Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Plemplem łap, budynek klubowy to mniej wiecej srodek dzisiejszej trybuny głównej, po lewej widac ''szachownicę" Tam wiec najprawdopodobniej był ówczesny młynek
[link]
[link]
[link]
[link]
-
W ponizszym materiale,tez zmnajdziesz kilka zdjęć https://www.youtube.com/watch?v=w5McUnBtDJE pozdro
-
Wiadomo z kim jest ten mecz? Pamiętam w latach osiemdziesiątych byłem gościnnie w Rydułtowach grali z Szombierkami i taka szachownica kibiców z Szombierek utkwiła mi w pamięci.
-
Nie mam pojecia co to za szpil, ale raczej to fana gospodarzy niż gości
-
Stadion Śląska jest zamknięty dalej do odwołania ? czy już wiadomo kiedy będzie z publicznością ?
-
Wigry Suwałki kiedyś kumały się z Arka, czy do Legii ciągnęło?
Jeżeli do któryś z ekip, to czy nadal są jakieś relacje?
Jeżeli do któryś z ekip, to czy nadal są jakieś relacje?
-
Dzięki za informację.Kumatyinaczej pisze: ↑03.02.2020, 22:20Swego czasu dobre kontakty z Arką, nawrt My byliśmy tam na turnieju. Był okres że Wigry były uznawane za fc Arki, co im nie pasowało. Teraz już raczej kontaktów nie ma, przez drogę jaką obrały Wigry.
-
Jest gdzieś opis zdobycia flagi Cracovii przez Jagiellonię i odbicia jej przez Arkę?
-
-
-
Mecz Jagiellonii z cracovia jeszcze za czasów gry Jagi na ul. Jurowieckiej.Kibic_janusz pisze: ↑09.02.2020, 19:47Dzięki za link. A jakie były okoliczności zdobycia flagi przez Jagę?
Na sektorze gości parę osób z flagą FC Biała Podlaska. Wracając z meczu, Jagiellonia jedzie za nimi. Na trasie ich łapią i zdobywają flagę.
-
Tak mnie zastanawiało ostatnio jaka ekipa straciła niej więcej flag w swojej historii. W dawnych czasach to chyba Szczakowianka sporo fan potraciła.
-
Myślę, że GieKSa tymi 44 flagami zdobytymi przez Ruch wysunęła się na prowadzenie.
-
Tylko tam okoliczności mocno podejrzane. Jagielonia tez stracila flagi hurtowo kiedys, ale liczby nie pamietam.
-
-
Pytanie może nie stricte kibicowskie, ale jak najbardziej powiązane. Z rynku znika marka SurgePolonia, pewnie każdy ją kojarzy, jedna z pierwszych i bardzo znana marka patriotyczna. Orientuje się ktoś jakie są powody? Brak mody na odzież patriotyczną, kłopoty finansowe?
-
Może milicja nie kupiła zamówionych u nich koszulek.Vector Art pisze: ↑22.02.2020, 20:59Pytanie może nie stricte kibicowskie, ale jak najbardziej powiązane. Z rynku znika marka SurgePolonia, pewnie każdy ją kojarzy, jedna z pierwszych i bardzo znana marka patriotyczna. Orientuje się ktoś jakie są powody? Brak mody na odzież patriotyczną, kłopoty finansowe?
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Ciężko się orientować bo to Surge założyli peowcy.
No i jak Dozo wspomniał, wypuścili jakoś w 2014 albo w 2015 t shirt ze smutnym Panem. To samo przez się mówi z kim mieliśmy do czynienia.
Odmawiali współpracy ze środowiskami prawicowymi, nie dało się złapać kontaktu.
Z jednej strony szkoda, bo niektóre wzory były bardzo estetyczne ale "tak to jest".
No i jak Dozo wspomniał, wypuścili jakoś w 2014 albo w 2015 t shirt ze smutnym Panem. To samo przez się mówi z kim mieliśmy do czynienia.
Odmawiali współpracy ze środowiskami prawicowymi, nie dało się złapać kontaktu.
Z jednej strony szkoda, bo niektóre wzory były bardzo estetyczne ale "tak to jest".
„Tu kolor skóry znaczy wszystko!”
-
Czy jest jeszcze gdzieś dostępny blog od Łysego z Bałtyku? Miał swój klimat...
-
Tak sobie gdybam.. Kumaci z Pogoni milczą, więc może podejmiemy dyskusję? Statystyka na przestrzeni lat. Skoro chwalą się na fejsbukach to czemu tutaj nie poruszyć tego tematu?
Portowcy, czy ta lista jest kompletna?
Czy spotkanie z Lechem na powrocie z Kluczborka (2008), spotkanie z Chojniczanką (2009) i rewanż z Piastem (2014) można wliczyć w tę tabelkę?
Coś pominąłem jeszcze?
Każda ekipa powinna mieć taką statystykę, choć w internecie cicho, wolą chwalić się na facebukach.
-
Sprawa prosta, skoro bijący się o tym nie piszą to nikt nie będzie pisać.
-
W TMK z tego miesiaca masz fajne zestawienie poswiecone ostatnim 19 latom.obserwatorr88 pisze: ↑11.02.2020, 22:47Tak mnie zastanawiało ostatnio jaka ekipa straciła niej więcej flag w swojej historii. W dawnych czasach to chyba Szczakowianka sporo fan potraciła.
Fortis fortuna adviuat
-
viewtopic.php?f=1&t=27044&p=1297324#p1297324Dolniety_Pierre pisze: ↑25.02.2020, 14:17W TMK z tego miesiaca masz fajne zestawienie poswiecone ostatnim 19 latom.obserwatorr88 pisze: ↑11.02.2020, 22:47Tak mnie zastanawiało ostatnio jaka ekipa straciła najwięcej flag w swojej historii. W dawnych czasach to chyba Szczakowianka sporo fan potraciła.
"Połączone siły wspomnianych klubów tworzą koalicję WRWE. Złośliwi nazywają ten alians „koalicją 60-tek”, ponieważ bardzo wielu kiboli Ruchu Chorzów, Wisły Kraków, a ostatnio Widzewa poszło na współpracę z organami ścigania."
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Czy Wisła i Ruch przy akcji na magazyn GKS zdobyli coś poza flagami GKS ? Flagi Banika, Górnika ,elementy oprawy ?
Gdzieś był opis w necie (nie wiem czy prawdziwy) że tych flag było tyle że kilka wypadało im po drodze , czy GKS wiesza te flagi ?
Czy flagi reprezentacyjne były zwracane ?
Jeśli można proszę o odp
Gdzieś był opis w necie (nie wiem czy prawdziwy) że tych flag było tyle że kilka wypadało im po drodze , czy GKS wiesza te flagi ?
Czy flagi reprezentacyjne były zwracane ?
Jeśli można proszę o odp
-
Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
-
Też tam byłeś wariacie z familoku?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Rozumiem, że poza ww. banerem w barwach narodowych oraz tymi kilkoma flaGami, które oficjalnie zostały przez was i wAsZYCh przyjaciół spalone, całą resztę pSYCHOsHARKS zwrócili milicji?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
a rozumiesz, że w chuju mam to co piszesz?DoZo(L)e... pisze: ↑27.02.2020, 11:09Rozumiem, że poza ww. banerem w barwach narodowych oraz tymi kilkoma flaGami, które oficjalnie zostały przez was i wAsZYCh przyjaciół spalone, całą resztę pSYCHOsHARKS zwrócili milicji?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
internetowy cwelu, ryj krótko i W**********.Pakol pisze: ↑27.02.2020, 10:57Też tam byłeś wariacie z familoku?bez-napinki pisze: ↑27.02.2020, 09:22Reprezentacyjna została zwrócona (szkoda), była jedna albo dwie Banika i zgodowa GIEKSA GÓRNIK. Typowo Górniczej flagi nie było.
-
Idź już spać chuliganie bo rano znowu musisz jechać rowerem na hałde
Dozo to stary obsraniec i pedofil
-
Czolem! Dawno nie widzialem flagi Stara Gwardia na meczach Gornika czy cos przeoczylem?
-
Zapewne pAKÓŁA przekazała ją w swojej robocie własnej bandzie z milicyjnych rodowodem.
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Pominięta została porażka z Sandecją po 4 .DanieLU. pisze: ↑24.02.2020, 21:34
Tak sobie gdybam.. Kumaci z Pogoni milczą, więc może podejmiemy dyskusję? Statystyka na przestrzeni lat. Skoro chwalą się na fejsbukach to czemu tutaj nie poruszyć tego tematu?
Czy spotkanie z Lechem na powrocie z Kluczborka (2008), spotkanie z Chojniczanką (2009) i rewanż z Piastem (2014) można wliczyć w tę tabelkę?
Coś pominąłem jeszcze?
Każda ekipa powinna mieć taką statystykę, choć w internecie cicho, wolą chwalić się na facebukach.
SĄDECKA DUMA
-
Podawanie w takich wykazach umówionych konfrontacji w proporcjach mniejszych niż 10-ciu zawodników po jednej ze stron starcia jest dla mnie infantylne.Timador pisze: ↑01.03.2020, 13:18Pominięta została porażka z Sandecją po 4 .DanieLU. pisze: ↑24.02.2020, 21:34
Coś pominąłem jeszcze?
www.tvp.info
www.tvp.info
-
Nie nasza wina ze więcej chętnych nie wyszło z pociagu
SĄDECKA DUMA
-
Przez wiele lat odnośnie Widzewa mówiło się że pół Polski to Oni. Wiadomo lata 90, sukcesy sportowe, Marek Citko itp. Mam jednak pytanie o największe miasta/FC które stanowiły pokaźną siłę na Widzewie w tym okresie czasu a do dzisiaj już nie działają w ogóle lub zostały przejęte przez inne kluby.
W razie wątpliwości nie obchodzi mnie kto, co i w ogóle - gdyby takie info mogło grozić jakimś przypałem.
Pzdr
W razie wątpliwości nie obchodzi mnie kto, co i w ogóle - gdyby takie info mogło grozić jakimś przypałem.
Pzdr
-
Ciekawe pytanie, dołączam się, tyle że - jakie były i jakie pozostały. ps. Oczywiście znam odpowiedź na to pytanie ale jednak wolałbym przeczytać rzeczową i rzetelną ocenę kogoś z RTSu. Wiedzy nigdy nie za wiele ;)octopus1 pisze: ↑09.03.2020, 14:00Przez wiele lat odnośnie Widzewa mówiło się że pół Polski to Oni. Wiadomo lata 90, sukcesy sportowe, Marek Citko itp. Mam jednak pytanie o największe miasta/FC które stanowiły pokaźną siłę na Widzewie w tym okresie czasu a do dzisiaj już nie działają w ogóle lub zostały przejęte przez inne kluby.
Pzdr
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Czy jest gdzieś jeszcze dostępny reportaż chyba z Uwaga! O bojówce z Poznania. Tam M. In. Ujawniaja prawdziwe właściwości tatara. Z góry dziękuję.
fafarafa
-
Może nie trapi, ale szukam zdjęć. Jest jakieś forum/strona ze starymi zdjęciami z awantur? Bądź ktoś może ma zdjęcia ze Stoczniowiec - GKS Tychy? Kiedyś były na drodze legionisty, ale nie mogę znaleźć
-
Nie od dawna ale od kilku dni trapi mnie dlaczego wszystkie ekipy przekazują wodę do szpitali? Rozmawiałem z lekarzem i też dziwi go ten fenomen wody której jak twierdzi nie brakuje. A brakuje odzieży ochronnej, płynów do dezynfekcji itp artykułów. Logiczne wytłumaczenie jest takie że...woda jest tania i ładnie wygląda w dużej ilości do zdjęcia :) Ale nie na tym to powinno polegać. Mimo wszystko szacunek dla wszystkich dobrych ludzi którzy starają się pomóc.
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Zauważalny jest od wielu lat taki trend robienia za Owsiaków tyle że bez prowizji :)wiernyioddany pisze: ↑26.03.2020, 21:53Nie od dawna ale od kilku dni trapi mnie dlaczego wszystkie ekipy przekazują wodę do szpitali? Rozmawiałem z lekarzem i też dziwi go ten fenomen wody której jak twierdzi nie brakuje. A brakuje odzieży ochronnej, płynów do dezynfekcji itp artykułów. Logiczne wytłumaczenie jest takie że...woda jest tania i ładnie wygląda w dużej ilości do zdjęcia :) Ale nie na tym to powinno polegać. Mimo wszystko szacunek dla wszystkich dobrych ludzi którzy starają się pomóc.
A co do wody czy kartonów chusteczek itp itd. Jest jedna zasada znana wszystkim - OCZY KONSUMENTA JEDZĄ.
Inaczej patrzy się na kilka palet wody za która zapłaci się 500 zł a inaczej na małą zgrzewkę płynów do dezynfekcji w tej samej cenie. Optycznie coś jest większe.
Nie mniej jednak ceni się gesty jakie by nie były bo tak naprawdę nikt nie ma żadnego obowiązku pomagać - to jest czyjaś dobra wole zwłaszcza w tych fałszywych czasach.