Dozolek

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

DoZo(L)e...

Re: Dozolek

Post autor: DoZo(L)e... »

Nie wiedziałem, że mój "synaLek" jest aż tak popularny, żeby poświęcać mu specjalny temat. Czy podobna sytuacja miała już miejsce na tym forum w przeszłości?
iparts.pl
jansiekiera

Post autor: jansiekiera »

Dozo gratulacje za osobny temat.
Dodajesz kolorytu i na stadionie i w tym smutnym jak p**** swiecie
cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK »

Ode mnie też gratulacje dozo.
dusan

Post autor: dusan »

DoZo(L)e... pisze: 22.04.2020, 13:48 Nie wiedziałem, że mój "synaLek" jest aż tak popularny, żeby poświęcać mu specjalny temat. Czy podobna sytuacja miała już miejsce na tym forum w przeszłości?
ja kojarzę poświęcony poprzedniej supernowej tego forum inTORwertykowi czy tak jakoś, ale tamten sam sobie założył to może mniej się liczy. Niemniej w trolllingu gość był zdecydowanie klasę niżej, ja tam szczerze podziwiam za styl który nawet próbuję imitować.
DoZo(L)e...

dusan pisze: 22.04.2020, 21:04
DoZo(L)e... pisze: 22.04.2020, 13:48 Nie wiedziałem, że mój "synaLek" jest aż tak popularny, żeby poświęcać mu specjalny temat. Czy podobna sytuacja miała już miejsce na tym forum w przeszłości?
ja kojarzę poświęcony poprzedniej supernowej tego forum inTORwertykowi czy tak jakoś, ale tamten sam sobie założył to może mniej się liczy. Niemniej w trolllingu gość był zdecydowanie klasę niżej, ja tam szczerze podziwiam za styl który nawet próbuję imitować.
"(...) Wiadomo, podróba nie dorówna oryginałowi.
Sprawdź, co nadaje "Vienio", KaczY i "Włodi"... ". ;)
dusan

Post autor: dusan »

DoZo(L)e... pisze: 22.04.2020, 22:10
o jak już zwróciłeś na mnie uwagę to mam takie pytanie, czy wariant dżinsów noszonych przez waszą bojówkę (z "wywietrznikami"):
Obrazek
poleciłbyś koleżankom z drugiej strony miewającym z tym materiałem kłopoty?
DoZo(L)e...

dusan pisze: 22.04.2020, 23:03
DoZo(L)e... pisze: 22.04.2020, 22:10

o jak już zwróciłeś na mnie uwagę to mam takie pytanie, czy wariant dżinsów noszonych przez waszą bojówkę (z "wywietrznikami"):
Obrazek
poleciłbyś koleżankom z drugiej strony miewającym z tym materiałem kłopoty?
Powinieneś z tym pytaniem/apelem ty zwrócić się do poloTV, bo ja tego pokolorowanego obdartusa nie widziałem w żadnej bójce z udziałem Legii.
Nawigator

Post autor: Nawigator »

Zamiast słodzić Dozolowi na necie to lepiej wrzucilibyście dyszkę na mobilne badanie wariografem (+/-2500) by wiedzieć czy konfabuluje czy może też mówi prawdę, którą co niektórzy chcą wyprzeć. Wstępnie badanie ma się odbyć sierpień-wrzesień, póki co przygotował już pytania kalibrujące urządzenie a o szczegółach pewnie Dozol napisze na dniach.
DoZo(L)e...

Nawigator pisze: 23.04.2020, 07:29 Zamiast słodzić DoZo(L)... na necie, to lepiej wrzucilibyście dyszkę na mobilne badanie wariografem (+/-2500), by wiedzieć, czy konfabuluje, czy może też mówi/pisze prawdę, którą co niektórzy chcą wyprzeć. Wstępnie badanie ma się odbyć sierpień-wrzesień 2020 r., póki co przygotował już pytaniE kalibrujące urządzenie, a o szczegółach pewnie DoZo... napisze na dniach.
Niniejszym potwierdzam fakt mojej zgody na przejście testu wiarygodności zaproponowanego przez "Nawigatora" w temacie pt. "TMK". Jeżeli np. tu uzgodnicie pytanie/a uzupełniające, aby zamknąć się w czterech zagadnieniach, to prawdopodobnie koszt całego badania na poligrafie powinien się zamknąć nawet w kwocie 1000 zł.
Autorowi powyższego pomysłu pozostaje zorganizować wśród moich oponentów zbiórkę środków pieniężnych np. na portalu "https://zrzutka.pl/", żeby wszyscy sami wyrobili sobie opinię, czy moja tutejsza aktywność to przypisywane mi farmazony, czy też jest to po prostu DozoLek na całe milicyjne zło, wynikające z głupoty publikowanej na tym forum.

https://www.wariograf.com.pl/pytania-i-odpowiedzi/
monterinio

Post autor: monterinio »

Dozo jest postacią prawdziwą widywaną na stadionie Ł3?, czy może jest to postać z mitologi greckiej wytworzona na potrzeby forum kibice.net ?
wariat_outlaw

Post autor: wariat_outlaw »

DoZo - typ psychola??
DoZo(L)e...

To może zrobimy jeszcze 'zciepę' dla widzewiaczki bIE7, żeby zweryfikować, czy cokolwiek z jej 'zjebania' się wyżej jest zgodne z prawdą?
ODPOWIEDZ