nie popłacz sie dzieciaczku :) tylko podaj liczbe z Bytowa :)
Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
Sam siedzisz głąbie w domu i podajesz liczby dopiero po pojawieniu się gdzieś na stronach... Jarasz się pod osiągnięcia starszych kolegów, którzy Cię nie znają. Kim Ty ku*** pajacu jesteś?
P. S. Może czekoladowy miś i tutaj zadziała? Bo Stal i Resovia to się tak rozrosły po Polsce że dwóch pajacy nie umią znaleźć.
-
To ile w końcu było Resovii w Bytowie?
-
Pewnie tylu ze nie musieli za nich jechać kibice innych klubów
Huragan Krużewniki .
-
-
Tutaj na fotce chyba mamy Resovie w Bytowie..
https://www.facebook.com/mksbytovia/pho ... =3&theater
-
Nie to nie jest Resovia , to kibice gospodarzy.Jakop pisze: ↑21.03.2020, 07:35Tutaj na fotce chyba mamy Resovie w Bytowie..
-
Mój błąd. Dzięki za poprawienie.
-
GRUBO jak na miesiąc mobilizacji :DDDD
-
Grubo że żyd z derbowego miasta tyle musiał czekać na liczbę i zdjęcie, którego sam nie umiał zdobyć. Chuligan z Ciebie wielki. Czemu żydzie w dupe j***** z koleżankami na trasie nie stałeś?
-
-
Pojawila sie relacja 'dumy Rzeszowa '
Po Wejherowie,Stargardzie,Polkowicach,Pruszkowie, kolejna nasza smieszna liczba w Bytowie i znow bez flag. Gruba mobilizacja w necie miesiąc przed meczem nie dała niestety efektów 2 liga nas przerosla... przydupasy tez nie chca nas wspomagac :/, o fan clubach nie wspominajac, dobrze ze rozgrywki zawiesili bo kolejna kupa by byla w Elblagu :(
Po Wejherowie,Stargardzie,Polkowicach,Pruszkowie, kolejna nasza smieszna liczba w Bytowie i znow bez flag. Gruba mobilizacja w necie miesiąc przed meczem nie dała niestety efektów 2 liga nas przerosla... przydupasy tez nie chca nas wspomagac :/, o fan clubach nie wspominajac, dobrze ze rozgrywki zawiesili bo kolejna kupa by byla w Elblagu :(
-
No dobra a tak serio to ile tej Reski w tym Bytowie było ?
-
Może ten oświecony żyd niech napiszę? Tyle czasu już im poświęcił że pewnie wie. Bo trochę głupio byloby pajacować do zdjęcia wrzuconego przez kolegę nie znając liczby... Chociaż to kibice. Net
Tu nawet moderatorzy jadą na farmazonach jak np. Czekoladowy miś który miał czyścić i blokować po ip. Tylko że jedyną jego ofiarą padł Dozo po chyba prywatnych skargach pewnej grupy trzymającej tu władzę
Tu nawet moderatorzy jadą na farmazonach jak np. Czekoladowy miś który miał czyścić i blokować po ip. Tylko że jedyną jego ofiarą padł Dozo po chyba prywatnych skargach pewnej grupy trzymającej tu władzę
-
Niech zrelacjonuje rozmowy ze Stalówką, tyle wie o przeciwnikach to i o swoich napewno sporo wie. Czy to bylo coś w stylu było co było ale nie ma się o co wadzić.
-
Nie podniecają się, ten daffy to zwykły łeb, Resovii w Bytovie 9 osób, nie określili się nigdzie, ich liczby wyjazdowe to dramat i nie ma o czym tu dyskutować, może niech inni zrelacjonują swoje rozmowy z ekipami? Pytał chłop o liczbe z Bytowa, jak wiesz to mu odpisz , jak nie to zamknij pysk, bo będziesz na poziomie takich właśnie łbów.
-
Mam wyjebane w te liczby a smuci mnie ze taki idiota sie tu napina jakby byl z czolowej swiatowej ekipy. Ty mi nie mow co mam robic a raczej ogarnij tego matola bo wam robi wstyd a nie jestescie tak wielką ekipą żeby go nie namierzyc. Inne ekipy tez moga zrelacjonowac, szczegolnie te ktore w stosunkowo niedlugim czasie przeszly z kosy w zgodę badz układ.sixth Sense pisze: ↑28.03.2020, 17:02Nie podniecają się, ten daffy to zwykły łeb, Resovii w Bytovie 9 osób, nie określili się nigdzie, ich liczby wyjazdowe to dramat i nie ma o czym tu dyskutować, może niech inni zrelacjonują swoje rozmowy z ekipami? Pytał chłop o liczbe z Bytowa, jak wiesz to mu odpisz , jak nie to zamknij pysk, bo będziesz na poziomie takich właśnie łbów.
-
A mnie smuci że Ty dyskutujesz z tym idiotą , powiedz mi jak mam ogarnąć tego matoła? Z policji nie jestem więc nie mam takich możliwości, więc skończ pierdolic , bo to jest nie realne , gdyby było to takich użytkowników jak on czy Dozo i innych co się tu napinają , już dawno by chłopy zajebali.LejTeCole pisze: ↑29.03.2020, 20:29Mam wyjebane w te liczby a smuci mnie ze taki idiota sie tu napina jakby byl z czolowej swiatowej ekipy. Ty mi nie mow co mam robic a raczej ogarnij tego matola bo wam robi wstyd a nie jestescie tak wielką ekipą żeby go nie namierzyc. Inne ekipy tez moga zrelacjonowac, szczegolnie te ktore w stosunkowo niedlugim czasie przeszly z kosy w zgodę badz układ.sixth Sense pisze: ↑28.03.2020, 17:02Nie podniecają się, ten daffy to zwykły łeb, Resovii w Bytovie 9 osób, nie określili się nigdzie, ich liczby wyjazdowe to dramat i nie ma o czym tu dyskutować, może niech inni zrelacjonują swoje rozmowy z ekipami? Pytał chłop o liczbe z Bytowa, jak wiesz to mu odpisz , jak nie to zamknij pysk, bo będziesz na poziomie takich właśnie łbów.
-
Nie ma sie co oklamywac ale mimo ze jeszcze chwile temu uwazalem ze kryzys nie dotyczy Resovii to teraz zmieniam swoje zdanie. Na chwile obecna te wyjazdy ich przerastaja a Stal jak widac skrupulatnie wykonuje swoje zadania i na dzien dzisiejszy prezentuja sie lepiej.
-
2 liga ich przerosla, ich poziom to 4 jak by mieli wyjazdy do korony rzeszow czy izolatora boguchwala to moze by w 50 osob sie zjawili :DDDD
-
To trzeba mieć tupet. Koleżko Ciebie już każdy w tym temacie wyśmiał czy to z jednej czy z drugiej strony, a Ty dalej brniesz w to gówno... szacunek.
-
DoZo to przypadek kliniczny no ale moze masz racje, miejmy nadzieje ze podzieli los tego pierwszego. Razi to moze teraz bardziej bo naczelny napinacz z Resovii ostatnio zamilkł.sixth Sense pisze: ↑29.03.2020, 23:03A mnie smuci że Ty dyskutujesz z tym idiotą , powiedz mi jak mam ogarnąć tego matoła? Z policji nie jestem więc nie mam takich możliwości, więc skończ pierdolic , bo to jest nie realne , gdyby było to takich użytkowników jak on czy Dozo i innych co się tu napinają , już dawno by chłopy zajebali.LejTeCole pisze: ↑29.03.2020, 20:29Mam wyjebane w te liczby a smuci mnie ze taki idiota sie tu napina jakby byl z czolowej swiatowej ekipy. Ty mi nie mow co mam robic a raczej ogarnij tego matola bo wam robi wstyd a nie jestescie tak wielką ekipą żeby go nie namierzyc. Inne ekipy tez moga zrelacjonowac, szczegolnie te ktore w stosunkowo niedlugim czasie przeszly z kosy w zgodę badz układ.sixth Sense pisze: ↑28.03.2020, 17:02
Nie podniecają się, ten daffy to zwykły łeb, Resovii w Bytovie 9 osób, nie określili się nigdzie, ich liczby wyjazdowe to dramat i nie ma o czym tu dyskutować, może niech inni zrelacjonują swoje rozmowy z ekipami? Pytał chłop o liczbe z Bytowa, jak wiesz to mu odpisz , jak nie to zamknij pysk, bo będziesz na poziomie takich właśnie łbów.
-
-
Pomijając obecną tutaj napinkę, chciałbym zadać ze swojej czystej ciekawości pytanie o Boguchwałę - czy to teren tylko i wyłącznie Resovii (bo swego czasu tylko z tym ją kojarzyłem), czy w obecnych czasach pojawiło się się tam kibicowanie innym drużynom z regionu, a może kibicowanie ogólnie tam mocno przygasło? Pozdrawiam i z góry dzięki za normalną odpowiedź.
Fanatyzmowi nie będzie końca!
antyżyd
antyżyd
-
W Boguchwale mocny FC Resovii. Nic więcej.
-
Czy jest do poczytania w internecie historia kibiców Czuwaju Przemysl? Bardzo zależy mi na archiwalnych opisach z końcówki lat 90 gdy Czuwaj grał jeden sezon w 2 lidze wschodniej? Może jest ktoś z Czuwaju kto posiada takie materialy?
-
Czuwaj jest opisywany na pewno w książce "Szalone lata 90-te. cz. 1. Tam są zebrane relacje/opisy z różnych zinów z tamtych lat. Z tego co wiem cały czas dostępna w sprzedaży na allegro.
-
Resovia ewentualnie Stal w przypadku awansu moze grac na miejskim? Spelnia warunki?
-
-
-
Dlaczego stadion Stali nie spelnia warunkow?
-
Nie spełnia bo np nie ma podgrzewanej murawy. Jupitery też ma lipne. Jeszcze trochę rzeczy by się znalazło.
-
Na przełomie lipca/sierpnia ma zostać przeprowadzony Remont stadionu, zostanie wymieniona murawą na podgrzewana i zamontowane nowe oświetlenie.
-
Właśnie przeczytałem że młody JKS wizytował w nocy Rzeszów i stadion Stali z transparentem. Oczywiście to żaden wielki wyczyn ale widzę że coś tam próbują działać młodym składem a ma u nich miejsce chyba wymiana pokoleń?
Swoją drogą jakie ekipy według was dobrze rokują na przyszłość na podkarpaciu a jakie wręcz przeciwnie?
Jak dla mnie Stal Rzeszów jak i Stalówka to dwie najsolidniejsze marki. Resovia myślę że zawsze będzię tutaj silna mimo że ostatnio zaliczyli troche wtop i chyba każdy widzi kto ostatnio przejął inicjatywe w mieście jak i ogólnie w wojwództwie.
Poza tymi 3 ekipami myślę że Wisłoka jest bardzo dobrą bandą do której inne ekipy nie mają za wielkiego podjazdu.
Swoją drogą jakie ekipy według was dobrze rokują na przyszłość na podkarpaciu a jakie wręcz przeciwnie?
Jak dla mnie Stal Rzeszów jak i Stalówka to dwie najsolidniejsze marki. Resovia myślę że zawsze będzię tutaj silna mimo że ostatnio zaliczyli troche wtop i chyba każdy widzi kto ostatnio przejął inicjatywe w mieście jak i ogólnie w wojwództwie.
Poza tymi 3 ekipami myślę że Wisłoka jest bardzo dobrą bandą do której inne ekipy nie mają za wielkiego podjazdu.
-
Młodzi ze Stali pojechali z nudów do Jarosławia i zamalowali im ich największego grafa . W odpowiedzi Jks powiesił transa i popisał coś na naszych rejonach . Nic nadzwyczajnego .Greenheart pisze: ↑22.04.2020, 17:47Właśnie przeczytałem że młody JKS wizytował w nocy Rzeszów i stadion Stali z transparentem. Oczywiście to żaden wielki wyczyn ale widzę że coś tam próbują działać młodym składem a ma u nich miejsce chyba wymiana pokoleń?
-
Fajnie, że cokolwiek próbują robić bo z tego co widać wiele podkarpackich ekip jest na najlepszej drodze do wymarcia.
Doszło kiedy kolwiek do umówionego starcia Stal Rz-JKS?
-
Wiele to jakoś sporo. Wymienisz? Ta "droga" też ciekawa. To jakieś potęgi były ostatnio żeby teraz być na drodze do wymarcia?Greenheart pisze: ↑26.04.2020, 14:49Fajnie, że cokolwiek próbują robić bo z tego co widać wiele podkarpackich ekip jest na najlepszej drodze do wymarcia.
Wcześniej tez zapytałeś o cos co każdy nie mieszkający tam może sobie tylko gdybać, jakieś wróżenie z fusów. "Co waszym zdaniem", przecież to bez sensu.
Chyba nuda dopada ;)
-
Ja myślę,że może chodzić o Brzozovie,Czarnych Jasło, Sanovie Lesko, Bieszczady Ustrzyki. Jeśli porównywać aktualne czasy do lat wcześniejszych to chyba w Przemyslu też mniej się dzieje. Oczywiście nie wszystko trafia do internetu, ja np. nie jestem alfa i omega żeby też o wszystkich akcjach i działaniach ekip wszystko wiedzieć ale też mi się wydaje, że słabiej to wygląda na przestrzeni ostatnich lat. Teraz więcej jest działania w koalicjach niż samodzielnie na swoje konto.Np.20 lat temu Dynovia Dynów potrafiła wykroic z 2 dużych flag Polonię Przemysl. Dziś już chyba nic w Dynowie się nie dzieje oprócz małego fan clubu Stali Rzeszów. Takich przykładów znalazłby jeszcze kilka. Chociażby Sokół Nisko, Stał Gorzyce, jeszcze pare lat temu częściej działali na swoje konto teraz usłyszysz o nich tylko przy okazji wymieniania ekip należących do koalicji albo FC.
-
Bez problemu wymieniłbym sporo ekip z Podkarpacia które są bardzo słabe,na tyle słabe,że są blisko upadku i prezentują zdecydowanie słabszy poziom niż kiedyś.Chyba ślepy by to zauwarzył ale skoro nie wolno o tym pisać bo może to komuś przeszkadzać to zostawmy ten temat.