się nie zgodzą bo to koszt trzech tysi a Twoich zarzutów nie traktuja serio. Mogli by zrobić ankietę na stronie kto popiera takie badanie, każdy głosujący na tak i Twój przeciwnik wrzuciłby równowartość w złotówkach jednego numeru i uzbierało by się na badanie. Plusem badania jest to, że urządzenie jest przenośnie i świadczy się dojazd do klienta. Także mógłbyś wszystko zorganizować a od redakcji wymagałoby się tylko chęci,
Mógłbyś poświadczyć że jeśli Twoja słowa nie bedą miały pokrycia to zamykasz mordę i już nie przypieprzasz się do tematu pisma. Pewnie sporo Twoich forumowych wrogów dołożyłoby się do eksperymentu a z drugiej strony nowy redaktor miałby jasność czy powinien zaczynać wydanie nowego pisma czy na spokojnie prowadzić to obecne. Moim zdaniem jest to do dogrania tylko potrzeba chęci, z drugiej strony sam dobrze wiesz, że teraz policja chapie wszystko co może poświadczyć na czyjąś niekorzyść.

Zgoda, ale zorganizujmy sami zbiórkę, jeżeli "tmk" będzie 'żydzić' (mniej niż 3 'tysie'!) na akcję odzyskania przez tę gazetkę dobrego imienia.
OBOWIĄZKIEM a nie łaską wytaczającego ciężkie działa jest przedstawienie pokrycia na swoje słowa. Nie masz białka to "popłyniesz". Pokażesz białko tzn. zeznania, akt oskarżenia, uzasadnienie wyroku to będzie się wtedy do czego odnieść.

Póki co "działasz" w obszarze teorii którą można naginać w dowolną stronę. Zwykła gadka szmatka.

To że coś tam kiedyś sprawdzała Prokuratura o niczym nie świadczy. Skoro są jacyś "pokrzywdzeni" z tego tytułu to w czym problem ???

Waliograf ? Ankieta? Zbiórka kasy? Co to jest ? To wyznaczniki mogą pomóc stworzyć kolejny odcinek "Dlaczego ja?" lub "Trudne sprawy". Zgłoś się tam bo się marnujesz.

iparts.pl
gulik1977

Re: TMK

Post autor: gulik1977 » 21.04.2020, 11:05

DoZo(L)e... pisze:
20.04.2020, 09:05
(...)
Bo miałbyś twardy dowód, przeczący waszej linii obrony, jakoby "tmk" nie miało nigdy problemów z milicją, manipulancie?
plemplem81 pisze:
21.03.2020, 19:15
No przecież jaki ty jesteś manipulant, to głowa mała. Napisałem chyba jasno: "jest coś na rzeczy - czekam na konkrety". W sensie jak masz coś pewnego - czekam na twarde dowody. Sam się przybiłem, że czekam na jasność w temacie z twojej strony. To jest tak trudne do ogarnięcia? Czekam już trzeci miesiąc. I echo. Doskonale obaj wiemy dlaczego. Nie ma żadnych potwierdzeń (...)
Taaa, twoje infantylne odpowiedzi w stylu "chyba Ty!" (j.w.) są równie wiarygodne, jak twoje "słowo na zakończenie twojego odpisywania (...) napinkowym postom, gdyż (...), to miała być ostatnia taka sytuacja".

Chyba nie liczysz na to, że uprowadzę "muminKa" z Bełchatowa, żeby mu podłączyć cycki do akumulatora, więc bierz go z ucho, dwa "koła" w kieszeń i "dymaj(cię)" na "przesłuchanie" po poważny/konkretny dowód, czy na pewno wiesz wszystko o gazetce, którą firmujesz jako redaktor naczelny nawet swoim nazwiskiem.
W przeciwnym razie kolejne miesiące będziesz się tłumaczył, że nie masz potwierdzenia
, zakochana we wrocławskiej rOMIE, internetowa 'projdupo'.

23 cm w zwisie pisze:
29.12.2019, 12:21
plemplem81 pisze:
28.12.2019, 23:46
Próżny i pyszny - chyba tak bym siebie określił za poniższy czyn.
Wrzucam, na prośbę ŁG, wywiad, jaki on sam ze mną przeprowadził. Jakby ktoś chciał coś dorzucić do polemiki z moimi wynurzeniami - zapraszam:

[link]
(...)
Obrazek

(...)

I to zdjęcie z powyższego wywiadu.. Jezus Chrystus w kominiarce.. Ręce opadają..
A wcześniej niech pLUMpLUM18 wyjaśni, dlaczego nosi koszulkę od frajera i zrobił sobie na łapie tatuaż "idiota".

PS. :
Nawigator pisze:
13.04.2020, 15:00
Szanowny DoZo...
Sytuacja do której nawiązujesz by podpiąć co poniektórych do wykrywacza kłamstw jest kontynuacją opisanego poniżej wątku z 2008 roku czy tyczy się zupełnie innego wątku?

Obrazek
To pytanie można przeredagować do testu na wariografie dla jAjAjAwORa.
Od siebie dodam trzy tzn. pierwsze tj. "kalibrujące" urządzenie:
1. "Czy poprzedni redaktor naczelny "tmk" się zacina?" oraz drugie:
2. "Czy na forum strony "komenda/kibice.net" występują schowani tu znajomi "redakcji tego świerszczyka" (m.in. użytkownik deFUCKto), którzy mają (za) zadanie podtrzymywać zainteresowanie tym 'trzepakiem'?", a na koniec kLuczowe:
3. "Czy milicja kiedykolwiek odwiedziła wydawcę magazynu kibiców z Bełchatowa i czy zabezpieczyła u niego jakieś materiały?".

Czy Wy też chcielibyście o coś zapytać jąkałę z GKS-u podłączonego do detektora fałszu, czy znowu odezwą się sami forumowi/resortowi "adwokaci" pLUMpLUMa18?
mordo ty moja przedstaw dowody. Jak ich nie masz to wyp... i ogarnij się trochę, bo zostaniesz pogoniony jak Romek Z. z trybun, bez żadnego oświadczenia grup kibicowskich.
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 21.04.2020, 14:14

Jest na razie dwóch funkcyjnych ... "sprawdzających dowody/'białka'"*, czyli coraz mniej potrzeba, żeby zrealizować pomysł "Nawigatora".

* "(...) Nikt nie ma dokumentów, bo nikt nie jest pierdo7nięty!".
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

whiskey

Post autor: whiskey » 21.04.2020, 14:39

Ten pajac jak by zgwałcił dziecko starucha to nie został by pogoniony. Na cwelowni są jakieś dziwne klimaty

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 21.04.2020, 15:22

whiskey pisze:
21.04.2020, 14:39
Ten pajac jak by zgwałcił dziecko ...rucha to nie został by pogoniony. Na cwelowni są jakieś dziwne klimaty
A ty spotkałaś na 'cwelowni' "siwego", "gulika", czy tych, co się wymigują od badania szczerości?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

gulik1977

Post autor: gulik1977 » 21.04.2020, 17:46

DoZo(L)e... pisze:
21.04.2020, 14:14
Jest na razie dwóch funkcyjnych ... "sprawdzających dowody/'białka'"*, czyli coraz mniej potrzeba, żeby zrealizować pomysł "Nawigatora".

* "(...) Nikt nie ma dokumentów, bo nikt nie jest pierdo7nięty!".
mordeczko, posłuchaj mnie uważnie... Nie jesteś osobą anonimową. Ja się z tobą nie będę wdawał w dyskusje na poziomie ą; ę; łamaną polszczyzną. Przemyśl to sobie i ogarnij się. Inaczej dostaniesz wiadomość priv z jasnym komunikatem.
"padający deszcz, wiatr, całkowity zakaz picia alkoholu spowodował, że nasz doping w 2 poł. nie wyglądał najlepiej"

Nawigator

reklama zlecenia badania na wariografie

Post autor: Nawigator » 21.04.2020, 21:47

Dozol jak widzisz eksperyment z wykrywaczem kłamstw albo Twoja osoba wzbudza sporo kontrowersji.
Z tego co rozumiem to posiadasz info z pierwszej reki o zaistnialej sytuacji lecz formalnie nie ma na to zadnych dowodów lub są szczątkowe i trudno dostępne stad jedyny sposób to zlecenie stosownego badania i zamknięcie tematu niezależnie od wyniku? Może żeby wymusić jakąś reakcję powinieneś zacząć o przygotowania grafiki i wykupienia powierzchni reklamowej w piśmie? Kolegujesz się tutaj z nowym redaktorem więc może i by zaakceptował to do druku. Ogólnie niechęć do pisma to chyba cecha nabyta starej gwardii. Pamiętam jak "kukurydza" z Motoru w złotych czasach też nie zostawiał suchej nikt na piśmie.

DoZo(L)e...

Re: reklama zlecenia badania na wariografie

Post autor: DoZo(L)e... » 22.04.2020, 10:58

Nawigator pisze:
21.04.2020, 21:47
DozoL jak widzisz eksperyment z wykrywaczem kłamstw albo Twoja osoba wzbudza sporo kontrowersji.
Z tego co rozumiem to posiadasz info z pierwszej reki o zaistnialej sytuacji lecz formalnie nie ma na to zadnych dowodów lub są szczątkowe i trudno dostępne stad jedyny sposób to zlecenie stosownego badania i zamknięcie tematu niezależnie od wyniku? Może żeby wymusić jakąś reakcję powinieneś zacząć o przygotowania grafiki i wykupienia powierzchni reklamowej w piśmie? Kolegujesz się tutaj z nowym redaktorem więc może i by zaakceptował to do druku. Ogólnie niechęć do pisma to chyba cecha nabyta starej gwardii. Pamiętam jak "kukurydza" z Motoru w złotych czasach też nie zostawiał suchej nikt na piśmie.
Twoje kolejne pomysły (np. o osobie ;) traktuję w kategorii prowokacji, bo jestem ostatnim, który chciałby finansowo reanimować tego wydawniczego trupa, którego właściciel(e) ("palcem" naczelnego) nawet nie ukrywa(ją), że liczy się wyłącznie zysk.
Jak jest w milicyjnych gwardiach (i lubelskim Motorze), nie interesuje się, ale w W-wie wszelkie medialne lansowanie jest przez moje poko(L)enie uznawane za jakąś formę prostytucji, a to, jak co roztropniejsi wiedzą, wiążę się z perspektywą różnych chorób. Nie za dużo metofor? :D

www.tvp.info

Nawigator

Post autor: Nawigator » 22.04.2020, 11:34

Ja do Twojej działalności forumowej nie mam zastrzeżeń, swoje wiesz i przeżyłeś :)
Słuchaj jak widzisz szanse na przeprowadzenie badania? Z tego co widziałem to dojazd do klienta jest możliwy więc kwestia opłacenia proformy i podania adresu sklepowego adresu TMK- gdzie odbędzie się badanie. Chyba postawienie przed faktem dokonanym musi wywołać jakąś reakcję?

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 22.04.2020, 11:52

Nawigator pisze:
22.04.2020, 11:34
Ja do Twojej działalności forumowej nie mam zastrzeżeń, swoje wiesz i przeżyłeś :)
Słuchaj jak widzisz szanse na przeprowadzenie badania? Z tego co widziałem to dojazd do klienta jest możliwy więc kwestia opłacenia proformy i podania adresu sklepowego adresu TMK- gdzie odbędzie się badanie. Chyba postawienie przed faktem dokonanym musi wywołać jakąś reakcję?
Stronę techniczną można omówić choćby tutaj, zapraszam do dyskusji.

www.tvp.info

nisc

Post autor: nisc » 22.04.2020, 19:47

wypierdal*j mongole
TYBET JEST SERBSKI

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 28.04.2020, 12:42

Kolejny numer "TMK" - 224 - ukaże się w okolicach 8 maja. Co w nim znajdziecie?
- Liga Ultras - całosezonowe zestawienie działalności czołowych 80 ekip polskiej sceny kibicowskiej
- "Wywiad TMK" - Powiślanka Lipsko
- "Podzielone miasto" - Ruda Śląska
- "Przedstawiamy fan cluby" - Zgierz - Widzew Łódź
- "Mniejsze ekipy" - Kaszubia Kościerzyna
- "Old school" - BKS Stal Bielsko-Biała, Lech Poznań, Polonia Warszawa, Raków Częstochowa oraz Najmniejsi
- "Sektor prawa" - O ludziach w "koronie"
Wprowadziliśmy również nowy dział - Graffiti - w aktualnym numerze na rozkładzie jest Olimpia Grudziądz.
Oprócz tego trochę publicystyki, recenzja i galeria z ostatków z sezonu 2019/2020.
Obrazek

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 28.04.2020, 15:13

plemplem81 pisze:
28.04.2020, 12:42
Kolejny numer "TMK" - 224 - ukaże się w okolicach 8 maja. Co w nim znajdziecie?
- Liga Ultras - całosezonowe zestawienie działalności czołowych 80 ekip polskiej sceny kibicowskiej
- "Wywiad TMK" - Powiślanka Lipsko
- "Podzielone miasto" - Ruda Śląska
- "Przedstawiamy fan cluby" - Zgierz - Widzew Łódź
- "Mniejsze ekipy" - Kaszubia Kościerzyna
- "Old school" - BKS Stal Bielsko-Biała, Lech Poznań, Polonia Warszawa, Raków Częstochowa oraz Najmniejsi
- "Sektor prawa" - O ludziach w "koronie"
Wprowadziliśmy również nowy dział - Graffiti - w aktualnym numerze na rozkładzie jest Olimpia Grudziądz.
Oprócz tego trochę publicystyki, recenzja i galeria z ostatków z sezonu 2019/2020.
I nie znalazłeś miejsca na ankietę postulowaną przez "Nawigatora"?!

www.tvp.info

whiskey

Post autor: whiskey » 29.04.2020, 09:42

Ty głupia stara k****. Serio nie ma na tym forum nikogo żeby tego c**** wyrzucić stąd?

siwy123

Post autor: siwy123 » 29.04.2020, 10:16

Dozo ile potrzebujesz czasu aby wyciągnąć papiery ????
Pokazujesz zeznania, akt oskarżenia oraz uzasadnienie wyroku.

Dostaniesz TERMIN a jak się nie wywiążesz to zakończysz jako miłośnik DOZnań analnych !

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 29.04.2020, 10:59

Czy tylko ja jestem ciekaw, ile się tu jeszcze wpisze funkcjonariuszek, które informacje pozyskane w (redakcji) "tmk" ukrywa(ły) w aktach zakończonych lub obecnie prowadzonych śledztw/postępowań karnych pod tajemniczym pojęciem "wiedzy operacyjnej"?

www.tvp.info

Emigrujacy

Post autor: Emigrujacy » 29.04.2020, 12:21

Dozol cwelu co ze sparingiem?
cała żyleta ciągnie policji fleta

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 04.05.2020, 13:48

Obrazek

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 05.05.2020, 16:11

plemplem81 pisze:
04.05.2020, 13:48
Łapcie zapowiedź z okładką:

[...]

Czy mógłbyś przynajmniej tu potwierdzić anonsowane przez "Nawigatora" w innym temacie badanie jAjAjAwORa na przełomie sierpnia i września 2020 r. (a nie, jak omyłkowo podałem w wątku w-wskim, lipca i sierpnia br.)?

www.tvp.info

Nawigator

Post autor: Nawigator » 05.05.2020, 21:24

DozoL zadajesz niewygodne pytania... Nie wiem czy pamiętasz ale w pierwszych numerach TMK robiło ankietę na stronie a w piśmie na następny miesiąc podawano wyniki i omawiano za i przeciw. Teraz zrobiono dwumiesięcznik ale widocznie temat odświeżenia ankiet uznano za niegodny. Gdyby forumowicze byli chętny zgodził byś się jako drugi do podpięcia? I tak będziesz w komisji więc logistycznie żadne utrudnienie :)

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 05.05.2020, 23:32

Nawigator pisze:
05.05.2020, 21:24
DoZo(L)e..., zadajesz niewygodne pytania... Nie wiem, czy pamiętasz, ale w pierwszych numerach TMK robiło ankietę na stronie, a w piśmie na następny miesiąc podawano wyniki i omawiano za i przeciw. Teraz zrobiono dwumiesięcznik, ale widocznie temat odświeżenia ankiet uznano za niegodny. Gdyby forumowicze byli chętni, zgodziłbyś się jako drugi do podpięcia? I tak będziesz w komisji więc logistycznie żadne utrudnienie :)
Nie wiem, co miałeś na myśli, pisząc "podpięcia", bo ja ... "pierwszy wkładam", natomiast w (pierwszych/wielu) numerach "tmk" zapamiętałem niezasłonięte tzn. 'niepikslowane' twarze (oraz inne charakterystyczne elementy wizerunku) sprawców penalizowanych czynów, więc jeśli faktycznie ustaliłeś z redakcją magazynu wstępnie badanie, które ma się odbyć sierpień-wrzesień tego roku, to masz moje "zieLone światło", a ja spróbuję wygospodarować trochę czasu, aby dołączyć na tą akcję. Pomyśl także o innych zainteresowanych, albowiem organizując imprezę biletowaną, możesz zarobić np. na odprawę dla ... pLUMpLUMa18. ;)

www.tvp.info

Nawigator

Post autor: Nawigator » 06.05.2020, 08:41

Szanowny Dozo,
Wówczas można było także zakupić negatywy owych zdjęć lub wymieniać się na nie za inne materiały kibicowskie, dziś zapewne dla wielu to sentymentalna rzecz. Z tego co pamiętam to Legiunia nigdy nie pozowała do grupowego zdjęcia na potrzeby TMK.
Kontaktu z redakcją nie mam, nie posiadam takiej siły przebicia jak Ty. Jestem jedynie wstępnym koordynatorem projektu

RaryTaS

Post autor: RaryTaS » 07.05.2020, 10:13

Najpierw proponowałbym wysłać dozola na badania do psychiatry. Jak lekarz stwierdzi chorobę psychiczną to nie będzie sensu podpinania go pod wariograf.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 07.05.2020, 10:31

Nawigator pisze:
06.05.2020, 08:41
Szanowny DoZo... ,
Wówczas można było także zakupić negatywy owych zdjęć lub wymieniać się na nie za inne materiały kibicowskie, dziś zapewne dla wielu to sentymentalna rzecz. Z tego co pamiętam to Legi...a nigdy nie pozowała do grupowego zdjęcia na potrzeby TMK.
Kontaktu z redakcją nie mam, nie posiadam takiej siły przebicia jak Ty. Jestem jedynie wstępnym koordynatorem projektu.
Nie widzę większego sensu w Twoim dalszym biciu piany (o starych kliszach, wymianach itp.), bo jeżeli masz mniejszą siłę przebicia ode mnie, to nie bardzo rozumiem, na jakiej podstawie wskazałeś termin weryfikacji jAjAjAwORa w temacie złożonym przez "jarkamarka", dot. najgorszego, widzewskiego K.O.szmaru.

www.tvp.info

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 12.05.2020, 13:48

Mała zajawka najnowszego numeru "TMK"

Obrazek
Obrazek

coglin

Post autor: coglin » 12.05.2020, 19:01

Od kiedy w sprzedaży?
Wisła Kraków

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 12.05.2020, 19:27

coglin pisze:
12.05.2020, 19:01
Od kiedy w sprzedaży?
W empikach jest już chyba od paru tygodni, ale pewnie ciekawscy czekają na wariograf (u) jAjAjAwORa, więc pLUMpLUM18 musi tu robić nachalną reklamę.

www.tvp.info

Kkrawczyk

Post autor: Kkrawczyk » 12.05.2020, 19:41

DoZo(L)e... pisze:
12.05.2020, 19:27
coglin pisze:
Od kiedy w sprzedaży?
W empikach jest już chyba od paru tygodni, ale pewnie ciekawscy czekają na wariograf (u) jAjAjAwORa, więc pLUMpLUM18 musi tu robić nachalną reklamę.
Czy ty musisz każdy temat rozpierdalać kretynie
j**** urkaine

kmwtwpdk

Post autor: kmwtwpdk » 12.05.2020, 20:23

DoZo(L)e... pisze:
12.05.2020, 19:27
jAjAjA
czy tak robiles uciekajac przed widzewem na murawie lazienkowskiej i z tego powodu kaseta vhs nie ujrzy swiatla dziennego?

czy to pozostalosci po wizytach arki w warszawie?

moze to po desce,precie,butelce,nozu,bejsbolu albo panicznym tratowaniu kolegow na wolskiej?

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 12.05.2020, 20:41

Widzę, że ormo czuwa?

www.tvp.info

Nawigator

Post autor: Nawigator » 12.05.2020, 21:34

Widzę, że DozoL ryje Wam ostro psychę mimo tego że badanie wariografem to dopiero wstępny projekt :)

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 12.05.2020, 21:46

Nawigator pisze:
12.05.2020, 21:34
Widzę, że DoZo. "ryje" Wam ostro 'psychę' mimo tego, że badanie wariografem to dopiero wstępny projekt. :)
Załatwiasz jakiś upust przy pakiecie badań, uwzględniając również poligraf dla pLUMpLUMa18? ;)

www.tvp.info

Londyn1234

Post autor: Londyn1234 » 13.05.2020, 12:52

Witam. Czy jest możliwość kupna numerów archiwalnych w wersji elektronicznej ?

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 13.05.2020, 13:00

coglin pisze:
Od kiedy w sprzedaży?
Od poniedziałku powinno być już w salonach prasowych.
Londyn1234 pisze:
13.05.2020, 12:52
Witam. Czy jest możliwość kupna numerów archiwalnych w wersji elektronicznej ?
Salut! Nie będzie takiej opcji, "TMK" nie wejdzie z archiwalnymi numerami do e-kiosków.
Obrazek

Londyn1234

Post autor: Londyn1234 » 13.05.2020, 15:48

Ok, dzięki za odpowiedz

dee facto

Post autor: dee facto » 13.05.2020, 16:14

Panowie czy u was jest już majowy numer tmk w salonikach prasowych lub empikach?U mnie na mazowszu jeszcze dzisiaj nie było.

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 14.05.2020, 16:25

Liga Ultras to mocny punkt TMK fajnie ze wrocila w takiej formie...

Nie bede sie rozpisywał kto za wyskoko kto za nisko ;)

Plemplem czy 80 ekip - wynika z braku miejsca na kolejne czy uważasz że potem to sie rozmywa i ciezko wskazac kolejna 20?

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 14.05.2020, 17:02

Ależ właśnie to byłoby zajebiście, gdyby jednak wypisywać swoje obserwacje i przemyślenia, kto powinien być wyżej, a kto nie. Ten ranking jest czysto subiektywny i w dużej mierze to zabawa, ale jednak jakieś ramy powagi chyba trzyma, jak myślicie?
Mówiąc szczerze TOP 100 brakowało mi bardzo od czasu, gdy przestał tym zajmować się Ś.P. "Łysy". Jego styl był niedościgniony i to on wytyczył pewne tory. Liga Ultras to jedynie kopia pomysłu "Łysego". Jednakże podsumowanie sezonu w wykonaniu ekip to świetna rzecz dajmy na to po 10 latach pod rząd prowadzenia takiego zestawienia.
80 ekip wynika z faktu, że te z dalszych miejsc to już z mnóstwem zer wyjazdowych. W sumie zestawienie zawsze tworzę dla około 110-120 ekip, które działają i z nich leci wybór 80 najlepszych polskich grup kibicowskich.
Obrazek

Hugo Boss

Post autor: Hugo Boss » 14.05.2020, 22:27

dee facto pisze:
13.05.2020, 16:14
Panowie czy u was jest już majowy numer tmk w salonikach prasowych lub empikach?U mnie na mazowszu jeszcze dzisiaj nie było.
W Lublinie jest od dzisiaj.
RKS MOTOR LUBLIN

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 15.05.2020, 00:43

Na Górnym Śląsku tyż dziś kupiłem.

ODPOWIEDZ