Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Naród Slonski

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Naród Slonski » 27.04.2020, 09:16

Dom se rękę ujebac że KSG zanizy liczbę

iparts.pl
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski » 27.04.2020, 09:35

To co wypisuja niektore osoby z Ruchu to jakis zart chyna hahaha kodeks rycerski japierdole

N4Y

Post autor: N4Y » 27.04.2020, 09:36

SturmgewehR 44 pisze:
27.04.2020, 09:14
AmsterdaM pisze:
26.04.2020, 18:12
Panowie z Gieksy musicie chodzić po domach bo śmierdziele są pokitrani z powodu epidemii. Takie to bohatery
Ty nastoletnia pizdo się już w ogóle nie odzywaj i siedź cicho w tej spedalonej holandii bo c**** wnosisz zarówno w dyskusji jak i w życiu kibicowskim

Co do cyganów - macie swoje 5 minut tylko ze względu na problemy Ruchu i sobie niby biegacie, ok. Ale co to za spektakularne akcje żeście zrobili? W dzisiejszych czasach to na prawdę nie jest żaden wyczyn przejechać autem 5 km i w kilkanaście/kilkadziesiąt osób wdupić na wrogą dzielnicę nawet gdy to jest np. Chorzów zamalować grafa. Dla was to oczywiście bicie konia, bo kiedyś by wam to przez myśl nie przeszło a tu proszę, "jesteście panami i władcami Śląska..." bo np. na cwajce pogoniliście miejscowych.
My z wiadomych względów na razie nie jesteśmy tak aktywni jak przed zatrzymaniami i nikt na was nie będzie czekał 24h ani organizował akcji. Ale wierzcie mi że w końcu przyjdzie taki dzień że się nadziejecie na którejś z dzielnic tak jak niedawno gzg i takich bagietek będzie leżeć na ulicy kilkanaście i będzie znowu spokój przez kilka lat, bo zostanie was w tej gejbandzie 40.
Z tego wszystkiego cieszy jedno, że w końcu zaczynacie wychylać się z nor, bo w końcu będzie można trafić wasz pierwszy marny garnitur z sunset suits, bo wcześniej poza groźnymi minami w internecie ciężko było was do czegokolwiek zmusić. Podobnie jak żydki z cracovii, nagle jak WSH siedzi to nabrali odwagi i się prężą, dramat.
Gdzie w tym wszystkim honor, zasady, duma??? Jak można żyć jak szczur i nagle nabrać odwagi i aż tak kozaczyć? My kibole mamy niby jaja i nie jesteśmy jakimiś pizdami z antify żeby tak się zachowywać? Zawsze mi się wydawało że każdy z nas działa wg. nazwijmy to kodeksu rycerskiego i każda grupa działa w miarę honorowo pomimo nienawiści. Gdybym ja należał do grupy która dostaje notoryczny w******* i unika konfrontacji z daną ekipą to w podobnej sytuacji by mi przez myśl nie przeszło by nagle tak wbijać wrogowi i tak cwaniakować, bo pomimo nienawiści wiedziałbym gdzie jest moje miejsce w szeregu i co robiłem wcześniej.
A u was honoru brak całkowicie. Ze skrajności w skrajność. Od życia w norze, po chodzenie przed gawrą śpiącego niedźwiedzia i wyzywanie go od pizd gdy on tylko śpi.
Ciekawe co wy zrobicie z tymi wszystkimi gadżetami 60 i tą waszą propagandą jak któryś z was pójdzie na współpracę. Git bando :)
Ahahahhahaha poprawiłeś mi humor cymbale. Już ten dzień jest lepszy. Standardowa śpiewka o waszych kłopotach że wszystko się zmieni już niedługo że wrócić na wasse miejsce że koalicja zostanie zgnieciona. Hahahaha kto cie ujebal synu to Cię pomszczę. Jesteście konfident ami i banda tumanów którzy próbowali zostać gangsterami a zostali frajerem. Idźcie pooglądać sobie film jak zostałem Gangsterem tyle wam zostało cioty. Hahahahaha

Konrado Moreno

Post autor: Konrado Moreno » 27.04.2020, 09:50

"Nas 10 osób pierwsze skrzypce, plus 20'u młodych adeptów sztuk walki (wszyscy z RUDY ŚLĄSKIEJ). Piękna konfrontacja na naszym terenie nie widziana od lat. Ciężkie k.o. po obu stronach. Zwycięstwo przeciwnika. "Pozdrawiamy" nrsl do następnego....

7minut!"

Facebook: TRŚL

trolo

Post autor: trolo » 27.04.2020, 10:29

SturmgewehR 44 pisze:

Gdzie w tym wszystkim honor, zasady, duma??? Jak można żyć jak szczur i nagle nabrać odwagi i aż tak kozaczyć? My kibole mamy niby jaja i nie jesteśmy jakimiś pizdami z antify żeby tak się zachowywać? Zawsze mi się wydawało że każdy z nas działa wg. nazwijmy to kodeksu rycerskiego i każda grupa działa w miarę honorowo pomimo nienawiści.
Uśmiałem się do łez. Te polowania w kilkunastu na jednego, łamanie kogoś młotkami czy kijami to jest ten wasz honor? Śledzenie ludzi na GPS, plany by "zrobić ludzi od spodu". Napady na Romka czy Lotka z Sharksami. Weź już lepiej zamilcz na wieki i zniknij z tego forum, bo ośmieszasz nie tylko siebie. Ta siedząca ekipa przeszła na gangsterke, praktycznie w każdy możliwy jej odłam, a pisze tu o kibolach. Patola.

19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 » 27.04.2020, 10:41

trolo pisze:
27.04.2020, 10:29
SturmgewehR 44 pisze:

Gdzie w tym wszystkim honor, zasady, duma??? Jak można żyć jak szczur i nagle nabrać odwagi i aż tak kozaczyć? My kibole mamy niby jaja i nie jesteśmy jakimiś pizdami z antify żeby tak się zachowywać? Zawsze mi się wydawało że każdy z nas działa wg. nazwijmy to kodeksu rycerskiego i każda grupa działa w miarę honorowo pomimo nienawiści.
Uśmiałem się do łez. Te polowania w kilkunastu na jednego, łamanie kogoś młotkami czy kijami to jest ten wasz honor? Śledzenie ludzi na GPS, plany by "zrobić ludzi od spodu". Napady na Romka czy Lotka z Sharksami. Weź już lepiej zamilcz na wieki i zniknij z tego forum, bo ośmieszasz nie tylko siebie. Ta siedząca ekipa przeszła na gangsterke, praktycznie w każdy możliwy jej odłam, a pisze tu o kibolach. Patola.
przecież on pisze właśnie o kibolach a nie gangsterachpseudo

trolo

Post autor: trolo » 27.04.2020, 11:06

Ekipa co siedzi to kibole czy gangsterzy? Przeszli do ofensywy, a cały czas pisze, że siedzi ekipa, a nie gangsterka. To ta honorowa, z zasadami, z kodeksem rycerskim... Te wszystkie kulawe akcje to nie sprawka tych co siedzą.

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 27.04.2020, 12:33

SturmgewehR 44 pisze:
AmsterdaM pisze:
Panowie z Gieksy musicie chodzić po domach bo śmierdziele są pokitrani z powodu epidemii. Takie to bohatery
Ty nastoletnia pizdo się już w ogóle nie odzywaj i siedź cicho w tej spedalonej holandii bo c**** wnosisz zarówno w dyskusji jak i w życiu kibicowskim

Co do cyganów - macie swoje 5 minut tylko ze względu na problemy Ruchu i sobie niby biegacie, ok. Ale co to za spektakularne akcje żeście zrobili? W dzisiejszych czasach to na prawdę nie jest żaden wyczyn przejechać autem 5 km i w kilkanaście/kilkadziesiąt osób wdupić na wrogą dzielnicę nawet gdy to jest np. Chorzów zamalować grafa. Dla was to oczywiście bicie konia, bo kiedyś by wam to przez myśl nie przeszło a tu proszę, "jesteście panami i władcami Śląska..." bo np. na cwajce pogoniliście miejscowych.
My z wiadomych względów na razie nie jesteśmy tak aktywni jak przed zatrzymaniami i nikt na was nie będzie czekał 24h ani organizował akcji. Ale wierzcie mi że w końcu przyjdzie taki dzień że się nadziejecie na którejś z dzielnic tak jak niedawno gzg i takich bagietek będzie leżeć na ulicy kilkanaście i będzie znowu spokój przez kilka lat, bo zostanie was w tej gejbandzie 40.
Z tego wszystkiego cieszy jedno, że w końcu zaczynacie wychylać się z nor, bo w końcu będzie można trafić wasz pierwszy marny garnitur z sunset suits, bo wcześniej poza groźnymi minami w internecie ciężko było was do czegokolwiek zmusić. Podobnie jak żydki z cracovii, nagle jak WSH siedzi to nabrali odwagi i się prężą, dramat.
Gdzie w tym wszystkim honor, zasady, duma???[/b] Jak można żyć jak szczur i nagle nabrać odwagi i aż tak kozaczyć? My kibole mamy niby jaja i nie jesteśmy jakimiś pizdami z antify żeby tak się zachowywać? Zawsze mi się wydawało że każdy z nas działa wg. nazwijmy to kodeksu rycerskiego i każda grupa działa w miarę honorowo pomimo nienawiści. Gdybym ja należał do grupy która dostaje notoryczny w******* i unika konfrontacji z daną ekipą to w podobnej sytuacji by mi przez myśl nie przeszło by nagle tak wbijać wrogowi i tak cwaniakować, bo pomimo nienawiści wiedziałbym gdzie jest moje miejsce w szeregu i co robiłem wcześniej.
A u was honoru brak całkowicie. Ze skrajności w skrajność. Od życia w norze, po chodzenie przed gawrą śpiącego niedźwiedzia i wyzywanie go od pizd gdy on tylko śpi.
Ciekawe co wy zrobicie z tymi wszystkimi gadżetami 60 i tą waszą propagandą jak któryś z was pójdzie na współpracę. Git bando :)
[link]
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 » 27.04.2020, 12:44

pitej,stroć sie hadziaju w ciul...

Kuzyn Burmistrza

Post autor: Kuzyn Burmistrza » 27.04.2020, 14:31

walka na Rudzie Śl. to bardzo dobry znak (niezależnie od wyniku). Coraz wiecej miejsc gdzie idzie sie dogadać bez sprzętu, oby tak dalej.

19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 » 27.04.2020, 16:49

może początek czegoś w miare normalnego...ale lepiej nie zapeszać (z moich info walka konkretna no i długa ) BRawo dla walczacych honorowo i w imie klubu ! oby tak dalej! I nie skreślajcie Ruchu bo poza chopcami co siedza jest duuużo ambitnych młodych wojowników.pyRsk

Siemce1989

Post autor: Siemce1989 » 27.04.2020, 19:35

O prosze. A wiec ten Ruch co ma ciagle plecy, ten co jego cala banda siedzi i teraz jest osmieszany na kazdym kroku zebral 35 osob do bicia w samej Rudzie i rozyebal ta trojkolorowa Rude Sl. Ktora nie ma az takiego przypalu jak R. Przeciez. I nie bije tutaj do zaboli. Ale do was gej bando z bukowej ze w internetach mozecie duzo (jak ostatnio gieksa z Siemcow w szpitalu z darami zaraz po zakazie wychodzenia z domu))jestescie farmazoniarki zaklamane.. Wiecie. Bo chyba nie chcecie nam wmawiac ze niby bastion zaboli polegl a wy dacie rade Ruchowi?

Siemce1989

Post autor: Siemce1989 » 27.04.2020, 20:17

Tak wgl to oczywiscie szacunek dla Torcida RSL i od nas chlopakow.

Kuzyn Burmistrza

Post autor: Kuzyn Burmistrza » 27.04.2020, 20:34

odpowiedz mi na dwa pytanie śmierdzielu (napisałbym normalnie do Ciebie ale zaczałeś gejbandować wieć przyjme podobna formę).
Czy ktoś kwestionuje że w siemnaowicach jesteście nr1? Bo piszesz jakby GieKSa zrobiła z dnia na dzień aneksje Siemianowic będąc w szpitalu z darami dla służby zdrowia hehe
Zaprzeczasz że ostatnimi czasy zaliczacie plecy na własnym terenie (Chorzów) oraz na Mysłowicach? :)

Twoi koledzy wygrywają walke z KSG na Rudzie, czyli jednak macie chłopów do bicia, a jak dostajecie smary przed swoimi urodzinkami, to macie problemy, tak? wersja wygodna do sytuacji.
Nikt Twoim kolegom nie ujmuje zwycięstwa, bo każdy wie ze macie skład do bicia, problem w tym że jak dostajecie w******* to zasłaniacie sie problemami, ja wygrywacie to jesteście władcami sląska ;) Czasy sie zmieniają, więcej pokory.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 27.04.2020, 20:45

Tyle że każdy kto choć trochę orientuje się w śląskich klimatach wie,że gdyby nie to,że siedzi kilku konkretnych zawodników z NRŚL GANG,przede wszystkim pan L. to do takiej walki raczej by nie doszło.

Szacunek za walkę dla obu ekip.
1910

trolo

Post autor: trolo » 27.04.2020, 21:11

rozpierdol pisze:
27.04.2020, 20:45
Tyle że każdy kto choć trochę orientuje się w śląskich klimatach wie,że gdyby nie to,że siedzi kilku konkretnych zawodników z NRŚL GANG,przede wszystkim pan L. to do takiej walki raczej by nie doszło.

Szacunek za walkę dla obu ekip.
To już jednak znowu ekipa siedzi, a nie pesudogangsterka?

saab10

Post autor: saab10 » 27.04.2020, 21:39

Tu trzeba rozpatrywać Ruch vs Koalicja, a póki co Ruch ma pod górkę z pojedynczymi klubami

korsyka9

Post autor: korsyka9 » 27.04.2020, 21:47

Nie wpierdalajcie dzbany kto któremu szpitalowi pomaga bo ku*** w tym czasie każda pomoc jest potrzebna. Ruch pomógł szpitalowi w Tychach i nikt afery z tego nie robi

19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 » 28.04.2020, 06:41

tylko że Ruch nie mówił że to jego tyski fc tak jak gieksa w siemianowicach i...."mikołowska" giegsa :) w mikołowie he no ale pomoc to pomoc

Siemce1989

Post autor: Siemce1989 » 28.04.2020, 09:37

korsyka9 pisze:
27.04.2020, 21:47
Nie wpierdalajcie dzbany kto któremu szpitalowi pomaga bo ku*** w tym czasie każda pomoc jest potrzebna. Ruch pomógł szpitalowi w Tychach i nikt afery z tego nie robi
Korsyka dzbanie nie ogarnales tematu. Wyjsc jak szczur z nory bo wiesz ze niema szans nikogo spotkac. A jechac do innego moasta niesc pomoc nie widzisz roznicy?

trolo

Post autor: trolo » 28.04.2020, 11:17

Ty to masz nie równo pod sufitem. Po pierwsze to aktualnie liczy się każda pomoc ponad podziałami. Pod drugie pojechali by do Katowic do szpitala, to byś pisał, że w Siemianowicach się boją. Niech jadą nawet i do Sosnowca jak jest taka potrzeba. Zapewne gdybyś ich spotkał, to byś ich pogonił i zabronił pomagać temu szpitalowi, bo tylko Ruch tutaj może. Co za łeb.

C6chzR

Post autor: C6chzR » 28.04.2020, 11:41

Kuzyn Burmistrza pisze:
27.04.2020, 20:34
odpowiedz mi na dwa pytanie śmierdzielu (napisałbym normalnie do Ciebie ale zaczałeś gejbandować wieć przyjme podobna formę).
Czy ktoś kwestionuje że w siemnaowicach jesteście nr1? Bo piszesz jakby GieKSa zrobiła z dnia na dzień aneksje Siemianowic będąc w szpitalu z darami dla służby zdrowia hehe
Zaprzeczasz że ostatnimi czasy zaliczacie plecy na własnym terenie (Chorzów) oraz na Mysłowicach? :)

Twoi koledzy wygrywają walke z KSG na Rudzie, czyli jednak macie chłopów do bicia, a jak dostajecie smary przed swoimi urodzinkami, to macie problemy, tak? wersja wygodna do sytuacji.
Nikt Twoim kolegom nie ujmuje zwycięstwa, bo każdy wie ze macie skład do bicia, problem w tym że jak dostajecie w******* to zasłaniacie sie problemami, ja wygrywacie to jesteście władcami sląska ;) Czasy sie zmieniają, więcej pokory.
Więc pozwól, że zabiorę głos chociaż mnie nie pytałeś. Znasz okoliczności oraz liczby walki w Chorzowie i Rudzie Śląskiej? Jeżeli wiesz w jakich warunkach odbyły się obie walki i porównujesz je do siebie to raczej dobrze o Tobie nie świadczy. Widzisz Żabole napisali obiektywnie i tutaj zaskoczyli chyba wszystkich bo ucieli na dzień dobry wojnę na komentarze, w przypadku gieksy opis I walka troszkę różnią się od siebie. Choć gdyby nie hasło zaraz psy będą to byśmy dostali konkretny wypierdol że względu na znaczącą przewagę girksiarzy.

19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 » 28.04.2020, 11:44

gieksa też wpadła chyba rok czy dwa lata temu pod szpital na Ligocie kaj Ruch był z paczkami do bajtli i z Adlerem :)....

Königshütte

Post autor: Königshütte » 28.04.2020, 12:11

Żaboli fantazja poniosła z tymi ciężkimi nokautami po stronie R.
Bandycki Batory

szwadron97

Post autor: szwadron97 » 28.04.2020, 12:56

SturmgewehR 44 pisze:
AmsterdaM pisze:

Gdzie w tym wszystkim honor, zasady, duma??? Jak można żyć jak szczur i nagle nabrać odwagi i aż tak kozaczyć? My kibole mamy niby jaja i nie jesteśmy jakimiś pizdami z antify żeby tak się zachowywać? Zawsze mi się wydawało że każdy z nas działa wg. nazwijmy to kodeksu rycerskiego i każda grupa działa w miarę honorowo pomimo nienawiści. Gdybym ja należał do grupy która dostaje notoryczny w******* i unika konfrontacji z daną ekipą to w podobnej sytuacji by mi przez myśl nie przeszło by nagle tak wbijać wrogowi i tak cwaniakować, bo pomimo nienawiści wiedziałbym gdzie jest moje miejsce w szeregu i co robiłem wcześniej.
Wisła ruch i słowo honor haha

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 28.04.2020, 14:09

Sparta Lubliniec to nadal ekipa powiązana z miejscowym fan clubem Górnika Zabrze (niegdyś tak było)? Tu foto z września 2016 roku z meczu z LKS Sieraków Śląski - działają jeszcze?

Obrazek
Obrazek

SturmgewehR 44

Post autor: SturmgewehR 44 » 28.04.2020, 15:38

Widzę że forumowe głąby nie zatrybiły...
pisząc o kodeksie, honorze nie miałem na myśli zezwierzęcenia które ma dziś miejsce na ulicach, tylko po prostu o tym, że skoro nazywasz się chuliganem to zawsze MIEJ JAJA, a nie tylko wtedy jak czujesz przewagę.

Wracając do tego zezwierzęcenia, to cygany jako d**** od szczew w ogóle nie powinny zabierać głosu, bo to oni zaczęli nieczysto grać a myśmy się tylko dostosowali. Temat wałkowany x razy
2020r. VIII krucjata - przeciwko bolszewizmowi
DEUS VULT

DoZo(L)e...

Post autor: DoZo(L)e... » 28.04.2020, 16:17

plemplem81 pisze:
28.04.2020, 14:09
Sparta Lubliniec to nadal ekipa powiązana z miejscowym fan clubem Górnika Zabrze (niegdyś tak było)? Tu foto z września 2016 roku z meczu z LKS Sieraków Śląski - działają jeszcze?

Obrazek
Na Śląsku działa oddział IBN, więc gdyby odwiedził cię twój szef, to możesz umówić mu badanie pod następującym nr. tel.: (32) 7605568.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."

www.tvp.info

Ardian

Post autor: Ardian » 28.04.2020, 16:58

Działa też szpital dla nerwowo i psychicznie chorych, więc gdybyś był w najbliższym czasie w Rybniku, to możesz udać się do budynku przy ul. Gliwickiej 33.

localfan

Post autor: localfan » 28.04.2020, 17:07

Co ty znowu p*********?
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.

19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 » 28.04.2020, 17:21

hóligani gieksy pomalowali (pobazgrali) mury Bazyliki w Panewnikach...+ za akcja i szkoda słów

wacus..

Post autor: wacus.. » 28.04.2020, 17:31

19__kattowitz__20 pisze:
28.04.2020, 17:21
hóligani gieksy pomalowali (pobazgrali) mury Bazyliki w Panewnikach...+ za akcja i szkoda słów
A na Nikiszu czasem nie ma na murze kościoła Waszych napisów?? Tak z ciekawości pytam.
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..

19__kattowitz__20

Post autor: 19__kattowitz__20 » 28.04.2020, 17:54

na kościele z tego co wiem to niema,wogóle niedowno gościowi ze Śląska W. pisołech że u nos po kościołach sie nie maluje

wacus..

Post autor: wacus.. » 28.04.2020, 17:59

Na panewnikach tez został popisany mur wkoło bazyliki a nie sama Bazylika chyba ze się myle,
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..

Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 » 28.04.2020, 18:52

Mury kościołów/cmentarzy są popisane na kilku dzielnicach. Są to nasze napisy oraz Ruchu. Ktoś się chyba znowu obudził wczoraj.

nowy_123

Post autor: nowy_123 » 28.04.2020, 20:12

19__kattowitz__20 pisze:
28.04.2020, 17:21
Swego czasu wasze hóligany pomalowali jeden z kościołów w Siemianowicach, wtedy wam nie przeszkadzało?

wy macie tyle krzywych akcji że lepiej sie powinniście nie odzywać

mazuryiwarmia

Post autor: mazuryiwarmia » 28.04.2020, 22:38

N4Y pisze:
27.04.2020, 09:36
SturmgewehR 44 pisze:
AmsterdaM pisze:

Ahahahhahaha poprawiłeś mi humor cymbale. Już ten dzień jest lepszy. Standardowa śpiewka o waszych kłopotach że wszystko się zmieni już niedługo że wrócić na wasse miejsce że koalicja zostanie zgnieciona. Hahahaha kto cie ujebal synu to Cię pomszczę. Jesteście konfident ami i banda tumanów którzy próbowali zostać gangsterami a zostali frajerem. Idźcie pooglądać sobie film jak zostałem Gangsterem tyle wam zostało cioty. Hahahahaha
Przecież w Zabrzu już z ucha daje kilku z górnika poszło na współpracę długo nie trzeba szukać w każdej ekipie zawsze pójdzie ktoś to norma w większych grupach zawsze jakaś ku*** się znajdzie nie ma sztywnych ekip.

Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie » 28.04.2020, 23:09

Interpunkcja, czy to takie skomplikowane ?

oli1988

Post autor: oli1988 » 01.05.2020, 11:43

Ostatnia sytuacja na Rudzie pokazuje tylko siłę Ruchu mimo zawinięcia 70 chłopa dalej potrafimy wyciągnąć kilkudziesięcio osobowy skład który potrafi spuścić w******* przeciwnikowi. Przecież wy za 2-3lata jak podrośnie pokolenie nie istniejecie znowu. Jak przez ostatnie lata.A wszystkim neutralnym wystarczy przeczytać wywiady Balusia gdzie widać że ekipa Ruchu miała was za ostatnie Gówno i chciała wam się nawet na mecz wbić.

jr100

Post autor: jr100 » 01.05.2020, 12:35

oli1988 pisze:
01.05.2020, 11:43
Ostatnia sytuacja na Rudzie pokazuje tylko siłę Ruchu mimo zawinięcia 70 chłopa dalej potrafimy wyciągnąć kilkudziesięcio osobowy skład który potrafi spuścić w******* przeciwnikowi. Przecież wy za 2-3lata jak podrośnie pokolenie nie istniejecie znowu. Jak przez ostatnie lata.A wszystkim neutralnym wystarczy przeczytać wywiady Balusia gdzie widać że ekipa Ruchu miała was za ostatnie Gówno i chciała wam się nawet na mecz wbić.

Człowieku, całym Ruchem przyjeżdżacie I 7 minut bijecie się z samym TRSL I jeszcze opowiadacie bajki, że Was było mniej. A co do nokautow popytaj kolegów, którzy na parkingu i w piaskownicy leżeli. Starcie na plus dla Was, do zobaczenia na mieście ;)

ODPOWIEDZ